שאלון נחמד

• פותח הנושא EDTH
  • פורסם בתאריך

EDTH

New member
שאלון נחמד../images/Emo88.gif

העתקתי את השאלון מפורום היהודים. עונים על השאלון בשליפות מהירות (עד כמה שאפשר) תהנו
חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? 5 עובדות שלא ידענו עליך: 5 שירים שאתם אוהבים: 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: 5 אנשים שאתם אוהבים: 5 אנשים שאוהבים אתכם: ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? 4 מאכלים שאתם אוהבים: 4 הופעות שהייתם בהן: 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): 4 תחביבים שלכם: שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? שני הדברים הכי חשובים בחיים: שניים זה תמיד ביחד? טובים השניים מן האחד? הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? מאמינים שיש אלוהים אחד? מה זה אחד בשבילכם? מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? הדבר הכי יפה שעשו למענכם: רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח:

עונה כי יש לי שעתיים חלון ../images/Emo13.gif

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? קארין ועידן (אח הימים הטובים של קיץ 2005) 5 עובדות שלא ידענו עליך: אני נורא אוהבת לצלם לא משנה מה בייחוד אנשים ונופים,יש לי כלבה שהיא ממש מוצי פוצי, אני רגישה נווו אני לא יודעת מעצבנים!!
5 שירים שאתם אוהבים: לבד-עברי לידר, המשפט-משינה, רני בפריז-משינה,על קו המים-עברי לידר, יותר טוב כלום- עברי לידר ועוד.. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: סיימנו את הסרט!!,קניתי נעליים חדשות
,מצאתי את אחותי,נפגשתי איתה,רנוש' היה אצלי. 5 אנשים שאתם אוהבים: רן,חני, אור,אינה ,ואורטל,וטל (נו זה 6) 5 אנשים שאוהבים אתכם: אמא(אני חושבת..חחח),חני ,אור רן, אורטל ואינה(נו זה גם 6) ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? את אינה והמשפחה שלה 4 מאכלים שאתם אוהבים:פיצה ,מקדולנדס', שניצל,אורז 4 הופעות שהייתם בהן: ניצניםכמעט כל ההופעות שהיו (לפני שנתיים),עברי לידר-צוותא (פעמיים) 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: בקיצור, נו, זבל ותמות(תלוי למי... לכל אחד זה משתנה זה מה שעלה לי כרגע בראש..) 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'):סבא שהיה איש דגול..!,ליאור המורה להיסטוריה,אמא,דודה ליאורה 4 תחביבים שלכם: לקרוא,לישון,לראות טלויזיה ולטייל שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3?אפחד 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: לטייל בכל הארץ בלי יוצא מן הכלל לטייל בעולם ולעשו תסרטים מוצלחים! 3 שפות שתרצו לדעת לדבר:אנגלית שוטף,וזהו! 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה:אינה,אבא שלי(לשיחה ראשונה בחיים שלי..) ועם סבא מה שלא יקרה בכלל 3 תכונות שהכי מושכות אתכם:נתינה,אהבה,אי עצלנות 3 תכונות שהכי דוחות אתכם:עצלנות, בהמה,חוסר נתינה שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? את הבית שלי אותי ואת אמא שני הדברים הכי חשובים בחיים: אהבה וכסף(כי בלעדיו אי אפשר להתקיים) שניים זה תמיד ביחד? מבחינתי כן טובים השניים מן האחד? לא תמיד הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? מה?!? חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? כן!!! אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? אפחד מאמינים שיש אלוהים אחד? לא מה זה אחד בשבילכם? לבד מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? חלקי.. הדבר הכי יפה שעשו למענכם: יש הרבה... רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: לא יודעת..הרבה כאלו

עונה ../images/Emo13.gif

חמש את מי\מה מזכיר לכם המספר 5? נממ לאיידעת כמה דברים..את הכף יד שלי, חסמה שהחברה הכי טובה שלי הכינה והביאה לי במתנה לפורים למרות שאני לא מאמינה בזה זה ממש יפה
, את 5 החושים שיש XD הדגש| 5 עובדות שלא ידעתם עליי?
אני נמוכה, אני נקשרת בקלות לאנשים, אני אוהבת תשבצים, אני משתעממת בקלות, אני מאוד מאוד אוהבת את בובספוג
5 שירים שאני אוהבת: Aerosmith-I dont wanna miss a thing Metallica - the unforgiven דניאל סלמון-מישהו לרוץ איתו My chemical Romance-famous last words גג-הג'ירפות חמישה דברים טובים שקרו בזמן האחרון פגשתי חברים שלי שלא מהעיר אחרי הרבה זמן שלא ראיתי אותם קיבלתי 92 באנגלית היה יום מצחיק היום
נמממ אכלתי עוגיות ממש טעימות התחלתי היום ב-10:30 5 אנשים שאתם אוהבים: אמא אבא אח שלי וחברות שלי 5 אנשים שאוהבים אותי אמא אבא אח שלי וחברות שלי ארבע! הדגש| מה מזכיר לכם המספר 4? : את הספרה השנייה בתאריך היומולדת שלי
מאכלים פיצה בורקס טוסט עוגיות
4 אנשים שהשפיעו עליי : החברה הכי טובה שלי, הידיד הכי טוב שלי לשעבר, אמא, אבא שלוש! את מי\מה מזכיר לכם המספר שלוש? את אורי גלר
3 דברים שארצה לעשות בחיים לבקר באוסטרליה, לעשות צניחה חופשית, לטייל בעולם, לנסוע לטייל לבד 3 שפות שתרצו לדעת לדבר : ספרדית ערבית אנגלית (ערבית כי אני תלמידת ערבית 3 אנשים שתרצו לשבת איתם לשיחה : חברים שלי, החברה הכי טובה|, אמא 3 תכונות שהכי מושכות אותי : בן אדם אמיתי, טוב לב, לא סנוב (נחמד) הדגש|3 תכונות שהכי דוחות אותישקרנים, סנובים, ערסים |שניים את מי מזכיר לי המספר 2 : ערוץ 22
וגם את בובספוג ופטריק XD 2 הדברים הכי חשובים בחיים: לא להיכנע, לאהוב את אלה שאוהבים אותך שניים זה תמיד ביחד? כן |טובים השניים מן האחד? כן הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? לא חושבים שגברים יכולים לעשות שני דברים ביחד |לאיידעת אחד! את מי\מה מזכיר לכם המספר 1? ? נממ את י"ב-1
הכיתה שאני לומדת בה
מאמינים שיש אלוהים אחד? ? נממ לא יודעת אני לא ממש מאמינה בדברים על טבעיים מה זה אחד בשבילכם? ? אם יהיה לי חבר מתישהו הוא יהיה האחד בשבילי
מצאתם את האחד? לא ...
הדבר הכי יפה שעשו למענכם: החברות הכי טובות שלי אירגנו לי מסיבת יומולדת 18
מסיבת הפתעה רגע אחד בחיים שלא תרצו לשכוח: הצניחה הימית שעשיתי באילת

H i L a L u S

New member
../images/Emo24.gif

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5?אחי הקטן 5 עובדות שלא ידענו עליך:רגישה,עושה שטיות,מאחרת כרונית,מטורפת על אוכל,ואוהבת את המשפחה שלי בטירוף! 5 שירים שאתם אוהבים:Sean Lennon -Parachute,אריק ברמן-המתוקות האחרונות,דניאל סולומון-מישהו לרוץ איתו,אביב גפן-מלאך,Savage Garden - Truly Madly Deeply. 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון:קיבלתי אתמול הצעה לעבודה שווה יותר,נשארו רק 3 בגריות,ראיתי מישהו שחשוב לי לפני פחות משבוע,יצאתי אתמול וממש נהניתי,והחיים פשוט נהיו טובים יותר. 5 אנשים שאתם אוהבים:אחותי,אמא ואבא,אופיר,אלונה,דרור. 5 אנשים שאוהבים אתכם:^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^הם אוהבים אותי ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4?אהבה 4 מאכלים שאתם אוהבים:פיצה,טוסט,קוסקוס,פנקייק 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד:בטח,ברור(בציניות כזאתי),מה את/ה אומרת??פיייי על מה נפלנו. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'):שני חבות,עוד מישהו מתקופה ישנה,ומישהו שקרוב לליבי. שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3?אותייייייי 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים:להגשים את נבואת בזוקה"בגיל 21 תגיע לירח",להגיע לגיל 100(בריאה),להגיד "אז ככה נראה שלום" 3 שפות שתרצו לדעת לדבר:ערבית,צרפתית ורוסית 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה:אחותי,ממזמן לא דיברנו,אופיר,דרור. 3 תכונות שהכי מושכות אתכם:כריזמטיות,לא ביישן,ובחור שיודע מה הוא רוצה. 3 תכונות שהכי דוחות אתכם:עודף ביטחון עצמי,הססנות,בנאדם שחונק. שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2?לוחות הברית שני הדברים הכי חשובים בחיים:משפחה,בריאות שניים זה תמיד ביחד?ברור טובים השניים מן האחד?לא תמיד.. הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים?חחחחחחחחח כן:) אני והפיצול חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? הם יכולים.... אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1?אלוהים מאמינים שיש אלוהים אחד?כן מה זה אחד בשבילכם?דבר שהוא מיוחד. מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?לא הדבר הכי יפה שעשו למענכם:שומרת את זה לעצמי:) רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח:יום שישי בפולין,והחזרה לארץ..

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נראה כייף ^^

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? את רדיוהד :) כי הם 5 P: 5 עובדות שלא ידענו עליך: אני אוהבת לקנות גרביים
אני עושה שיעורים פרטיים במתמטיקה :) תרמתי אתמול דם ^^ לגיטרה החשמלית שלי קוראים "תום" ולקלאסית "יולי" :) אני לא יודעת להחמיא לעצמי אני תמיד אומרת רק דברים רעים P: 5 שירים שאתם אוהבים: Radiohead- Street Spirit Radiohead- Paranoid Android כנסיית השכל- דברים בלחש
אסף אמדורסקי- חלום כהה Red Hot Chili Peppers- Otherside 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: אני לא יכולה לכתוב 5 דברים רעים שקרו בזמן האחרון? כי קרו המון. טוב... נסתכל על הזמן האחרון היותר רחוק :X הייתי בתל אביב והיה כייף :) היה מפגש פורום ממש ממש נחמד. למדתי לנגן שירים יפים. תרמתי דם. גיליתי שאני מועילה במשהו
5 אנשים שאתם אוהבים: אוף :X לא יודעת. אני נוהגת לאהוב אנשים שמפגינים אליי אהבה גם P: 5 אנשים שאוהבים אתכם: את זה אני באמת לא יודעת. אני מקווה שיש כאלה :X ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? את הפסיכומטרי ;[ 4 מאכלים שאתם אוהבים: תותיםםםםםםםםםםםםםםםםםם
פרישייק תות פרוזן יוגורט תות עוגת קצפת עם תותים
[וגם- כל מה שאימא מכינה
] 4 הופעות שהייתם בהן: מופע הארנבות של ד"ר קספר- האיחוד ב- 2005
כנסיית השכל
אסף אמדורסקי [נעם רותם- מופע פותח] תערובת אסקוט במופע אנפלגד
[היו עוד הרבה :X יוני בלוך, פרוייקט שלושים ועוד ועוד ועוד
] 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: יאיי בעע אוף ו... ניחשתם נכון... רדיוהד ^^ 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): המורה שלי לגיטרה יולי הילה [האחראית מתנדבים בהפוך] לא יודעת מי עוד :X 4 תחביבים שלכם: לנגן לשמוע מוזיקה לצלם לכתוב שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? את הפסיכומטרי ;[ 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: להיות מאושרת לנגן בלהקה :) למצוא אהבה 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: אנגלית
[אני ממש לא טובה בשפה הזאת] עברית איטלקית 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: לא יודעת :X 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: אמינות טוב לב אכפתיות 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: עודף ביטחון עצמי חוסר אכפתיות צביעות שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? את הפסיכומטרי ;[ שני הדברים הכי חשובים בחיים: אושר אהבה שניים זה תמיד ביחד? לא. טובים השניים מן האחד? לפעמים כן ולפעמים לא הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? לא. הרגשתי שאני יותר משני אנשים שונים :X חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? כן
אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? נחשו! נכון! את הפסיכומטרי
מאמינים שיש אלוהים אחד? לא מה זה אחד בשבילכם? 1 הוא מספר מיוחד P: [אני מושפעת מהפסיכומטרי
] מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? לא :( הדבר הכי יפה שעשו למענכם: לא יודעת :X רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: המסע לפולין.

iti4

New member
חמוד..

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5?יחידות לימוד שלקחתי בכל מקצוע אפשרי בכיתה י' ועכשיו אני משלם על זה
5 עובדות שלא ידענו עליך:אני מנגן בגיטרה בס 4 וחצי שנים, אף פעם לא הייתה לי חברה או אהבת אמת (לא בגלל המראה שלי), אני יזכור כל תאריך שתגידו לי, אני יכול לסוע לארה"ב בלי לבקש ויזה בכלל (אזרחות צרפתית) 5 שירים שאתם אוהבים: The Cure - Boys don't cry,Spin Doctors - Two Princes,Reel Big Fish - Sellout, No Doubt - Don't Speak,red hot chili peppers-the zephyr song 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון:נגמר המלווה, עברתי שלב חשוב בדרכי ליהיות טייס, כל הקטע של המכוניות והחבר'ה, הלהקה שלי, 5 אנשים שאתם אוהבים: כל החברים הטובים שלי:אסף ,רע ,אביאל ,צ' (זה באחד), סבא ,סבתא,ההורים והמשפחה 5 אנשים שאוהבים אתכם:אני משער שהנ"ל
ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? 4 מיתרים לגיטרה בס שלי
4 מאכלים שאתם אוהבים: קובה במיה, ממולאים של אבא, קניידעלך במרק עוף, בורקס טורקי,
4 הופעות שהייתם בהן:סינרגיה בבארבי, (עשרות הופעות של הלהקה שלי שאני הופעתי), בניצנים ובבומבמלה, שייגעצ (מצטער על זה מאוד מאוד) 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: יש יותר מ4חח 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): סבא,אבא,חברים קרובים, red hot chili pepers 4 תחביבים שלכם: לנגן, לשחק במחשב, לישון, לצאת עם האוטו ועם חברים
שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? orgy? 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: לבקר בארה"ב, להופיע לעיני לפחות 2000 צופים, לראות את הנינים שלי גדלים.... 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: צרפתית, עירקית, רוסית 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: ג'ימי הנדריקס (אבל הוא מת),מרכוס מילר(בסיסט), יצחק רבין ז"ל 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: תמימות-מיסטוריות, ספונטניות, בגרות 3 תכונות שהכי דוחות אתכם:צביעות, זלזול, חוסר רצינות שניים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? 2 לסוף הלימודים או משהו באזור... שני הדברים הכי חשובים בחיים: בריאות ומשפחה שניים זה תמיד ביחד? תמיד טובים השניים מן האחד? אה אה הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? חח כן
חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? לא בהכרח אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? את ה' מאמינים שיש אלוהים אחד?לא מאמין מה זה אחד בשבילכם? המקום שאני צריך להגיע אליו מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? חח לא.. הדבר הכי יפה שעשו למענכם:לא זוכר רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: יש הרבה..

netanel75

New member
שאלונים!!!../images/Emo46.gif

מצטער שזה נופל עליך (זה לא אישי) אבל... הפורום הזה לא נועד לשאלונים...זהו פורום שמיניסטים!!!! פורום זה אמור לדון בחיים של תלמידים בשמינית !!! האם אנחנו חבורת חסרי חיים אשר התירוץ הכי טוב שלהם על השבה לשאלון הוא שיש לנו שעות חופשיות (או משהו בסיגנון) כשאנחנו לא אמורים להשיב להם!!! אומנם הפורום הזה יבש אבל לא השאלונים הם מה שיציל אותו אז....די לשאלונים!!!!

דללה

New member
אני מצטערת, אבל זאת זכותו.

מלבד החוקים הידועים בפורום, לכל אחד יש זכות לפרסם משחקים ושאלונים לפי רצונו בפורום. אתה לא חייב לענות עליהם..

טוב שלא נסחפת...

זה פורום חברתי שגם נועד לעסוק בבעיות ובחוויות של תלמידי השמינית! חוץ מזה תפתח דיון אתה אם זה כל כך נחוץ לך.... ואף אחד לא חייב לך דין וחשבון על כמה זמן יש לו לשבת במחשב... תודה.

Lost Lullaby

New member
היי שני P:

חמש!
את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? 5 עובדות שלא ידענו עליך: אני שונאת ששמים שתי נקודות בסוף משפט ולא אחת או שלוש, פעם נורא רציתי ללמוד לנגן בגיטרה, סוציולוגיה זה משעמם, בכיתה ב' נשברה לי שן, אין לי ברזל בדם
5 שירים שאתם אוהבים: to the moon and back, hate every beautiful day, understanding, strange relationship, pierrot the clown 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: 5 אנשים שאתם אוהבים: :p 5 אנשים שאוהבים אתכם: :p
ארבע!!
את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? אףאחד 4 מאכלים שאתם אוהבים: פיצה, צ'יפס, כל ג'אנק אחר בעצם
4 הופעות שהייתם בהן: המורדים [
], ולרי לאונטיב, סינרגיה, ממ זהו? 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: אחי, זהו
4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): 4 תחביבים שלכם: צילום, עריכה, ציור, התבטלות :p
שלוש!!!
את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? אףאחד 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: כנות, טוב לב 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: אגוצנטריות בעיקר
שניים!!!!
את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? שני הדברים הכי חשובים בחיים: שניים זה תמיד ביחד? לא טובים השניים מן האחד? כן הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? כן חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? כן
אחד!!!!!
את מי/מה מזכיר לכם המספר 1?
מאמינים שיש אלוהים אחד? מה זה אחד בשבילכם? מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? הדבר הכי יפה שעשו למענכם: רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: יום האהבה האחרון P: הודגש באמצעות מדגישומטיק

דללה

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תעשי לי ילד!!!!11אחדאחד

דללה

New member
עונה ../images/Emo3.gif

חמש! את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? 5 עובדות שלא ידענו עליך: אני לקויית למידה אבל אובחנתי מאוחר אז אין לי הקלות (אני פאקין מסיימת ללמוד עוד שבוע
), אני אנמית, אני לא אוכלת עוף כבר 7 שנים, אני מתגייסת עוד 4 חודשים פחות יום ואני מכורה לפטריות 5 שירים שאתם אוהבים: "דניאל סלומון/מישהו לרוץ איתו", "בוא/עברי לידר", "Evanescence/Lithium", "Evanescence/Broken", "יזהר אשדוד/מרחק נגיעה מכאן" 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון: עבודה חדשה, חברים חדשים, קשרים שהתחדשו, אבא תיקן את האוטו
ואנשים שפגשתי אחרי שלא ראיתי המון זמן 5 אנשים שאתם אוהבים: יש הרבה יותר מ5.. 5 אנשים שאוהבים אתכם: אני נוטה להאמין שגם זה יש יותר.. ארבע!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 4? דניאל חברה שלי 4 מאכלים שאתם אוהבים: פסטה, סלט, אבוקדו, אורז ופטריות 4 הופעות שהייתם בהן: לא זוכרת 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: אחי, לא, משתגיד, מה, טוב. 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'): נועה
, מורה מהיסודי שלי, האקס הראשון שלי, הבוסית שלי לשעבר וחברה הכי טובה שלי 4 תחביבים שלכם: ריקוד, שירה, שינה וקריאה שלוש!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? אחי הגדול 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: צניחה חופשית, טיול בכל העולם ולהתחתן 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: ספרדית, צרפתית ורוסית
3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: דניאל, טל ומיטל 3 תכונות שהכי מושכות אתכם: וואו, יש המון 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: שקרנים, סוציומטים ואגואיסטים שתיים!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 2? אלינור שני הדברים הכי חשובים בחיים: אני אמורה להגיד משפחה? נו טוב, משפחה ואושר שניים זה תמיד ביחד? כמעט תמיד טובים השניים מן האחד? תלוי מתי הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים? לא חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? כן, והם הוכיחו את זה
אחד!!!!! את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? מאמינים שיש אלוהים אחד? לא מה זה אחד בשבילכם? התחלה מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם? לא הדבר הכי יפה שעשו למענכם: הרבה דברים רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: גדנ"ע מזרחנים בכיתה י'..

Liraz 6q

New member
".. אז למה לבכות תמיד אפשר לנסות.."

חמש!
את מי/מה מזכיר לכם המספר 5? חמסה חמסה חמסה 5 עובדות שלא ידענו עליך:
אני אוהבת לישון ברמות קשות
הייתי בצופים 5 שנים והחלטתי שזה לא בשבילי
יש לי אובססיה קשה לתחתונים וחזיות
בקיץ אני ישנה ערומה
הדבר שהכי גורם לי אושר זה להשתזף רצח 5 שירים שאתם אוהבים:
מאמי- מירי מסיקה
אשם- סינרגיה
אם את עדיין אוהבת אותי- בועז שרעבי
נערת רוק- ריקי גל
האונס 5 דברים טובים שקרו בזמן האחרון:יום שישי האחרון התקרבתי נורא לאחת החברות חברה שלי אנורקסית והיא עלתה 3 וחצי קילו
קניתי מלא בגדים חדשים
ואני והוא התקרבנו מאוד
5 אנשים שאתם אוהבים: אמאבא, אחותי,אביב,דודי והוא.. 5 אנשים שאוהבים אתכם:אמאבא, אחותי,כל החברות,דודי ארבע!!
את מי/מה מזכיר לכם המספר 4?נופי 4 מאכלים שאתם אוהבים: צ'יפס, קוסקוס, שוקולד ,סלט יווני 4 הופעות שהייתם בהן:היהודים,שי גבסו,עופר ניסים נחשב הופעה? ריטה, צביקה פיק חחח 4 מילים שאתם הכי נוהגים להגיד: אחותי, אש,לפנים,מה נראה לך? 4 אנשים שהשפיעו עליכם(יכול להיות חברים, משפחה, זמרים וכו'):דודי, אחותי.. 4 תחביבים שלכם: לישון, ים, לצאת לשתות עם חברות, שופינג.. שלוש!!!
את מי/מה מזכיר לכם המספר 3? דודי 3 דברים שתרצו להספיק לעשות בחיים: להיות מליונרית ברמות שאני אוכל לצאת לרחוב ולהעיף כסף באוויר, להיות בתאילנד..להתחתן 3 שפות שתרצו לדעת לדבר: צרפתית, איטלקית ואנגלית ברמה של שפת אם.. 3 אנשים שהייתם רוצים לשבת איתם לשיחה: הוא,דודי,שלומי 3 תכונות שהכי מושכות אתכם:חוש הומר, נאמנות וכנות 3 תכונות שהכי דוחות אתכם: בוגדנות, אגואיסטים וקמצנים שניים!!!!
את מי/מה מזכיר לכם המספר 2?אבא שני הדברים הכי חשובים בחיים:החברות שלי והמשפחה שלי שניים זה תמיד ביחד?כה טובים השניים מן האחד?כה הרגשתם פעם שאתם שני אנשים שונים?לא חושבים שגברים לא יכולים לעשות שני דברים ביחד? כן כן כן!!! אחד!!!!!
את מי/מה מזכיר לכם המספר 1? אמא מאמינים שיש אלוהים אחד?כה מה זה אחד בשבילכם?מספר מצאתם כבר את האחד/אחת בשבילכם?מממ כנראה שלא.. הדבר הכי יפה שעשו למענכם:לא עולה לי בראש.. אבל עשו הרבה.. רגע אחד שבחיים לא תרצו לשכוח: סיני..

למעלה