שאלון סאות' פארק

שאלון סאות' פארק

בתכלס כולם אוהבים למלא את הדברים האלה (לפחות הרוב), אז הנה קחו: דבר ראשון: מה השעה אצלכם עכשיו? הפרק הכי טוב בעולם הוא......... הפרק הכי גרוע בעולם הוא........ הדמות הכי אהובה עליי מהילדים היא..... הדמות הכי אהובה עליי מהמבוגרים היא....... הדמות הכי שנואה עליי מהילדים היא....... הדמות הכי שנואה עליי מהמבוגרים היא...... הקטע שהכי הצחיק אותי בעולם בסאות' פארק הוא..... השיר הכי טוב בסרט הוא....... הירידה הכי מצחיקה על מפורסמ/ת היא........ העונה הכי טובה היא....... אתם מגיעים לסאות' פארק, מה תעשו ביום הכיף הזה? מה יותר טוב? עונות 1-6 או עונות 7-10 (ולמה)? וסתם כי אני אוהב מאוד דברים כאלה: מה הדבר האחרון שאכלתם? מה הדבר האחרון ששתיתם? מנת המקדונלדס האהובה עליכם: מה אתם לובשים כעת? (חחחח לא להיכנס לפרטים) מה המשפט האחרון שאמרתם? מה השיר האחרון ששמעתם? (או: איזה שיר אתם שומעים עכשיו?) אז מה שלומכם? אוקיי עכשיו אני צריך שתפתחו מגירה כלשהי בחדר, תסגרו אותה ותעברו לשלב הבא (יש פה פואנטה) האם באמת פתחתם (אל תתביישו): עכשיו כשאתם מבינים שזה היה לחינם, איך המרגש? בעיקרון אני משלה את עצמי, אף אחד לא עשה את זה, הא? חחחח טוב שמעו משעמם לי, אני מניח שגם לכם.... טוב אני אעצור עכשיו, רק דבר אחרון: מה השעה אצלכם עכשיו כשסיימתם?

richter

New member
תשובון סאות' פארק

השעה- 9:33 הפרק הכי טוב בעולם: אמממ, קשה לבחור... הפרק הכי גרוע בעולם: כנראה ש-405 (הפרק על פיפ) הילד הכי אהוב: דפנטלי קארטמן הילד הכי שנוא: אין ממש המבוגר הכי אהוב: ג'ימבו / מקי המבוגר הכי שנוא: אולי שילה, אבל אין מישהו שממש מעצבן. השיר הכי טוב בסרט: what would brian boitno do, הגרסא מהקרדיטס הירידה הכי מצחיקה על מפורסמ/ת: טום קרוז? העונה הכי טוב: כנראה שה-6 מה אעשה בס"פ: יום בכיתה, אח"כ סתם להסתובב עם הילדים ולהציל את העולם או משהו כזה (תלוי בפרק
) מה יותר טוב: 1-6, כי גם העונ ההשישית מצוינת וגם כי את שלושת העונות הראשונות אני ממש אוהב מה הדבר האחרון שאכלתם: עוגת קינמון
מה הדבר האחרון ששתיתם: קפה
מה מנת מקדונלדס האהובה עליכם: מקצ'יקן מה אתם לובשים כעת: פיג'מה
מה השיר האחרון ששמעתם: comfortably numb מה שלומכם: טוב תודה
במיוחד שסיימתי את הטירונות אתמול
אין לי כאן מגירה בהישג יד
השעה עכשיו: 9:44. איך עברו כבר 11 דקות? o_O

negy1993

New member
תשובות:

דבר ראשון: מה השעה אצלכם עכשיו? 14:13 הפרק הכי טוב בעולם הוא.........בעע יש לי שניים: The Return Of The Folluship Of The Ring To The Two Towers. אני יודעת שלא כתבתי את זה נכון אבל אל תכעסו עליי
ו-Best Friends Forever הפרק הכי גרוע בעולם הוא........Pip. בלי לחשוב הדמות הכי אהובה עליי מהילדים היא.....או הוווו......כל פעם מישהו אחר
קרטמן, קייל,קני,באטרס,קלייד,קרייג....את סטן אני לא ממש אוהבת... הדמות הכי אהובה עליי מהמבוגרים היא.......מיסטר גריסון ואופיסר ברבריידי הדמות הכי שנואה עליי מהילדים היא.......ג'ימי וטימי
הדמות הכי שנואה עליי מהמבוגרים היא......רנדי מארש ושילה ברופלובסקי הקטע שהכי הצחיק אותי בעולם בסאות' פארק הוא.....גאד יש כ"כ הרבה. אין אחד השיר הכי טוב בסרט הוא.......גם יש הרבה. אבל במיוחד אהבתי את בראין בויטנו,מאונטיין טאון,אפ דר...... הירידה הכי מצחיקה על מפורסמ/ת היא........ג'ניפר לופז
העונה הכי טובה היא.......5,6 אתם מגיעים לסאות' פארק, מה תעשו ביום הכיף הזה? כל מה שאפשר. מה יותר טוב? עונות 1-6 או עונות 7-10 (ולמה)? המממממ אני חייבת לערבב עונות. העונות הראשונות היו עונות מצויינות בגלל הבדיחות שלא דורשות הרבה מחשבה. הומור מטומטם כזה
בעונות החדשות ההומור קצת יותר מורכב (
). אהבתי את כלללל העונות. וסתם כי אני אוהב מאוד דברים כאלה: מה הדבר האחרון שאכלתם?עוף בגריל מה הדבר האחרון ששתיתם?מים מנת המקדונלדס האהובה עליכם:צ'יפס,נאגטס ושתייה מה אתם לובשים כעת? (חחחח לא להיכנס לפרטים) גופיה בצבע מנטה ומכנסיים קצרים בצבע כחול
מה המשפט האחרון שאמרתם?ביי מה השיר האחרון ששמעתם? (או: איזה שיר אתם שומעים עכשיו?)השיר שוונדי שרה בפרק עם פינגר בנג (אין לי כוח לכתוב שם) כשהיא נבחנה ללהקה...."miissssesss landver was a houker...." אז מה שלומכם? סביר....... השעה עכשיו:14:23...לפי השעון שלי במחשב

Th3onE

New member
עונה חלקי

19:19 יש הרבה פרקים טובים.. קשה לבחור.. פרק גרוע.. אמממ.. קרטמן.. למרות דעותיו הקיצוניות (שלא תומך בהם כמובן..) אבל מעריץ אותו על האומץ ועל האי אכפתיות.. ועל זה שפשוט הוא שם זין.. דמות אהובה מהמבוגרים.. אולי רנדי.. כי פשוט הוא הדמות שהכי מציגים ולאחרונה היו הרבה פרקים עליו. דמות שנואה.. גם רנדי חחח... כי שוב פעם.. היו יותר מדי פרקי רנדי לאחרונה.. והחוסר הבנה שלו והטמטום שלו הורגים אותי.. "סטןן... סטןןן!!" שוב יש מלא קטעים מצחיקים.. ולא עולה לי משהו מיוחד כרגע.. אולי הקטע עם היומן של קרטמן.. שבאה איזה אחת שמנה והם לא מבדילים בינה (מטר וחצי) לבין קרטמן-יומן (4 מטר).. פריס הילטון.. באמת.. היא פשוט זונה.. סוף סוף מישהו העז להגיד תאמת.. לא הבנתי איך אפחד לא שם לב לזה.. brian boitano של green jelly משהו כזה.. בסוף הסרט... או uf.. כל העונות טובות בפני עצמן.. הייתי מבלה עם כולם ויוצא להרפתקה טובה.. 19:29..

Cutting Edge

New member
אוקיי

דבר ראשון: מה השעה אצלכם עכשיו? 19:25, לפי המחשב. הפרק הכי טוב בעולם הוא.. בטח ש501
הפרק הכי גרוע בעולם הוא.. Wing, 903, אם אני לא טועה הדמות הכי אהובה עליי מהילדים היא.. קרטמן הדמות הכי אהובה עליי מהמבוגרים היא.. רנדי מארש, מתי שלא דוחפים אותו בכל פרק הדמות הכי שנואה עליי מהילדים היא.. אין, כמעט כולם קורעים מצחוק. הדמות הכי שנואה עליי מהמבוגרים היא...רנדי מארש, מתי שכן דוחפים אותו בכל פרק הקטע שהכי הצחיק אותי בעולם בסאות' פארק הוא.. יש מלא, אבל זכור אחד שראיתי שהייתי יותר צעיר (עונה שישית): קייל, סטן, ובאטרס צריכים את העזרה של קרטמן, קרטמן מסכים לעזור אם קייל ינשק לו את התחת, קייל בא לנשק, קרטמן הפליץ לו על הפנים. וכמובן הקטע שקרטמן מספר מה שהוא עשה לסקוט טנרמן. השיר הכי טוב בסרט הוא... השיר של קרטמן על אימא של קייל. הירידה הכי מצחיקה על מפורסמ/ת היא... לא זוכר, אולי ג'ניפר לופז. העונה הכי טובה היא... רביעית עד שישית. אתם מגיעים לסאות' פארק, מה תעשו ביום הכיף הזה? יחרוש כל היום על WOW
. מה יותר טוב? עונות 1-6 או עונות 7-10 (ולמה)? 1-6, ללא ספק. פשוט יש שם הרבה יותר פרקים טובים. שילוב של הומור פלוצים להומור מתוחכם. בשביעית עד עשירית יש הרבה מאוד פרקים חלשים, והעונה העשירית התחילה עם רצף של פרקים גרועים, למרות שעכשיו יש עלייה גדולה (מאז סוף החלק הראשון עד עכשיו) וסתם כי אני אוהב מאוד דברים כאלה: מה הדבר האחרון שאכלתם? פיצה מה הדבר האחרון ששתיתם? מים מנת המקדונלדס האהובה עליכם: שונא מקדונלדס מה אתם לובשים כעת? (חחחח לא להיכנס לפרטים :X) מה המשפט האחרון שאמרתם? "מתי מתחיל ליגת האלופות היום?" מה השיר האחרון ששמעתם? (או: איזה שיר אתם שומעים עכשיו?) אין לי מושג:X אז מה שלומכם? בסדר שעת סיום: 19:32

baroolit8

New member
למרות שאף אחד לא באמת קוראת את זה

דבר ראשון: מה השעה אצלכם עכשיו?21:50 הפרק הכי טוב בעולם הוא: מתוך המלא (איזה 30) פרקים שראיתי הכי אהבתי את הפרק100 עם המלחמה וההפגנות..חח.. הפרק הכי גרוע בעולם הוא:אמממ...לא אהבתי את פרק שמותר לצחוק על אידס..כלומר הוא לא רע אבל היו הרבה יותר טובים... הדמות הכי אהובה עליי מהילדים היא: קרטמן! איך הוא אומר את הדברים הכי הזויים ובסוף תמיד צודק! הדמות הכי אהובה עליי מהמבוגרים היא: אמממ...לא מתה על המבוגרים...אף אחד? הדמות הכי שנואה עליי מהילדים היא:המופרע ההוא שהיה אמור להחליף את קני..לא מכירה אותו מספיק ככה ש... הדמות הכי שנואה עליי מהמבוגרים היא: אממ..לא זוכרת איך קוראים להם זה מין צמד כזה לאחד קוראים נד נראה לי והשני נראה לי ג'ימבו..אף פעם לא הבנתי מה הקטע שלהם... הקטע שהכי הצחיק אותי בעולם בסאות' פארק הוא:בפרק עם הסרט של מל גיבסון אז שקרטמן הופך את כולם לנאצים כאלה והם לא יודעים..כל הקטעים האלה היו ענקים!!!חח..איך שהוא התחיל לדבר בגרמנית..חחח.. השיר הכי טוב בסרט הוא:, אני אוהבת את כולם! אבל הכי אממ..שנים- השיר של השטן והשיר של קרטמן על אמא של קייל...חחח... הירידה הכי מצחיקה על מפורסמ/ת היא:פריס הילטון... העונה הכי טובה היא: אין לי מושג! לא ראיתי מספיק... אתם מגיעים לסאות' פארק, מה תעשו ביום הכיף הזה:לא יודעת!!! אני אתחיל להתחרפן בטח... מה יותר טוב? עונות 1-6 או עונות 7-10 (ולמה)?לא יודעת (ראה שתי שאלות למעלה...) וסתם כי אני אוהב מאוד דברים כאלה: מה הדבר האחרון שאכלתם?אני כרגע אוכלת מסטיק.. מה הדבר האחרון ששתיתם?מים... מנת המקדונלדס האהובה עליכם:גלידה פיצוץ עם פיצוצי שוקולד מה אתם לובשים כעת? (חחחח לא להיכנס לפרטים)חחחג'ינס וחולצה אדומה... מה המשפט האחרון שאמרתם?איזה באסה (כי אני צריכה ללכת מחר לבצפר..) מה השיר האחרון ששמעתם? (או: איזה שיר אתם שומעים עכשיו?)אני לא אוהבת מוזיקה אז לא שומעתי שיר כבר הרבה זמן.. למרות שכרגע יש מהטלויזיה את"אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותי"חחח... אז מה שלומכם?הכל טוב, מה המצב? אוקיי עכשיו אני צריך שתפתחו מגירה כלשהי בחדר, תסגרו אותה ותעברו לשלב הבא (יש פה פואנטה) האם באמת פתחתם (אל תתביישו):למה לא? המגירה ליד היד שלי... עכשיו כשאתם מבינים שזה היה לחינם, איך המרגש?לא קריטי... בעיקרון אני משלה את עצמי, אף אחד לא עשה את זה, הא?אני כן! חחחח טוב שמעו משעמם לי, אני מניח שגם לכם.... טוב אני אעצור עכשיו, רק דבר אחרון: מה השעה אצלכם עכשיו כשסיימתם?22:01

11122233311

New member
נד וג'ימבו

כדי לדעת מה הם צריך לראות את העונות הכי ראשונות במיוחד ראשונה וגם קצת מ2 ו3 בעונות החדשות הם בקושי מופיעים אבל הם היו חלק בלתי נפרד מהעונות הראשונות וטוב שכך *קרטמן מכוון רובה על אחד הילדים* "hey dont aim that thing at your friend! you'll spill your beer"

Vdrums

New member
תשובות

דבר ראשון: מה השעה אצלכם עכשיו? 2:12 בצהריים הפרק הכי טוב בעולם הוא......... הפרק שקרטמן נכנס לכלא של הילדים. הפרק הכי גרוע בעולם הוא........ הפרק האחרון על 9/11 היה ממש ממש גרוע הדמות הכי אהובה עליי מהילדים היא..... קרטמן הדמות הכי אהובה עליי מהמבוגרים היא....... רנדי הדמות הכי שנואה עליי מהילדים היא....... פיפ הדמות הכי שנואה עליי מהמבוגרים היא...... מר עבד הקטע שהכי הצחיק אותי בעולם בסאות' פארק הוא..... שקרטמן מדבר בגרמנית השיר הכי טוב בסרט הוא....... לא זוכר שירים הירידה הכי מצחיקה על מפורסמ/ת היא........ ג'ניפר לופז העונה הכי טובה היא....... לא זוכר מה שייך למה. אתם מגיעים לסאות' פארק, מה תעשו ביום הכיף הזה? אלך לעצבן את קרטמן מה יותר טוב? עונות 1-6 או עונות 7-10 (ולמה)? וסתם כי אני אוהב מאוד דברים כאלה: מה הדבר האחרון שאכלתם? סנדוויץ עם פסטרמה מה הדבר האחרון ששתיתם? מים מנת המקדונלדס האהובה עליכם: לא אוכל שם מה אתם לובשים כעת? (חחחח לא להיכנס לפרטים) ג'ינס וחולצה מה המשפט האחרון שאמרתם? תנסי מחר אולי הוא יהיה פה. מה השיר האחרון ששמעתם? (או: איזה שיר אתם שומעים עכשיו?) אירוסמית' עושים איזה קאבר לצ'אק ברי. אז מה שלומכם? טוב תודה

deathking

New member
בחייכם אנשים! VOTE OR DIE! + תשובות

(VOTE OR DIE זה הכי טוב!) דבר ראשון: מה השעה אצלכם עכשיו? אממ 8:22 הפרק הכי טוב בעולם הוא.........יש כל כך הרבה.. אבל הפרצוף שעשה מל גיבסון בפרק "הפסיון של ישו" (כשהוא רודף אחרי הילדים עם המשאית) הצחיק אותי כל כך.. .גם הפרק על וולמראט וVOTE OR DIE כמובן, והפרק עם כורת הידיים. הפרק הכי גרוע בעולם הוא........הפרק בו ג'ימי רוצה להוריד ת'זיקפה שלו, פרק עלוב (אפילו שהיו עוד הרבה לא טובים) הדמות הכי אהובה עליי מהילדים היא.....קרטמן הדמות הכי אהובה עליי מהמבוגרים היא.......אמממ MKAY ושף הדמות הכי שנואה עליי מהילדים היא.......סטן הדמות הכי שנואה עליי מהמבוגרים היא...... אין כזו הקטע שהכי הצחיק אותי בעולם בסאות' פארק הוא..... אותו דבר כמו "הפרק הכי טוב בעולם", כי מה ההבדל? השיר הכי טוב בסרט הוא.......VOTE OR DIE! הירידה הכי מצחיקה על מפורסמ/ת היא........מל גיבסון, ללא ספק העונה הכי טובה היא.......לא ראיתי הרבה עונות, התחלתי עם העונה השמינית אז אני לא ממש פוסל עונות/בעדן אתם מגיעים לסאות' פארק, מה תעשו ביום הכיף הזה? פותח במאבק אינטלקטואלי עם קרטמן

אני

דבר ראשון: מה השעה אצלכם עכשיו 13:23 הפרק הכי טוב בעולם הוא The Return Of The Fellowship Of The Ring To The Two Towers הפרק הכי גרוע בעולם הוא Mr. Hankeys Christmas Classic הדמות הכי אהובה עליי מהילדים היא..... קרטמן הדמות הכי אהובה עליי מהמבוגרים היא.... רנדי מארש (בעיקר שהוא שותה) הדמות הכי שנואה עליי מהילדים היא..... ביבה הדמות הכי שנואה עליי מהמבוגרים היא..... אמא של קייל הקטע שהכי הצחיק אותי בעולם בסאות' פארק הוא.... בפרק Red Mans Greed שהאדם הזה אומר לסטן Take the bag of visions ומביא לא שקית מלאה בלק לנשום... השיר הכי טוב בסרט הוא... על אמא של קייל הירידה הכי מצחיקה על מפורסמ/ת היא..... העונה הכי טובה היא....... 9 אתם מגיעים לסאות' פארק, מה תעשו ביום הכיף הזה ... לא ידוע האמת מה יותר טוב? עונות 1-6 או עונות 7-10 (ולמה)? 7-10 מדברות על נושאים יותר עדכניים וסתם כי אני אוהב מאוד דברים כאלה: מה הדבר האחרון שאכלתם? טוסט מה הדבר האחרון ששתיתם? חזרתי מביה"ס מנת המקדונלדס האהובה עליכם: דבל מק רויאל מה אתם לובשים כעת? חולצה מכנס מה המשפט האחרון שאמרתם? לא ראיתי מה השיר האחרון ששמעתם? Judas Priest - You Got Another Thing Coming אז מה שלומכם? k

Doronko1

New member
התשובות שלי

דבר ראשון: מה השעה אצלכם עכשיו? 14:48 הפרק הכי טוב בעולם הוא......... CASA BONTIA הפרק הכי גרוע בעולם הוא........menberpig הדמות הכי אהובה עליי מהילדים היא.....קייל הדמות הכי אהובה עליי מהמבוגרים היא.......רנדי הדמות הכי שנואה עליי מהילדים היא.......אין פשוט אין הדמות הכי שנואה עליי מהמבוגרים היא......אין הקטע שהכי הצחיק אותי בעולם בסאות' פארק הוא.....שקראטמן אומר לקייל מה הייתה דמות שצוחקת על היהודים וקייל מכוון את ידו אל קראטמן השיר הכי טוב בסרט הוא...... WHAT BRIAN BOTONO DO? הירידה הכי מצחיקה על מפורסמ/ת היא........על אמא של קראטמן בסרט של סאות'פארק העונה הכי טובה היא.......8 אתם מגיעים לסאות' פארק, מה תעשו ביום הכיף הזה? להראות ולהיות אם הילדים במיוחד אם קייל וקרטמן וקני וסטן ובא'טרס מה יותר טוב? עונות 1-6 או עונות 7-10 (ולמה)?7-10

g a g a

New member
|my turn |fashionably late

מה השעה אצלכם עכשיו?23:14 הפרק הכי טוב בעולם הוא.........אוף. שאלה נורא קשה. היום אני יכולה להגיד X, מחר Y. אז היום אני אגיד: Fat Butt and the Pancake Head הפרק הכי גרוע בעולם הוא........ אני צריכה לעשות רענון ולראות שוב פרקים מעונות ישנות כדי להיזכר...
הדמות הכי אהובה עליי מהילדים היא.....קרטמן+טימי+באטרס. הדמות הכי אהובה עליי מהמבוגרים היא....... big gay Al נחמד וגם מיסטר מקי חחח... הדמות הכי שנואה עליי מהילדים היא....... אני צריכה לחשוב על זה...
הדמות הכי שנואה עליי מהמבוגרים היא...... לפעמים רנדי ולפעמים מיסטר גריסון... תלוי במצב רוחי חח. הקטע שהכי הצחיק אותי בעולם בסאות' פארק הוא.....נו באמת. איך אני יכולה לענות על דבר כזה? השיר הכי טוב בסרט הוא.......אני אתחכם ואומר: המרתון!
[אהבתי את כל השירים, מה אני אעשה. טריי פשוט גאון...] הירידה הכי מצחיקה על מפורסמ/ת היא........כל הפרק על ג'ניפר לופז XDDDD העונה הכי טובה היא....... כפי שציינתי, אני צריכה לעשות רענון דחוף
אתם מגיעים לסאות' פארק, מה תעשו ביום הכיף הזה? אחבור לרביעייה ואשאל את קייל וסטן למה שני בחורים חכמים כמוהם מסתובבים עם ילד מניאק כמו קרטמן + אקנה לקני בגד שיאפשר לו לדבר ולא למלמל. מה יותר טוב? עונות 1-6 או עונות 7-10 (ולמה)? שאלה טובה. וסתם כי אני אוהב מאוד דברים כאלה: מה הדבר האחרון שאכלתם?בורקס גבינה. מה הדבר האחרון ששתיתם?מים
מנת המקדונלדס האהובה עליכם:קריספי צ'יקן
מה אתם לובשים כעת? (חחחח לא להיכנס לפרטים) מה המשפט האחרון שאמרתם?גופייה אפורה ומכנס קצר. מה השיר האחרון ששמעתם? (או: איזה שיר אתם שומעים עכשיו?)I got you babe של שר+ביוויס+באטהד. אז מה שלומכם?I'm super! Thanks for asking!
"האם באמת פתחתם את המגירה?" >>> רציתי, אבל התעצלתי
. אז לא.
"עכשיו כשאתם מבינים שזה היה לחינם, איך המרגש?" >>> לא פתחתי. ננה
"מה השעה אצלכם עכשיו כשסיימתם?" >>> 23:27
הודגש באמצעות מדגישומטיק

g a g a

New member
תיקון:

מה אתם לובשים כעת? >>>גופייה אפורה ומכנס קצר. מה המשפט האחרון שאמרתם? >>>"יש לי כלב קורע, אני יודעת".

Catelyn

New member
אז ככה...

הפרק הכי טוב בעולם הוא: Gnomes. זה לא הפרק הכי מצחיק, יש פרקים הרבה יותר קורעים כמו Toilet Paper ו-It's Christmas in Canada, אבל העלילה, הרעיונות והפארודיה הופכים את הפרק למושלם בעיני. הפרק הכי גרוע בעולם הוא: Mr. Hankeys Christmas Classic. פרק נטול עלילה לחלוטין ומיותר. אגב, את כל אלה (והם הרוב) שבחרו בפרק Pip כגרוע ביותר, אני חייבת לשאול - קראתם את הספר "תקוות גדולות" ("Great Expectations") שעליו מבוסס הפרק? כי אם לא, ברור שלא תמצאו אותו מהנה. אני קראתי את הספר (בגירסה מקוצרת ומלאת שגיאות אמנם), לכן הבנתי את הפארודיה והפרק היה חביב בעיני. נכון, זו לא פארודיה גדולה, הם יכלו לעשות מזה הרבה יותר והסוף היה די לא קשור, אבל זה לא היה עד כדי כך גרוע. - ונכון שגם אתם בטוחים שמאט וטריי היו חייבים לקרוא את הספר כמטלה לבית הספר או משהו? אין סיכוי שהם קראו אותו על דעת עצמם... הדמות הכי אהובה עליי מהילדים היא: טוויק המסכן והמוזנח. לצערי, הדמות מופיעה בכל-כך מעט פרקים, שאני לא בטוחה שאני יכולה לנקוב בה כדמות האהובה. קייל בא מייד אחריו... הדמות הכי אהובה עליי מהמבוגרים היא: המ. אף אחת ממש, הם כולם משוגעים. מה שכן, מר גריסון הוא דמות גאונית לדעתי. אני אפרט אם תבקשו, גם ככה חפרתי קשות
הדמות הכי שנואה עליי מהילדים היא: ג'ימי וטימי. טימי מיותר מבחינתי וג'ימי מעצבן אותי. אני מבינה את הקטע הפארודי עם הדמות של ג'ימי - הוא נכה ומגמגם, ובהפוך הוא הילד הכי פופולרי, אהוב ומוצלח בשכבה. הבעיה היא שהילד הכי פופולרי, אהוב ומוצלח בשכבה הוא בד"כ גם המשעמם והמעצבן ביותר... וטימי - מה הקטע איתו, חוץ מזה שמאט וטריי רצו לשחוט את הפרה הקדושה של לא-לצחוק-על-מפגרים-ונכים? שום דבר... הדמות הכי שנואה עליי מהמבוגרים היא: אף אחת ממש. לא מתה על נד וג'ימבו, שילה ורנדי מעצבנים לפעמים, אבל הם לא שנואים עליי. מה שכן, הרבה פעמים הסלברטיז שנואים עליי. הקטע שהכי הצחיק אותי בעולם בסאות' פארק הוא: פףף. יש כל כך הרבה, אי אפשר לנקוב באחד! השיר הכי טוב בסרט הוא:... אהבתי את Kyle's mom is a bitch, What would brian boitno do כי הם קליטים וסוחפים ושיר הפתיחה - בגלל שהוא פארודיה כזו טובה על השיר של בל מ"היפה והחיה" של דיסני. הירידה הכי מצחיקה על מפורסמ/ת היא: לא יודעת, בד"כ יריודת על מפורסמים לא ממש מצחיקות אותי. העונה הכי טובה היא: השישית. עונה מיוחדת במינה, שבה כל פרק קשור לפרק הקודם. בטח היה כיף לצפות בזה כשזה רק עלה לאוויר, כי באמת לא יודעים מה הולך לקרות הלאה. חוץ מזה, באטרס זה כיף, טוויק זה כיף, פרופסור כאוס זה גאוני והמודעות העצמית של הילדים בכל הקטע של ה"חבר הרביעי" שמחליף את קני הרגה אותי. אתם מגיעים לסאות' פארק, מה תעשו ביום הכיף הזה? נסתובב עם הרביעיה כמובן, נו, מה עוד נעשה? מה יותר טוב? עונות 1-6 או עונות 7-10 (ולמה)? מה זו החלוקה השרירותית הזו? בין העונה הראשונה לשישית היו כל-כך הרבה שינויים, שאין הגיון בלכלול אותם ביחד... אם אתה מתעקש, הייתי אומרת עונות 1-6, כי העונה השישית היא הגדולה מכולם לדעתי, ויש לא מעט פנינים גם בעונות הקודמות לה... אבל חלק ניכר מאוד מהפרקים האהובים עליי נמצאים בעונה השביעית דווקא, כך שזו לא שאלה הוגנת... בכל זאת, יש לא מעט קסם בעונות הישנות - ההתנהגות של הילדים, המשפטים, העלילות המגוונות...

וואי הרבה זמן לא הייתי פה

דבר ראשון: מה השעה אצלכם עכשיו? 16:04 הפרק הכי טוב בעולם הוא.........קשה,קשה מאוד...Cartman Joins Nambla עולה לי בראש.. הפרק הכי גרוע בעולם הוא........A Miliom Litlle Fibers הדמות הכי אהובה עליי מהילדים היא.....באטרס! הדמות הכי אהובה עליי מהמבוגרים היא.......שף,בימיו הטובים.. הדמות הכי שנואה עליי מהילדים היא.......קרייג אולי? הדמות הכי שנואה עליי מהמבוגרים היא......הג'ינג'י הרדנק המעצבן ההוא.. הקטע שהכי הצחיק אותי בעולם בסאות' פארק הוא.....אולי זה יפתיע אתכם,אבל הוא בעונה הראשונה,בפרק של מיסטר הנקי. מישהו זוכר את הציטוט "i wish daddy was still alive"? השיר הכי טוב בסרט הוא.......אממ..בריאן בויטאנו. הירידה הכי מצחיקה על מפורסמ/ת היא........טום קרוז וההוא מהפרק The Biggest Duche in the Universe.. העונה הכי טובה היא.......אממ קשה..אולי 6? אתם מגיעים לסאות' פארק, מה תעשו ביום הכיף הזה?אביא אוטו של נחמנים מול הבית של קרטמן מה יותר טוב? עונות 1-6 או עונות 7-10 (ולמה)? 1-6.כל כך הרבה קלאסקיות.. וסתם כי אני אוהב מאוד דברים כאלה: מה הדבר האחרון שאכלתם?עוף ותפוחי אדמה מה הדבר האחרון ששתיתם?שאלה טובה.. מנת המקדונלדס האהובה עליכם:פוטטו צ'יפס מה אתם לובשים כעת? (חחחח לא להיכנס לפרטים) מכנסים קצרים וחולצה כתומה מזוויעה מה המשפט האחרון שאמרתם? "ברוך שפטרנו מעונשו של זה".סתם.לא יודע. מה השיר האחרון ששמעתם? (או: איזה שיר אתם שומעים עכשיו?) Triumph של הוו טאנג קלאן. אז מה שלומכם? לא רע :)

Reaper1

New member
תשובות

השעה: 00:05 הפרק הכי טוב: 501 scott tenorman must die הפרק הכי גרוע: 405 pip הדמות האהובה עליי מהילדים: קני הדמות האהובה עליי מהמבוגרים: שף הדמות השנואה עליי מהילדים: פוקט הדמות השנואה עליי מהמבוגרים: אין הקטע הכי מצחיק: שקרטמן הראה לילדים את שהשערות ערווה השיר הכי טוב מהסרט: uncle facka הירידה הכי מצחיקה על מפורסם: מל גיבסון העונה הכי טובה: 6 אני מגיע לסאותפארק אני הולך לעשות roshambo עם קרטמן העונות 1-6 יותר טובות כי שם יש את הפרקים האהובים עליי הדבר האחרון שאכלתי: פיצה הדבר האחרון ששתיתי: מים מנת המקדונלדס האהובה עליי נאגטס עכשיו אני לובש מכנסיים שחורים וחולצה אפורה לא זוכר מה המשפט האחרון שאמרתי השיר האחרון ששמעתי: falling away from me של KoRn שלומי בסדר עכשיו השעה 00:16

נו שיהיה

דבר ראשון: מה השעה אצלכם עכשיו? השעה 02:50 הפרק הכי טוב בעולם הוא.........כנראה הפרק הראשון של העונה החמישית הפרק הכי גרוע בעולם הוא........הפרק האחרון של העונה השמינית אני חושב (סטן עם החיות האלה...) הדמות הכי אהובה עליי מהילדים היא..... קארטמן (?) הדמות הכי אהובה עליי מהמבוגרים היא....... רנדי הדמות הכי שנואה עליי מהילדים היא....... אין..... הדמות הכי שנואה עליי מהמבוגרים היא...... לא זוכר..... הקטע שהכי הצחיק אותי בעולם בסאות' פארק הוא..... לעשות בניהם תחרות מה היה יותר מצחיק? אי אפשר השיר הכי טוב בסרט הוא....... Kyle mom shes a stupid bitch!!! הירידה הכי מצחיקה על מפורסמ/ת היא........ מל גיבסון או אל גור, הם עשו מאל ממש אידיוט
העונה הכי טובה : אולי העונה הזאת אתם מגיעים לסאות' פארק, מה תעשו ביום הכיף הזה: עושה חיים עם גאריסון ומיסטר סלייב -ה יותר טוב? עונות 1-6 או עונות 7-10 (ולמה): לא פייר: 6>3 מה הדבר האחרון שאכלתם? ממש ברגע זה אני אוכל גלידה מה הדבר האחרון ששתיתם? קולה מנת המקדונלדס האהובה עליכם: לא אוכל מקדונלס (רק זה חסר לי בחיים) מה אתם לובשים כעת? לובש? אני בעבודה..... מה המשפט האחרון שאמרתם? "תשים גלידה אני הולך להכניס את הכלבה ואני בא" מה השיר האחרון ששמעתם? אני חושב שזה היה קוקאין של קלאפטון או מוני של פינק פלויד. אז מה שלומכם? super sweet! dude אני חושב שאתה יכול להיות מלך בווארקראפט.

למעלה