שאלון!!!-נעים להכיר-

שאלון!!!-נעים להכיר-

העברתי ת'שאלון מהפורום של רונה קינן.עם כמה שינויים שיתאימו לנו... אז למי הכבוד, מי הראשון שיענה??? תפתחו הודעה חדשה,תסמנו את הטקסט,קליק ימני"העתק",לסמן תו בתוכן ההודעה שלכם ואז קליק ימני הדבק!!!(אני יודעת שידעתם איך עושים את זה...
) שם מלא: כינוי של חברים: גיל: מקום מגורים: סטרייט/גיי/משהו? אתה צמחוני? אתה טבעוני? מה הצבע הטבעי של השיער שלך? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? אוהב את המשפחה? פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: אוהב את עצמך? חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? עברת פעם על החוק? איך? גנבת פעם? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? אתה לוקח ריטלין? אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אתה דתי/מסורתי/חילוני? מתנחל? באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? כמה מחשבים יש בבית? ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי... אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למה דווקא אותו/ה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? זוגיות... יש חבר/ה? היית מאוהב? בכמה אנשים? היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? מתי היה האחרון? מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? בגדו בך פעם? היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות... מה הכי מושך אותך בבן המין השני? האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? האם התנשקת עם בן מינך? האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? האם אמא נכנסה פעם באמצע? הפעם האחרונה ש... השתכרת: הקאת: שמעת דיסק: איזה דיסק? צרוב? מה שמעת לפני הדיסק הזה? היית בהופעה: אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היית בתל אביב: הייתי בחיפה:

רפי צבר

New member
הגזמנו קצת לא?

אהלן אני רפי בן 23 מראשון מחפש שאלות לתשובות הקיימות אובד עיצות ולומד מטעויות

אני בשוונג- אז ...התשובות שלי!!!

שם מלא: לא יכולה לחשוף,מקצועית כינוי של חברים: גולי גיל: 26 מקום מגורים: הוד השרון סטרייט/גיי/משהו? סטרייטית with open mind...
..... אתה צמחוני? חייבת,רפואית אתה טבעוני? כן מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?כרגע שחור.כשהייתי "צעירה" לאדום וכתום
אוהב את המשפחה? כן,גאה בהם! פירסינג: אמא,כואב מידי קעקועים: כן,2.במקומות מיוחדים.... צבע אהוב: לבן צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? משתדלת לזכור... חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כמה חברים בהזיות אומרים את זה עברת פעם על החוק? yap איך? החלפתי נתיב באמצע צומת אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא מעשנת כבר 9 חודשים,נגעלת!! אתה לוקח ריטלין? הלוואי אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? גלולות למניעת הריון אתה דתי/מסורתי/חילוני? דתיה לשעבר באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? דירה בקומה 3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? חדר אורחים/ חדר עבודה כמה מחשבים יש בבית?שלי ולשותף עוד כמה, עבודה... ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:...רק אחת?! כל יום אני מעוללת משהו לעולם! אחות שלי רצתה שאכיר בחור "שיעשה אותך שמחה, הוא כל הזמן מחייך"(כן,כי הוא על סמים!)וקישקשנו מלא בטלפון,והיה נעים.בא לפגוש אותי בדירה שלי... דפק בדלת, פתחתי...ומרוב שהייתי בהלם- חיבקתי אותו,חיבוק אמיתיוחזק ולא הצלחתי להרפות,גם מהפדיחה שקפצתי עליו, וגם לא רציתי לראות אותו!!! שיהיה אקטואלי... אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? למתמטיקה למה דווקא אותו/ה? עלובים מתנשאים איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?מורכבת,קרה הרבה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בתהליכים להכנס לעולם האקדמיה, בן גוריון זוגיות... יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? 2 (בגיל 15 הייתי מאוהבת אפלטונית) היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? ברור. לא רק עם מישהו אחד כמה בני זוג היו לכם? כמה מתוכם היו רציניים? 3 מתי היה האחרון?נגמר לפני שנה וחצי מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם?כמעט 3 שנים,ברחתי לפני החתונה למה ניפרדתם? מהאחרון,תהליך ההתבגרות המינית ,טרם חל עליו... בגדו בך פעם? אולי...לא סיפרו לי. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא.אבל מערכות על בסיס מין, כן. הם ידעו אחד על השני? לא, למה שידעו סטיות... מה הכי מושך אותך בבן המין השני?מממ...כפות ידיים,האגןושאר המכלול... האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני? העדפה להפעלת כוח פיסי מתון... האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? כן,היה חזק מהקשירה והשתחרר האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן האם התנשקת עם בן מינך? כן האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? כהמשך לסיטואציה הנ"ל- כן האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? בהנאה רבה האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא גרה איתם. אבל היה חשש עם הוריו של האחרון ונדמה כי הסבתא שלו הציצה... הפעם האחרונה ש... השתכרת: שנה וחצי הקאת: אתמול(אכלתי פיצה ואסור לי,בגלל הגבינה)
שמעת דיסק: התחיל להתנגן איזה דיסק? לאונרד כהן צרוב? לא! מה שמעת לפני הדיסק הזה? אהובה עוזרי היית בהופעה: משינה.האחרונה. מקומות סגורים עם עשן סיגריות לא קורצים לי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: ...היום! היית בתל אביב:לפני 5 ימים הייתי בחיפה: כשהייתי בצבא

ערפיח

New member
שיהיה.

שם מלא: עמית. כינוי של חברים: לרוב קוראים לי בשם המשפחה. גיל: 19. מקום מגורים: רחובות בסופי השבוע, בסיס בצפון כשלא. סטרייט/גיי/משהו? סטרייט. כמה משעמם מצידי. אתה צמחוני? נהפוך הוא. אתה טבעוני? כנ"ל. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא, אני אוהב אותו ככה. אוהב את המשפחה? כן. פירסינג: אין. קעקועים: לא. אולי מתישהו. צבע אהוב: לאחרונה חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני לא סגור על זה. צבע שנוא: צהוב. משהו בו דוחה אותי. אוהב את עצמך? כן. חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? ממ, לא. עברת פעם על החוק? כן. איך? Soulseek
. גנבת פעם? אם זה ציוד מהצבא, זה נחשב? אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? חצי קופסא ביום. נובלס. אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? אני חילוני בלי דיעה מוגדרת על כוחות עליונים. אין לי אמונה ספציפית בנוכחותם או בהיעדרם. משתדל שלא להתעסק בזה, בת'כלס. מתנחל? לא. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? אין בית, יש דירה. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? שלי. כמה מחשבים יש בבית? 3, כולל לפטופ. ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: בטירונות, חשבתי שסיימנו את היום והלכתי להתקלח. יצאתי מבסוט מהמקלחת, בבוקסר, כפכפים, וM16 תלוי על כתפי, ומצאתי את עצמי נכנס היישר למסדר עם הרס"פ העצבני שלנו. אותם זה הצחיק, אותי קצת פחות. שיהיה אקטואלי... אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את עצמי. למה דווקא אותו/ה? אני באמת צריך לענות על זה? איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? בדיוק סיימתי את השנה הראשונה שלי בצבא, אבל אם נלך קצת יותר רחוק, אני אגיד שביב' היה סבבה (ובכל זאת, שמחתי לסיים). באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה באוקטובר. זוגיות... יש חבר/ה? לא. היית מאוהב? כן. בכמה אנשים? שאלה טובה. היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? כן. כמה בני זוג היו לכם? מוטל בספק. כמה מתוכם היו רציניים? באמת באמת? אחת. מתי היה האחרון? עד לפני שלושה שבועות. מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? שנה וחצי. למה ניפרדתם? נשבר הזין. בגדו בך פעם? אני חושב שכן, אין לי הוכחות חותכות. היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? יצאתי עם יותר מבחורה אחת בו זמנית בלי שמישהי מהמשתתפות (בלי מספר, אבל רמז: זה לא 2) תדע על זה. אבל מראש הצהרתי לכל אחת מהן שאין לי כוונות רציניות. זה מספיק טוב בשביל להשתיק את המוסר שלי. הם ידעו אחד על השני? לא. אם לא, איך נודע להם? לא נודע. סטיות... מה הכי מושך אותך בבן המין השני? פיזית? עצמות בריח וכתפיים. גם צוואר זה קטע. לא-פיזית? אינטליגנציה. יכולת לצחוק על עצמך. חוץ מזה, לא סובל בנות שתקועות באובר-נשיות של עצמן. האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? זה כבר פאסה. האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? מממ... אני שומר על זכות השתיקה. האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך? כן. האם התנשקת עם בן מינך? לא. האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך? נו, מה. אתם לא עקביים? האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן. האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא, ההורים שלי מתורבתים ויודעים לדפוק על הדלת. הפעם האחרונה ש... השתכרת: אתמול בערב. הקאת: לפני 3 חודשים, בקורס חובשים. זה סיפור די משעשע - חבר שלי יצר מין תבשיל דוחה מכל מיני נוזלים אקראיים (לא, לא נוזלי גוף!), טונה ולוף של מנות קרב, ועוד כמה דברים. כל זאת במטרה לעשות סימולציה של קיא של מישהו אחר בשביל לעזור לו לקבל גימלים. זה לא עבד, אבל אני הקאתי באמת מהריח. שמעת דיסק: כרגע. איזה דיסק? Elvis Costello - Get Happy צרוב? כן. מה שמעת לפני הדיסק הזה? Talking Heads. היית בהופעה: לא זוכר מתי זה היה, לפני קצת יותר מחודש. ההופעה האחרונה של הבילויים, בג'ה פאן. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול. היית בתל אביב: אתמול. הייתי בחיפה: לפני שלושה שבועות.

בשביל השעשוע שבדבר...

שם מלא: ידידיה ונגרובר כינוי של חברים: קקטוס, דידי, הנגאובר, חוש-חש. גיל:17 מקום מגורים: אפרת סטרייט/גיי/משהו? משהו? לא ממש מיוחד.. רגיל למען האמת. אתה צמחוני? מה, אני פראייר? פרות בלי רגליים זה מצוין. אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא אוהב את המשפחה?יש ויש. בעיקר כן. פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: ורוד עם נצנצים שזוהר בחושך. אוהב את עצמך? בודאי חושב שאחרים חושבים שאתה בנאדם יפה? כן עברת פעם על החוק? כמה וכמה פעמים למען האמת... איך? מכאן ועד להודעה חדשה. בעיקר נהיגה על אופנועים בשעות מסתוריות ללא רישיון גנבת פעם? לצערי אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? 3-5 ביום. לפי מצב הרוח אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? מאמין בריבון העולם מתנחל? כן באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? חדר עבודה של אבא שמתפקד גם כספריה כמה מחשבים יש בבית? 1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: עד שאחליט איזו אחת... שיהיה אקטואלי... אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? הייתי מפטר את השרה עצמה למה דווקא אותו/ה? חשיבה עצמית לא תזיק איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה בכללי באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בי"ס שבו למדתי השנה זוגיות... יש חבר/ה? לא היית מאוהב? כן בכמה אנשים? אחת היית עם מישהו לשם מטרות סיפוק מיני בלבד? לעולם לא כמה בני זוג היו לכם? אחת כמה מתוכם היו רציניים? אחת מתי היה האחרון? לפני שלושה חודשים מהי החברות הכי ארוכה שהייתה לכם? למה ניפרדתם? זה מסובך בגדו בך פעם? לא היו לך 2 חברים/ות באותו הזמן? לא הם ידעו אחד על השני? אם לא, איך נודע להם? סטיות... מה הכי מושך אותך בבן המין השני? עיניים האם אתה חובב אלימות תוך כדי אקט מיני (שלא נגיד סאדו מאזו)? לא האם יצא לך לקשור מישהו למיטה? לא האם חלמת שאתה עושה את אחד החברים שלך?לא האם התנשקת עם בן מינך?לא האם עשית יותר מנשיקה עם בן מינך?לא האם ביצעת אקט מיני במקום ציבורי? כן האם אמא נכנסה פעם באמצע? לא הפעם האחרונה ש... השתכרת: שלושה חודשים בערך הקאת: מזה עידן ועידנים שמעת דיסק: לפני 5 ימים איזה דיסק? אריק אינשטיין "האוסף" צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? מאיר אריאל היית בהופעה: לפני שבוע אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אתמול היית בתל אביב: היום הייתי בחיפה:היום

למעלה