שאלון נוסף

שאלון נוסף

מתוך כל השירים של אריק(אלו שבאלבום, אלו שלא, אלו שכתב לאחרים אם זה איה או מירי)- איזה משפט הכי מרגש אותכם איזה משפט הכי נוגע בכם? אם היתה אפשרות לשנות את מראה הדיסק מבחינה עיצובית- האם הייתם משנים?ואם כן מה?ומדוע? האם הייתם מוסיפים תמונות?ואם כן אלו?

ady18

Well-known member
אממ שאלה טובה

לפי תקופות כרגע מוביל "בחוץ זה בית משוגעים דפוק אחד גדול דוחפים לך שתן בסירופ אקמול" והכול משתנה לפי מצבי רוח וכאלה אין קבוע....

dcohn

New member
תשובה

"אם כל מי שרחוק לא יתקרב? אם כל מי שקרוב לא ישאר?- תרגע אני נמצא עכשיו איתך חבר" ובשיר של מירי יש איזה קטע שהיא שרה: "יכולת לדבר דקה עם הבנות" בקול חלש כזה יחסית. מרגששש. לא היתי משנה ת'דיסק כי אם ככה הוא נראה אז כנראה שזה מה שמאפיין את אריק ולא היתי רוצה לשנות כלום.

ממ לגבי העטיפה..כן לדעתי היה צריך

להוסיף עוד איזה תמונה או משהו..היא ריקה כזאת..

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif לא יודע למה,אבל המשפט הזה

ממש עושה לי את זה 'אבל אולי עדיף כמו ההיא בספארי,שבמקום להסתכל היא טומנת בחול את הפנים.'

1shiran1

New member
וואו שאלה קשה..

אין לי משפט מסוים, זה פשוט השיר .. ודווקא הדיסק מגניב ככה, אבל הקליפסים האלו בפנים

Nimrod121

New member
תשובותיי.

איזה משפט הכי נוגע בכם? אין משפט כלשהו, מיוחד שנוגע בי. אך יש לאריק שירים רבים שאני מאוד אוהב, שהם, בכל המכלול שלהם- נוגעים בי. אם היתה אפשרות לשנות את מראה הדיסק מבחינה עיצובית- האם הייתם משנים?ואם כן מה?ומדוע? האם הייתם מוסיפים תמונות?ואם כן אלו? לא הייתי משנה דבר במראה הדיסק, מבחינתו העיצובית. אני חושב שהוא קולע למטרה.

למעלה