שאלון נחמד^-^

yaelrs

New member
שאלון נחמד^-^../images/Emo192.gif

נגנב מפורום דה יוזד
קיי, מה השיר של מיוז שמתאים כשאתם: שמחים- סתם עצובים- מאוהבים- עצבנים- על טריפ- במצב רוח של שקיעה- רעבים- מדוכאים/רוצים למות וכו'- מתים להזדיין-

Soul Kitchen

New member
מגניב!

מה השיר של מיוז שמתאים כשאתם: שמחים-Feeling good,new born סתם עצובים-Blackout אבל בעיקרון הכל..חח מאוהבים-Falling away with you..אני היחידה שממש אוהבת את השיר הזה? עצבנים-Uno,Showbiz על טריפ-לא יודעת לא ניסיתי להיות על טריפ במצב רוח של שקיעה-הממ..פרפרים והוריקנים.. רעבים-חחח ואלה על זה עוד לא חשבתי... מדוכאים/רוצים למות וכו'- כל שואוביז,Blackout שיר דיכאון שלי.. מתים להזדיין-sing for absaloution משום מה... (ככה כותבים?)

tigw

New member
אין משהו יותר טוב...

מה השיר של מיוז שמתאים כשאתם: שמחים-feeling good, B&H סתם עצובים-unintended. escape מאוהבים-bliss עצבנים-hysteria/muscle museum על טריפ-...לא דעת במצב רוח של שקיעה-sing for abolution(?) רעבים-?!?! מדוכאים/רוצים למות וכו'-הרוב חח.. אבל נגיד sunburn מתים להזדיין-plug in.....??

NiKi†a

New member
חחח טוף, חביב P:

מה השיר של מיוז שמתאים כשאתם: שמחים- Thoughts of a dying atheist סתם עצובים- Hate This & I'll Love You\ Sunburn מאוהבים- Can't Take My Eyes Off You [?
] עצבנים- Eternally Missed על טריפ- טחח, אין שיר שמיוז שמתאים לפה במצב רוח של שקיעה- מה זה המצב רוח הזה?
[נגיד..Falling away with you?] רעבים- כשאני רעבה אני הולכת לאכול ולא לשמוע שירים P: [Stockholm syndrome] מדוכאים/רוצים למות וכו'- Showbiz, Recess מתים להזדיין- חח זה לא יהיה מיוז, סורי

O L g i T

New member
מהההההההה

הייתי מתה להזדיין עם מייקרו קאטס ברקע, או עם סטוקהולם סינדרום

FreeLanceR2

New member
oh well

מה השיר של מיוז שמתאים כשאתם: שמחים- tsp ,bliss,fillip(אחד האהובים עלי) סתם עצובים-unintended,escape מאוהבים-feeling good עצבנים-hysteria על טריפ-אני מניחה ש plug in במצב רוח של שקיעה-B&H ,falling away with you רעבים-אממ WTF? I guess sober מדוכאים/רוצים למות וכו'- blackout, מתים להזדיין- Stockholm Syndrome ואל תשאלו למה

Pink Ego Box

New member
גמאני עונה...../images/Emo210.gif

שמחים- Citizen Erased... אמנם בהשוואה לשירים כמו Feeling Good הוא לא הכי מתאים, אבל כשאני שמחה אני שומעת את השירים האהובים עליי, וסיטיזן הוא האהוב עליי ביותר שלהם. סתם עצובים- Sunburn מאוהבים- Unintended. כי כשאני מאוהבת אני רומנטית וקיטשית, בדיוק כמו השיר הזה..:) עצבנים- Stockholm Syndrome. דפנטלי. על טריפ- Muscle Museum. שיר הזוי ומוזר בצורה נהדרת..:) במצב רוח של שקיעה- Butterflies & Hurricanes רעבים- הממ... Please Let Me Get What I Want!! ואני רוצה אוכל! אז מהר! מדוכאים/רוצים למות וכו'- Micro Cuts מתים להזדיין- חח... Hysteria כמובן. I want it now! give me your heart and your soul! זה היה שאלון מגניב.

Latisia

New member
גם אני...

שמחים:time is running out, feeling good סתם עצובים: space dementia, blackout, sing for absolution מאוהבים: hystria עצבנים: tha galery, showbiz, cave במצב של שקיעה: (שקיעה לתוך מה לתוך שינה? חח) רעבים: ?? שאני רעבה אני הולכת לאכול! לא שומעת מוזיקה חח מדוכאים/רוצים למות- hate this and i'll love you, fury מתים להזדיין: אממ אולי time is running out או futurism חח אין לי מושג

BambaCreature

New member
חבל שזה שאלון על מיוז, ולא כללי

מה השיר של מיוז שמתאים כשאתם: שמחים- Nature1, Showbiz סתם עצובים- Dark Shines מאוהבים- 2 שירים שאני מתעב - Bliss ,Unintended עצבנים- New Born, Stockholm Syndrome, Hysteria על טריפ- Hyper Music במצב רוח של שקיעה- ? רעבים- Please, Please, Please, Let Me Get What I Want מדוכאים/רוצים למות וכו'- Megalomania מתים להזדיין- אולי Microcuts או Map Of Your Head... אין לי מושג. כשאני מת להזדיין אני בדר"כ לא שומע מיוז...

למעלה