שאלון נחמט...

3נטוש

New member
שאלון נחמט...

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: שלושת הפורומים האהובים עליך: שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: שלושה אנשים\אנשות שקסים: שלושה שירים יפים: שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: שלושה ספרים שלא תשכחי: שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: שלוש שעות מועדפות ביום: חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: שלושה דברים שגורמים לך לבכות: שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: שלושה דברים שאת מפחדת מהם: שלוש משאלות: שלושה פתגמים: ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר:

love potion

New member
יאללה:

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: את אחותי, מוזיקה, לטייל שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: להתעמל, ללמוד שפות, קולנוע שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: המממם, לא אצליח לגרד שלושה. לראות או לעסוק בהם? אני אוהבת לעשות אירובי, ואני אוהבת לצפות באתלטיקה קלה. שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: בשר על האש, מוצרי חלב מכל הסוגים, דובדבנים. שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: קולה
, שוקו, חלב קר. שלושת הפורומים האהובים עליך: HPgalleries, הפורום הזה ... וזהו. בפורום אנימציה כולם רק רבים. שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: לא רוצה לכתוב שמות.
שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: המיטה הענננקית שלי, המחשב, בובת הפיל שלי. שלושה אנשים\אנשות שקסים: רק שלושה? שיט!
אוקיי, נדלג על ריקמן כי זה ברור מאליו. אחד לא מהמציאות - ג'ייסון אייזקס, אחד אמיתי - ד. שעבד איתי פעם והוגלה ללונדון על היותו מדהים מדי בשביל ישראל, ואשה אחת - לורה פרפון, הג'ינג'ית מהסדרה "שנות ה-70". שלושה שירים יפים: "The great gig in the sky" של פינק פלויד, "עוד חוזר הניגון" בביצוע של ברי סחרוף (עוד גבר מדהיממממם אגב), ו"Superman" של אמינם. שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: "Achtung Baby" של U2, הפסקול של "Hair", הפסקול של "Jesus Christ Superstar". שלושה ספרים שלא תשכחי: "פסוקי השטן" של רושדי, "כחול הזקן" של וונגט, "שלושת המוסקטרים" של דומא. אני לא מזכירה את ספרי פוטר כי הם, מה לעשות, חמישה. בינתים. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: "איש משפחה", "הסופרנוס", "אנטרפרייז". שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: "Ghost world", "האלמנט החמישי", "ביג לבובסקי". שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: ללכת, לישון, לשיר ולרקוד עם הסטריאו כשאף אחד לא רואה ושומע. שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: נוסעת בעולם (אם היה לי גם כסף חחחח), מבלה יותר בחוף הים, לומדת קולנוע. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: לרכב על אופניים, לקפוץ בגומי, לצייר. שלוש שעות מועדפות ביום: הלילה ושעות הזריחה, אבל רק אם הייתי ערה כל הלילה. חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: מרעישה, מצחיקה, נבוכה למוות ומדחיקה את זה. שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: אומץ, שליטה עצמית, יכולת לצפות את העתיד. שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: שאין לי אומץ, שליטה עצמית, ושאני אגואיסטית. בעצם עם האחרון אני יכולה לחיות. שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: את כישרון הציור שלי, כשרון הכתיבה שלי, חוש ההומור שלי. שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: די נו! כל השאלות האלה אותו דבר! שלושה דברים שגורמים לך לבכות: בעתה מהעתיד, חוסר אונים, סרטים. שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): כואב לי הגב ואי אפשר לשכב יותר, יצעקו עלי בעבודה אם אני אאחר שוב, צריך לרמוז לגבר שהגיע הזמן שילך. למרות שהזמן הזה היה עוד לפני 4 שעות אבל הטמבל חושב שזה חמוד שהוא נשאר לישון. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: אמנות, צחוק, גברים. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: לחסוך קצת, לשפר את תיק העבודות שלי, ולשפר קצת את הגוף שלי מכמה בחינות. ...עד גיל 30: לא רוצה, זה נורא קרוב. שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: אני כבר גדולה. שלושה דברים שאת מפחדת מהם: כשלון, כאב, לפגוע באחרים. שלוש משאלות: זה חסוי שלושה פתגמים: אני לא אוספת פתגמים. ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: אלהים, חוש ההומור של אלהים, יצורים מכוכבים אחרים. שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: לאכול בשר אדם, לשים טרנטולה על הפנים שלי, לציית לפקודות. אני מקווה. שלוש סיבות למה לקום בבוקר: היה כבר לא? שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: אנשים, אדם סנדלר, להקיא. שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: בואו נראה אם אני זוכרת... אוהבת: את שני וחצי המקצועות שעניינו אותי, גרפיטי, להיות כל היום עם חברים. שונאת: לקום מוקדם, את אריק כספי, שיעורי התעמלות.

black dog angel

New member
Mine

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד:את הדימיון שלי,לצחוק,ה"פ (?) שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: לקרוא, לדמיין לעצמי דברים מוזרים, ולאיודעת... שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם:אין
שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: הרבה ג'אנק פוד...
שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: קולה...ובעצם כל דבר עם גזים שלושת הפורומים האהובים עליך:רק ריקמן...האווירה פה טובה שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך:הממ...החברים שלי...לא יכולה לבחור רק 3... שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך:הפוסטר בד ענקי שיש לי על הקיר,הלוכד חלומות הענקי שלי, והמיטה הענקית שלי... שלושה אנשים\אנשות שקסים:שאני מכירה? יש די הרבה... שלושה שירים יפים: darkness-love is only a felling the hives- walk idiot walk pink floyd-comfortably numb ויש עוד בערך מיליון אבל זה מה שעלה לי לראש כרגע... שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: darkness-permision to land pink floyd-wish you were here franz ferdinand-franz ferdinand שלושה ספרים שלא תשכחי:ה"פ!!, מדריך הטרמפיסט לגלקסיה,שר"הט שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע:אין שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: כל סרט של אלן שראיתי אי פעם שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות:זה רק אני או שזה חוזר על עצמו? שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי:צופה בתכנית טלוויזיה אחת בקביעות,הולכת לחוג כלשהו,יוצאת לטייל מידי פעם שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה:פינוקיו, קלאס, מחבואים שלוש שעות מועדפות ביום: אחרי בצפר (2-3), בערב (8-9), ובלילה (11-12) חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: הממ...אני לא בדיוק יכולה לומר על עצמי...אבל הממ.. אולי ביישנית, מצחיקה (בערך.../=...תלוי מה סוג ההומור של מי שלידי) ואינטיליגנטית (?).... שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:חברותיות,כושר הסתגלות מהיר (זאת תכונה?) ולא יודעת... שלושה דברים שאת שונאת בעצמך:ביישנות, רגישות יתר (ממש ממש ממש רגישות יתר...), נעלבת מכל דבר קטן שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך:אוקי. די עם זה! מאיפה אני אמורה לדעת?...וחוץ מזה , מה הכוונה? במראה? באופי? שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת:-_- שלושה דברים שגורמים לך לבכות:הכלללללללללללל!! שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*):החברים שלי, הידיעה (או האשליה) שיום אחד אני אהיה בת 23 , כוסית, עם חבר מהמם ותואר בתיקשורת שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:חברים,משפחה,דימיון שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה:להיצתרפת!!,ליצור כמה חברים חדשים,להשתנות קצת באופי ...עד גיל 30:אני אהיה באנגליה לפחות 5 פעמים... שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה:הארי פוטר!,עיתונאית,סופרת שלושה דברים שאת מפחדת מהם:אש...וזהו בערך שלוש משאלות:יש לי רק אחת: להגשים את המטרות שלי שלושה פתגמים:חיה ותן לחיות... ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם:אנחנו לא לבד, love will come through, אין אלוהים! שלושה דברים שאף פעם לא תעשי:אבגוד בחבר וזהו נראה לי שלוש סיבות למה לקום בבוקר:זה לא היה כבר? שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי:צבועים, פרחות/ערסים,סנובים שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: אוהבת: שיעורים מעניינים,מורים מצחיקים, הפסקות שונאת: שיעורים משעממים,מורות כלבות, ילדים זונות

t h u m p e r

New member
השתגעתם?!../images/Emo9.gif

זה ממש אבל ממש ארוך... לחלק מהשאלות לא היה לי כוח, זה מה שיש! שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: עברי לידר, חברות שלי ומשפחתי האהובה! שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: לשמוע מוזיקה ולקרוא עיתון ובקצב הזה כנראה גם את חלי גרופ... שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: ספורט?! אני?! שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: ספגטי בולונז, שוקולד ומקדונלדס. שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: פפסי מקס, קוקטלים למינהם ובירה. שלושת הפורומים האהובים עליך: עברי לידר, גלעד שגב ואלן ריקמן
שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: כל החברים שלי! כל אחד מייצג משהו אחר... איך אפשר לבחור? שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מערכת, מחלקת הקוסמטיקה ותמונות החזירים
שלושה אנשים\אנשות שקסים: ליאור אשכנזי
, איילת זורר, יוסי אדיאס- המורה לשל"ח
. שלושה שירים יפים: יותר טוב כלום, צוכה בוחקת ובסוף היום. שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: סביר להניח ששלושת הדיסקים של עברי. שלושה ספרים שלא תשכחי: שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: המגן, בולדוג ופיתה בשווארמה!
שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: מלך האריות, טיטניק, יוסי וג'אגר. שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לשמוע מוזיקה, לשבת בחוסר מעש ולאכול!
שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: הולכת לים, מטיילת ברחוב ומבלה קצת יותר עם חברות שכרגע אני קמת מזניחה אותן- סוריי! שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: טאקי, מלך האריות במחשב וקלפים. שלוש שעות מועדפות ביום: בלילה... יש שקט.
חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: הקשבה, עומדת על שלי ובד"כ מוצפת אושר. שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: בטחון עצמי, היכולת לאהוב ולהיות נאהב. שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: לפעמים אני צועקת, מדברת יותר מידי, חושבת יותר מידי. שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: אחראית, מסתלת מסביב ולא דואגת רק לתחת השמנמן שלי. שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: אולי מראה חיצוני... עובדת על זה כרגע. שלושה דברים שגורמים לך לבכות: שאנשים לא מקשיבים אחד לשני, שצועקים וכל המצב הביטחוני פה במדינה.
שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): בזמן האחרון אין יותר מידי סיבות כאלו... שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: הדיסקים שלי, המשפחה והחברות שלי. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: באמת לסיים חמש יחידות, להגיע לשמירה. ...עד גיל 30: לארגן את החיים שלי. שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: אשת פוליטיקה, עורכת דין ללמוד משפטים. שלושה דברים שאת מפחדת מהם: ג'וקים וחרקים אחרים. שלוש משאלות: בריאות, אושר פנימי ולשנות את העולם או לפחות את הסביבה הקרובה שלי. שלושה פתגמים: don't worry be happy. ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: אהבה, אכפתיות והיכולת של אנשים להשתנות. שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: להשתתף באפקט הפחד
שלוש סיבות למה לקום בבוקר: חברות, מוזיקה ועיתון! שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: גזענות. שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: אוהבת ובצפר באותו משפט?!!?!? בעצם- שיקו אהוב ליבי, מסוס חיי- הולכים לעשות לו את המוות השנה!

DARK ANGEL14

New member
וואוו ארווווך../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif../images/Emo15.gif

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד:להיות עם חברות, לשמוע מוזיקה ולאכול
שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים:להתאפר,מוזיקה ולצייר שטויות
שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם:הממ 3?! אני אוהבת שחיה וצלילה...הממ נגיד שכדורסל גם
שלושה דברים שאת אוהבת לאכול:כל אוכל של אמא, פיצה וגלידה (קוקילידה
) שלושה דברים שאת אוהבת לשתות:קולה,אייס קפה ושוקו שלושת הפורומים האהובים עליך:אלן ריקמן...והממ שיהיה אוונסנס וזו"בי
שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך:חברות שלייי כולן
שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך:מחשב, מערכת סטריאו ופינה של תכשיטים שכוללת מעמד עם מלאן עגילים
שלושה אנשים\אנשות שקסים:אלן ריקמן,ג'וני דפ ויוסי המורה לשל"ח (מיכל, נטע אהמממממ חחח
) שלושה שירים יפים:TIME IS RUNNING OUT-MUSE BROKEN-AMY LE FT.SEETHER עברי לידר- צוכה בוחקת שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים:METEORA-LINKIN PARK EVANESCENCE-כמעט כל האלבומים MUSE- ABSOLUTION ואת הדיסקים של עברי וגלעד שגב אבל זה כבר יותר מידי
שלושה ספרים שלא תשכחי:סוס השמיים של סער,ה"פ והאסיר מאזקאבן ואבא ארך רגליים
שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע:אפקט הפחד והמממ אני לא ממש צופה קבוע...אבל אני מזפזפת בערוצי מוזיקה
שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת:אלאדין,מלך האריות,ה"פ (1-3
) שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות:לבלות עם חברות,לשמוע מוזיקה ולדבר בטלפון (עם חברות כמובן)
שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי:רואה יותר סרטים, מדברת יותר בפלא וישנה יותר שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה:קלאס,גומי ו6 אבנים
שלוש שעות מועדפות ביום:מהרגע שמסיימים בצפר עד 3...5-6 בערב ואז מ9 עד 11 בלילה
חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך:הממ עקשנית, חכמה (ככה טוענים
) ורגישה... שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:להיות קצת יותר בטוחה בעצמי לפעמים וקצת יותר ראיה מתמטית...הממ לויודעת מה עוד... שלושה דברים שאת שונאת בעצמך:לפעמים אני אומרת דברים לא במקום ואח"כ קשה לסלוח לי על זה, עקשנית יותר מידי והממ את הגוף שלי
שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך:את העיניים, את היכולת שלי לתקשר עם כלמיני סוגים של אנשים
ומממ לא יודעת מה עוד...למה 3?! שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת:הרבה יותר מידי
שלושה דברים שגורמים לך לבכות:סיפורים של אנשים חולים (הממ מה שרוויטל סיפרה היום בכיתה
), שירים ממש ממש עצובים.. וזהו תלוי בסיטאוציה... שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*):סתם להיות ולהפגש עם אנשים שאני אוהבת... שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:החברות, המשפחה והחדר שלי
שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה:להסתדר במתמטיקה,להגיע לשמירה (חחח מיכל
) והממ להנות מהשנה האחרונה בחטיבה... ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה:מאיפה לי
שלושה דברים שאת מפחדת מהם:מוות של הקרובים לי,מבחנים במתמטיקה ואבינועם. שלוש משאלות:לקבל ציון עובר במתמטיקה, להצליח בכל מה שאבחר לעשות...וזהו... שלושה פתגמים:"מה זה מוטו
כלום, שלא ימות מהמוטו חחח" "בשבילך אני מררררררררר חזיר אהההההה" "אם אין אני לי- פאקצה"
ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם:אהבה,גורל וממ נגיד שבאלוהים למרות שלא באופן מוחלט
שלושה דברים שאף פעם לא תעשי:אשקר לחברה (לא שקר לבן
), אפגע בחברה בכוונה ואשפיל חברה מול כולם
שלוש סיבות למה לקום בבוקר:זה לא היה כבר
שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי:בצפר,מתמטיקה ופיסיקה שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: אוהבת
את המפגש עם כל החברים, את המכונת קוקה קולה ואת ההפסקות. שונאת
יש יותר מ3... המממ את אבינועם מתמטיקה, פיסיקה, שיעורים, מבחנים, בחנים, שעות 0, עונשים של אירית פוריה...ועוד הרשימה ארוכה

נמאס לי....../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

אולי נשנה את שם הפורום ל"שאלונים וסקרים" ונגמור עם זה?!?! חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש|-ריח של גשם, חתולים, בגדים,חברים שלי, אלן ריקמן, אוכל של סבתא....כל מיני! שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד:הילה, עדי ואישתי. שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים:מקרמה, איסוף בולים וסריגה
שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם שינה, קריאה, וצפייה בסרטים למרחקים ארוכים שלושה דברים שאת אוהבת לאכול:נמאסתם שלושה דברים שאת אוהבת לשתות:מיץ תפוזים, קפה ומים שלושת הפורומים האהובים עליך:זה, יוני בלוך ושוטי הנבואה שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך:אישתי, רוני ויעל שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך:הדיג' שלי, הפוף שלי, והמיטה שלי שלושה אנשים\אנשות שקסים:אני עצמי ואנוכי
שלושה שירים יפים:אח של סאלים\שוטי הנבואה, תתחנני אלי\לוזוכרת של מי, מה קרה לך\שוטי הנבואה שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים:יוני בלוך, מוש בן ארי, שוטי שלושה ספרים שלא תשכחי:הארי פוטר, אורה הכפולה, יש ילדים זיגזג שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע:לורואה..... שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת:רק 3? יש מלאאאאאאאאא שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות:ים, חברות, נרגילה. שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי:ישנה בבוקר, יוצאתבלילה, כותבת. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה:מונופול, טאקי, ברביות שלוש שעות מועדפות ביום:10 בלילה, 12 בצהריים, ו6 אחה"צ חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך:מטורפת, אדיבה, חולע בראש?!?! שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:אסרטיבייות, אומץ, וזהו. שלושה דברים שאת שונאת בעצמך:?!?!?!?! מה זה? שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך:את האופי, את העיניים, ואת חוש הלבוש המעודן
שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת:נאאאאאאאאאא. שלושה דברים שגורמים לך לבכות:סרטים עם סוף עצוב, מריבות, מוות שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*):שעון מעורר, עוד שעון מעורר, וצעקות של אמא למה השעונים מצלצלים. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:החברות, המשפחה, אלן. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה:שומדבר מיוחד. ...עד גיל 30:ללמוד, לעבוד, לטייל בעולם שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה:וטרינרית, רופאת חיות, ודוליטל שלושה דברים שאת מפחדת מהם:מוות של אחרים. זהו. שלוש משאלות:לא מספרת. שלושה פתגמים:?די נו.......... ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם:אמא אדמה, פיות, פיטר פן שלושה דברים שאף פעם לא תעשי:לא פוסלת כלום, מנסים הכל לפחות פעם אחת. שלוש סיבות למה לקום בבוקר:שוב???? שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי:גרררר.....את.....השאלון.....הזה! שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר:איזה ביצפר? איכס אחד גדול,נטע- שלא יחזור על עצמו.

t h u m p e r

New member
רק לידע כללי...

תתחנני אליי- אביתר בנאי. מוזיקה ישראלית ללא ספק התחום שלי
.

זה מה שחשבתי../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

אבל לא רציתי לעשות עוול ולומר משהו שאני לא בטוחה בו. בהחלט מוזיקה ישראלית זה הדבר

GothicAngel

New member
מימימימי!../images/Emo29.gif

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: במיוחד? מיטה, סדין וכרית. טוב, סדין לא.. מזרון. אנא עארף! שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: חברות, מחשב ומוזיקה שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: חדר כושר, שחייה וטניס שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: רק שלוש??? הו וול.. כנפיים על האש, סטייק פילה ומק רויאל. שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: קולה, בריזר ווודקה אפרסק
שלושת הפורומים האהובים עליך: האמת שאני לא ממש כותבת בהרבה..
שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: הידידים והחברות. עופות מוזרים שכמותינו. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מיטה, סיפרייה והבגדים שזרוקים על הרצפה!
שלושה אנשים\אנשות שקסים: שבייייייייייייי (גרררר!!! תעשה לי ילד..!!!), איאן טורפ ו.. נגיד שבראד פיט בגירסה של חצי מגילו. שלושה שירים יפים: R Kelly- I Believe I Can Fly, Sixpence None The Richer- Kiss Me, Green Day- Time Of Your Life שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: נירוונה- נוומיינד, אמינם- אמינם שואו, אמינם- מרשל מת'רס אל.פי שלושה ספרים שלא תשכחי: באדולינה- עלוב, הארי פוטר וגביע האש- אהוב, וספר מחזור!
שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: נמנמנמ.. לא ממש רואה
שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: דו"ח מיוחד, פורסט גאמפ ומלך האריות שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לכתוב, לשמוע מוזיקה ולהיות במכון (חע, מכורה שכמותי) שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: המממ.. אין לי שמץ..
שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: תופסת, מחבואים וארבע מקלות שלוש שעות מועדפות ביום: 1-2- יוצאים מבצפר, יה ביצ'ס, 4-6- יושנים או במכון, 8-11, חורשים במחשב, חיחי. חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: משוגעת, מקשיבה ובד"כ מקבלת דברים כמו שהם שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: טוב לי איך שאני שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: את פליטות הפה, חוסר ההערכה לחיים ו.. זהו נדדמה לי שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: יודעת לשפר את עצמי, רציניות, ומצד שני גם ציניות שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: נראה לי הייתי משאירה את עצמי כמו שאני מבחינת אישיות שלושה דברים שגורמים לך לבכות: עלבונות, ריבים והאשמות שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): בצפר!!!! ראר!!!!
, מכון, וארוחת צהריים (או במילים אחרות: דאמט, כבר ישנתי מלא
) שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: חברים, משפחה והידע שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: נמנמנמ.. אין לי תיכנונים ...עד גיל 30: תואר אקדמי, עבודה מסודרת, משפחה שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: אמא, אישה ואולי אדריכלית שלושה דברים שאת מפחדת מהם: להשאר לבד בעולם שלוש משאלות: לממש אהבה, שהבריאות תשתפר, ושיהיה טוב שלושה פתגמים: ....... ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: אלוהים, גורל ויין ויאנג שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: סרט פורנו (וכל הדברים המגעילים למינהם), אקח סמים, אעבור על החוק בצורה שתגרום לי לשבת בכלא שלוש סיבות למה לקום בבוקר:זה לא היה כבר? שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: שקרים, צביעות ומכת הערסים/פרחות שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: אוהבת: הפסקות, דאחקות בשיעורים שונאת: לימודים

Silly LoveSong

New member
קצת נמאס, לא?

אבל נענה בכל זאת
. רק כי אין לי מה לעשות בחיים.
חלק ראשון - דברים שאת אוהבת: מרתוני סרטים לבד, מוזיקה קלאסית וניו-אייג', לראות תמונות שאח שלי צילם. שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: כדורי פרווה (AKA חתולים), אומנות קלאסית, כל מה שקשור לחורף. שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: ציור, חקר החלומות שלי, טיולים עם עצמי. שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: טניס, ריצה, והליכה אל המקרר. שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: סושי, לזניה ואוכל רוסי. שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: תה אנגלי, פרנץ' ונילה, וגרוג. שלושת הפורומים האהובים עליך: אלן ריקמן (איך לא?
), חלומות, וסדרות מצויירות. שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: אני מעדיפה לשמור את זה לעצמי. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: הקיר שמלא בפוסטרים ותמונות של הביטלס/בריטניה/אלן/ג'ייסון, הספרייה שלי עם הספרים שממלאים כמעט את כולה, המדף היפני שלי. שלושה אנשים\אנשות שקסיים: ג'ייסון אייזקס, אלן ריקמן, והבחור שמופיע על היוגורט הביו-פרו 3%. שלושה שירים יפים: Across the Unoverse, Here, There and Everywhere, Real Love. שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: הממ.. האלבום הלבן של הביטלס, הפסקול של "לב אמיץ", הפסקול האנגלי של "מלך האריות". שלושה ספרים שלא תשכחי: "מסע הפלאים של נילס", "אש זרה", "האסופית". שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: בחופש זה היה "הישרדות". עכשיו אני כבר לא רואה טלוויזיה. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: "לב אמיץ", "הבאונטי", "טיפשים בלי הפסקה", "הפטריוט". שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לבקר במוזיאונים, להסתכל באלבומים שלי (במיוחד אלבומי הטיול לרוסיה... |מתגעגע|), לצייר. שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: מציירת יותר, קוראת יותר ספרים ומעשירה את הידע שלי. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: מחבואים. מחבואים. מחבואים. שלוש שעות מועדפות ביום: הזריחה. השקיעה. ואמצע הלילה. חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: יצרתיות. עצבנות. איכפתיות. שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: וותרנות, סלחנות. שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: הדבר היחידי שאני שונאת בעצמי זה שאני תמיד חייבת להגיד את הדבר הראשון שאני חושבת עליו. שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: יצירתיות. יצירתיות. יצירתיות. שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: מה שמוזכר בסעיף הלפני-הקודם. שלושה דברים שגורמים לך לבכות: חיות סובלות, הסוף של "לב אמיץ", כשאנשים מתערבים לי בחיים ומנסים להחליט מה טוב בשבילי. שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): מז'תומרת?! יום חדש! הזדמנות לעשות מה שלא הספקתן ביום הקודם! להנות מהחיים! שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: אומנות, חלומות, ודימיון. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: לסיים את התיכון עם בגרות גבוה, להתפתח בכיוון האומנותי, להגיד ל*חסוי* שאני אוהבת אותו. ...עד גיל 30: ללמוד וטרינריה ולהיצטרף לנשיונל ג'אוגרפיק. לכתוב ספר ולעורר מהפיכה עולמית בקשר ליחס המזעזע והבלתי-אנושי אליו "זוכים" בעלי חיים. שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: אמנית מפורסמת, אנימטורית מפסורמת, וטרינרית חיות-בר. שלושה דברים שאת מפחדת מהם: חוצנים, שהחתולים של ידרסו (טפו טפו טפו!), נכשל בביולוגיה. שלוש משאלות: שבני האדם המטומטמים האלה ייכחדו ושהחיות ישלטו על העולם, שבני האדם המטומטמים האלה יבינו שכולנו בני האדם ויפסיקו את המלחמות. שלושה פתגמים: אם זה מכורבל ולא זז - זה כדור פרווה ישן. ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: מוסר, צדק וג'ון לנון.
שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: רצח מתוך כוונה, חוסר כבוד למבוגרים, שלוש סיבות למה לקום בבוקר: לא היה כבר את השאלה הזאת? שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: שחיטות, אי צדק וגאוותנות. שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: אני לא שונאת כלום. דברים שאני אוהבת - שיעור ביולוגיה, את חגולי המורה לביולוגיה, שיעור אומנות (גם עיוני וגם מעשי).

Thestral

New member
מתנגד../images/Emo70.gif../images/Emo150.gif../images/Emo108.gif../images/Emo75.gif

:X

מלאכית16

New member
תשובות עוד יותר נחמטות..../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: ממ..את המשפחה שלי, את הפורום הזה ואת אלן ריקמן..
שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: שירה, ציור וגלישה באינטנרט.. שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: כדור-עף, כדור רשת, וכדור סל.
שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: ממ..טופו, אטריות מוקפצות עם ירקות
וספגטי על כל גווניו וסוגיו.. שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: קולה, ספרייט ותרכיז ענבים (עם מים כמובן
) שלושת הפורומים האהובים עליך: אלן ריקמן
, מאנגה ואנימה ורב"י ואנ"ה. שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: שני (שניש
), נטע חברה שלי וממ..אני חושבת שעדי מתחילה להסתמן בתור השלישית..
שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: הפוסטר של טום פלטון, ג'ייסון אייזקס ואלן ריקמן, המחשב שלי ושני הפסלונים שלי- לדוויג הינשוף וירמיהו השני חד הקרן
.. שלושה אנשים\אנשות שקסים: אלן ריקמן, ג'וני דפ וג'ייסון אייזקס. שלושה שירים יפים: שיינינג סטאר של הבאקסטריט בויז, פויזון של אליס קופר, ושיר הפתיחה של צ'וביטס.. שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: הדיסק השלישי של הבקסטריט בויז, הדיסק הרביעי של הבקסטריט בויז והדיסק החמישי שלהם..
שלושה ספרים שלא תשכחי: חוה ואדם של רם אורן, כל ספרי ה"פ והלביאה אלזה שאני לא זוכרת של מי זה אבל הוא כל כך ריגש אותיייי
(וקראתי אותו לפני עשר שנים לפחות..) שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: בילי ומנדי, בובספוג וזהו..כל השאר נגמרו.. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: דוגמה (חחח..יותר מפע אחת..חחח..), סיוט בחדר המורים (לא ברור למה ראיתי אותו יותר מפעם אחת
) ואת שני הארי פוטרים הראשונים.. (יש עוד סרטים..אבל אמרו לי רק שלושה
) שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: ביד.
(NOT)..וברצינות- לבלות עם שני (שניש
), לצייר לשיר ולקרוא (וכן, אני יודעת לספור
) שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: לומדת עוד עשר שפות שונות, לומדת נהיגה על משאית, לומדת בלט. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: לוזוכרת..אבל אני חושבת שזה היה לשחק בבובות, משחק שקראו לו דובונים וסולמות (או משהו בסגנון) ומשחק שקראו לו בית סבתא.. שלוש שעות מועדפות ביום: 2-4 כי בהן אני ישנה טוב.
ועוד שעה אחת בלילה לפני שאני הולכת לישון (שאני טוחנת את כל מחשבות היום ומעבדת אותן..
) חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: נאמנות, פטפטנות, חושומור. שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: עקביות, סדר, ויכולת לשתוק
שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: את איך שאני נראית, את העובדה שאני לא עקבית בגרוש, ואת איך שאני נראית. שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: את זה שאני לא בנאדם טיפש, את זה שאני מצחיקה ואת זה שאני אוהבת ללמוד.. שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת:את המראה, את המראה ואת המראה..
שלושה דברים שגורמים לך לבכות: בנים, אנשים חארות, וכשמעליבים אותי
שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): השעון צלצל, אמא פתחה את החלון, וסתם כי נמאס כבר לישון (אבל זה לא קורה בבוקר
) שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: המשפחה שלי, הבנאדם שאני הכי אוהבת וחברות שלי.. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: להתחיל ללמוד באוניברסיטה, לסיים את השנה באוניברסיטה, ואולי גם להוציא רשיון בעזרת השם.. ...עד גיל 30: לעשות קעקוע (או שניים
), לעשות חור באף ולספר להוא שאני דלוקה עליו, שאני דלוקה עליו.
שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: ממ..לוידעתתתתת... שלושה דברים שאת מפחדת מהם:מוות של האנשים הקרובים לי, חרקים ולהיות לבד (לא לבד בבית וכאלו..לבד מבחינת זה שלא יהיו אנשים שיאהבו אותי ויהיו איתי..). שלוש משאלות: להראות אחרת, להיות מפורסמת, להתחתן עם אלן ריקמן.
שלושה פתגמים: "צרת רבים- חצי נחמה.", "צרת רבים- נחמת טיפשים." ו"אל תשים זין על פתגמים מפגרים." ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: אלוהים, אהבה ושיוויון לכולם. שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: ביד.
, לרצוח, לגנוב, לעשן ולקחת סמים.. שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי:אנשים חארות, חוסר שיוויון, שכועסים עליי.. שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: בביצפר אני אוהבת שיעורי תנ"ך, את המורה המגניב שלנו למחשבים ואת הכיתה שלי... דברים שאני שונאת- מבחנים, שיעורי בית ומורות זונות.

DARK ANGEL14

New member
אני מתחילה להסתמן

כחברה של הילה
^^כיף לי
הילהההה תעשי שיהיה לך כסף ביום שלישיייייי

Minerva

New member
אה וול ../images/Emo140.gif

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: מוזיקת בארוק, אוויר צלול, טיולים עם חברים... בטח עוד שנייה אזכר במאה דברים שהייתי כותבת במקום
שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: (מקווה מאד) שירה, ציור, לוידעת... שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: אני לא כ"כ נהנית מספורט, אבל אני אוהבת לשחות. שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: פסטה, גבינות למיניהן וגלידה. שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: קולה, שוקו ובירה שחורה. שלושת הפורומים האהובים עליך: HPGALLERIES, הפורום הזה וכנראה גם HP. שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: אההה... איך רק שלושה?! שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מממממ, אוסף קיפודים, אוסף דרקונים והרבה דיסקים ותווים וברכות...
שלושה אנשים\אנשות שקסים: מממממ... שלושה שירים יפים: לא הייתי קוראת לזה שירים אבל שיהיה... איזה ארית סופראן מהמגניפיקאט של באך, "דומינה דאוס" מהגלוריה של וויוואלדי, "פאק אוט" מהסטבאת מאטר של פרגולזי. נו באמת, איך אני אמורה לבחור רק 3?! שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: הסטבאת מאר של פרגולזי, אוסף בארוק1, אוסף פרסל (לאף אחד אין מושג על מה אני מדברת
אם מישהו בכלל קורא את זה
) שלושה ספרים שלא תשכחי: HP?
אני לא קוראת מספיק. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: אין כזאת תוכנית, אני בקושי רואה TV. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: שר הטבעות ואחוות הטבעת, POA, דוגמה. שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לשיר, לטייל, לצחוק עם חברים. שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: לשיר, לצייר. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה:
שלוש שעות מועדפות ביום: לוידעת
חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: נחישות, פרפקציוניזם, ידידותיות שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: מממ, שלוות נפש אולי
שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: לוידעת אם שונאת... אבל הייתי מפחיתה קצת פרפקציוניזם אולי. שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: את האף, כשרון, אינדבידואליות שלושה דברים שגורמים לך לבכות: סרטים, מחשבות מסויימות (נו, על מוות של אנשים וכאלה
), ממממ אכזבה לפעמים. שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*):
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: לוידעת. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: להצליח בלימודים, להפגש עם חברים, לעשות קצת מוזיקה ...עד גיל 30:
שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: אמה קרקבי2
שלושה דברים שאת מפחדת מהם: אי וודאות, כשלון... שלוש משאלות:
שלושה פתגמים:
ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: ממממ, אפשר דוגמאות? שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: אוכל חרקים, אשתכר עד שאקיא את נשמתי... שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: עכבישים, אי וודאות, הרבה מידי בחינות צפופות. שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: אהבתי: ביולוגיה וכימיה וכמה חברות טובות שנאתי: בחינות במתימטיקה ואנגלית התגובה שלך

3נטוש

New member
למה לעזעזל אני לא מצליחה לשלוח את

ההודעה שלי?!!!בעעעעאע תפוזנה!

tribe spirit

New member
עוד שאלון..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד:חתולים,קולנוע וערבית שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים:קולנוע,שפות,קריאה שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם:שחייה שלושה דברים שאת אוהבת לאכול:רק?קצפת,חצילים,שוקולד שלושה דברים שאת אוהבת לשתות:שוקו,חלב,אלכוהול
שלושת הפורומים האהובים עליך:אביב גפן,השבט,סרטים שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך:עומר,דפי,שיר שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך:מערכת ודיסקים,ספרים,מיטה
שלושה אנשים\אנשות שקסים:ג'וני דפ,אלן ריקמן,ליאור אשכנזי.. שלושה שירים יפים:על הכנרת בזריחה,this is the place,streets of london שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים:עכשיו מעונן,שומקום,לילות לבנים.כולם עומדים בתחרות קשה עם אור הירח וחלולים. שלושה ספרים שלא תשכחי:אמבר,הארי פוטר,האסופית שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע:השבט,הפרקליטים,סודות החיים שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת:מועדון ארוחת הבוקר
,כלבי האשמורת,מי הפליל את רוג'ר ראביט ויש עוד המונים.. שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות:לקרוא,לשמוע מוזיקה,להיות עם אנשים טובים כשאני שמחה שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי:ספורט,קוראת,טוחנת את הדיסקים שלי שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה:גומי,חמש אבנים,דג מלוח. שלוש שעות מועדפות ביום:ילה כשכמעט נרדמים,כשמגיעים לבצפר,כשנמצאים בסינמטק
חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך:טמטום,מוד-סווינגס,פלספנות שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:חכמה,יופי,שכל שלושה דברים שאת שונאת בעצמך:רק?גוף,אופי,יחס לעולם שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך:אף,כפות רגליים(בערך),האנשים בחיי.. שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת:לא יודעת מאיפה ךהתחיל. שלושה דברים שגורמים לך לבכות:אנשים מסויימים,מוזיקה,סרטים שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*):בצפר האנשים שבו,עוד מעט מגיע חורף,כדי להתעייף ולחזר שוב לישון שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:האנשים המדהימים,המגמה(קולנוע
),רוק ישראלי(אביב גפן) שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה:ללמוד,לשיר,להדריך.וגם לרזות ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה:עורכת דין,זמרת,חיה עך חשבון בעלי העשיר שלושה דברים שאת מפחדת מהם:מוות,זוחלים וחרקים למיניהם,כאב שלוש משאלות:אושר,כסף,וורלד פיס... שלושה פתגמים:*כשזה יגיע לסינמטק!*בשר זה רצח!*מתמטיקה סאקס! ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: שלושה דברים שאף פעם לא תעשי:לעשן נרגילה/סיגריה,לרדת למישו,להביא יותר ילדים לעולם מאשר היכולת שיש לי לפרנס אותם. שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי:גליה,דיכאון,אהבה שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר:אוהבת:ערבית,קולנוע,אנשים שונאת:מתמטיקה,ספרות וגליה.

למעלה