שאלון נוסף

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונההה

שם? קרן (קרני) שם משפחה? ---- בצפר? "השחר" מראה עיניים? כחולות שיער? שטני רזה/שמן? רזה פירסינג וקעקועים יש לך פירסינג? לא איפה? אין יש לך קעקוע? לא איפה? אין המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים בו פירסינג? בתוך האוזן המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים בו קעקוע? במצח אוכל אוכל אהוב? פסטה ברוטב אלפרדוו אוכל שנוא? שניצלל מאכל הכי מגעיל שטעמת? הקורונפלקס של במבהה המאכל הכי מוזר שטעמת? ממ לא יודעתת אוכל כשר? לאא אוהב שוקולד? כה אבל אני לא פריקית של זה איזה? חלבב אוהב חומוס? לאא עם גרגירים או בלי? לא אוהבתת לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? לאאא ופלאפל? גם לאא תחביבים מה אתה עשה בזמנך הפנוי? מחשב, טלוויזיה, חוגים, חברות מה אתה יותר אוהב-קניות/סרטים? סרטיםם מה אתה יותר אוהב-אייסי או מסנגר? מסנג'רר מה אתה יותר אוהב-מכון כושר או ריצה? מכון כושר אמונות אתה מאמין ב-ה'? בערךך אם לא במה? בשום דבר סמיילים שים את הסמיילי שאתה הכי אוהב:
שמוליקק שים את הסמיילי שאתה הכי שונא:
שים את הסמיילי שהכי מסמל אותך:

z u z i

New member
גנאני עונה

שם? זואי שם משפחה? עד כאן.. בצפר? מטומטם (סורי, אבל בלי יותר מידי פרטים) מראה עיניים? חומות שיער? בלונדיני רזה/שמן? זה יעני שאלה מכשילה? אני אומרת שמנה כל השאר אנורקסית. כולם דפוקים פירסינג וקעקועים יש לך פירסינג? באוזניים נחשב? איפה? ראה למעלה ^ יש לך קעקוע? לא איפה? -- המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים בו פירסינג? לא שמעתי המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים בו קעקוע? כנ"ל אוכל אוכל אהוב? פיצה ושטויות אוכל שנוא? ברוקולי, חצילים מאכל הכי מגעיל שטעמת? אנשובי המאכל הכי מוזר שטעמת? אוכל כשר? לא אוהב שוקולד? מאוד איזה? נוטלה, פרה, קינדר אוהב חומוס? יאפ עם גרגירים או בלי? בלי לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? לא ופלאפל? גם לא תחביבים מה אתה עשה בזמנך הפנוי? מנג'סת לחברים שלי מה אתה יותר אוהב-קניות/סרטים? שניהם!! מה אתה יותר אוהב-אייסי או מסנגר? מסן מה אתה יותר אוהב-מכון כושר או ריצה? ריצה אמונות אתה מאמין ב-ה'? נראלי אם לא במה? מלאכים? סמיילים שים את הסמיילי שאתה הכי אוהב:
(ועוד הרבה) שים את הסמיילי שאתה הכי שונא:

leeseg

New member
עונה

שם? לי שם משפחה?סגל בצפר? חסוי מראה עיניים? ירוקות שיער? חום תלתלים רזה/שמן? רזה, אני מקווה חח פירסינג וקעקועים יש לך פירסינג?לא איפה? יש לך קעקוע?לא איפה? המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים בו פירסינג? באיבר המין המקום הכי מוזר ששמעת עליו שעושים בו קעקוע? באיבר המין אוכל אוכל אהוב?פסטה אוכל שנוא? חצילים מאכל הכי מגעיל שטעמת? מאכלים מגעילים אני לא טועמת המאכל הכי מוזר שטעמת? חצילים, וזו הייתה הפעם האחרונה אוכל כשר? כן אוהב שוקולד? לא איזה? אוהב חומוס? כן עם גרגירים או בלי? בלי לפי דעתך חומוס באמת מסמל ישראלים? כן ופלאפל? כן תחביבים מה אתה עשה בזמנך הפנוי? קוראת, רואה טלוויזיה, עושה שיעורים מה אתה יותר אוהב-קניות/סרטים?סרטים מה אתה יותר אוהב-אייסי או מסנגר? מסינג'ר מה אתה יותר אוהב-מכון כושר או ריצה? לא זה, ובטח שלא זה אמונות אתה מאמין ב-ה'? לא אם לא במה? בגורל, בכוח רצון, במרפי סמיילים שים את הסמיילי שאתה הכי אוהב:
שים את הסמיילי שאתה הכי שונא:

למעלה