שאלון סופשבוע

AeroTom

New member
שאלון סופשבוע

שיר השבוע של אירוסמית':
אלבום השבוע של אירוסמית':
שיר השבוע כללי:
אלבום השבוע כללי:
סרט השבוע:
תוכנית השבוע:
ספר השבוע:
ציטוט השבוע:
הדבר הטוב של השבוע:
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא:
תמונת השבוע:

AeroFan

New member
אוקי

שיר השבוע של אירוסמית': The Grind... בלייב! [מהבוטלג מ-Sapporo שביפן, מ-10 ליולי 2004... הגרסת לייב נשמעת קצת יותר טוב מהסטודיו]... אלבום השבוע של אירוסמית': Nine Lives שיר השבוע כללי: Jesper Kyd- Night Time In New Orleans אלבום השבוע כללי: Hitman Blood Money Soundtrack- זה פסקול של משחק מחשב, אבל זה אחד מפסי הקול הטובים ששמעתי, פסקול אדיר. סרט השבוע: היו כמה: RedLine Wrong Turn 2 In The Land Of Woman תוכנית השבוע: אין ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: קניתי מכשיר I Audio שזה כמו אייפוד רק בהרבה יותר טוב, הוא נחשב למכשיר המדיה הכי טוב כיום, מסך LCD רחב קטן ואיכותי ביותר (HD) ובנוסף לכל התכונות האדירות שיש בו, הוא תומך בכל הקבצים שקיימים (כולל Flac, העברתי לשם כמה בוטלגים שהורדתי בקבצי Flac וזה אדיר לשמוע את ההופעות האלה במכשיר הזה באוזניות... שומעים מדהים). משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: סוכות ושבוע וחצי חופש! תמונת השבוע:

AeroTom

New member
שלי

שיר השבוע של אירוסמית': One Way Street כמובן
אלבום השבוע של אירוסמית': אין.
שיר השבוע כללי: Marc Ford - Smoke Signals
אלבום השבוע כללי: אקח את ה-2 הכי בולטים: Marc Ford - Weary And Wired Bob Dylan - Time Out Of Mind הראשון פה הוא אלבום הסטודיו של השנה שלי בינתיים ושמעתי אותו שוב אחרי כמה זמן. אני מאוד אוהב אותו ומאוד אוהב את מארק. אחד הגיטריסטים הכי אהובים עלי (הכנתי גם בדיקו רשימה של 20 הגיטריסטים האהובים עלי השבוע
). והשני פה הוא אלבום שאני אוהב של דילן. מ-97. יש בו כמה שירים שמתאימים לי מאוד בתקופה זו.
סרט השבוע: "Jay & Silent Bob Strike Back". היה בא לי להכניס אתו אתמול בלילה אחרי הרבה זמן, כשחיפשתי משהו קליל לראות.
תוכנית השבוע: "הישרדות". נכנסתי חזק לעונה 10 ועונה 11 שעכשיו התחילה גם ב-AXN.
ספר השבוע: "Lucky Man" של מייקל. מקווה לסיים את זה סוף סוף בסופשבוע אולי.
ציטוט השבוע: Sometimes the silence can be like the thunder" Sometimes I wanna take to the road and plunder Could you ever be true? I think of you "And I wonder (Bob Dylan - Love Sick)
הדבר הטוב של השבוע: מוזיקה.
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שלעזאזל, יגיע כבר ה-DVD של BOAF. כבר 3 שבועות מאז שנשלח כמעט
תמונת השבוע:
Marc 'Fuckin' Ford
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה