ketty the sheep
New member
../images/Emo99.gif
כןכן, גרתי בעיר הקודש (אממ.. יותר נכון סבתא שלי גרה שם וגרנו אצלה בזמן מלחמת המפרץ). זו עדיין אחת הערים החביבות עלי, משום מה. במיוחד הפארק (עם המים הצבועים
).
*busted* נו, לפחות מישהו הבין את הכוונות הזדוניות מאחורי העין התמימה לכאורה שהייתי רוצה על הרגל. זנותי= טוב. זנות= טוב. אלא אם כן זה אנשים זנותיים in a bad way. אאהה! כ"כ מגניב!
אני חייבת לראות את הפינה המחתרתית שלך מתישהו. הו, כמה אני מפספסת בזה שאני מבוגרת ממך בשנה (ולא לומדת איתך באותו בית ספר וכו'
). פייב? |טראומה| השתתפתי באיזו תחרות ברדיו (100FM
) לפני שנתיים בערך, וזכיתי בטיסה ללונדון
. הם כל הזמן דחו את הנסיעה, ובסופו של דבר (לאחר שמונה חודשים) הם עשו עוד מבצע של פייב, וטסתי ביחד עם הזוכים של המבצע ההוא ובדרך הייתי באולפני MTV (מצלמים את select בפחון
) ופגשתי את היצורים (הכי משעשע היה לראות איזה 500 מעריצות שלהם עומדות מחוץ לאולפנים ואנחנו נכנסנו בשקט כמו חבורה של VIP
אה, והכי משעשע היה כשאחד מהם בא אלי ושואל אותי אם אני רוצה חתימה\להצטלם איתו. איך יכולתי לסרב למסכן?
<כן, אני מודעת לעובדה שהתמונה נורא עומואית, אבל היי, כל עוד זה עשה אותו מאושר
>). כיתה ו'.. אין לי מושג מה קרה לי בכיתה ו'. אממ.. פשוט הילדים בשכבה שלי התעללו בי הרבה (נו, זה לא מצחיק
ממש סבלתי ביסודי), ואז בכיתה ו', בשנה האחרונה, הכל נהיה שונה כזה, גיליתי שאנשים יכולים להיות טובים ולא כולם זונות.. אז חשבתי שצריך יותר אנשים שלא מזיקים לאנושות בעולם.. ודיי החלטתי לשאוף להיות אחת כזו (לא שזה בדיוק מצליח, תלוי איך אנשים מגדירים 'לא מזיקה'). אח שלי?
אולי, אולי. הוא ממש שונה ממני. ואולי זה טוב, אולי ממנו ייצא משהו
אבל זה ממש רע כי כל הזמן משווים את ההישגים שהיו לי בגילו למה שהוא עושה
וכל הזמן מזכירים לו את זה,ואני מנסה להגיד לו שכל אחד צריך להתקדם בקצב שלו וכו', ואני מקווה שזה לא פוגע בבטחון העצמי שלו יותר מדי, כי אני לא רוצה שהוא יהיה כמוני מבחינה חברתית. למרות שהוא כן, מה שבהחלט יכול להוביל אותו ללהיות כזה. נו, כן, כזה
אאאעעע! סיגל!
כןכן, גרתי בעיר הקודש (אממ.. יותר נכון סבתא שלי גרה שם וגרנו אצלה בזמן מלחמת המפרץ). זו עדיין אחת הערים החביבות עלי, משום מה. במיוחד הפארק (עם המים הצבועים