שאלון סופ"ש מוקדם. P:

NoAmOoOsH

New member
שאלון סופ"ש מוקדם. P:

אללה להעיר תפורום D: שתפו פעולה
האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה?. ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים?. קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

באגפלית

New member
אני עונה../images/Emo8.gif(זאת Lola 14 ד"א)

והחלפתי כינוי.. אז מעכשיו אני באגפלית.. לשעבר Lola 14 פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא חח היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? אממ.. זה יודעת אם זה ממש נקרא בריחה. אבל שיהיה.. שחקת "strip poker"? מה זה? חטפת מכות? מאח שלי? חח החטפת מכות למישהו? לא משהו רציני התחילו איתך? כן היית על במה?. כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כמובן D: הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? אממ.. כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן, כשהייתי קטנה. עכשיו אין שום סיכוי! גנבת משהו? לאחותי הקטנה! P: היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים?. כן קפצת בנג'י? לא. בא לי ממש אבל היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? כן באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנחנו עוברים לנשמה של מישהו אחר. אני מאמינה שתמיד יש חיים. יש לך חברים הומואים/לסביות? לא מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא, וערבה חברה שלי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? המורה לגיטרה שלי-לעשות תמיד את מה שאני אוהבת לעשות. הוא אמר את זה כל כך יפה, ודיבר איתי על דברים שחיים לא חשבתי עליהם ככה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אממ לצחוק על עצמי שפעם צחצתי שיניים עם בנגיי (משחה לשיכוך שרירים תפוסים חח ><) מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? דינה הכי מעט זמן? נדב הכי מצחיק? רעות הכי קרוב? אממ הכי מוזר? דינה הכי חכם? ערבה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הוא הכי נחמד? יהונתן הזמר הכי טוב? אממ הכי רועש? ליאור האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רעות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ערבה על מי אתה סומך הכי הרבה? לא יודעת... מי מקשיב לבעיות שלך? כולן עם מי אתה רב הכי הרבה? לא ספרתי ^^ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי מי בבית של מי היית אחרון? ערבה האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת.. אני מקווה שכן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ילדים מבית ספר משאבים. לא מישהו ספציפי שצחקת עליו? ערבה חח שהלכת איתו לקניות? רעות ששבר את הלב שלך? לא נזכיר שמות שאיכזב אותך? כנ"ל שגרם לך לבכות? כנ"ל ששימח אותך? נדב שראית איתו סרט? פיי.. לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? גם לא שראית? לוטם מה אתה לובש כרגע? אולסטאר, מכנסי קורדרוי חומות וגופיות פסים כחולה לבנה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? רגל חח איזה ספר אתה קורא? סיימתי עכשיו את מר ורטיגו מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד חח תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מרגישה ממש מעולה היום! האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן מהרקע של הטלוויזיה :) אחלה שאלון.. היה ממש כייף לענות עליו :)

עונה :)

פגעת בעצמך? כן.. יצאת מהמדינה? כן :) אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? טופו נחשב ? חחח היית מאוהב? בטח.. היית על סמים? בחיים לא.. שחית בעירום? באמבטיה ! D: חחח סתם לא.. היה לך מקרה חירום רפואי? כן.. עברת ניתוח? כמעט.. ברחת מהבית? 4-5 פעמים.. שחקת "strip poker"? כן D: חטפת מכות? ככה זה כשאתה מתאמן בקיק בוקסינג.. החטפת מכות למישהו? קיקבוקס, נוו... התחילו איתך? פפ.. כן.. היית על במה? המווןן פעמים.. ישנת מחוץ לבית? כן.. חשבת על התאבדות? כן... גם ניסיתי.. נשארת ער כל הלילה? מלאן פעמים. לא אכלת יום שלם? גם שבועיים שלמים.. דיברת בטלפון כל הלילה? יאפ :) ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? גם זה קורה .. D: ישנת כל היום? אפילו יומיים ! חחח הרגת מישהו? לא.. טבעונית שכמותי.. חשבת שאתה משתגע? עדיין לא יצא.. נישקת מישהו מאותו מין? כן.. D: בגדו בך? :( כן.. היה לך חלום שהתגשם? זה קורה דיי הרבה.. עברת על החוק? יאפ.. פגשת מישהו מפורסם? הרבה מהם.. הרגת חיה בטעות? אולי נמלה.. הרגת חיה בכוונה? לא לא לא..אני טבעונית !!! O: סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? :S כן.. גנבת משהו? כן.. P: כשהייתי קטנה..חחח היית ברדיו/ טלוויזיה? אני שדרנית ברדיו אז מן הסתם.. והופעתי בטלוויזיה כמה פעמים.. היתה לך התמוטטות עצבים? כן.. \: קפצת בנג'י? אני רוצה.. כרגע, לא .. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן ): הוא היה מפחיד.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא.. בקסם? לא... באלוהים? לא.. [אתאיסטים לשלטון P: ] בשטן? לא.. בסנטה קלאוס? חחחח לא.. ברוחות? פעם האמנתי.. בפיות? לא.. במזל? יותר בחוסר מזל.. חחח באהבה ממבט ראשון? כן D: ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? זה המוטו שלי !! במכשפות? חחח לא.. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אם הייתי רואה אחד, הייתי מבקשת.. רע לא יכול לצאת מזה D: חחח באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא... בדת מאורגנת? ממש לא.. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מאמינה באלוהים.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה ?! יש לך חברים הומואים/לסביות? כן.. החמודים האלה.. מי החבר הכי טוב שלך? חברה- הדס... מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? הדס, גיא, אור והפסיכולוגית שלי.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? צריך לחיות את הרגע ! מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "היליקישיייי...זלילהההה" / "ד -קה" / "פרה שבי" מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הדס 5 שנים הכי מעט זמן? בובו [אור] 3-4 חודשים.. הכי מצחיק? קוביי !! :) הכי קרוב? הדס, דור, גיא, אור.. הכי מוזר? ג'ניה !!! הכי חכם? אור ... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? איתמר.. הכי נחמד? כולם !! הזמר הכי טוב? ירמי קפלן !!! D: הכי רועש? הרבה .. :) האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? יאפ.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? גיא ואור.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אור גיא והדס... על מי אתה סומך הכי הרבה? הדסי :) מי מקשיב לבעיות שלך? הפסיכולוגית.. עם מי אתה רב הכי הרבה? עם ההורים..חחחח האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא.. האם אתה סומך על אחרים בקלות? עד שגורמים לי להרגיש אחרת.. בבית של מי היית אחרון? אור.. האם החברים שלך מכירים אותך? הקרובים אליי- כן.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? אף פעם לא.. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אהה.. זה לא מקובל?! חחחח אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא.. חחח ממש לא.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? "חברה" .. שצחקת עליו? לא זוכרת.. \: שהלכת איתו לקניות? אמא. ששבר את הלב שלך? אלירן. שאיכזב אותך? הרבה.. שגרם לך לבכות? אור.. ששימח אותך? אור.. שראית איתו סרט? אור.. [מולאן 2 D: חחח] שדיברת איתו בטלפון? אור.. שראית? גיא ואז ההורים שלי.. מה אתה לובש כרגע? סווטצ'רט ומכנסיים.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אם המקלדת נחשבת לחלק מהגוף- אז בה .. ! :) איזה ספר אתה קורא? מתחילה את "תשליך" .. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד.. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: ככה ככה, אבל יהיה טוב ! :) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן.. עם אופיר וגיא.. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא ! סימתי לא מזמן עם בובו [: האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא.. אחלה שאלון !! :) אהבתי.. יומטוב ושבוע מצוין לכולנו ..

y a ® d e n

New member
נענה ונהנה גם..../images/Emo13.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שחקת "strip poker"?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
[כמעט כל היום..] הרגת מישהו?
..... סתם חשבת שאתה משתגע?
נישקת מישהו מאותו מין?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
דג מסכן... ונמלים הרגת חיה בכוונה?
נמלים וג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
[הופס מתה פיה] במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא יצא לי לראות באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? נראה לי שאנחנו הופכים לרוחות. ואני מאמינה גם בגלגול נשמות או לפחות מקווה שיש כזה דבר יש לך חברים הומואים/לסביות?
מי החבר הכי טוב שלך: ענת מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ענת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ווי יש מלא.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "רוצה מין מזדמן?" מי החבר שלך? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מאי הכי מעט זמן? מירב וליאור הכי מצחיק? כרמן הכי קרוב? ענת הכי מוזר? תות הכי חכם? אור שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נטלי הכי נחמד? שירה הזמר הכי טוב? כרמן הכי רועש? כרמן האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חחחחח עם ידיד...לא ממש סקס כי אני בתולה אבל דברים אחרים אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? דנה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ענת כרמן ודנה על מי אתה סומך הכי הרבה? עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? ענת כרמן ודנה בעיקר עם מי אתה רב הכי הרבה? ענת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? האמת שכן בבית של מי היית אחרון? כרמן האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? חחח איך רואים שהשאלון הזה משנות ה-90 או משהו.. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: האמת שלא ממש מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? הבוס לשעבר [חחח שעה עבודה] שלי שצחקת עליו? ענת שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? בעע...
שאיכזב אותך?
שגרם לך לבכות?
ששימח אותך? כרמן שראית איתו סרט? וואי שנים לא ראיתי סרט שדיברת איתו בטלפון? דנה שראית? כרמן מה אתה לובש כרגע? טייץ שחור, גופיית סבא לבנה, סריג אדום עם פתח V וכפכפים לבנים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בברך איזה ספר אתה קורא? --- מה יש על הפד לעכבר שלך? עבבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפ, מאוהבת וכואב לי הראש האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

למעלה