שאלון נייס כזה....

שאלון נייס כזה....

שאלון הכרות: שם: גיל: מיקום: תלמיד/חייל/עובד/אחר: חבר/חברה/(גם וגם): כלב או חתול שחור או לבן שיר אהוב: להקה אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: תוכנית טלויזיה אהובה: סרט אהוב: סרט דיסני אהוב: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: קוקה-קולה או פפסי: מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בנים או בנות (לא בקטע מיני) הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה הדשא של השכן ירוק יותר עונה אהובה: אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה ביום כיפור- צמים או לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים כמה ובמה תעבדו סלקום/אורנג'/פלאפון: איך ככה, בחיים תנו לעצמכם ציון בין 1-10: (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: עכשיו מבחינה פנימית(): איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ מה ההופעה האחרונה שהייתם בה איך היה מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש חיבוק או נשיקה סיינפלד או חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים איך היה השאלון אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:

ואני עונהנהנהנה

שם:חסוי חיחיחי סתם ספיר גיל:12 עוד חודש ויום בידיוק! מיקום: כפר יונה חור בישראל תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה דעעע כאילו אני בת 12 זה לא שקוף!? חיחי
חבר/חברה/(גם וגם):אע
חברות יש לי מלאאא דעע!! כלב או חתול" איףף לא זה ולא זה שחור או לבן:ורודדדדדדדדדדד שליטה
שיר אהוב: יש המון כאילו דעעע זה לא שק'וף מוזיקה החיים ש'לי להקה אהובה:אונסנס זמר אהוב:איןןן...אוליייי אמממ....אה וואלה ניזכרתי רן דנקר המושי מושי מושי מושלם!! זמרת אהובה:מאיה בוסקילה המושי מושי מושי מושילמת... תוכנית טלויזיה אהובה:השיר שלנו
סרט אהוב:ימים של אהבה איזה סרט מושי ממושילם סרט דיסני אהוב: ליזי מגוייר ממריאה לרומא ושישי הפוך
שחקן אהוב:ממממממ.......רן דנקר ואושרי כהן|תר||תר| שחקנית אהובה:מממממממממ....הילארי דאף...ומאיה בוסקילה קוקה-קולה או פפסי:קולה קולה=>טעם החיים
מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונסססססססס בנים או בנות (לא בקטע מיני):בנות העם השולט כאילו דעעעע
הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה:המלאה בהחלט דעעעע הדשא של השכן ירוק יותר:שטיות במיץ ירקות חיחיחי עונה אהובה:קיץ אביב עונות מושי מושלמות!! אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה:יום ולילההה ביום כיפור- צמים או לא:לע וכן ובאופן כללי, שומרים על מנהגים :כן... כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים:דעעעע כמה:2 או 4 נחייה וניראה ובמה תעבדו:יאללה איזה שאלה סופר טיפשית!! סלקום/אורנג'/פלאפון:פאלפון ואורנג' סלקום=דיביליםםםםםם!! איך ככה, בחיים:הכול טוף
החיים זורמים ואני איתם תנו לעצמכם ציון בין 1-10:9 וחצי אני לא מושלמת לצערי (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם:כמה שאני רגזנית ה' ישמור ושאני בוכה בצ'יק צ'אק... תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:טיפשות טיפשות טיפשות עכשיו מבחינה פנימית):דיבלי...!! איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים:גם ודם אם יהיה שקט מידי אני יתפוצץ משעמום ואם אני יהיה המקומות רועשים מידי זה לא יהיה כול כך טוף!!! מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:בעעעעעע מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה:לא לצערי באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ:פאקצות רן דנקר ומאיה בוסקילה המושי מושילמת...!1 מה ההופעה האחרונה שהייתם בה:מאיפה אני זוכרת?! איך היה:מושללם חחחחח מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה:מוזיקה בדמי הזורםםםם לטייל בגשם או בשמש:בשמש אבל בבקשה שזה לא יהיה יותר מידי חם פנים שלי ילכו! וממש לא בא לי זה יקרה חיבוק או נשיקה:הכול ביחד! סיינפלד או חברים:ל'דעת עוד מעט נגמר, מתרגשים : מזה...לא!
איך היה השאלון:נייס ביותר... אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:לילה טוב!! חחחח סתם

victoria777

New member
עונה כזה

שאלון הכרות: שם: ויקטוריה גיל: 17 מיקום: איפשהו בדרום תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה חבר/חברה/(גם וגם):אין כלב או חתול :שניהם שחור או לבן :שחור שיר אהוב: יש הרבה להקה אהובה: אין זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין תוכנית טלויזיה אהובה:חברים סרט אהוב:יש הרבה סרט דיסני אהוב: דמבו שחקן אהוב: ג'ים קארי שחקנית אהובה: כל השחקניות של חברים קוקה-קולה או פפסי:שונאת קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: צמחונית בנים או בנות (לא בקטע מיני) :בנות הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה :חצי מלאה וחצי ריקה הדשא של השכן ירוק יותר :נתחיל מזה שיש לו דשא.. עונה אהובה: אביב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה :יום ביום כיפור- צמים או לא :לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים :לפעמים כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים :לא יודעת כמה :מזה השאלות האלה? ובמה תעבדו:איפה שיהיו מוכנים להעסיק אותי(ולשלם) סלקום/אורנג'/פלאפון: לא אכפת לי איך ככה, בחיים תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 5.5 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם -יותר מידי דברים תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: לא יודעת עכשיו מבחינה פנימית(): בן אדם טוב,מצחיק,מתחשב,מקבל אנשים כפי שהם איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים -לפעמים ככה ולפעמים ככה מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: זה חומר חיטוי מצויין מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ אופנה מה ההופעה האחרונה שהייתם בה לא הייתי איך היה מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה מוזיקה לטייל בגשם או בשמש שמש חיבוק או נשיקה חיבוק סיינפלד או חברים חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים לא איך היה השאלון בסדר אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: הפנתר הורוד הוא המלך-תראו לבד

עונה כזה!!!!!!!!!11111

שם: שח גיל: עוד מעט 18 מיקום: זכרון יעקב תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד. סוג של.. חבר/חברה/(גם וגם): לא
כלב או חתול- כלב שחור או לבן- שחור. שיר אהוב: radiohead- lucky להקה אהובה: radiohead זמר אהוב: mike patton זמרת אהובה: אין זמרת שהיא ממש אהובה עליי. תוכנית טלויזיה אהובה: חוק וסדר. סרט אהוב: 7, 8מ"מ, מועדון קרב. סרט דיסני אהוב: מלך האריות שחקן אהוב: ניקולס קייג' שחקנית אהובה: שרה פולי קוקה-קולה או פפסי: קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלדס בנים או בנות (לא בקטע מיני) - בלבלתם אותי. שניהם. הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה- תלוי מתי. הדשא של השכן ירוק יותר- לפעמים. עונה אהובה: סתיו. אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה- לילה ביום כיפור- צמים או לא - השנה צמתי פעם ראשונה, נראה לי שאני אמשיך עם זה בשנים הבאות ובאופן כללי, שומרים על מנהגים- לא. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים- אני מניח שכן כמה - אין לי מושג. ובמה תעבדו- שוטר. או כבאי. סלקום/אורנג'/פלאפון: אני בסלקום. איך ככה, בחיים - לא רע, לא רע. תודה ששאלת. תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 8. (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם- כל מני דברים. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: שיער חום, עיניים בהירות, שלא תהיה גבוהה מדיי. עכשיו מבחינה פנימית(): נימפומנית איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים- תלוי באיזה מצב רוח אני. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: זה טוב, כל יודעים גבולות מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה- לא. באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ- רדיוהד, מוזיקה אלטרנטיבית, מטאל, צילום- אמנות הצילום, פירסינג וקעקועים. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה- לפני איזה שבוע איך היה - לא רע. מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה- מוזיקה. לטייל בגשם או בשמש - גשם חיבוק או נשיקה - חיבוק. סיינפלד או חברים- חברים. עוד מעט נגמר, מתרגשים- לא ממש. דיי משעמם לי. איך היה השאלון- פורום פאקצות- לא ציפיתי להרבה. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום- פאקצות שולטותתתת!!!!!!!!11

OferInChains

New member
יווו גם אני רוצה לענות!!!1111אחדאחד

שאלון הכרות: שם: עופר גיל: 18 וחצי מיקום: זכרון תלמיד/חייל/עובד/אחר: עוד מעט חייל חבר/חברה/(גם וגם): יש לי הרבה חברים!!!11אחד כלב או חתול: כלב שחור או לבן: שחור שיר אהוב: Pink Floyd - Time להקה אהובה: Pink Floyd זמר אהוב: מאיר אריאל זמרת אהובה: ג'ניס ג'ופלין תוכנית טלויזיה אהובה: סיינפלד סרט אהוב: אני והחבר'ה ו\או פייט קלאב סרט דיסני אהוב: אליסה בארץ הפלאות שחקן אהוב: ריבר פיניקס שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי קוקה-קולה או פפסי: לא שותה תוסס מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: לא אוכל את השיטפאק הזה בנים או בנות (לא בקטע מיני) בנים. בנות שונאות אחת את השנייה יותר מדיי הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה : מגולח הדשא של השכן ירוק יותר : שלי גידול ביתי עונה אהובה: קיץ אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה : לילה ביום כיפור- צמים או לא : לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים : לא ממש כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים : כן כמה : לא יודע ובמה תעבדו: פרוקטולוג סלקום/אורנג'/פלאפון: אסקייפ (פלאפון) איך ככה, בחיים : זורמים תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 1,000,000 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם : לא יודע תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: שיער, עור, ציפורניים, פנים עכשיו מבחינה פנימית(): דם, עצמות, איברים פנימיים, בשר איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: למה לא. מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ פוקימון, בארבי לאספנים, פרוקטולוגיה לחובבנים מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: Foo Fighters איך היה: לפנים... מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: מוזיקה לטייל בגשם או בשמש : שמש חיבוק או נשיקה: נשיקה סיינפלד או חברים : סיינפלד עוד מעט נגמר, מתרגשים לא איך היה השאלון מעאפן אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: עזבו אותי באמא שלכם.

BaBy AnImE

New member
עונה

שם: נועה גיל: מיקום: ליד המחשב תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה חבר/חברה/(גם וגם): גם וגם?! מה זו האופציה הזו?! כלב או חתול כלב שחור או לבן אפור שיר אהוב: bon jovi- have a nice day עד שיתחלף להקה אהובה: פעם היה סיסטם, ואז הימ ומי כימיקל רומנס, ואז סונטה ארקטיקה, ואז ניטוויש. בינתיים ניטוויש זמר אהוב: ג'ארד~ זמרת אהובה: אפפעם לא חשבתי עלזה תוכנית טלויזיה אהובה: לא רואה טלויזיה סרט אהוב: חתונת רפאים (טים ברטון 3>) סרט דיסני אהוב: כל הסרטים של דיסני! שחקן אהוב: אמ.. ג'וני דפ? ^^" שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי :] קוקה-קולה או פפסי:מים מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: כולם זבל מסחרי בנים או בנות (לא בקטע מיני) אמ.. גם וגם? הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה כולה מלאה הדשא של השכן ירוק יותר לא, הוא צהוב עונה אהובה: קיץ אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה יום ביום כיפור- צמים או לא לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים לא ממש כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים די ברור שכן כמה 2 ובמה תעבדו לא יודעת סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקום איך ככה, בחיים בסדר, ואת? תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 0 מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: מי שרוצה, שישתה. מי שלא, אז שלא (
) מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ כאן
מה ההופעה האחרונה שהייתם בה לא זוכרת.. O-O מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה מוזיקה לטייל בגשם או בשמש שמש חיבוק או נשיקה חיבוק~ סיינפלד או חברים חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים מאוד. איך היה השאלון חביב. למה תמיד שואלים את זה?! אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: אב אין לי

עונה נשמותת שייליי =]]

שאלון הכרות: =]] וואלה =]] שם:מלודי המושלמתת :] גיל:12 מיקום:כפר יונה סיטי
תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמידהה לייק דעע חבר/חברה/(גם וגם):אע?!
כלב או חתול==>>ליקק ברור שכלב
שחור או לבן=>>שניהם :] שיר אהוב:"רק אותך רוצה" "רק אל תגיד" ועוד כל מיני של מאיה בוסקילה =]] להקה אהובה:גיים בויז לייק דעעע =]] חפרתיי אע?! זמר אהוב:סקעת .. ואושרי חמי[מהבויז ..] זמרת אהובה:מאיה בוסקילה===>>שם וכבוד :] תוכנית טלויזיה אהובה:אממ נראליי ש .. ארץ נהדרת?! או אממ התכנית הזאתתת שמלמדים איך להיתאפרר .. משו סופנייי..!! שחכתי ת'שםם גאד ..~! סרט אהוב:"ימים של אהבה"===>>>יצא היום לקולנע :]] ממליצהה אחושלינגג :] סרט דיסני אהוב:לא אוהבתת סרטים ילדותים נשמותתת -=]] שחקן אהוב:לא זוכרתת :] שחקנית אהובה:מאיה בוסקילה =]] קוקה-קולה או פפסי:שניהםם =]] ===>>דיאט :] מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:נראליי שבורגראנץ' :] בנים או בנות (לא בקטע מיני)===>> בנות-->>כי אנחנו יותר יפות וחמודותת וכוסיות וכו וכוו ..==>>ובנים .. כי הם המצחיקים והכוסוניםם וכאלהה וכאלהה :] הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה==>>מלאה :] הדשא של השכן ירוק יותר==>> מה?@! עונה אהובה:קיץ :] לייק דעע==>>יםם בריכהה ביקניי :] אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה==>יום ביום כיפור- צמים או לא==>לא ובאופן כללי, שומרים על מנהגים==>משתדלת :] כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים==>יאפפ כמה==>4 ובמה תעבדו==>נחייה ונראהה ... סלקום/אורנג'/פלאפון:פלאפון :] איך ככה, בחיים==>ורודים תנו לעצמכם ציון בין 1-10:==>9 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם==>>להיות פחות בזבזניתת =]] תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:==>שיער בלונדיני עיינים כחולותת .. גוףף טוב [ספיר==>>לא להגיד!!] הקיצרר חמודיי כזהה :] עכשיו מבחינה פנימית():קצתת חרמן ..
אממ חמודד כזהה נוו איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים==>מסיבותתת ==>>רועשים הקיצר :] מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: עזבו אותי באמא'שלכםם מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה==>לאא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ ==>מאיה בוסקילה,פאקצות,גיים בויז:] מה ההופעה האחרונה שהייתם בה==>>של הראל מויאל היוםם =]] איך היה==>>לא ראיתי כלוםם היה מלא מעריצותת סתומותת שדחפוו מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה==>מוזיקהה לייק דעעע לטייל בגשם או בשמש===>>שמשש חיבוק או נשיקה==>נשיקה סיינפלד או חברים==>חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים==>לייק ברור==>>שלא איך היה השאלון==>>חביב אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:תנו לפאקצות לחיות===>>לא ששאלנו אותכם או משו כזהה אבל בכלל זאת ..!! תפסיקו להציק יא חנג'יםם

כפרע שילייייייייי

תגידי דרך אגב מה עם הבלונדי ועניים הכחולות שלך!? מה עם הראש של'ו?!!! נשמתי דברי איתי באיסיי מזה דחוףףף!!

וואחד שאלון דפקת =\

שאלון הכרות:יאללה תביא אותה שם: רועי גיל: 16 מיקום: רמת גן תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד מדוכא חבר/חברה/(גם וגם): חברה היה לי 5 שנים והיא טסה לחו"ל כי ההורים מצאו שם עבודה חרא של דבר קיצר כלב או חתול כלב שחור או לבן לבן שיר אהוב: Lightning Rod להקה אהובה: The Offspring זמר אהוב: מוקי די זמרת אהובה: שירי מימון בגלל המחשוף תוכנית טלויזיה אהובה: Mad TV סרט אהוב: Identity סרט דיסני אהוב:מלך האריות מופסה לא נשכח ולא נסלח! שחקן אהוב:כריס רוק שחקנית אהובה:ג'נה ג'יימסון קוקה-קולה או פפסי:קולה! מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:בורגראנץ' בנים או בנות (לא בקטע מיני) :בנים ובנות (ו|דגש|כן בקטע מיני) הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה:חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר:הוא מגדל שם גראס עונה אהובה: קיץ אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה :לילה!!!! ביום כיפור- צמים או לא :בטח צמים ובאופן כללי, שומרים על מנהגים :כן למה לא כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים :בטח !?@! כמה :הרבה 3-4 ובמה תעבדו:אנא ערף סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג'דה! איך ככה, בחיים:חראגיל תנו לעצמכם ציון בין 1-10:-9 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם:את כולי תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:פיי נו מה זה ניפ טאק? עכשיו מבחינה פנימית():נו כוסאמק איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים:שקטים מאוד מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:שזה חראאאאא מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה:לא =\ באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ:לא ניתן מה ההופעה האחרונה שהייתם בה:מטאליסט 2005 איך היה:פצצה מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה:בטח לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש:שמש מה אני טיפש? חיבוק או נשיקה:חיבוק זה דבר יותר אינטימי מנשיקה סיינפלד או חברים:חברים! עוד מעט נגמר, מתרגשים:אממממממ טוב נפרגן,כן איך היה השאלון:לפרגן שוב?ממממממ,חמוד אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:Make Love Not War

בלבלהלבלבלה

שאלון הכרות: שם: גלית גיל: 15 מיקום: ********** תלמיד/חייל/עובד/אחר:תלמידה אולי? חבר/חברה/(גם וגם):אין חבר כלב או חתול :לא זה ולא זה שחור או לבן:לבן שיר אהוב: יש הרבה...אבל הנבחר זה:"תגידי" להקה אהובה:להקה? זמר אהוב: ליאור נרקיס זמרת אהובה: ענבר ישראל תוכנית טלויזיה אהובה:השיר שלנו סרט אהוב:פרל הארבור והמלך ארתור סרט דיסני אהוב:היפה והחיה שחקן אהוב:בן אפלק המושלםםםםםםםם שחקנית אהובה: ג'וליה המהממת קוקה-קולה או פפסי:קוקה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג:בורגר ראנץ' בנים או בנות (לא בקטע מיני) ב-נ-י-ם הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה -חצי מלאה הדשא של השכן ירוק יותר -הוא צהוב! עונה אהובה: קיץ אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה-של יום ביום כיפור- צמים או לא -צמה.. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים :ברור כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים-הלווו ברורררר כמה -4 ובמה תעבדו-אני אפתח סלון כלות,אם לא אז שדרנית ברדיו סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' איך ככה, בחיים תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 9 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם:כמה תכונות אופי... תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:קודם כל שיהיה גבר גבר! ושיהיה שחום...רצוי עם גוף+שלא יהיה רזה מדי.וחובה שיהיה גבוה ממני וחובה שיהיה לו מבט מעניין..ועיניים לא בהירות. עכשיו מבחינה פנימית(): שיהיה לו לב טוב ורחב,שלא יהיה קמצן,שיהיה ריאלי,מתחשב,מבין ורגיש. איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים-שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו:אלכוהול-זה סבבה מדי פעם מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ: יס וואי מה ההופעה האחרונה שהייתם בה :בית הבובות איך היה :סבבה מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה:לשמוע לטייל בגשם או בשמש :בגשם-אבל עם בן זוג. חיבוק או נשיקה-חיבוק סיינפלד או חברים-איכסה עוד מעט נגמר, מתרגשים לעע איך היה השאלון -סביר אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: תהיו ריאלים!

:]

שאלון הכרות::] שם: רינת.. גיל: 16 וחודש.. נראה לי רשמתי שאלון שעבר וחצי חח
תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה חבר/חברה/(גם וגם):לא:] כלב או חתול כלבב שחור או לבן שחור שיר אהוב: בית הבובות למעני\מדפים\שיר בעיפרון להקה אהובה: לביינתים בית הבובות זמר אהוב: משה פרץ
ורגב הוד.. זמרת אהובה: ביונסה תוכנית טלויזיה אהובה: CSI מיאמי סרט אהוב:לביינתים ציידי המחשובת סרט דיסני אהוב: אממ יש הרבה שחקן אהוב: פול ווקר
שחקנית אהובה: אנגלינה גולי קוקה-קולה או פפסי:קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: בורגראנץ' בנים או בנות (לא בקטע מיני) : אממ גם וגם:] הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה : חח לא יודעת:] הדשא של השכן ירוק יותר : אולי עונה אהובה: חורף אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה : לילה ביום כיפור- צמים או לא : כן ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: אממ אני דתיה:] כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים: בעזרת ה' כמה : שלושה או ארבעה ובמה תעבדו:אני רוצה להיות רופאה אז בעזרת ה' סלקום/אורנג'/פלאפון: סלקום איך ככה, בחיים : סבבה תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 7 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם לא יודעת:] תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:דודיבלסר
עכשיו מבחינה פנימית(): אממ רגיש.. אוהב.. מצחיק.. ולא יודעת..שיאהב אותי:] איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים :גם וגם מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: אממ מעולה
מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה : לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ : אמ טי וי בריטני ספירס.. וזה.. מה ההופעה האחרונה שהייתם בה :היום הייתי בהופעה של מויאל בקניון אצלנו בנתניה איך היה : סבבה כפרעליו מושלם מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: מוזיקה לטייל בגשם או בשמש: גם וגם חיבוק או נשיקה : אממ נשיקה סיינפלד או חברים: חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים : מאוד איך היה השאלון : סבבה אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום:אממ לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

galit2510

New member
עונה!!!

שם: גלית גיל: 13 מיקום: גלקסית שביל החלב הכוכב הוא כדור הארץ ומיקום הוא אסיה ארץ ישראל עיר קרית ים. תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה חבר/חברה/(גם וגם): יש לי הרבה חברות... אזזזזז... [לא קשרי אהבה או משו] כלב או חתול? כלב שחור או לבן ? לבן שיר אהוב: my humps... get your number... gasolina וכל אלה.. להקה אהוב: black eyed peas זמר אהוב: אין ממש... זמרת אהובה: ריאנה, מריה קארי , בריטני ספירס ,ג'ניפר לופז וכל אלה.. תוכנית טלויזיה אהובה: הרקיע השביעי... סרט אהוב: ילדות רעות , מעודדות צמודות , שישי הפוך... [סרטי נעורים] סרט דיסני אהוב: תיכון בהיי [זה של דיסני] שחקן אהוב:דייויד גלאגר, ג'ורג' סטלץ, ברי ווטסון. שחקנית אהובה: לינדזי לוהן,ג'סיקה סימפון, ג'סיקה ביל, אלי סימפון אמנדה ביינס... ועוד הרבה. קוקה-קולה או פפסי:קוקה קולה מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: מקדונלס בנים או בנות (לא בקטע מיני) ? בנות!! הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה - חצי ריקה הדשא של השכן ירוק יותר - לא עונה אהובה: קיץ.... חופש!!!!!!! אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה - יום... ביום כיפור- צמים או לא - צמים!! ובאופן כללי, שומרים על מנהגים - לא ממש כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים- ברור ... כמה 5 ילדים... בן => בת = > בת => בן => בת!! ובמה תעבדו ...מעצבת .. סלקום/אורנג'/פלאפון: פלאפון... איך ככה, בחיים... הכל טופ?!?! תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 8 וחצי (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם מלא דברים ... תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית:שיער: שטני או שחור עיניים : ירוקות ... רזה יותר דבוה ממני בחצי ראש בערך.. עכשיו מבחינה פנימית(): רגיש... אומר את מה שהוא חושב .. חמוד .. לוהט!! איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים? שקטים מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: מילה יפה... יאק!!! מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה -לא באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ - הרקיע השביעי ופורום בנות... מה ההופעה האחרונה שהייתם בהלא זוכרת איך היה כנ"ל מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה - לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש- שמש חיבוק או נשיקה - נשיקה סיינפלד או חברים - חברים עוד מעט נגמר, מתרגשים איך היה השאלון - נחמד אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: תהיו עצמכם... על תהיו צבועים.. חוצמזה הצבע יורד ואז זה מגיע .. חח...

dark max

New member
../images/Emo11.gif

שאלון הכרות: שם: קיל גיל: 13 וחצי מיקום: כ"ס תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמידה. חבר/חברה/(גם וגם): לא כלב או חתול: כלבות שחור או לבן: שחור שיר אהוב: אין לי להקה אהובה: סיסטם אוף א דאון, הים [למרות שהם מתחילים להמאס עליי], התחלתי לשמוע את מטליקה, נירוונה [למישו יש קישור להורדת שירים שלהם?], פינק פלויד ועוד כמה שאני לא זוכרת
זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אין תוכנית טלויזיה אהובה: 'מלאך שחור', סגדו נא, בני אנוש נחותים. סרט אהוב: 'הסמוראי האחרון', 'טיטאניק' ועוד כמה שאני לא זוכרת
סרט דיסני אהוב: אין שחקן אהוב: אין שחקנית אהובה: אין קוקה-קולה או פפסי: אפחד מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: צימחונית בנים או בנות (לא בקטע מיני): אה~... הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה: ריקה לחלוטין הדשא של השכן ירוק יותר: נו, בארור. עונה אהובה: אביב אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה : ליל ירח כחול *_* ביום כיפור- צמים או לא: לצערי. ובאופן כללי, שומרים על מנהגים: בערך. כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים: אולי מאימוץ כמה: נראה... ובמה תעבדו: פסיכואנלטית/סופרת/מתכנת/משו במתמטיקה סלקום/אורנג'/פלאפון: אורנג' איך ככה, בחיים: חרא תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 0 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם: הרבה, בעיקר חיצוניות. תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: האידיאל של כל אחד... עכשיו מבחינה פנימית(): אממ... חכם, שנון, ציני, מיואש, דכאוני... אה, לא, זה מה שאני רוצה להיות
איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים: שקטים. מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: לא צריך לשתות/להסתמם/לעשן >> מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה: לא שידוע לי... באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ: בליץ' מה ההופעה האחרונה שהייתם בה: אממ... אין לי מושג... איך היה: אממ... מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה: שניהם לטייל בגשם או בשמש: שמש חיבוק או נשיקה: אפחד סיינפלד או חברים: וואט דה פאק...? עוד מעט נגמר, מתרגשים: לא ממש... איך היה השאלון: נמנעת. אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: יום יבוא והפרפקציוניסטים ישלטו באנושות [ואני ביקום
]

orberman

New member
בואנה אני משועמם חח

שאלון הכרות: היי חח שם: אור גיל: (טכנו) קיד מיקום: משהו תקוע כזה חח תלמיד/חייל/עובד/אחר: תלמיד חבר/חברה/(גם וגם): אין כלב או חתול : כלב שחור או לבן : אני אוהב לערבב בחולצות חח סתם אממ תלוי בעיקרון יותר לבן שיר אהוב: דפנה משתררלת להקה אהובה: לא ממש להקות אבל יש כמה רוק כמו איירון מיידן ומטאליקה זמר אהוב: לני קרביץ ואמיר פיי גוטמן זמרת אהובה: אממ גליה חח תוכנית טלויזיה אהובה: "עסק משפחתי" באגו בלילה חחח סתם אין בדיוק סרט אהוב: לא מת על סרטים אולי בעצם את הסרט שאני חי בו חח סרט דיסני אהוב: דיסני2000 נראה לי ככה קוראים לו ראיתי אותו אז בשנה הזאת שזה היה מן שילוב של כל הדמויות עם מוזיקה קלאסית משהו כזה חח שחקן אהוב: ג'וני דפ ועופר שכטר (מוכשרים) שחקנית אהובה: אממ המתאדבת בטלנובלה בעמ לא זוכר איך קוראים לה חח קוקה-קולה או פפסי: מים חח מקדונלדס/בורגראנץ'/בורגר-קינג: ננדוס חח בנים או בנות (לא בקטע מיני) : אוהב הכל חח הכוס- חצי מלאה או חצי ריקה : זה לא הדבר הזה של האישה? מזתומרת?! חחח סתם מה קשור להסתכל יענו על מלא או ריק? אז על כל הכוס חחח הדשא של השכן ירוק יותר : אממ האמת שאצלנו יש דשא איכותי יותר בצד אחד הם בכלל לא מטפחים וזה סתם מכוער צד שני לא ממש רואים כי יש מלא עצים אבל מהחלון אצלי בחדר אפשר לראות ששלנו יותר טוב משלהם חח עונה אהובה: קיץ אתם טיפוס של יום או טיפוס של לילה : לילה ביום כיפור- צמים או לא : עושה על האש שורף כיפות אוכל חזיר מה שתרצו ובאופן כללי, שומרים על מנהגים : רחוק רחוק רחוק מאוד חח כשתיהיו גדולים, יהיו לכם ילדים כמה : נראה לי 2 ובמה תעבדו : יוצר ומתעסק באמנות סלקום/אורנג'/פלאפון: אין לי טלפון סלולרי אבל נראה לי הכי סבבה אורנג' איך ככה, בחיים : אה? חח תנו לעצמכם ציון בין 1-10: 4-7 (אם פחות מ10) מה הייתם משנים בעצמכם תארו את בן הזוג האידיאלי מבחינה חיצונית: ממש לא משנה, אולי חשוב לי שתסדר ותטפח את עצמה בצורה שמתאימה ונראית טוב עליה, נגיד היא קצת שמנה והיא הולכת עם ג'ינס וכל התחתונים בחוץ וכל המדלדל מהבטן יוצא וזה מגעיל...אז לא כזה דבר למשל עכשיו מבחינה פנימית(): שמחת חיים, אושר, יושר איפה אתם אוהבים לבלות, במקומות רועשים או במקומות שקטים : אממ אם למוזיקה אז רועש חח עם זה יותר חברים אז שיהיה שקט מסביב ושלא נצעק בעצמנו ואם זה יותר אינטימי אז שיהיה אינטימי חח מהי דעתכם הכנה והמפורטת על אלכוהול על כל סוגיו: מסקרן אותי ונשמע מעניין שיש מלא טעים אחרים שלא שתיתי בחיים אבל לשתות במידה ואם נהיים שיכורים אז להיות בהשגחה וזהירים מנהלים פורום כלשהו ב? אם כן, איזה באיזה פורומים אפשר למצוא אתכם בדר"כ : טראנס פסיכודלי מה ההופעה האחרונה שהייתם בה : נראה לי מסיבת סיום כיתה ו' חחחח שנתיים נראה לי לא עשיתי משהו איך היה : סבבה, התרגשתי והייתי פעיל מאוד עשיתי מלא דברים על הבמה היה מזמן וזה עבר טוב מה אתם מעדיפים, לקרוא או לשמוע מוזיקה : לשמוע מוזיקה לטייל בגשם או בשמש : שמש חיבוק או נשיקה : ממ תלוי עם מי מתי למה כמה סיינפלד או חברים: שניהם עוד מעט נגמר, מתרגשים : אממ סתם מרגיש משועמם ומיואש איך היה השאלון : מעסיק חח אם יש לכם מסר לאומה, זה המקום: טכנו חח

למעלה