שאלון נחמד^^

ketty the sheep

New member
../images/Emo99.gif

כןכן, גרתי בעיר הקודש (אממ.. יותר נכון סבתא שלי גרה שם וגרנו אצלה בזמן מלחמת המפרץ). זו עדיין אחת הערים החביבות עלי, משום מה. במיוחד הפארק (עם המים הצבועים
).
*busted* נו, לפחות מישהו הבין את הכוונות הזדוניות מאחורי העין התמימה לכאורה שהייתי רוצה על הרגל. זנותי= טוב. זנות= טוב. אלא אם כן זה אנשים זנותיים in a bad way. אאהה! כ"כ מגניב!
אני חייבת לראות את הפינה המחתרתית שלך מתישהו. הו, כמה אני מפספסת בזה שאני מבוגרת ממך בשנה (ולא לומדת איתך באותו בית ספר וכו'
). פייב? |טראומה| השתתפתי באיזו תחרות ברדיו (100FM
) לפני שנתיים בערך, וזכיתי בטיסה ללונדון
. הם כל הזמן דחו את הנסיעה, ובסופו של דבר (לאחר שמונה חודשים) הם עשו עוד מבצע של פייב, וטסתי ביחד עם הזוכים של המבצע ההוא ובדרך הייתי באולפני MTV (מצלמים את select בפחון
) ופגשתי את היצורים (הכי משעשע היה לראות איזה 500 מעריצות שלהם עומדות מחוץ לאולפנים ואנחנו נכנסנו בשקט כמו חבורה של VIP
אה, והכי משעשע היה כשאחד מהם בא אלי ושואל אותי אם אני רוצה חתימה\להצטלם איתו. איך יכולתי לסרב למסכן?
<כן, אני מודעת לעובדה שהתמונה נורא עומואית, אבל היי, כל עוד זה עשה אותו מאושר
>). כיתה ו'.. אין לי מושג מה קרה לי בכיתה ו'. אממ.. פשוט הילדים בשכבה שלי התעללו בי הרבה (נו, זה לא מצחיק
ממש סבלתי ביסודי), ואז בכיתה ו', בשנה האחרונה, הכל נהיה שונה כזה, גיליתי שאנשים יכולים להיות טובים ולא כולם זונות.. אז חשבתי שצריך יותר אנשים שלא מזיקים לאנושות בעולם.. ודיי החלטתי לשאוף להיות אחת כזו (לא שזה בדיוק מצליח, תלוי איך אנשים מגדירים 'לא מזיקה'). אח שלי?
אולי, אולי. הוא ממש שונה ממני. ואולי זה טוב, אולי ממנו ייצא משהו
אבל זה ממש רע כי כל הזמן משווים את ההישגים שהיו לי בגילו למה שהוא עושה
וכל הזמן מזכירים לו את זה,ואני מנסה להגיד לו שכל אחד צריך להתקדם בקצב שלו וכו', ואני מקווה שזה לא פוגע בבטחון העצמי שלו יותר מדי, כי אני לא רוצה שהוא יהיה כמוני מבחינה חברתית. למרות שהוא כן, מה שבהחלט יכול להוביל אותו ללהיות כזה. נו, כן, כזה
אאאעעע! סיגל!

XDDD הצילום הזה!

"אחד מהם בא אלי ושאל אותי אם אני רוצה חתימה\להצטלם איתו. איך יכולתי לסרב למסכן? אבל היי, כל עוד זה עשה אותו מאושר"
פשוט במהלך כל כתה ו' ראיתי כל כך הרבה מהפרצוף שלו, בתוך קלסרי-הערצה ענקיים של בנות מהכתה שלי, בכל מקום, (קוראים לו ריץ' נראה לי) ועכשיו - פתאום, את-הוא באותה תמונה... זה פשוט מטורף כזה!!!
XDDDDDDD חחחח היית צריכה להגיד לו, "אני לא מעריצה שלך. מי אתה בכלל? עוף ממני" וכאלה
זה היה יכול להיות כל כךךךךךך!!!!!
טוב.
אהמ.

ketty the sheep

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

LOL ת'אמת דיי התרגשתי, מאותה סיבה. תמיד ראיתי אותו תקוע בקלסרים האלו ובתמונות בראש אחד, ופתאום הוא (וארבעת חבריו העומואים) מולי, אמיתיים כאלו
זה כזה מוזר. כל מה שיכולתי להגיד אז היה 'אוקיי, sure' ולעשות פרצוף של ילד עם תסמונת דאון

ולמרות התרגשותך

יצאת בתמונה פי אלף יותר פוטוגנית מהעומו
אני ממש מכירה את התחושה הזאת..אממ כמעט מפחיד כזה 0_0 |הפרצוף ההמום שיש במסנג'ר (לא שיש לי מסנג'ר או משהו>_<)|

ketty the sheep

New member
../images/Emo9.gif(יותר כמו הפרצוף המסמיק באיסיקיו

אבל שיהיה) <טוב, מה הסיכוי שתראי את זה, זה הרי לא הולך לקפוץ וכבר עבר עמוד
> ^^;;;;

עונה, עד שיימאס לי...

1.שם מלא: אור וכמה וכמה דמות משפחה
2. תאריך לידה: 29.09.87 3. כתובת: מושב בית חנניה 4. איפה עוד גרת? תל אביב עד גיל חמש ואחרי זה חדרה עד גיל 10. 5. בית ספר: תיכון חוף הכרמל. 6. מזל: מאזניים. 7. מידת נעליים: 37 8. גובה: 1.58 9. מוצא: פולניה, בעיקר. 10. חיות מחמד: כלבה. 11. אחים: כמה שפחות. 13. צבע שיער: חום (האהא!). 14. אורך שיער: עד הכתפיים. 15. צבעת פעם את השיער? לא. אם כי אני רוצה לעשות פסים ג'ינג'יים מתישהו. 16. באיזה צבע? ג'ינג'י? 17. כיתה: י"א (3!) 18. מצליח בבית ספר? הכל בסדר חוץ ממתמטיקה
19. תחביבים: לקרוא, לראות אנימה, לצייר. 20. תחביבים: לקרוא, לראות אנימה, לצייר. 21. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית וקצת ערבית. מבינה במידה סבירה למדי יפנית. 22. אוהב ספורט? רק כדורעף ^^; 23. איפה נולדת? תל אביב. 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? יום, בעיקרון. אבל אני אוהבת חושך. 25. רגיש לדיגדוגים? כן. 26. מאמין באלוהים? מאמינה בקיום יכולת אלוהית כלשהי. 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? Grey Lady בעיקר
וכינוי מתחלף באייסיקיו. 28. מה הם?
29. יש לך גשר? לא. פלטה בלילות. 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים
31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? משהו שקשור בביוטכנולוגיה וסופרת (ו~לא! סופרת על דברים שקשורים בביוטכנולוגיה
). 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה. 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? ארררר... להיוולד לא היה משהו. כולם ראו אותי ערומה >_<. 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו המון. אחד מהם היה מסיבת היומולדת שלי השנה. להיכנס לאולם קולנוע ולמצוא שם את כל החברים הכי טובים שלך צועקים "הפתעה" זה הכי כיף בעולם. 35. מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שאני אוהבת. פרשיוס בעיקר. 36. יש חבר\חברה\קראש? יש קראש. אבל הוא לא אחד חולף
. חבר? נה. 37. ממה אתה הכי פוחד? שיקרה משהו לאנשים שחשובים לי. 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? במקום הכי סואן בלונדון. 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? המממממ.... רעיונות לסיפורים ופיקים. 40. למה אתה הכי מתנגד? הממממ... לוידעת. 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אני מניחה שלהיות ג'יי קיי רולינג יכול להיות נחמד. היא עשירה ויודעת מה יקרה להארי בסוף. מצד שני, היא לא מכירה את פרשיוס. החלטה קשה
. דברים אהובים: 48. המקום האהוב לחופשה: לונדון. 49. טעם גלידה אהוב: וניל עם נוגט אגוזים (אם אפשר אז לשים ריבת חלב למעלה). 50. פרי אהוב: ענבים. 51. ממתק: שוקולד לבן. 52. מכונית: סמארט. 53. שיעור: מחשבים. 54. חג: חנוכה
. 55. היום הכי אהוב בשבוע: חמישי. 56. צבע: סגול ולבן. 57. מגזין: מסע אחר וanime inside (אם כי יש לי רק גליון אחד >_<
). 58. שם לבת: אלינור (טעם על הא'). 59. שם לבן: ארררר... דניאל (טעם על הד'). 60. קבוצת ספורט אהובה: האע? 61: חודש אהוב: המפף... דצמבר. כי יש עליו שיר יפה
וגם כי זה חורף. 62. ספורטאי אהוב: האע? 63. ספורטאית אהובה: היו? 64. שחקנית אהובה: כריסטינה ריצ'י. 65. שחקן אהוב: ג'וני דפ (ולא ראיתי סליפי הולו...). 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: בנות גילמור. 67. אתר אהוב: תפוז אנשים ו"שוגר קוויל". 68. חיה אהובה: חתולים, כלבים ועכברים. 69. חבר לאימייל: אר, חברה לאייסיקיו זה נחשב? (
). 70. בדיחה: כלב עם שלוש רגליים מנסה להשתין ונופל. 71. אומר הרבה: "ה~אי האי! ^_____^" 72. מילה אהובה: פיו! 73. נעליים: לא ממש אכפת לי. רצוי שיגיעו לגובה "חצאי" ולא יהיו גבוהות. 74. תחנת רדיו: 107.5 בשבתות. בשאר הימיים לא אכפת לי. 75. חדר בבית: החדר שלי בבית של אבא. יש שם מחשב, שלושה פוסטרים של מנגה, תמונה מגניבה של מפה במסגרת זהב כמו שרציתי ושטיח מקיר לקיר... 76. ההופעה הכי טובה שראית: "דני סנדרסון וחברים" זו בערך היחידה שהלכתי אליה. היה שאווה
. כוורת... 77.דיסק אהוב: סופרקליפרג'ליסטיק של דיסני. 78. נשיא: אר? 79. סלט: חסה עם רוטב של סבתא שלי. 80. בשר: עוף.

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

81.תוספת לפיצה: בצל. 82. ארץ: אנגליה. 83. עיר: לונדון. 84. אגם: לוך נס? 85. ים: האוקיאנוס השקט. כי הוא שקט. 86. מקום אהוב: החנות פורבידן פלאנט בלונדון. 87. ריח: קרם שיזוף. 88. רעש: אנשים מדברים. 89. טעם: וניל. 90. רגש: "לראות את פרשיוס". 91. אוניברסיטה: האע? 92. מספר: 27. 93. ספר: בשורות טובות. 95. סבתא: מה איתן? 96. סבא: מה איתם? 97. דגנים: עוגי שוקו. דברים פחות אהובים: 98. אוטו: לא אכפת לי. 99. צבע: חום. 100. מורה: ליוגה. 101. שעור: מתמטיקה
102. יום בשבוע: ראשון. והוא היה האהוב עלי בשנה שעברה! 103. חג: פסח. 104. עונה: קיץ
105. חודש: אין ממש... 106. ספורט: .... 107. קבוצת ספורט: ...... 110. סרט: אמריקן פאי טאצ'י. 111. שחקנית: פמלה אנדרסון? 112. שחקן: האע? 113. תוכנית: טלנובלות. 114. אתר: אתרי הנטאי שקופצים כשאני מחפשת תמונות מגלריות. זה נוראי
115. אוכל: קטניות וכבד. 116. שתיה: מיץ אשכוליות. 117. להקה: להקות מודרניות
118. זמר: זמרים של שירים מזרחיים. 119. זמרת: זמרות של שירים מזרחיים. 120. חיה: ג'וקים. 121. חנות: ארררר... חנויות בגדים זה לר נחמד. 122. חנות להשכרת וידאו: >_< 123. חבר אימייל: >_< 124. בדיחה: .... 125. אמרה: "יפה שתיקה לחכמים". 126. מילה: לפטפט. 130. הופעה שהיית בה: ...... 131. דיסק: ......... 133. סלט: משהו עם אפונה. 136. ארץ: ..... 137. עיר: ....... 140. מקום להיות בו: שיעור ממתטיקה. 141. ריח: דלק. 142. רעש: מוזיקה רועשת. 141. רגש: קנאה. 145. אות: ג' 146. תאריך: 1.9 147. ספר: האלכימאי. 148. מקום חופשה: חור. 151. דגנים: דברים שהם לא עוגי שקו או קראנצ'י נט. ב24 שעות האחרונות... 152. היתה לך שיחה רצינית: לא. 153. חיבקת מישהו: כן. 154. רבת עם חבר: קצת. 155. בכית: לא. 156. צחקת: כן. 157. גרמת למישהו לצחוק: נראה לי. 158. קנית משהו? כן. דבק פלסטי. 159. הסתפרת? לא. 160. הרגשת טיפש? היה שיעור מתמטיקה אתמול. למה אתם מצפים ממני? 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן
. 162. התגעגעת למישהו? אני מתגעגעת בזה הרגע. האם אי פעם... 163.השתמשת בסמים? לא. 164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא. 165.נזרקת על ידי מישהו? לא. 166.משהו בגד בך? אר, לא? 167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. 168.היית מאוהב? ברור! 169.ראית את הבית הלבן? לא. 170.ראית את מגדל אייפל? כן. 171.עישנת? לא (פיכסה). 172.שתית אלכוהול? כן. פינה קולדה, וזה ~טעים~! 173.עישנת מריחואנה? לא. 174.שיחקת מונופול? תעשו לי טובה
175.ראית טיטאניק? יותר מדי >_<. 176. נישקת מישהו? לא
. למ"ר אידיוט *מסננת*. 177.התנשקת צרפתית? לא. 178.הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? אר, לא. 179.ניסית דיאטה? ובכן, בערך. 180.ביקרת בארץ אחרת? כן. 181.צבעת בספר צביעה? בטח! הייתי חולה על כאלו! 182.עשית אמבטית קצף? כן ^_______^ 183.טסת? כן. 184.שטת? כן. 185.נסעת ברכבת? כן. 186.היתה לך תאונת דרכים? לא אחת רצינית במיוחד. 187.רכבת על פיל? אר, לא. 188.הכנת אתר אינטרנט? MSN גרופ נחשב? 189.שיחקת בברביות? בטח! היו לי מלא! 190.נשארת ער כל הלילה? כן
191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? לא. אף פעם לא היה לי מתחת למיטה שאפשר לדחוף לתוכו דברים. 192.שברת עצם? כן. היה כואב. 193.ראית ג`רי ספרינגר? בערך חצי פעם. 194.דיברת בשיעור? כן. היום. 195.פחדת מהחושך? ברור~ 196.היית בבית חולים (לא לביקור)? כן. בגיל שלוש. סטרידיאו. 197.עשו לך תפרים? לא. 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? אר, לא חושבת. 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? עוד לא יצאתי עם בן אדם אחד. אז עם שניים?! 200.שיקרת? כן. 201.נעצרת על ידי המשטרה? לא. 202.נרדמת בשיעור? אף פעם. אבל בגדנ"ע כמעט נרדמתי באמצע הרצאה של המפקדת. 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? המפף... אני חושבת שפעם ניסיתי לשחד אנשים עם שוקולד. 204.פגשת סלבריטי? בערך. ראינו את עוזי חיטמן! 205.עברת על החוק? אררררר...
. חנונים לא עושים צרות. 206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? המפף, כן. אבל באופן עקיף. קרה לו משהו עצוב, ואני בכיתי. זה לא שהייתי בדיכאון בגלל עצמי. 207.שנאת את עצמך? לא. 208.נשבר לך הלב? לא. 209.שברת למישהו את הלב? לא. 210.רצית להרוג מישהו? לא ממש. 211.נפלת מכיסא? בערך, קצת. בכיתה ו'... 212.נתת למישהו לאפ דאנס? לא
213.הלכת מכות? לא.

מלאכית16

New member
../images/Emo110.gif

1.שם מלא: הילה ריקמן 2. תאריך לידה: 26/5/86 3. כתובת: הבית של אלן. אנגליה. 4. איפה עוד גרת? בשוהם
5. בית ספר: תיכון שוהם (אויש, המקוריות
) 6. מזל: תאומים
7. מידת נעליים: 41..(כן, אני ביג פוט
) 8. גובה: 164 וחצי
(בלי לשכוח את החצי
עמלתי קשות כדי להשיג אותו
) 9. מוצא: תורכיה מכל הצדדים. 10. חיות מחמד: יותר מידי דגים. אבל בעיקרון הם של אבא שלי.
11. אחים: שניים. אחות ואח. 13. צבע שיער: חום מזניב. 14. אורך שיער: ארוך
15. צבעת פעם את השיער? כן, אבל רק גוונים כאלו. 16. באיזה צבע? בלונד. 17. כיתה: י"ב. 18. מצליח בבית ספר? דהההה..
19. תחביבים: כתיבה, שירה, ריקוד, ציור, משחק, אינטרנט, החלקה על רולרים. 21. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ערבית, ספרדית וקצת יפנית. 22. אוהב ספורט? נמנמ...לא את כל סוגי הספורט. 23. איפה נולדת? בישראל, לצערי
24. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה. דפנטלי לילה. 25. רגיש לדיגדוגים? יותר באיזור כפות הרגלים, אבל כן. 26. מאמין באלוהים? נמנמ...בתור משהו מיתולוגי. 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן 28. מה הם? rickmans_girl, יוקי.. 29. יש לך גשר? לא.. 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים. 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? זמרת/שחקנית/עובדת באקדמיה ללשון עברית. 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? היום שנולדתי
לא...נמנמ...היום שבו ידיד ממש טוב שלי סיפר לי שהוא רוצה להתאבד.
33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? היו הרבה, אני לוזוכרת אחד ספציפי. 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לוזוכרת אחד כזה...
35. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי והחברה הכי טובה שלי... 36. יש חבר\חברה\קראש? יש קראש, אבל הוא סתם לא הגיוני...הסיכוי שאני אצא איתו הוא משהו כמו הסיכוי שאני ואלן ריקמן נתחתן.
37. ממה אתה הכי פוחד? ממות של האנשים שקרובים לי. 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב. 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על הכל. 40. למה אתה הכי מתנגד? לאנשים גזענים. 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אחת שקוראים לה רימה הורטון והיא גרה עם אלן ריקמן כבר שלושים שנה. דברים אהובים: 48. המקום האהוב לחופשה: הולנד. 49. טעם גלידה אהוב: ריבת חלב. 50. פרי אהוב: שזיף, ענבים ירוקים ובננה.. 51. ממתק:אחחחח...הכל...
52. מכונית: מכוניות כאלו של טחונים
53. שיעור: אנגלית. 54. חג: חנוכה. 55. היום הכי אהוב בשבוע:שבת. 56. צבע: כחול, ירוק וקצת שחור. 57. מגזין: פלייבוי
58. שם לבת: עדן או נועם. 59. שם לבן: עדן או נועם (לא, זה לא דה ז'ה וו
) 60. קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א. 61: חודש אהוב: ינואר בדרך כלל... 62. ספורטאי אהוב: בריתני ספירס
63. ספורטאית אהובה: גם בריתני ספירס
64. שחקנית אהובה: מגי סמית' 65. שחקן אהוב: אלן ריקמן
66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: סו תומאס. 67. אתר אהוב: תפוזזזזזזזזזז.
68. חיה אהובה: משפחת החתוליים, וסוסים. 69. חבר לאימייל: אפרת מהנהלת הפורומים
70. בדיחה: איש אחד הלך הלך הלך, בום אתגר קרת. 71. אומר הרבה: נעל, כפכף, וכו'. 72. מילה אהובה: אוקלומסני, קונסקווינסס והייתה עוד אחת ששכחתי
73. נעליים: כפכפים עם פלטפורמה. 74. תחנת רדיו: 99 FM 75. חדר בבית: החדר שלי. 76. ההופעה הכי טובה שראית: של הבקסטריט בויז. (וגם זה היה רק בטלוויזיה
) 77.דיסק אהוב:BLACK & BLUE של הבקסטריט בויז גמכן... 78. נשיא: ביל קלינטון. 79. סלט: חסה, או יווני. 80. בשר= רצח. 81.תוספת לפיצה: פטריות, בצל או תירס. 82. ארץ: אנגליה. 83. עיר: לונדון. 84. אגם: מהמם. 85. ים: סוף. 86. מקום אהוב: הבית של שניש
לא, סתאאאם...בעקרון אני לא נקשרת למקומות. 87. ריח: של גשם, של אוטו חדש ושל טבע. 88. רעש: אמ...לוידעת..אני לא אוהבת רעש. 89. טעם: מתוק. 90. רגש: אהבהההה. 91. אוניברסיטה: הארוורד. 92. מספר: 1 או 2. 93. ספר: הארי פוטררררר.. 95. סבתא: מרים. אחלה סבתא שבעולם
96.סבא: יש לי רק אחד..אז..נמנמ..אין לי הרבה אפשרות בחירה. 97. דגנים: כריות או הקורנפלקס עם הנמר. דברים לא אהובים: 98. אוטו: סובארו. 99. צבע: אדום...בלעכס... 100. מורה: המורה המגעילה להיסטוריה. 101. שעור: היסטוריה. 102. יום בשבוע: שלישי. חרא של יום. 103. חג: פסח. כי זה סתם ג'יפה של חג. אם לא היה כזה חופש ארוך, בכלל הייתי מוותרת עליו. 104. עונה: קיץ. חם, מסריח ומלא יתושים. 105. חודש: אוגוסט. כי חם וג'יפי. 106. ספורט: כדורגל. מה טוב באחד עשר גברים מכוערים שרצים אחרי כדור
107. קבוצת ספורט: בית"ר ירושלים ומכבי חיפה. תמיד נזכרו במוחי כקבוצות מעצבנות. 110. סרט: הארי פוטר. שניהם. 111. שחקנית: בריתני ספירס. בלי להעליב, יש אנשים שפשוט חייבים לוותר על קריירת המשחק שלהם. 112. שחקן: בראד פיט. מלוקק. מלא שרירים, וחסר ניסיון. 113.. תוכנית: אמ...מלאך שחור. משעמם למווות. 114. אתר: נענע. זבל של אתר. 115.:אוכל: בשר. איכס.
116.. שתיה: כל דבר עם אלכוהול. פשוט דוחה. 117. להקה: מממ...לימפ ביסקיט. 118. זמר: ג'סטין טימברלייק. יש גבול. עם אנסינק הוא עוד היה בסדר..לבד הוא נהיה מגניב פתאום. 119. זרמת : אבריל לאבין הפקצה המטומטמת. וגם שאקירה. 120. חיה: חרקים. יצורים ג'יפים. 121. חנות: פוקס וקסטרו. ממוסחר ומגעיל. 122. חנות להשכרת וידאו: מיאו.
123. חבר אימייל: אני לא משתמשת יותר מידי במייל
124. בדיחה: כל הבדיחות הסוטת על פולניות וכאלו. מייק מי סיק. 125. אמרה: "טוב אז תיפלי/תצרחי/תעשי ביד וכו'. (אבל מאלו שאומרים לך אחרי שכבר עשית את זה...עשיתי את זה כבר
למה אתם מכריחים אותי לעשות זה שוב
) 126. מילה: *ין. 130. הופעה שהיית בה: לא הייתי...אבל איזה הופעה של זמר/להקה ישראלית. 131. דיסק: של בריתני. כולם. 133. סלט: כל סלט שיש בו פלפל, או נבטים. 136. ארץ: צרפת. 137. עיר: פריז. 140. מקום להיות בו: בית ספר
141. ריח: של דברים מתים או של סיגריות.
142. רעש: של מכוניות. 141. רגש: שנאה, קנאה והרמון לנקום. 145. אות: אין לי שומדבר נגד אותיות.
146. תאריך: 13.1 וה-29.9 שני תאריכים שבהם נולדו שני האנשים הכי מגעילים ובעלי אופי מסריח עלי אדמות (לא, לא את אור
) 147. ספר: בשורות טובות. 148. מקום חופשה: צרפת. חרא של עם, של מדינה ושל אוכל.
למרות שגם בלגיה לא כזו מציאה. 151. דגנים: קינמונים. *מקיאה*

sarah

New member
בום אתגר קרת!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יש לי עוד אחד

"איש אחד הלך הלך הלך, לא נפל לא כלום, המשיך ללכת עד היום לא מוצאים אותו" (ROLF)

מלאכית16

New member
המשך...../images/Emo110.gif

ב24 שעות האחרונות... 152. היתה לך שיחה רצינית: לא. 153. חיבקת מישהו: כן. 154. רבת עם חבר: כן. 155. בכית: לא. 156. צחקת: בארור. 157. גרמת למישהו לצחוק: בהחלט. 158. קנית משהו? לא. 159. הסתפרת? לא. 160. הרגשת טיפש? לא. 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: לא. 162. התגעגעת למישהו? לא ממש. האם אי פעם... 163.השתמשת בסמים? לא. בהחלט לא. 164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נמנמ...כן.
165.נזרקת על ידי מישהו? לא. 166.משהו בגד בך? יותר מידי. 167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? בטח. 168.היית מאוהב? לצערי כן. 169.ראית את הבית הלבן? לא. 170.ראית את מגדל אייפל? כן. 171.עישנת? נרגילה, וזה היה ממש טיפה. 172.שתית אלכוהול? ניסיתי לשתות ויסקי, וזה ממש ממש ממש ממש מגעיל. גם שלוק קטן.
173.עישנת מריחואנה? לא. 174.שיחקת מונופול? כן. 175.ראית טיטאניק? כן. 176.נישקת מישהו? על הלחי. 177.התנשקת צרפתית? לא. 178.קיימת יחסי מין? לא. 179.ניסית דיאטה? כן. 180.ביקרת בארץ אחרת? כן. 181.צבעת בספר צביעה? בטחחחחחחחחחחחחח...זה כזה כיף
182.עשית אמבטית קצף? כן. 183.טסת? כן. 184.שטת? כן. 185.נסעת ברכבת? כן. 186.היתה לך תאונת דרכים? לא, תודה לאל. 187.רכבת על פיל? אמ...לא.. 188.הכנת אתר אינטרנט? יותר מידי
189.שיחקת בברביות? כן. 190.נשארת ער כל הלילה? כן. 191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? בטח
192.שברת עצם? כן. 193.ראית ג`רי ספרינגר? כן. 194.דיברת בשיעור? חחחחחחחחחחחחחחחחח...זו שאלה
195.פחדת מהחושך? כן..עדיין. 196.היית בבית חולים (לא לביקור)? כן. 197.עשו לך תפרים? אמ...אני חושבת
(יש שם חוטים...למרות שאמרו לי שזה לא תפרים) 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן. היה אחד כזה. 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא. 200.שיקרת? דהההההה.. 201.נעצרת על ידי המשטרה? לא..אבל אני מתנדבת במשטרה. 202.נרדמת בשיעור? לא. 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אמ..
204.פגשת סלבריטי? המון. 205.עברת על החוק?? לא בדברים ממש רציניים
206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן, לצערי. 207.שנאת את עצמך? כן. (אחרי שאהבתי את החרא הזה
) 208.נשבר לך הלב? כן, שוב, עם אותו החמור מלמעלה. 209.שברת למישהו את הלב? לא..אני מקווה. 210.רצית להרוג מישהו? כן. המורה להיסטוריה הזונה. והיועצת. והמורה שלי לריקוד. 211.נפלת מכיסא? יותר מידי פעמים. 212.נתת למישהו לאפ דאנס? אם הייתי יודעת מה זה, הייתי נותנת..אני יצור שאוהב להתחלק
213.הלכת מכות? אמ...כן..וזה כואב

travlling light

New member
LOL...

דאי שתבררי מה זה לאפ דאנס, לפני שאת מוכנה לחלק אותו ככה :)))) למרות שממה שאני מכירה אותך, כשתדעי רק תרצי לחלק את זה יותר :))) לאב יה.

HaMsTeR

New member
שלי../images/Emo9.gif-../images/Emo118.gif

(כבר עניתי על זה, אבל אני עונה שוב. *משועממת ולא מוצאת את התשובות מהפעם הקודמת*) אבל תענו הוא נחמד 1.שם מלא: השם הפרטי הוא גוני, את השם משפחה רק אנשים מסוימים יודעים
2. תאריך לידה: 3.5.90 3. כתובת: רחוב ------- מספר - מזכרת בתיה
4. איפה עוד גרת? קיבוץ שובל, מושב נתיב העשרה, ועוד שני בתים אחרים בתוך מזכרת בתיה.
5. בית ספר: קרית חינוך על שם יצחק רבין ז"ל. 6. מזל: שור.
.
7. מידת נעליים: 37
8. גובה: 1.60
9. מוצא: אשכנזית. או אשכנזיה. איך שלא אומרים את זה
10. חיות מחמד: ליז.
. 11. אחים: אחות אחת יותר מידי
13. צבע שיער: חום כהה. 14. אורך שיער: קצת אחרי הכתפיים. 15. צבעת פעם את השיער? כן. 16. באיזה צבע? שחור, ואפחד לא ראה את זה בסוף.
צבע גרוע. או שהשיער שלי קרוב מידי לשחור. 17. כיתה: ח' 4.
18. מצליח בבית ספר? כן, בערך.
19. תחביבים: לשיר, ללכת לחוג דרמה, להיות בנוע"ל, לטפס על כל מיני דברים, לצייר, לראות סרטים ועוד
20. תחביבים: אתם חוזרים על עצמכם
21. איזה שפות אתה מדבר? עברית, בערך אנגלית וקצת קצת ערבית. 22. אוהב ספורט? כן. 23. איפה נולדת? בבית חולים סורוקה בבאר שבע.
24. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה
25. רגיש לדיגדוגים? מאוד
26. מאמין באלוהים? לא כל כך. 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? באייסיקיו אני נודלס. כבר יותר מידי זמן. 28. מה הם? כבר אמרתי קודם. 29. יש לך גשר? לא, אבל היה ויהיה שוב בקרוב. 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? לא.
31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עורכת דין.
32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת במדויק, אבל אני מניחה שהיה כזה בשלב מסוים. 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אממ.. אני באמת לא רוצה לפרט על זה. 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? ה24.8 וה27.8. ולא משנה למה
35. מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה והחברים
36. יש חבר\חברה\קראש? בהחלט
37. ממה אתה הכי פוחד? מוות. 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בפח. בשביל מה אני צריכה עוד זוג עיניים? 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? על זה שאני רוצה להירדם מהר. 40. למה אתה הכי מתנגד? התעללות בבעלי חיים. 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? אף אחד. טוב לי להיות אני
דברים אהובים: 48. המקום האהוב לחופשה: לונדון. 49. טעם גלידה אהוב: אין אחד כזה. כל גלידה טעימה לי, כל עוד היא לא בטעם פיסטוק או משהו עם יין. (כן, מסתבר שיש כזה
) 50. פרי אהוב: ענבים, אבטיח.. 51. ממתק: שוקולד, ובכמויות
52. מכונית: לא יודעת. 53. שיעור: הבעה, ספרות.. משהו בסגנון. 54. חג: חנוכה ופסח
55. היום הכי אהוב בשבוע: סופי שבוע זה נחמד, וגם יום שני הוא מעולה
56. צבע: כחול, סגול, אדום ובורדו. 57. מגזין: מעריב לנוער, כי אני מנויה לזה וזה טוב כשמשעמם
58. שם לבת: עלמה. 59. שם לבן: גיא. 60. קבוצת ספורט אהובה: מכבי עלית ת"א
61: חודש אהוב: אממ.. לא יודעת. יוני, אני חושבת. תחילת החופש
62. ספורטאי אהוב: אין כזה. 63. ספורטאית אהובה: אין כזאת. 64. שחקנית אהובה: ריס ווית'רספון. 65. שחקן אהוב: אורלנדו בלום. 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: חברים, בנות גילמור, מש"ה, מכושפות. 67. אתר אהוב: תפוז
68. חיה אהובה: חתול
69. חבר לאימייל: אין. 70. בדיחה: שני אנשים הלכו ברחוב. אחד נפל לבור והשני אוהב תותים.
71. אומר הרבה: יאפ.
72. מילה אהובה: מזופת
. 73. נעליים: אול סטאר או ניו באלאנס כמו שיש לי
74. תחנת רדיו: 100FM 75. חדר בבית: החדר שלי. 76. ההופעה הכי טובה שראית: ראיתי רק הופעה אחת. 77.דיסק אהוב: של הדורבנים. 78. נשיא: אין לי מושג. 79. סלט: שיהיו בו זיתים ועגבניות שרי
80. בשר: זה רצח!
81.תוספת לפיצה: זיתים. 82. ארץ: אנגליה וישראל 83. עיר: לונדון ותל אביב. 84. אגם: לא יודעת. 85. ים: הים התיכון?
86. מקום אהוב: לונדון. 87. ריח: של שוקולד
88. רעש: אין לי מושג. 89. טעם: של שוקולד. 90. רגש: אהבה
91. אוניברסיטה: אין לי מושג. 92. מספר: 16. 93. ספר: "האסופית", "הארי פוטר" ו"שני ירחים". 95. סבתא: סבא. 96.סבא: סבתא.
97. דגנים: צ'יריוס. המשך בהודעה הבאה.

HaMsTeR

New member
המשך- ../images/Emo9.gif ../images/Emo118.gif

דברים פחות אהובים: 98. אוטו: סובארו. 99. צבע: חום. 100. מורה: מיכאל. מתמטיקה
101. שעור: מתמטיקה.
102. יום בשבוע: ראשון. איכס. 103. חג: ט"ו בשבט. אין חופש. 104. עונה: קיץ.
105. חודש: ספטמבר. 106. ספורט: כדורגל. 107. קבוצת ספורט: כל קבוצה שמעיזה לנצח את מכבי ת"א ב
110. סרט: לא יודעת. 111. שחקנית: לא יודעת. 112. שחקן: לא יודעת. 113.. תוכנית: כל התוכניות שהיו בעץ הפטפוזים פעם.
114. אתר: יויו, כי הוא העיז להסגר!
115.:אוכל: בשר
116.. שתיה: אלכוהול. 117. להקה: לא יודעת 118. זמר: ג'סטין טימברלייק. 119. זרמת : בריתני. 120. חיה: ג'וק ונחש.
121. חנות:
שוב, לא יודעת. 122. חנות להשכרת וידאו: שוב, לא יודעת
123. חבר אימייל: אין. 124. בדיחה: כל בדיחה שהיא גזענית.. 125. אמרה: לא יודעת. 126. מילה: מתמטיקה
130. הופעה שהיית בה:
131. דיסק: של פינת אור
אחותי שומעת את זה 24 שעות ביממה. 133. סלט: עם יותר מידי חסה. 136. ארץ: לבנון, כי אין לי מה לחפש שם. 137. עיר: ביירות, כי זה בלבנון. 140. מקום להיות בו: בית ספר
141. ריח: של כבד, כשההורים שלי מכינים כזה. זה הדבר הכי מגעיל בעולם, בערך. 142. רעש: של טראנסים בפול ווליום מהחצר של השכנים שלי. 141. רגש: קנאה. 145. אות: ע' 146. תאריך: 4.2
147. ספר: תריסים מוגפים. נוראי ביותר. 148. מקום חופשה: טורקיה, כי לא היה ממש מה לעשות שם. 151. דגנים: טריקס. צבעוני מידי בשבילי. ב24 שעות האחרונות... 152. היתה לך שיחה רצינית: אממ.. לא נראה לי. 153. חיבקת מישהו: לא. 154. רבת עם חבר: לא. 155. בכית: כמעט. 156. צחקת: כן. 157. גרמת למישהו לצחוק: כן. 158. קנית משהו? לא. 159. הסתפרת? לא. 160. הרגשת טיפש? כן. 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: באייסיקיו זה נחשב? 162. התגעגעת למישהו? כן, אבל זה לא נחשב, כי אני כל הזמן מתגעגעת. האם אי פעם... 163.השתמשת בסמים? לא
164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לצערי לא. 165.נזרקת על ידי מישהו? לא, וטוב שכך
166.משהו בגד בך? כן.
167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן. 168.היית מאוהב? ברור, גם עכשיו.
169.ראית את הבית הלבן? לא במציאות... 170.ראית את מגדל אייפל? לא במציאות... 171.עישנת? אממ.. בגיל 8 ביקשתי מאמא שלי לעשן איזו סיגריה שהיא עשנה (היא מעשנת פעם בחודשיים בערך
) וכמעט נחנקתי. אני חושבת שהמטרה שלה הייתה לגרום לי לא לרצות להתקרב לזה בחיים, והיא השיגה את המטרה שלה
172.שתית אלכוהול? כן. וזה איכס. 173.עישנת מריחואנה? לאאאאא. 174.שיחקת מונופול? כן. 175.ראית טיטאניק? עד שהסירה התנגשה בקרחון, והייתי אז ממש קטנה, אני לא זוכרת. 176.נישקת מישהו? כן.
177.התנשקת צרפתית? כן
178.הזדיינת (שכבת, הזדווגת וכו`....)? לא 179.ניסית דיאטה? כן. 180.ביקרת בארץ אחרת? כן. אפילו בשלוש
181.צבעת בספר צביעה? כן. 182.עשית אמבטית קצף? כן.
כייף. 183.טסת? כן. 184.שטת? ספינה זה נחשב? 185.נסעת ברכבת? ברור. שלשום
וראיתי שם את אודי!~
186.היתה לך תאונת דרכים? כן, אבל לאף אחד לא קרה משהו רציני, חוץ מהאוטו. 187.רכבת על פיל? לא, מסכן הפיל. 188.הכנת אתר אינטרנט? כן, כמה. 189.שיחקת בברביות? כן
עד גיל 7 בערך. 190.נשארת ער כל הלילה? כמובן
191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? עכשיו אי אפשר להכניס כלום מתחת למיטה שלי. אין שום חלל מתחתיה. אבל פעם, כשהייתה לי מיטה אחרת, יכול להיות. אבל אני לא זוכרת. הייתי בת 6!
192.שברת עצם? כן. בכתף. אווץ'.
193.ראית ג`רי ספרינגר? לא. 194.דיברת בשיעור? כן, ברור. 195.פחדת מהחושך? כן, ואני חושבת שאני עדיין מפחדת קצת
196.היית בבית חולים (לא לביקור)? כן
197.עשו לך תפרים? כן, כשפתחתי את המצח (גיל 6. אתם לא רוצים לדעת) 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן, אבל התגברתי על זה אחרי שבוע. 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לאאאאא. 200.שיקרת? כן. אבל אף פעם לא רציני במיוחד. 201.נעצרת על ידי המשטרה? חחחח לא 202.נרדמת בשיעור? לא, הלוואי שהייתי מצליחה.
203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן. כדי לזרוק על אנשים
204.פגשת סלבריטי? שחקנים ממכבי ת"א נחשבים סלבריטי? 205.עברת על החוק?? החוק בישראל אומר שאסור לרכב על אופניים בלי רשיון
אז כן. וגם עליתי במדרגות הנעות לבד ובמעלית לבד, לפני גיל 14
206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כןןןןןןןן
207.שנאת את עצמך? כן. 208.נשבר לך הלב? לא בדיוק.
. בעצם- אני ממש לא בטוחה בזה. 209.שברת למישהו את הלב? כן
210.רצית להרוג מישהו? כן, אבל לא ברצינות! 211.נפלת מכיסא? אולי. לא זוכרת. 212.נתת למישהו לאפ דאנס? לא! 213.הלכת מכות? כן.

De-Panther

New member
ותגובה לכל הבלגן../images/Emo3.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אממממ בלה
24 - זה מסביר הרבה
25 - שמתי לב לזה
33 - אוווו זה מעניין אותי... אני אשאל בהזדמנות
34 - אני יודע מה התאריכים האלה!!
36 - ולא סיפרת לי??
37 - גם אני 41 - ככה צריך 55 - סופישבוע זה מצוין
75 - גם אני מעדיף את החדר שלך
77 - הדורבנים זה טוב 104 - מה רע בקיץ??
146 - עוד משהו שאני צריך לשאול אותך 155 - למה??
162 - גם אני מתגעגע
166 - סליחה 168 - את מאוהבת במישהו?? במי?? במי?? במי??
177 - את מי??
178 - גוני כתבה "הזדיינת"
182 - אמבטיית קצף זה טוב!! חבל שמזמן לא עשיתי אחת כזו... 187 -
195 - חושך זה דבר רע 206 -
207 - איך הצלחת?? 213 - בואי מכות!! *עושה את הקטע הילדותי הזה עם הידיים*

Jelly Beans

New member
מזוכיסטים../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif../images/Emo122.gif../images/Emo60.gif

ח.. נראה לכם שאני הולכת לענות על 213 שאלות
חה חה מזוכיזםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה