שאלון - סוכות!

• פותח הנושא sn22
  • פורסם בתאריך

sn22

New member
שאלון - סוכות!

1. שם: 2. גיל: 3. כיתה: 4. איפה עשית את החג?: 5. עם מי?: 6. איך היה?: 7. שיר השבוע שלך: 8. זמר השבוע שלך: 9. זמרת השבוע שלך: 10. להקת השבוע שלך: 11. עזרת בהכנות לסוכה?: 12. אם כן במה?: 13. אם לא למה?!
: 14. למה אין בתפוז סמיילים לסוכות? 15. אין לי יותר שאלות... אני אתחיל להמציא, נראה לאן נגיע
... לכמה אתה חושב שאני אגיע?: 16. איזה פלאפון יש לך?: 17. מרוצה ממנו?: 18. יש לך מסנג'ר או אי סי קיו? 19. מה אתה מעדיף?: 20. למה?: 21. זה התחיל משאלון על סוכות והגענו למה אתה מעדיף אי סי קיו או מסנג'ר.. נכון מוזר? 22. אז נחזור לסוכות... שלחת ברכה לסוכות? 23. אם כן איזה? 24. אם לא.. למה?!: 25. מה הצבע של החדר שלך?: 26. אתה בחרת?: 27. אם כן, למה דווקא זה?: 28. אם לא... מי בחר במקומך? 29. מי האדם האחרון שדיברת איתו באי סי קיו/במסנג'ר?: 30. על מה (חחחחח נכנסנו לפרטים
XD)?: 31. מה תעשו כשתגמרו את השאלון?: 32. נכון זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה ובכל שאלון יש אותה
?: 33. למה?! XD: 34. מה הצע של החולצה שאתם לובשים עכשיו?!: 35. למה אני כל הזמן שואל על צבעים
XD?!: 36. למשיהו יש תשובה לשאלה הקודמת חחחחחחחחחחח?!: 37. איזה שיר אתם שומעים תוך כדי שאתם עושים את השאלון?!: 38. מההסרט שאחרון שראיתם?!: 39. התחלתי את השאלון בלשון יחיד ועכשיו הגעתי ללשון רבים XD: 40. יש לכם חיית מחמד בבית?: 41. אם כן.. איזה?: 42. אם לא.. מה הייתם רוצים? 43. מה נשמע?!: 44. איזה אתרים פתוחים יש לכם עכשיו בשורת משימות.. (נראה לי שקוראים לזה ככה..
)?: 45. הגענו ל45 הייתם מאמינים?!: 46. נראה לי שמספיק.. וכמעט לא דיברנו על סוכות... אז איך אם מסכמים את החג?!: תהנו!!!

adidasabc

New member
עונה!../images/Emo9.gif

1. שם: עדי
2. גיל: 15
3. כיתה: י'
4. איפה עשית את החג?: בבית
5. עם מי?: עם המשפחה
6. איך היה?: סבבה
7. שיר השבוע שלך: --
8. זמר השבוע שלך: --
9. זמרת השבוע שלך: --
10. להקת השבוע שלך: --
11. עזרת בהכנות לסוכה?: אנחנו לא עושים סוכה
12. אם כן במה?: --
13. אם לא למה?! : --
14. למה אין בתפוז סמיילים לסוכות? גם אני תהיתי
|סוכה|
15. אין לי יותר שאלות... אני אתחיל להמציא, נראה לאן נגיע ... לכמה אתה חושב שאני אגיע?: ל-46
16. איזה פלאפון יש לך?: אין לי
17. מרוצה ממנו?: --
18. יש לך מסנג'ר או אי סי קיו? לא
19. מה אתה מעדיף?: אף אחד מהם
20. למה?: כי אני מתנגד לתוכנות המעצבנות האלה!
21. זה התחיל משאלון על סוכות והגענו למה אתה מעדיף אי סי קיו או מסנג'ר.. נכון מוזר? מה שתגיד, אני איתך...
22. אז נחזור לסוכות... שלחת ברכה לסוכות? לא
23. אם כן איזה? --
24. אם לא.. למה?!: כי ככה!
25. מה הצבע של החדר שלך?: לבן
26. אתה בחרת?: לא
27. אם כן, למה דווקא זה?:--
28. אם לא... מי בחר במקומך? ככה הוא היה תמיד|
29. מי האדם האחרון שדיברת איתו באי סי קיו/במסנג'ר?:--
30. על מה (חחחחח נכנסנו לפרטים XD)?:---
31. מה תעשו כשתגמרו את השאלון?:אשלח אותו
32. נכון זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה ובכל שאלון יש אותה ?: דווקא עניתי
33. למה?! XD: כי יש לי תשובה@
34. מה הצע של החולצה שאתם לובשים עכשיו?!: שחור
35. למה אני כל הזמן שואל על צבעים XD?!: אולי אתה עיוור צבעים....
36. למשיהו יש תשובה לשאלה הקודמת חחחחחחחחחחח?!: לי
37. איזה שיר אתם שומעים תוך כדי שאתם עושים את השאלון?!: לא שומע כלום
38. מה הסרט האחרון שראיתם?!: "אהבה קולומביאנית"
39. התחלתי את השאלון בלשון יחיד ועכשיו הגעתי ללשון רבים XD: אני אמור לענות על זה?
40. יש לכם חיית מחמד בבית?:כן!
41. אם כן.. איזה?:חתולה שווה ביותר!!!!111
42. אם לא.. מה הייתם רוצים? --
43. מה נשמע?!: סבבה ואתה?
44. איזה אתרים פתוחים יש לכם עכשיו בשורת משימות.. (נראה לי שקוראים לזה ככה.. )?: סלקטיוי ותפוז
45. הגענו ל45 הייתם מאמינים?!: כן
46. נראה לי שמספיק.. וכמעט לא דיברנו על סוכות... אז איך אם מסכמים את החג?!: לא אוהב אותו...

sn22

New member
עונה!

1. שם: שלומי 2. גיל: עוד מעט 14 3. כיתה: ט' 4. איפה עשית את החג?: בבית 5. עם מי?: דודים 6. איך היה?: כיף!! 7. שיר השבוע שלך: Tokio Hotel - Monsoon 8. זמר השבוע שלך: אמממ.. 9. זמרת השבוע שלך: יש לי הרבה 10. להקת השבוע שלך: Tokio Hotel 11. עזרת בהכנות לסוכה?: כן
12. אם כן במה?: קישוטים... 13. אם לא למה?! : אבל אמרתי כן .
14. למה אין בתפוז סמיילים לסוכות? נכון!.. אני כתבתי את השאלון אז.. 15. אין לי יותר שאלות... אני אתחיל להמציא, נראה לאן נגיע ... לכמה אתה חושב שאני אגיע?: אני כתבתי את השאלון
אז 46 16. איזה פלאפון יש לך?: Telit 180 17. מרוצה ממנו?: כן!
18. יש לך מסנג'ר או אי סי קיו? יש לי את השניהם.. 19. מה אתה מעדיף?: אממ.. לא יודע.. 20. למה?: כי לא נראה לי שיש הבדלים בינהם.. 21. זה התחיל משאלון על סוכות והגענו למה אתה מעדיף אי סי קיו או מסנג'ר.. נכון מוזר? נכון
22. אז נחזור לסוכות... שלחת ברכה לסוכות? כן.. 23. אם כן איזה? "חג שמח!.." חחח 24. אם לא.. למה?!: אבל שלחתי
25. מה הצבע של החדר שלך?: כחול 26. אתה בחרת?: כן
27. אם כן, למה דווקא זה?: כי... ככה 28. אם לא... מי בחר במקומך? אני בחרתי 29. מי האדם האחרון שדיברת איתו באי סי קיו/במסנג'ר?: תלוי.. באי סי קיו זה עומר.. ובמסנג'ר זאת אסתר.. 30. על מה (חחחחח נכנסנו לפרטים XD)?: עם עומר על זה שנהיה לנו דיבור כזה של קיבוצניקים חחחח ועם אסתר אני עדיין מדבר.. 31. מה תעשו כשתגמרו את השאלון?: אמממ לא יודע 32. נכון זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה ובכל שאלון יש אותה ?: נכון.. (ובגלל שאני כתבתי את השאלון אמרתי נכון
) 33. למה?! XD: כי.. לא יודע 34. מה הצע של החולצה שאתם לובשים עכשיו?!: ירוק 35. למה אני כל הזמן שואל על צבעים XD?!: אני בעצמי לא יודע לה אני שואל על צבעים.. 36. למשיהו יש תשובה לשאלה הקודמת חחחחחחחחחחח?!:
37. איזה שיר אתם שומעים תוך כדי שאתם עושים את השאלון?!: אני לא שומע אף שיר עכשיו 38. מההסרט שאחרון שראיתם?!: אמממ.. התחלתי לראות את "אמריקן פאי 5", ואת " היסקול מייוזיקל", ואת "סודות נעולים" ואת שלושלתם הפסקנו אחרי 5 דקות.. לא יודע למה... 39. התחלתי את השאלון בלשון יחיד ועכשיו הגעתי ללשון רבים XD: יש לי שאלות ממש מוזרות
40. יש לכם חיית מחמד בבית?: כן!
41. אם כן.. איזה?: 2 חתולים.. 42. אם לא.. מה הייתם רוצים? יש לי.. 43. מה נשמע?!: בסדר! 44. איזה אתרים פתוחים יש לכם עכשיו בשורת משימות.. (נראה לי שקוראים לזה ככה.. )?: אמממ.. תיקיית שירים, 4 אתרים: תפוז "הנפילים", 2 אתרים של יוטיוב, ואתר אחד של האי סי קיו שנקע לי.. חחח 45. הגענו ל45 הייתם מאמינים?!:
46. נראה לי שמספיק.. וכמעט לא דיברנו על סוכות... אז איך אם מסכמים את החג?!: בסדר! היה כיף! ...
איך אצלכם?

Yarinv

New member
עונה../images/Emo75.gif

1. שם: ירין
2. גיל: 15.5
3. כיתה: י'
4. איפה עשית את החג?: בבית
5. עם מי?: המשפחה
6. איך היה?: לא עשינו משהו מיוחד
7. שיר השבוע שלך: איןלי
8. זמר השבוע שלך: יפתי
9. זמרת השבוע שלך: אין
10. להקת השבוע שלך: אין
11. עזרת בהכנות לסוכה?: לא הכנתי סוכה
12. אם כן במה?: -
13. אם לא למה?! : זה לא ממש מעניין אותי
14. למה אין בתפוז סמיילים לסוכות? כי קיצצו להם בתקציב לסמלי חגי תשרי
15. אין לי יותר שאלות... אני אתחיל להמציא, נראה לאן נגיע ... לכמה אתה חושב שאני אגיע?: ניחוש פרוע - 46.
16. איזה פלאפון יש לך?: אין לי פלאפון
17. מרוצה ממנו?: מאוד
18. יש לך מסנג'ר או אי סי קיו? מסן
19. מה אתה מעדיף?: מסן כאילו דהא
20. למה?: כי אייסי זה קקי
21. זה התחיל משאלון על סוכות והגענו למה אתה מעדיף אי סי קיו או מסנג'ר.. נכון מוזר? לא.
22. אז נחזור לסוכות... שלחת ברכה לסוכות? לא, שולחים?
23. אם כן איזה? -
24. אם לא.. למה?!: לא יודע
25. מה הצבע של החדר שלך?: לבן
26. אתה בחרת?: לא, זאת הייתה הברירת מחדל
27. אם כן, למה דווקא זה?: -
28. אם לא... מי בחר במקומך? המחדל
29. מי האדם האחרון שדיברת איתו באי סי קיו/במסנג'ר?: מישהו בשם שחר
30. על מה (חחחחח נכנסנו לפרטים XD)?: טלוויזיה
31. מה תעשו כשתגמרו את השאלון?: אצא במחולות
32. נכון זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה ובכל שאלון יש אותה ?: לא...
33. למה?! XD: אה?
34. מה הצע של החולצה שאתם לובשים עכשיו?!: לבן, וגם המכנסיים (אני בשאנטי עכשיו
)
35. למה אני כל הזמן שואל על צבעים XD?!: תן לי לנחש, עכשיו תשאל "שמת לב שהגענו מלדבר על סוכות לצבעים?"
36. למשיהו יש תשובה לשאלה הקודמת חחחחחחחחחחח?!: יהיה טוב.
37. איזה שיר אתם שומעים תוך כדי שאתם עושים את השאלון?!: שיר השקט
38. מההסרט שאחרון שראיתם?!: חח בדיוק סיימתי לראות לפני כמה דקות את הסרט "סקופ" של וודי אלן, ממליץ במיוחד!
39. התחלתי את השאלון בלשון יחיד ועכשיו הגעתי ללשון רבים XD: ואיך אתה מרגיש עם זה?
40. יש לכם חיית מחמד בבית?: לא
41. אם כן.. איזה?: -
42. אם לא.. מה הייתם רוצים? שהשאלון יגמר
43. מה נשמע?!: זוועות
44. איזה אתרים פתוחים יש לכם עכשיו בשורת משימות.. (נראה לי שקוראים לזה ככה.. )?: רק את הפורום
45. הגענו ל45 הייתם מאמינים?!: כן
46. נראה לי שמספיק.. וכמעט לא דיברנו על סוכות... אז איך אם מסכמים את החג?!: הוא עוד לא הסתיים, כבר להספיד?

bathen14

New member
../images/Emo85.gifעונה

1. שם:בתחן 2. גיל:14 ושלושה חודשים חח 3. כיתה:ט' 4. איפה עשית את החג?:בבית 5. עם מי?:סבתא והפיליפינית
6. איך היה?:כיף!!=] 7. שיר השבוע שלך:'לראות את האור' 8. זמר השבוע שלך:אין 9. זמרת השבוע שלך:אפרת גוש 10. להקת השבוע שלך:היהודים 11. עזרת בהכנות לסוכה?:קצת 12. אם כן במה?:קצת בקישוטים וקצת בסידור הבד 13. אם לא למה?! :.. 14. למה אין בתפוז סמיילים לסוכות?שאלה מצויינת!!זה ממש עצוב=[ |סוכה| 15. אין לי יותר שאלות... אני אתחיל להמציא, נראה לאן נגיע ... לכמה אתה חושב שאני אגיע?:נחכה וניראה
16. איזה פלאפון יש לך?:נוקיה 3,100 [הכחול חח] 17. מרוצה ממנו?:כן 18. יש לך מסנג'ר או אי סי קיו?איסיקיו 19. מה אתה מעדיף?:איסיקיו 20. למה?:ככה.. 21. זה התחיל משאלון על סוכות והגענו למה אתה מעדיף אי סי קיו או מסנג'ר.. נכון מוזר?מה שתגיד 22. אז נחזור לסוכות... שלחת ברכה לסוכות?לא 23. אם כן איזה?... 24. אם לא.. למה?!:כדי שיהיה לך מה לשאול
25. מה הצבע של החדר שלך?:מן כתום בהיר וכתום כהה בדוגמאת עיגולים
26. אתה בחרת?:לא=[ 27. אם כן, למה דווקא זה?:... 28. אם לא... מי בחר במקומך?אמא ואחי 29. מי האדם האחרון שדיברת איתו באי סי קיו/במסנג'ר?:חברה.. 30. על מה (חחחחח נכנסנו לפרטים XD)?:על הסרט שמשודר בערוץ 2..או שהוא כבר נגמר.... 31. מה תעשו כשתגמרו את השאלון?:אלחץ על 'שלח/י' 32. נכון זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה ובכל שאלון יש אותה ?:לא...אפשר לענות עליה ואין אותה בכל שאלון
33. למה?! XD:%^&*#$@ 34. מה הצבע של החולצה שאתם לובשים עכשיו?!:חום 35. למה אני כל הזמן שואל על צבעים XD?!:כי אתה במוזה של צבעים 36. למשיהו יש תשובה לשאלה הקודמת חחחחחחחחחחח?!:כן..לי 37. איזה שיר אתם שומעים תוך כדי שאתם עושים את השאלון?!:gallery 38. מההסרט שאחרון שראיתם?!:קטע ממישהו לרוץ איתו..וסרט שלם אז היי סקול מיוזיקל1 והתחלתי את 2 אבל ראיתי אותו בלי כתוביות ואז היה קטע שלא הבנתי כלום אז התייאשתי חח 39. התחלתי את השאלון בלשון יחיד ועכשיו הגעתי ללשון רבים XD:איזה כיף!! 40. יש לכם חיית מחמד בבית?:לא 41. אם כן.. איזה?:$%^&@# 42. אם לא.. מה הייתם רוצים?לא הייתי רוצה...אולי דג גם זה לא 43. מה נשמע?!:מעולה!!מה איתך? 44. איזה אתרים פתוחים יש לכם עכשיו בשורת משימות.. (נראה לי שקוראים לזה ככה.. )?:פורום 1782..מכיר? 45. הגענו ל45 הייתם מאמינים?!:אממ...כן 46. נראה לי שמספיק.. וכמעט לא דיברנו על סוכות... אז איך אם מסכמים את החג?!:היה כיף =]

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהוו. גם לי היה אותו *-*

עד שהגיע יום אחד והחלפתי אותו D: והוא עבר לאמא ואז נגנב ;; מכשיר טובב!
.

חוי1993

New member
עונה:..

1. שם:חווה 2. גיל:12{עוד מעט וחצי} 3. כיתה:ז' 4. איפה עשית את החג?:בבית 5. עם מי?:עם המשפחה 6. איך היה?:בסדר 7. שיר השבוע שלך:Losing Grip 8. זמר השבוע שלך:---- 9. זמרת השבוע שלך:אבריל לאבין 10. להקת השבוע שלך:---- 11. עזרת בהכנות לסוכה?:לא 12. אם כן במה?:בשום כלום 13. אם לא למה?! :כי לא באנינו סוכה! 14. למה אין בתפוז סמיילים לסוכות?לא יודע שיסימו את של כל החגים... 15. אין לי יותר שאלות... אני אתחיל להמציא, נראה לאן נגיע ... לכמה אתה חושב שאני אגיע?:46 חחח 16. איזה פלאפון יש לך?:סמסונג חברת אורנג' 17. מרוצה ממנו?:לא ממש וממש לא כי הוא נדפק לי... 18. יש לך מסנג'ר או אי סי קיו?אייסיי {היה לי פעם מסינג'ר} 19. מה אתה מעדיף?:אייסיי 20. למה?:לא יודעת החרגלתי כבר.. 21. זה התחיל משאלון על סוכות והגענו למה אתה מעדיף אי סי קיו או מסנג'ר.. נכון מוזר?יאפ.. 22. אז נחזור לסוכות... שלחת ברכה לסוכות?כן 23. אם כן איזה?חג שמח מועדים לשמחה.... 24. אם לא.. למה?!:התשובה למעלה 25. מה הצבע של החדר שלך?:בצבע אפרסק... משהו כזה..
26. אתה בחרת?:ךא 27. אם כן, למה דווקא זה?:לא יודעת תשאלו את אחותי הגדולה.. 28. אם לא... מי בחר במקומך?אחותי וההוקרים שלי.. אבל אני רציתי צבע חום שחור אבל אם כבר שחור אז עם כל מיני ציורים.. 29. מי האדם האחרון שדיברת איתו באי סי קיו/במסנג'ר?:עוזי {ידיד} 30. על מה (חחחחח נכנסנו לפרטים XD)?:על פריצות באייסיי ותוכנות... 31. מה תעשו כשתגמרו את השאלון?:יצפה בטלויזיה 32. נכון זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה ובכל שאלון יש אותה ?:לא בטוחה אבל סבבה 33. למה?! XD:מיאפה לי לדעת 34. מה הצע של החולצה שאתם לובשים עכשיו?!:לבנה עד פסים שחורים את קצרה 35. למה אני כל הזמן שואל על צבעים XD?!:כי אין לך עדין צבע שאתה אוהב אתה אוליי מנסה לטעום כל מיני צבעים?? 36. למשיהו יש תשובה לשאלה הקודמת חחחחחחחחחחח?!:כן ליי..
37. איזה שיר אתם שומעים תוך כדי שאתם עושים את השאלון?!:Losing Grip 38. מה הסרט שאחרון שראיתם?!:תפוס את הגלים בקולנוע בקניון רחובות {היה שילשום} 39. התחלתי את השאלון בלשון יחיד ועכשיו הגעתי ללשון רבים XD:זאת שאלה?!
40. יש לכם חיית מחמד בבית?:לא 41. אם כן.. איזה?:אמרתי שלא 42. אם לא.. מה הייתם רוצים? כלב חמוד וקטן
43. מה נשמע?!:הכל טוב מה איתך??
44. איזה אתרים פתוחים יש לכם עכשיו בשורת משימות.. (נראה לי שקוראים לזה ככה.. )?:לא הבנתי..
45. הגענו ל45 הייתם מאמינים?!:לא ממש אבל יאלה מפרגנת.. 46. נראה לי שמספיק.. וכמעט לא דיברנו על סוכות... אז איך אם מסכמים את החג?!:סבבה כמו תמיד אבל הייתי רוצה לעשות משהו אחר הפעם.... היה מאוד כייך לענות על השאלות הזה!!

ילד רע 16

New member
עונה:

1. שם: עדן 2. גיל: 16 3. כיתה: י"א 4. איפה עשית את החג?: בבית 5. עם מי?: עם אמא והאחים 6. איך היה?: נחמד מאוד 7. שיר השבוע שלך: שיר הנושא של "מישהו לרוץ איתו" (שמעתי עכשיו) 8. זמר השבוע שלך: רן 9. זמרת השבוע שלך: נינט, לא רק השבוע 10. להקת השבוע שלך: אין 11. עזרת בהכנות לסוכה?: לא 12. אם כן במה?: כנ"ל 13. אם לא למה?! :כי אין סוכה 14. למה אין בתפוז סמיילים לסוכות? כנראה שתפוז החליטו לא לשים 15. אין לי יותר שאלות... אני אתחיל להמציא, נראה לאן נגיע ... לכמה אתה חושב שאני אגיע?: לכמה שתגיע 16. איזה פלאפון יש לך?: אין לי 17. מרוצה ממנו?: כנ"ל 18. יש לך מסנג'ר או אי סי קיו? כן 19. מה אתה מעדיף?: מסנג'ר 20. למה?: יותר נוח, מעוצב טוב, מהיר מאוד 21. זה התחיל משאלון על סוכות והגענו למה אתה מעדיף אי סי קיו או מסנג'ר.. נכון מוזר? כן 22. אז נחזור לסוכות... שלחת ברכה לסוכות? לא 23. אם כן איזה? כנ"ל 24. אם לא.. למה?!: אין לי למי, ואני לא יודע לעצב 25. מה הצבע של החדר שלך?: לבן 26. אתה בחרת?: לא 27. אם כן, למה דווקא זה?: כנ"ל 28. אם לא... מי בחר במקומך? אמא 29. מי האדם האחרון שדיברת איתו באי סי קיו/במסנג'ר?: לא זוכר 30. על מה (חחחחח נכנסנו לפרטים XD)?: כנ"ל 31. מה תעשו כשתגמרו את השאלון?: אעבור על הנושאים בפורום - אם יש חדשים 32. נכון זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה ובכל שאלון יש אותה ?:נכון 33. למה?! XD: ככה 34. מה הצע של החולצה שאתם לובשים עכשיו?!: כחולה כהה-אפורה כהה 35. למה אני כל הזמן שואל על צבעים XD?!:כי בא לך 36. למשיהו יש תשובה לשאלה הקודמת חחחחחחחחחחח?!: לא 37. איזה שיר אתם שומעים תוך כדי שאתם עושים את השאלון?!: שום שיר 38. מההסרט שאחרון שראיתם?!: "אהבה קולומביאנית" 39. התחלתי את השאלון בלשון יחיד ועכשיו הגעתי ללשון רבים XD: 40. יש לכם חיית מחמד בבית?: לא 41. אם כן.. איזה?: כנ"ל 42. אם לא.. מה הייתם רוצים? דג 43. מה נשמע?!: סבבה 44. איזה אתרים פתוחים יש לכם עכשיו בשורת משימות.. (נראה לי שקוראים לזה ככה.. )?:פורום השיר שלנו 45. הגענו ל45 הייתם מאמינים?!:כן 46. נראה לי שמספיק.. וכמעט לא דיברנו על סוכות... אז איך אם מסכמים את החג?!:חג נחמד, עוד אין מה לסכם אבל מניח שיהיה משעמם

../images/Emo205.gif

1. שם: רעות 2. גיל: 15 וחצי:p 3. כיתה: י' 4. איפה עשית את החג?: בבית:) 5. עם מי?: משפוחה! 6. איך היה?: נחמד 7. שיר השבוע שלך: skater boy של אבריל:p 8. זמר השבוע שלך: ממ רני:| 9. זמרת השבוע שלך: אבריל 10. להקת השבוע שלך: אין 11. עזרת בהכנות לסוכה?: לא
12. אם כן במה?: 13. אם לא למה?! : כי שמרתי על אחותי:p 14. למה אין בתפוז סמיילים לסוכות? אין תקציב! 15. אין לי יותר שאלות... אני אתחיל להמציא, נראה לאן נגיע ... לכמה אתה חושב שאני אגיע?: ממ 25 16. איזה פלאפון יש לך?: אנלי:| 17. מרוצה ממנו?: ^ 18. יש לך מסנג'ר או אי סי קיו? יאפ! 19. מה אתה מעדיף?: מסן. 20. למה?: כי הוא יותר נוח 21. זה התחיל משאלון על סוכות והגענו למה אתה מעדיף אי סי קיו או מסנג'ר.. נכון מוזר? ביותר! 22. אז נחזור לסוכות... שלחת ברכה לסוכות? לא 23. אם כן איזה? 24. אם לא.. למה?!: ממתי שולחים ברכה לסוכות:|?! 25. מה הצבע של החדר שלך?: ממ בננה כזה 26. אתה בחרת?: כע 27. אם כן, למה דווקא זה?: כי אהבתי אותו:) 28. אם לא... מי בחר במקומך? 29. מי האדם האחרון שדיברת איתו באי סי קיו/במסנג'ר?: ממ חברה 30. על מה (חחחחח נכנסנו לפרטים XD)?: ממ אם היא יודעת איך ניסע לתחנה המרכזית:| [[מאוד מעניין] 31. מה תעשו כשתגמרו את השאלון?: אמשיך לעבור על הפורוםP: 32. נכון זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה ובכל שאלון יש אותה ?: לא:| 33. למה?! XD: :| 34. מה הצע של החולצה שאתם לובשים עכשיו?!: כתום 35. למה אני כל הזמן שואל על צבעים XD?!: 36. למשיהו יש תשובה לשאלה הקודמת חחחחחחחחחחח?!: לא=] 37. איזה שיר אתם שומעים תוך כדי שאתם עושים את השאלון?!: לך - החבר'ה:| [אפח'ד לא מכיר:p] 38. מההסרט שאחרון שראיתם?!: ממ מיש'ו לרוץ איתו:) [אתמול] 39. התחלתי את השאלון בלשון יחיד ועכשיו הגעתי ללשון רבים XD: אתה שם לב לפרטים הקטנים שזה מש'ו.. 40. יש לכם חיית מחמד בבית?: לא 41. אם כן.. איזה?: ^ 42. אם לא.. מה הייתם רוצים? כלב:) 43. מה נשמע?!: הכל טוב:] מה איתך? 44. איזה אתרים פתוחים יש לכם עכשיו בשורת משימות.. (נראה לי שקוראים לזה ככה.. )?: פורום אהבה מעבר לפינה 45. הגענו ל45 הייתם מאמינים?!: לא:| 46. נראה לי שמספיק.. וכמעט לא דיברנו על סוכות... אז איך אם מסכמים את החג?!: נחמד:)

noam270

New member
עונה!!!../images/Emo3.gif

1. שם: נועם 2. גיל:13 3. כיתה:ח 4. איפה עשית את החג?: אצל הדודים שלי מצד אבא 5. עם מי?: עם אחות של אבא שלי וסבתא שלי וכל המשפוחה
6. איך היה?: סבבה 7. שיר השבוע שלך: טיפה טיפה/מפלס המצב רוח, שניהם של מירי מסיקה
8. זמר השבוע שלך: אממ.........לא יודעת, אולי הראל מויאל/רן דנקר? 9. זמרת השבוע שלך: מ-י-ר-י - מ-ס-י-ק-ה שלוטתתתתתתת!!!!!!1111 10. להקת השבוע שלך: אני לא בעניין של להקות... 11. עזרת בהכנות לסוכה?: לא בנינו 12. אם כן במה?: ---- 13. אם לא למה?! : ----- 14. למה אין בתפוז סמיילים לסוכות? כייייייייי.....תפוז לא אוהב את סוכות וזו אפליה!!! (ככה כותבים?!
) 15. אין לי יותר שאלות... אני אתחיל להמציא, נראה לאן נגיע ... לכמה אתה חושב שאני אגיע?: אממ...אולי ל-30 16. איזה פלאפון יש לך?: סמסונג, 645 נראה לי... 17. מרוצה ממנו?: כן חוץ מזה שהוא מתחיל להתפגר...לוקח לו שנים עד שהמקשים עובדים, נחשו מי הרס אותו?! ***תשובה בסוף השאלון
18. יש לך מסנג'ר או אי סי קיו? שניהם 19. מה אתה מעדיף?: אף אחד מהם 20. למה?: כי זה מעצבן 21. זה התחיל משאלון על סוכות והגענו למה אתה מעדיף אי סי קיו או מסנג'ר.. נכון מוזר? לא... 22. אז נחזור לסוכות... שלחת ברכה לסוכות? לא 23. אם כן איזה? ----- 24. אם לא.. למה?!: כי אני אגואיסטית
וכי שכחתי
25. מה הצבע של החדר שלך?: סגול 26. אתה בחרת?: כן 27. אם כן, למה דווקא זה?: כי אני אוהבת, אבל בדיעבד אני חושבת שהייתי הולכת על כתום 28. אם לא... מי בחר במקומך? ---- 29. מי האדם האחרון שדיברת איתו באי סי קיו/במסנג'ר?: אממממ.....עם סשה
30. על מה (חחחחח נכנסנו לפרטים XD)?: על כמה שאנחנו שונאות אנגלית (אם אני זוכרת נכון
) 31. מה תעשו כשתגמרו את השאלון?: אענה על עוד שאלון שעדן שם. 32. נכון זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה ובכל שאלון יש אותה ?: כןןןן~~~! 33. למה?! XD: ככה! 34. מה הצע של החולצה שאתם לובשים עכשיו?!: ורוד 35. למה אני כל הזמן שואל על צבעים XD?!: כי אתה עיוור צבעים 36. למשיהו יש תשובה לשאלה הקודמת חחחחחחחחחחח?!: כן לי! 37. איזה שיר אתם שומעים תוך כדי שאתם עושים את השאלון?!: אני לא שומעת שיר, אני שומעת תוכנית כולשהי שאח שלי רואה בהופ. 38. מהסרט האחרון שראיתם?!: אמממ.......לא זוכרת!!! 39. התחלתי את השאלון בלשון יחיד ועכשיו הגעתי ללשון רבים XD: יופי לך!!!!! 40. יש לכם חיית מחמד בבית?: כן 41. אם כן.. איזה?: כלב 42. אם לא.. מה הייתם רוצים? ----- 43. מה נשמע?!: סבבה אגוזים 44. איזה אתרים פתוחים יש לכם עכשיו בשורת משימות.. (נראה לי שקוראים לזה ככה.. )?: אין עוד 45. הגענו ל45 הייתם מאמינים?!: לא!!!!!!!! 46. נראה לי שמספיק.. וכמעט לא דיברנו על סוכות... אז איך אם מסכמים את החג?!: נחמד, החופש בעיקר!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה:

זה
הדבר שהיה הכי דומה לערבה/סכך
.
1. שם: ניצן
2. גיל: 16
3. כיתה: י"א
4. איפה עשית את החג?: בקיבוץ
5. עם מי?: הדודים.
6. איך היה?: סביר.
7. שיר השבוע שלך:לא יודע... יש הרבה.
8. זמר השבוע שלך: אין.
9. זמרת השבוע שלך:---
10. להקת השבוע שלך:--- (זה שבוע עם מעט מוזיקה).
11. עזרת בהכנות לסוכה?: לא.
12. אם כן במה?:--
13. אם לא למה?! : כי זו סוכה קטנה ועלובה.
14. למה אין בתפוז סמיילים לסוכות? כי תפוזבל החליט לא להשקיע השנה ופיטר את הגרפיקאים שלו!!
15. אין לי יותר שאלות... אני אתחיל להמציא, נראה לאן נגיע ... לכמה אתה חושב שאני אגיע?: כאילו שאני לא יודע.
16. איזה פלאפון יש לך?: NOKIA 6131
17. מרוצה ממנו?: כן!
18. יש לך מסנג'ר או אי סי קיו? מסן.
19. מה אתה מעדיף?: מסן.
20. למה?: כי באייסי היו לי וירוסים.
21. זה התחיל משאלון על סוכות והגענו למה אתה מעדיף אי סי קיו או מסנג'ר.. נכון מוזר? אתה מוזר! XD
22. אז נחזור לסוכות... שלחת ברכה לסוכות? רק לפורום.
23. אם כן איזה? חג שמח.
24. אם לא.. למה?!:--
25. מה הצבע של החדר שלך?: לבן.
26. אתה בחרת?: ככה זה הגיע.
27. אם כן, למה דווקא זה?:תגיד, מה זה קשור?!
28. אם לא... מי בחר במקומך? הקבלן.
29. מי האדם האחרון שדיברת איתו באי סי קיו/במסנג'ר?: זה היה מלפני כמה דורות XD.
30. על מה (חחחחח נכנסנו לפרטים XD)?: מאיפה לי.
31. מה תעשו כשתגמרו את השאלון?: אמשיך להסתובב בפורומים.
32. נכון זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה ובכל שאלון יש אותה ?: אה?
33. למה?! XD:
34. מה הצע של החולצה שאתם לובשים עכשיו?!: לבן.
35. למה אני כל הזמן שואל על צבעים XD?!: כי אתה עיוור צבעים.
36. למשיהו יש תשובה לשאלה הקודמת חחחחחחחחחחח?!: כן.
37. איזה שיר אתם שומעים תוך כדי שאתם עושים את השאלון?!: שום דבר.
38. מההסרט שאחרון שראיתם?!: מישהו לרוץ איתו.
39. התחלתי את השאלון בלשון יחיד ועכשיו הגעתי ללשון רבים XD: יש לך פיצול אישיות?
40. יש לכם חיית מחמד בבית?: לא.
41. אם כן.. איזה?:--
42. אם לא.. מה הייתם רוצים? לא יודע.
43. מה נשמע?!: סבבה אגוזים.
44. איזה אתרים פתוחים יש לכם עכשיו בשורת משימות.. (נראה לי שקוראים לזה ככה.. )?: מדגישומטיק והאייקונים של תפוז.
45. הגענו ל45 הייתם מאמינים?!: כן.
46. נראה לי שמספיק.. וכמעט לא דיברנו על סוכות... אז איך אם מסכמים את החג?!: את כל היומיים??

SUPER ORI 1z1

New member
עונה... לא הגזמת באורך?? חח...

1. שם: אורי 2. גיל: כמעט 12 3. כיתה: ז 4. איפה עשית את החג?: אצלי בבית 5. עם מי?: עם סבא סבתא,שכנים שגרתי איתם לפני 10 שנים,ועוד משפחה... 6. איך היה?: פסדר... 7. שיר השבוע שלך: סונטה בסול מז'ור של בטהובן (מס 20) 8. זמר השבוע שלך: דניאל פוטר 9. זמרת השבוע שלך: נינט חחח.... 10. להקת השבוע שלך: התקווה 6 11. עזרת בהכנות לסוכה?: כן 12. אם כן במה?: בנייהתליית בד וקישוטים 13. אם לא למה?! : 14. למה אין בתפוז סמיילים לסוכות? אי לי שמץ.... 15. אין לי יותר שאלות... אני אתחיל להמציא, נראה לאן נגיע ... לכמה אתה חושב שאני אגיע?: לשאלות מטומטמת ..חח 16. איזה פלאפון יש לך?: מוטרולה וי 3 17. מרוצה ממנו?: מאוד 18. יש לך מסנג'ר או אי סי קיו? כן 19. מה אתה מעדיף?: איסיקיו 20. למה?:כי כולם שם ויש שם יותר דברים 21. זה התחיל משאלון על סוכות והגענו למה אתה מעדיף אי סי קיו או מסנג'ר.. נכון מוזר? יפ! 22. אז נחזור לסוכות... שלחת ברכה לסוכות? לא 23. אם כן איזה? 24. אם לא.. למה?!: זה נהוג בכלל??! 25. מה הצבע של החדר שלך?:ירוק! 26. אתה בחרת?:כן 27. אם כן, למה דווקא זה?: כי אני אוהב את הצבע הזה! 28. אם לא... מי בחר במקומך? 29. מי האדם האחרון שדיברת איתו באי סי קיו/במסנג'ר?: ילדה מהשכבה.. 30. על מה (חחחחח נכנסנו לפרטים XD)?: על פגישה שתהיה היום! 31. מה תעשו כשתגמרו את השאלון?: יצא מהפורום! 32. נכון זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה ובכל שאלון יש אותה ?: אין לי שמץ. ..חח 33. למה?! XD: גם! 34. מה הצע של החולצה שאתם לובשים עכשיו?!:כחול עם דגל של ארה"ב (היא מארה"ב) 35. למה אני כל הזמן שואל על צבעים XD?!:לא יודע! 36. למשיהו יש תשובה לשאלה הקודמת חחחחחחחחחחח?!:לא 37. איזה שיר אתם שומעים תוך כדי שאתם עושים את השאלון?!:את הצלצול פלאפון של אחותי! (אם בוים מן הימים של תקווה 6) 38. מההסרט שאחרון שראיתם?!: מצלמה בלי בושה (זה סרט מתיחות ישראלי ישן ביס 5) 39. התחלתי את השאלון בלשון יחיד ועכשיו הגעתי ללשון רבים XD: כן 40. יש לכם חיית מחמד בבית?: כן 41. אם כן.. איזה?: כלבה חמודה מאוד! כמו של הפרסומת לנייר טואולט פוצי מוצי!! קוראים לה דייזי 42. אם לא.. מה הייתם רוצים? 43. מה נשמע?!: חיים... 44. איזה אתרים פתוחים יש לכם עכשיו בשורת משימות.. (נראה לי שקוראים לזה ככה.. )?:איסיקיו, הודעות וחלון מדיה פלייר ששחכתי כברמה הוא! 45. הגענו ל45 הייתם מאמינים?!: לא! 46. נראה לי שמספיק.. וכמעט לא דיברנו על סוכות... אז איך אם מסכמים את החג?!: נחמד! תודה לאל שנגמר.... חחח

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאבוקדו D:

. שם:רוחמה !!!!!!!!!! 2. גיל:599999999 3. כיתה:יאב' 4. איפה עשית את החג?: בשירותים XD. 5. עם מי?:עם חברתי האמבטיה והאסלה
6. איך היה?:נחמד XD , הן שתקו O_O 7. שיר השבוע שלך:הוו. יש הרבה 8. זמר השבוע שלך:זאק אפרון 9. זמרת השבוע שלך:וונסה הדג'נס 10. להקת השבוע שלך:נמ. טוקיו הוטל XD 11. עזרת בהכנות לסוכה?:לא XD 12. אם כן במה?:......... 13. אם לא למה?! :כי לא הייתה סוכה(?)
14. למה אין בתפוז סמיילים לסוכות?כי גנבתי אותם
15. אין לי יותר שאלות... אני אתחיל להמציא, נראה לאן נגיע ... לכמה אתה חושב שאני אגיע?:40 ומשהו XD 16. איזה פלאפון יש לך?:מוטורולה L2 הדקיק הזה D: 17. מרוצה ממנו?:כן XD 18. יש לך מסנג'ר או אי סי קיו?שניהם 19. מה אתה מעדיף?:מסן 20. למה?:ככה 21. זה התחיל משאלון על סוכות והגענו למה אתה מעדיף אי סי קיו או מסנג'ר.. נכון מוזר?לא XD 22. אז נחזור לסוכות... שלחת ברכה לסוכות?לא
, אני לא נחמדה 23. אם כן איזה?..... 24. אם לא.. למה?!:ככה!
25. מה הצבע של החדר שלך?:לבן D: 26. אתה בחרת?:כן XD 27. אם כן, למה דווקא זה?:לא יודעת ! XD 28. אם לא... מי בחר במקומך?........ 29. מי האדם האחרון שדיברת איתו באי סי קיו/במסנג'ר?:ילד מהכיתה /: 30. על מה (חחחחח נכנסנו לפרטים XD)?:על מה שעשינו אתמול בלילה
נו באמת
31. מה תעשו כשתגמרו את השאלון?:אני אשתה XD 32. נכון זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה ובכל שאלון יש אותה ?:לא XD 33. למה?! XD:ככה XD 34. מה הצע של החולצה שאתם לובשים עכשיו?!:לבן
35. למה אני כל הזמן שואל על צבעים XD?!:כי אתה מושפע ממצד הגאווה (?)
36. למשיהו יש תשובה לשאלה הקודמת חחחחחחחחחחח?!:כן :| 37. איזה שיר אתם שומעים תוך כדי שאתם עושים את השאלון?!:שום שיר 38. מההסרט שאחרון שראיתם?!:הייסקול 3> 39. התחלתי את השאלון בלשון יחיד ועכשיו הגעתי ללשון רבים XD: נו ברור , כי עוד לא החלטת איזה גוף אתה
40. יש לכם חיית מחמד בבית?:כן 41. אם כן.. איזה?:חתול
42. אם לא.. מה הייתם רוצים? 43. מה נשמע?!:הכל רע ואיתך? 44. איזה אתרים פתוחים יש לכם עכשיו בשורת משימות.. (נראה לי שקוראים לזה ככה.. )?:קהילת הפורומים הרשמית לליטל 45. הגענו ל45 הייתם מאמינים?!:כן
46. נראה לי שמספיק.. וכמעט לא דיברנו על סוכות... אז איך אם מסכמים את החג?!:הוא עוד לא נגמר!

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאני מחורפנת תמיד ! ../images/Emo98.gif

lital20076327

New member
עונהנהנהנהנה... ../images/Emo13.gif

1.שם: ליטל 2. גיל: 12 ו9 חודשיים בינואר 13.. 3. כיתה: ז'.. 4. איפה עשית את החג?: אצל סבתא שלי... 5. עם מי?: עם בני דודים.. 6. איך היה?: סבבה.. 7. שיר השבוע שלך: "בואי נעזוב" 8. זמר השבוע שלך: רן דנקר, ולא רק השבוע-תמיד... 9. זמרת השבוע שלך: -------- 10. להקת השבוע שלך: ----------- 11. עזרת בהכנות לסוכה?: חלקית.. 12. אם כן במה?: תליתי קישוט אחד שהכנתי..חחח... 13. אם לא למה?!: ---- 14. למה אין בתפוז סמיילים לסוכות? תשאל אותו.. 15. אין לי יותר שאלות... אני אתחיל להמציא, נראה לאן נגיע ... לכמה אתה חושב שאני אגיע?: ל-46.. 16. איזה פלאפון יש לך?: אין לי פלאפון בגלל שאמא שלי אומרת שזה עושה קרינה..אבל קונים לי עוד כמה חודשים..בעזרת ד'.. 17. מרוצה ממנו?: ------ 18. יש לך מסנג'ר או אי סי קיו? איסיי קיו.. 19. מה אתה מעדיף?: איסיי קיו... 20. למה?: אין לי מושג איך משתמשים במסנג'ר... 21. זה התחיל משאלון על סוכות והגענו למה אתה מעדיף אי סי קיו או מסנג'ר.. נכון מוזר? ממש לא.. 22. אז נחזור לסוכות... שלחת ברכה לסוכות? לא..אבל לראש השנה כן... 23. אם כן איזה? לראש השנה- ברכה מהממת... 24. אם לא.. למה?!: לסוכות- לא הספקתי.. 25. מה הצבע של החדר שלך?: סגול.. 26. אתה בחרת?: בערך.. 27. אם כן, למה דווקא זה?: זה יותר ההורים שלי בחרו.. 28. אם לא... מי בחר במקומך? ההורים שלי בערך הם בחרו חלק... 29. מי האדם האחרון שדיברת איתו באי סי קיו/במסנג'ר?: חברה.. 30. על מה (חחחחח נכנסנו לפרטים XD)?: מאיפה אני זוכרת? 31. מה תעשו כשתגמרו את השאלון?: אמשיך להסתכל בהודעות בפורום.. 32. נכון זאת שאלה שאף אחד לא יכול לענות עליה ובכל שאלון יש אותה ?: לא נכון... 33. למה?! XD: מה למה?!?????!!!!!! ככה... 34. מה הצע של החולצה שאתם לובשים עכשיו?!: אפור.. 35. למה אני כל הזמן שואל על צבעים XD?!: מאיפה לי? תשאל את עצמך.. 36. למשיהו יש תשובה לשאלה הקודמת חחחחחחחחחחח?!: כן..אבל לא לי... 37. איזה שיר אתם שומעים תוך כדי שאתם עושים את השאלון?!: שום שיר.. 38. מההסרט שאחרון שראיתם?!: אולי רטטוי עם בני דודים שלי הקטנים..לקחתי אותם..חחח... 39. התחלתי את השאלון בלשון יחיד ועכשיו הגעתי ללשון רבים XD: נו..מה רע בזה?! 40. יש לכם חיית מחמד בבית?: לא..אבל היה כלב..וגילינו שהוא בת אז החזרנו אותו..עכשיו אנחנו מחפשים כלב- זכר... 41. אם כן.. איזה? ----------- 42. אם לא.. מה הייתם רוצים? כלב... 43. מה נשמע?!: אחלה..מה איתך? 44. איזה אתרים פתוחים יש לכם עכשיו בשורת משימות.. (נראה לי שקוראים לזה ככה.. )?: אף אתר..רק הפורום הזה הלא מוכר..הנפילים או משהו כזה... 45. הגענו ל45 הייתם מאמינים?!: כן..אני רגילה להגיע ל-100 46. נראה לי שמספיק.. וכמעט לא דיברנו על סוכות... אז איך אם מסכמים את החג?!: היה סבבה..

למעלה