שאלון נוסף

The Charmed Boy

New member
שאלון נוסף

נלקח מפורום משמרת שלישית. זה בלשון נקבה... הבנות המעצבנות האלה... ואין לי כוח לתרגם... אז.. תסבלו. חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| (כתוב בלשון נקבה אבל מיועד לשני המינים* שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: שלושת הפורומים האהובים עליך: שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: שלושה אנשים\אנשות שקסים: שלושה שירים יפים: שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: שלושה ספרים שלא תשכחי: שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: שלוש שעות מועדפות ביום: חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: שלושה דברים שגורמים לך לבכות: שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: שלושה דברים שאת מפחדת מהם: שלוש משאלות: שלושה פתגמים: ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר:

The Charmed Boy

New member
תשובות שלי ../images/Emo24.gif

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| (כתוב בלשון נקבה אבל מיועד לשני המינים* שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: חברים... משפחה... לבלות. שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: לבלות...
) חברים... (
).. ו..לראות שידורים חוזרים של מכושפות
שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: פינג פונג, שחייה, סנוקר שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: שרימפס... יאמי.. פסטה... ו....הממם... שניצלים!
שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: בירה קרלסברג, בירה היינקין וקוקה קולה שלושת הפורומים האהובים עליך: מכושפות, מתגייסים ומשמרת שלישית (למרות שאני אף פעם כמטע לא כותב שם, אבל אני אוהב את הסידרה, ולא רואה
) שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: חבר הכי טוב שלי... ידידה מאוד טובה שלי שיודעת עליי כמעט הכל... והכלב שלי
שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: המערכת קולנוע ביתית שיש לי בחדר
..... המחשב... וה-4 נרגילות הענקיות שיש לי פה.
שלושה אנשים\אנשות שקסים: לא יודע.. שלושה שירים יפים: אין לי כוח לבחור... קשה.. שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: dj tiesto - magic 7 live in los angeles, limp bizkit - chocolate starfish and the hot dog flavored water, קשה לבחור עוד אחד... יש הרבה.. שלושה ספרים שלא תשכחי: לא קורא.... חחחח שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: מכושפות. רק מכושפות כרגע. מחכה שמשמרת שלישית יגיע לארץ! בעזרת השם! שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: מונסטר... האלמנט החמישי... ו...זהו נראה לי.. לא אוהד סרטים גדול במיוחד... שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לצאת עם חברים... ללכת לים... לבלות. שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: מבלה יותר.... חחח... הולך לים יותר... הולך לחברים יותר (אני עושה את זה דיי הרבה כרגע
) שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: מונופול... עדיין אוהב... חולה על זה... הממם.. לחיי שרה! אוי כמה הייתי משחק את זה פעם... ו...11 (למי שלא מכיר, שכשאחד עומד בשער והשאר צריכים להכניס כדור מהאויר). שלוש שעות מועדפות ביום: 1 בלילה, 2 בלילה ו-3 בלילה.
חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: חברותי, רגיש (מאוד), מגן על חברים שלי (מי שמתעסק איתם - מתעסק איתי!!!). שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: לא הייתי משנה את עצמי. אני מרוצה. שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: רגיש מידי... אני לא שונא את זה אבל זה היה נחמד אם זה היה "פחות" בי... ושאני דיי עקשן... זהו..2...
שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: קשה לבחור.. באמת... שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: כבר אמרתי - עקשנות ורגישות יתר. אין לי יותר. שלושה דברים שגורמים לך לבכות: מוות של אדם קרוב... זה בערך הדבר היחיד שגורם לי לבכות... שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): מי קם בבוקר? אני קם בצהריים... חח שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: הכלב שלי
החברים שלי
הידיעה שאחרי הצבא אני עף מהמדינה הזו
שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: לנסוע לאמריקה לפני הגיוס ולעשות גיוס צבאי כמו שצריך - 2. ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: אדריכל\מעצב מבני חלל (תאמינו או לא, יש ביקוש ענק לתפקיד). שלושה דברים שאת מפחדת מהם: רק מהמוות. תחשבו על זה. כל דבר שאתם מפחדים ממנו זה בעצם נובע במובן מסויים מהמוות. שלוש משאלות: לצאת מהמדינה הזו כמה שיותר. להשיג את מה שאני רוצה בחיים (בתור תפקיד, אדריכל), וזהו...
אני אסתפק ב-2. שלושה פתגמים: הדבר היחיד שיש לפחד ממנו זה הפחד עצמו, what goes around is comes around (נשמע יותר טוב באנגלית), אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך. ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: אבולוציה. זהו. למרות שאני קורא כל הזמן בתהילים. אל תשאלו למה אני באמת שלא יודע. שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: אהרוג בן אדם (לא מסוגל). זהו פחות או יותר אני חושב...
שלוש סיבות למה לקום בבוקר: אבל אני לא קם בבוקר....
שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: מדינת ישראל (לא תיראו בחו"ל מישהו הולך ותוקע סמוכטה על הריצפה סתם ככה, רק בארץ, וזו רק דוגמא אחת לגועל הישראלי). אנשים מגעילים. מלחמות. שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: חחח... כבר סיימתי

yotam 14

New member
שלי:

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| (כתוב בלשון נקבה אבל מיועד לשני המינים* שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: מסיבות,ימי הולדת,ולבלות עם חברים שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: ציור,הקטע של המחשב,אבל רק מפותח יותר..,ואני עדיין אמשיך להעריץ את שלושת הסדרות הגאוניות ביותר ביקום-חברים,באפי,מכושפות. שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: לא קיימים כאלה שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: פסטה,תפו"א,מרק מינסטרונה שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: RC קולה דיאט,פאנטה דיאט,ספרייט דיאט. (זה פשוט יותר טעים!!) שלושת הפורומים האהובים עליך: חברים,מכושפות ובאפי שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: ג'ו,רותם ורוני שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: טלוויזיה ענקית,ציור על קיר שלם של המכושפות, ושני מתקנים של דיסקים עם יותר מ-345 דיסקים! שלושה אנשים\אנשות שקסים: אנג'לינה ג'ולי,יעל בר זוהר וזהו... שלושה שירים יפים:Heaven,שבתות וחגים,עבד של הזמן. שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: כוכב נולד 2,כוכב נולד 1 ושאקירה שלושה ספרים שלא תשכחי: שתוק שמן,רצח בבית הנשיא,וזהו.. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: באפי,מכושפות,חברים.. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: שלושת סרטי צעקה.. שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לראות תוכניות מטוטמות בצהריים כמו ריקי לייק והחיים הפשוטים רק כדי לצחוק על זה שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: אין. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: לא זוכר שלוש שעות מועדפות ביום: 2 בצהריים,10 בערב,ואחת בלילה חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: צעקני,רגיש ולא יודע.. שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: לא יודע! לבן אדם קשה להסתכל על עצמו מהצד ולהגיד. שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: רכלנות יתר (הלווו,מזל תאומים...),מתעצבן בקלות ונוטר טינה שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: נראה לי שכיף להיות איתי, חוש הומור, ויכולת להתחבר עם כל אחד,גם אם הרגע פגשתי אותו. שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת:לא יודע שלושה דברים שגורמים לך לבכות: לחשוב על המוות. שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): שיעור אומנות,במידה ויום שלישי...,'יאיי! היום נבריז משיעור כפול במתמטיקה!'. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: טלוויזיה,מחשב ועיפרון שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: לשפר את הממוצע שלי משנה שעברה,להתחיל כבר לעשות את העבודה המייגעת של ישעיהו,וזהו ...עד גיל 30: אני אתעשר (?) שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: לא חושב על זה. שלושה דברים שאת מפחדת מהם: מוות. שלוש משאלות: שאני אהיה מאושר/בריא ושלא יקרה כלום לכל ה-DVD של חברים ובאפי.. שלושה פתגמים:אין ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: גורל, לכל דבר יש סיבה וזהו שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: באנג'י,צניחה חופשית,עוד משהו בסגנון אם יש.. שלוש סיבות למה לקום בבוקר:עוד הפעם? שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי:שאלונים מטרידים כמו זה שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר:אוהב-חברים,הפסקה ושיעור חופשי שונא-מתמטיקה,היסטוריה,המורה להיסטוריה.

linki252

New member
...

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| (כתוב בלשון נקבה אבל מיועד לשני המינים* שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: צופים, חברים, תופים שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: תופים, חברים, כדורגל שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: כדורעף, כדורגל, פינג-פונג שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: מקדונלד, פיצה, ואפל בלגי שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: קולה, בירה שחורה, אלכוהול חלש שלושת הפורומים האהובים עליך: דרגון בול זי, מכושפות, וקומונת "קומודו" שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: מיכל, רז (לא יודע למה...), ו... אם... זה משתנה כל הזמן... עכשיו זה אולי... וקסלר שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך:מחשב, טלויזיה, סטריו (גם מערכת תופים רק שזה לא ממש בחדר שלי...) שלושה אנשים\אנשות שקסים:מיכל, נועה (בעבר...), קול ממכושפות שלושה שירים יפים: how soon is now (לא של הרוסיות הלסביות האלה...), I could die for you (של רד הוט צ'ילי פפרז), ו... סאבטאז' (של ביסטי בויז) שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: הדיסק הראשון של לינקין פארק, הדיסק השלישי של לינקין פארק, קליפורניקאשיין של רד הוט צ'ילי פפרז שלושה ספרים שלא תשכחי: מדריך הטרמפיסט לגלקסיה, אניהו (של אתגר קרת), געגועי לקיסינג'ר (של אתגר קרת) שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: דרגון בול זי, אי.אר, בנות גילמור שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: פייט קלאב, מטריקס, ממונטו שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: פעולות עם אלעד, ים עם חברים, כדורגל שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: לומד גיטרה חשמלית, לומד גיטרת באס, לומד גיטרה אקוסטית שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: מחבואים, שוטרים וגנבים, בנק (מן משחק כדורגל כזה של ערסים קטנים) שלוש שעות מועדפות ביום: ארוחת בוקר, ארוחת צהריים, ארוחת ערב חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: לא שאלה שתשאלו אותי, תשאלו חברים שלי! שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: חמוד, מתוק, חכם שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: שאין לי כושר התחלה עם בנות... שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: שיש לי כושר דיבורים עם בנות שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: יותר חתיך שלושה דברים שגורמים לך לבכות: כשאני נזכר שאין לי חברה ושלא תהיה לי חברה... שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): משה, משה, ופנסו (חח, סתם) שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: חח, אל תשאל שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: שתהיה לי חברה ...עד גיל 30: שתהיה לי חברה!!! שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: חבר של מישהי שלושה דברים שאת מפחדת מהם: שלא תהיה לי חברה שלוש משאלות: שתהיה לי חברה שלושה פתגמים: אל תסתכל על החוץ של משה הלא על החברה הכוסית בלונדינית שלו... ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: אלוהים, גילוי עריות, סקס אוראלי (חח, סתם...) שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: סקס עם גברים שלוש סיבות למה לקום בבוקר: עברנו על זה כבר!!!!!!! שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: אוףףףףףףףףףףףףףףף שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: דיייייייייייי

PsychoSlayer

New member
שלי

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| (כתוב בלשון נקבה אבל מיועד לשני המינים* שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: חבר שלי, טלוויזיה ומוזיקה שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: לכתוב שירים, לראות באפי.. חח ולא יודעת. שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: לישון.. חחח.. פול ולישון. שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: פיצה, בורגר קינג! וקרפ צרפתי. שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: ענבים, קולה ומשקאות חריפים.. שלושת הפורומים האהובים עליך: באפי! מכושפות ואממ זהו אני לא אוהבת עוד. שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: חבר שלי, ושתי החברות הכי טובות שלי. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: מחשב, טלוויזיה ומערכת. שלושה אנשים\אנשות שקסים: אממ... אנג'לינה ג'ולי כריסטינה אגילרה וסנדרה בולוק. שלושה שירים יפים: כל השירים של Staind כל השירים של Creed וכל השירים של Linkin Prak. קצת יוצר משלושה Muahaha! שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: Staind- Break the Cycle Staind- 14 Shades of Grey ו- Christina Aguilera- Stripped. שלושה ספרים שלא תשכחי: האלכימאי, יומנו של מכשף וורוניקה מחלטיה למות ובעצם של דבר של פאולו קאולו. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: באפי! מכושפות ומופע שנות השבעים שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: המומיה, המומיה חוזרת ואספן העצמות. שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לראות טלוויזיה, להקשיב למוזיה ולכתוב שירים. שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: אממ לא יודעת.. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: גומי.. אממ תופסת ומחבואים. שלוש שעות מועדפות ביום: לא יודעת.. חח חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: עצלנות, אבססיביות (לא במובן הרע) ודאגנית. שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: לא יודעת.. שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: איך שאני נראית..איפה שאני גרה... וזהו... שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: לא יודעת. שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: מקום מגורים חח.. שלושה דברים שגורמים לך לבכות: באפי.. געגועים ומריבות. שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): בוא נגיד שאני קמה בבוקר... חברים, טלוויזיה ומוזיקה. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: חבר שלי.. וזהו. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: להשיג את כל הפרקים של באפי חחח אממ להרוויח כסף וזהו.. ...עד גיל 30: לא יודעת... שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: ארכיאולוגית, מעצבת אופנה ומעצבת פנים. שלושה דברים שאת מפחדת מהם: לאבד אנשים אהובים.. וזהו.. שלוש משאלות: שיהיו לי עוד אין סוף משאלות... ואז אני כבר אראה... שלושה פתגמים: Live and Let Live אממ..Live Everyday as it's Your Last. ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: לא יודעת.. שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: לא יודעת... שלוש סיבות למה לקום בבוקר: זה הייה כבר... שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: אנשים שמשקרים.. שבאפי נגמרה ואממ זהו. שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: חברים.. מחשבים והפסקות שונאת החלק שבו לומדים וחלק שבו תופסים אותך במחששה והחלק שבו אתה בא לבית ספר.

buffgirl

New member
לפני שהולכים: ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

תראו מה אני עושה במקום לסדר תיק...
חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| (כתוב בלשון נקבה אבל מיועד לשני המינים* שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: באפי, החברים שלי, סרטים. שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: לשיר, לכתוב ו.. אמ.. לוידעת. שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: בייסבול
, כדורסל ו.. אמ.. הוקי! שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: מרק, שוקולד, וכל מיני
שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: לימונענע!!! לימונדה (
) ושוקו
שלושת הפורומים האהובים עליך: אממ.. קשה, קשה. ג'ואן מארקדיה הוא אחד האהובים... פמ"ח אולי? לוידעת, זה קשה. שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: ניצן, עופר, תמי וענבר. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: פרות, פיות, טלוויזיה (?) שלושה אנשים\אנשות שקסים: ניצן, תמי, ענבר, חן, אלינה, גל... אני יכולה להמשיך שנים... שלושה שירים יפים: everything for three, a place called home ו..גניבה. של היהודים. אבל יש לי עוד מלא. שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: באפי המיוזיקל, הפסקול של באפי ואוסף של היהודים. שלושה ספרים שלא תשכחי: הארי פוטר, שיחה ממתינה ו... או, כמובן :9 צ'רלי והשוקולדה. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: באפי ואנג'ל, ג'ואן מארקדיה ומכושפות. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: דוגמה, צעקה 3, בחזרה לעתיד. שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לשיר, לעצב, לראות באפי
שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: מנגנת (סוף כל סוף), קוראת, מדריכה שנה שניה בנוע"ל. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: מחבואים (
), תופסת אמת או חובה. שלוש שעות מועדפות ביום: 5, 9, 3. חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: ביטחון עצמי נמוך, ממש ממש אבל ממש שונאת מחמאות, ו.. אממ... קשובה לסביבה כמו שניצי אומרת
שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: כישרון, ביטחון עצמי מעט יותר גבוה, חוכמה. שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: חוסר ביטחון עצמי, חוסר כשרון, פגיעות יתר. שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: עוזרת לאחרים, נאמנה לחברים, מעריצת באפי מושבעת
שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: זה די חוזר על עצמו, לא? יותר כישרון, חוכמה, ביטחון עצמי... שלושה דברים שגורמים לך לבכות: שואה, כשאני ממש ממש רבה עם חברים שלי וכל מיני. שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): החברים שלי, באפי... לוידעת, זו שאלה מפגרת
שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: החברים שלי, המשפחה שלי, באפי (?) נו, לא יודעת. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: לעבור בהצלחה את הבגרויות, ללמוד לנגן כמו שצריך, לקנות עונה 5 של באפי ב-DVD... לוידעת. ...עד גיל 30: לפגוש את ג'וס ווידון. שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: תסריטאית-במאית-שחקנית, פסיכולוגית, מעצבת גרפית. שלושה דברים שאת מפחדת מהם: ליצנים, סמארה. שלוש משאלות: לפגוש את ג'וס ווידון, להיות חכמה ומוכשרת, להיות נאהבת. שלושה פתגמים: אין לי כוח. ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: ג'וס, אהבה, מוות. שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: אפגע בחברים שלי. שלוש סיבות למה לקום בבוקר: היה כבר. שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: גזענות ואנטישמים, אנשים דוחים ומגעילים, ליצנים וסמארה וכאלה... שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: אני שונאת את בית ספר עצמו, שלאף אחד מהמורים לא באמת אכפת ואת שיטת הלימוד. אני אוהבת את העובדה שאני עם החברים שלי.

Laffy Baffy

New member
עונה

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| (כתוב בלשון נקבה אבל מיועד לשני המינים* שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: את המשפחה שלי, את החדר שלי, את החברות שלי שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: טיולים, קריאה, לשמוע מוזיקה. שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: שחיה, טניס, כדורגל. שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: פיצה, מרק עוף, קוטג'. שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: קולה, ספרייט, מיץ מנגו. שלושת הפורומים האהובים עליך: כריסטינה, מכושפות, פלורסיינטה. שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: אמא, אבא, וסבתא. שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: המיטה שלי, ארון בגדים, והדלת חח שלושה אנשים\אנשות שקסים: אורלנדו בלום, לי ריאן ורוז מקאגוון. שלושה שירים יפים: ג'יני אין א בוטל - כריסטינה אגילרה, אי טרן טו יו - כריסטינה אגילרה. בבלין - בלו. שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: כריסטינה אגילרה - סטריפד. כריסטינה אגילרה הראשון, ועוד אחד מעורב. שלושה ספרים שלא תשכחי: הקיץ של אביה, הסרט האדום, בני דניאל. שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: מכושפות, קיץ נצחי, פלורסייטה. שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: ליזי מגוויר ממריאה לרומא, ברוס הגדול מכולם, שודדי הקריביים. שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לשמוע מוזיקה, לקרוא, ולבלות עם חברות. שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: א... צריך לחשוב על זה שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: מונפול, קוביות, לגו. שלוש שעות מועדפות ביום: 12:30, 22:00, 19:00. חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: בלגניסטית, נאמנה, עצלנית חח שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: מסודרת וגם על זה צריך לחשוב. שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: שאני מבולגנת, שאני עצלנית ושקשה לי להתרכז. שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: שאני נאמנה, שאני חברה טובה ושיש לי שיער יפה חח שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: בלגניסטית, חרוצה. שלושה דברים שגורמים לך לבכות: סרטים עצובים, ותלוי. שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): מכושפות, בית ספר בעע, וסרטים. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: משפחה, חברים ומוזיקה. שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: להיות הרבה עם המשפחה, להיות הרבה עם חברות ולשמוע הרבה מוזיקה חח. ...עד גיל 30: שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: מעצבת אופנה, מפיקה/במאית/תסריטאית, בעלת חברה. שלושה דברים שאת מפחדת מהם: גנבים, מוות, ג'וקים. שלוש משאלות: שכולם יהיו בריאים, שיהיו לי הרבה חברים, ושאהיה אהובה על כולם. שלושה פתגמים: כבד את אביך ואמיך, לא הביישן למד ו..... לא זוכרת ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: לא זוכרת. שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: אקפוץ בנג'י, אגנוב, ארצח. שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שאלה שחוזרת על עצמה. שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: שקרים, סדרות מטומטמות (דרגון בול z, יוגי הו וכו') שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: אוהבת: חברים, הפסקות, שיעור ברכה, שיעורים, מורים, לקום מוקדם בבוקר.

לא עונה על הכל אבל הינה חלק...

דברים שאני אוהבת לאכול: 1. קוסקוס 2. פלאפל 3. פיצה רגע רגע יש לי עוד אחד... 4. ספגטי! דברים שאני אוהבת לשתות: 1. קוקה קולה (אמיתי, אדום ולא קריסטל!!) קוקה קולה טעם החיים!! 2. מנגו 3. מים? פורומים: 1. מכושפות 2. פרוייקט וואי 3. פטרון חלומות אנשים חשובים: 1. אודי (המורה לשעבר שלי) 2. תומר (החבר הכי טוב שלי) 3. אילנה (החברה הכי טובה שלי) חפצים שולטים: 1. טלויזיה! 2. מיטה 3. ארון בגדים הוא בערך חצי מהחדר.... שירים יפים: 1. ביטלס- יסטרדי (אין לי כח לרשום באנגלית) 2. יונתן סע הבייתה 3. ביטלס- ליב אנד לט ליב תוכניות טלוויזיה: 1. מכושפות (איפה שאפשר מתי שאפשר) 2. העולם שמעבר 3. שנות ה-70 סרטים: 1. האלמנט החמישי 2. קזבלן 3. גריז נהנת לעשות: 1. ללכת לקולנוע 2. לכתוב 3. לישון דברים שאני שונאת בעצמי 0זאת תגלית אחרונה, גיליתי רק אתמול) 1. קנאית 2. מעצבנת 3. לפעמים אני רעשנית מידי דברים שגורמים לי לבכות: 1. קולנוע טוב, או טלוויזיה טובה 2. אנשים זקנים שבוכים או סובלים 3. שואה כשאהיה גדולה: 1. עורכת דין 2. עורכת (עריכה על מחשב) 3. כתבת מפחדת: 1. חושך 2. מהלא ידוע 3. גבהים שונאת בבית הספר: (הייתי חייבת לצמצם את הרשימה) 1. הערסים השכבתיים 2. שיעורים משעממים 3. חלק מהמורים הם מקובעים ומעצבנים!

שלושה דברים שאני מאמינה בהם:

1. אלוהים 2. כוחות על 3. שכשמתים מגיעים לאנשהו.... יש דברים שנוגדים אחד את השני, אבל נו, מה לעשות?? יש לי נטייה להאמין בדברים...

hadarr1

New member
חח גם אני ככה..

זה לא שאני מאמינה בהכל.. אני פשוט לא שוללת כלום.. למרות שכוחות על נשמע קצת מופרח.. אני לא יכולה להגיד שאני לא מאמינה בזה.. כי אף אחד לא הוכיח לי אחרת..

משעמם לי אז אני עונה...

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| (כתוב בלשון נקבה אבל מיועד לשני המינים* שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: טלוויז'ן מחשב ומכושפות שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: אממ לראות טלוויז'ן לשחות ולהעריץ את מכושפות (לא מצאתי עוד אבל נאי באמת מתכוונת לזה!) שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: לא סובלת ספורט שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: פיצה נקניקיה בלחמניה וספגטי שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: קולה ספרייט דיאט (הרגיל מגעיל לדעתי והדיאט טעים כן כן כמה שזה יכול להשמע לכם מוזר) ופאנטה שלושת הפורומים האהובים עליך: מכושפות ג'ואן מארקדיה וכנראה אממ רוזוול שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: חברה שלי ענבל ההורים שלי (במקרה הזה אני מחשיבה אותם כ-1 כי זו מילה 1) וכריסטה בת דודה שלי שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: דלת ארון ומיטה שלושה אנשים\אנשות שקסים: לא יודעת שלושה שירים יפים:ferak out ן shadows, pieceas of me( כתבתי פיסס נכון? לא משנה...) שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים: החדשים של אבריל לאבין בלינק 182 ומארון 5 שלושה ספרים שלא תשכחי: כבר שכחתי את כולם חוץ מנשיקות לא קוניחם במכולת שהוא ספר חרא! אני זוכרת כי הוא עצבן אותי שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: מכושפות המרוץ לאתמול, ג'ואן מארקדיה,רוזוול שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: יש יותר מידי אבל הכי הרבה מת לצחוק ובחזרה לעתיד ומעודדות צמודות (אני לא זוכרת משהו יותר טוב ממעודדות צמודות...) שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: להיות בניו יורק לראות מכושפות ולראות סרטים שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: רואה יותר סרטים ו...לאדעת שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה: תופסת טלוויזיה קלאס ושובעים (לא סובלת ת'משחק אבל אין משהו יותר טוב) שלוש שעות מועדפות ביום: 12:30,19:00,21:15 חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: מקשיבה טוב ,לעשות קולות מוזרים עם הגוף שלי לפעמים (כמה שזה נשמע מוזר אני מתכוונת כמו לקפל את הציפורניים ולעשות קול כזה של קליק איתם ולנקוש את הציפורניים על השוחן ) וכנות או לפעמים שקרנית למרות שלא ממש שמים לב אם לא יודעים את האמת... שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: נחמדה לאנשים, אהובה, יותר טובה במתמטיקה! שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: אני לא טובה במתמטיקה! אני שונאת חצי מהאנשים לא כמעט את כולם שאני רואה כל יום ואני לא טובה בספורט! שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: אני כנה (לפעמים) אני משקרת דיי טוב ומקשיבה טובה שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: להיות יותר טובה במתמטיקה! לא לפחד להיות על רכבות הרים (פחד מוות) ו אממ שאני יהיה פחות חברותית שלושה דברים שגורמים לך לבכות: לא יודעת שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*): מכושפות אוכל למחייה ולהיות במחשב שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: חברה שלי מכושפות וההורים שלי שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה: להיות יותר טובה בספורט! להפסיק לפחד מרכבות הרים (פחד מוות)לא יקרה) ושיהיו לי יותר חברות ויותר טוב בבצפר (לא יקרה) ...עד גיל 30: להתחתן לראות את כל הפרקים של מכושפות ולטוס לניו יורק לכמה חודשים כמו חצי שנה שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: עורכת דין עובדת לעבוד בפרסום או אממ הייתי אומרת פסיכולוגית אבל אין לי כוח לשמוע בעיות של אנשים כל היום אז לעבוד בעיתון שלושה דברים שאת מפחדת מהם: רכבות הרים גבהים שאני תמיד אהיה כל כך לא מקובלת (טוב זה לא ממש משנה כל עוד יש לי עם מי להיות) ושחברה שלי לא תחזור לבצפר שלנו.. שלוש משאלות: לטוס לניו יורק לכמה חודשים שבת דודה שלי תבוא לבקר בישראל ולפגןש את כל מי שאי פעם השתתף במכושפות ליותר מכמה פרקים שלושה פתגמים: אני לא אוהבת פיתגמים אני מעדיפה ציטוטים ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: אלוהים אהבה ושכמעט כולם גזענים בעולם (אין מה לעשות...) שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: צניחה חופשית לצאת החוצה כשאני לא לובשת כלום אוכל טונה או עגבנייה אמיתית שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שאלו שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: בצפר ילדים מהכתה שלי רכבות הרים שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: הכל

ortly

New member
התשובות שלי

חלק ראשון - דברים שאת אוהבת |קיטש| (כתוב בלשון נקבה אבל מיועד לשני המינים* לבלות, לראות טלוויזה ומחשב שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: מכושפות, לרכב על סוסים ודולפינים שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: לראות מכושפות וחברים לרכב על סוסים שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם:כדורסל
, כדורעף ושחיה שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: שניצל ציפס ואוכל של אמא שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: קוקה קולה, באקרדי ברייזר, ובירה
שלושת הפורומים האהובים עליך: מכושפות חברים וסרטים שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: החברה הכי טובה שלי שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: המחשב פוסטר יפה של דולפין שלושה אנשים\אנשות שקסים: שלושה שירים יפים: יש הרבה אין לי כוח לבחור שלושת הדיסקים ששמעת הכי הרבה פעמים:גם .......... שלושה ספרים שלא תשכחי: לא קוראת ספרים
שלוש תוכניות טלוויזיה שאת רואה קבוע: מכושפות, חברים, דוסון קריק שלושה סרטים שראית יותר מפעם אחת: שר הטבעות מטריקס ושרק שלושה דברים שאת באמת נהנית לעשות: לרכב עלסוסים, לטייל בארץ ולבלות עם חברות שלושה דברים שהיית עושה אם היה לך יותר זמן פנוי: יש לי הרבה זמן פנוי אז אני עושה מה שאני רוצה (מחכה עד שהצבא יקח אותי) שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטנה:מונפול, מחובאים וחיי שרה שלוש שעות מועדפות ביום:11 בלילה 12 בלילה ו1 בלילה חלק שני - אישיות. בערך. שלוש תכונות בולטות שלך: חברותית, עקשנית, הרפתקנית שלוש תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: קצת וותרנית פחות תמימה שלושה דברים שאת שונאת בעצמך: העקשנית ,תמימה (לא כל כך קצת ) וזהו שלושה דברים שאת אוהבת בעצמך: חברותית, משוגעת (בצורה טובה) הרפתקנית שלושה דברים שהיית משנה בעצמך אם יכולת: אמרתי בשונאת בעצמך שלושה דברים שגורמים לך לבכות: סבתא שלי ז"ל
וזהו שלוש סיבות לקום בבוקר (*שיעול*):החיים יפים יש הרבה מה לעשות שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:משפחה, חברים, ועבודה אני ישתגע בלי עבודה שלושה דברים שחשוב לך להספיק השנה:לנצל את הזמן עד הצבא (דצמבר)
...עד גיל 30: לטוס לארה"ב
שלושה דברים שאת רוצה להיות-כשתהיי-גדולה: ווטרינרית, מאלף דולפינים שלושה דברים שאת מפחדת מהם:לא מפחדת מכלום חייה את החיים שלוש משאלות: שתגמר המלחמה המעצבנת הזאת לעבור לארה"ב שלושה פתגמים:אין מה לפחד חוץ מהפחד עצמו לחיות את הרגע אי אפשר לדעת מה יקרה מחר ועוד כמה שלא נכנסו לשום מקום שלושה דברים שאת מאמינה בהם: שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: ילכלך על חברים מאחורי הגב
, להרוג מישהו שלוש סיבות למה לקום בבוקר: החיים יפים יש הרבה דברים שלא הספקתי לעשות שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: מלחמה, ואת האינתפידה שלושה דברים שאת אוהבת ושונאת בבצפר: סיימתי ללמוד

1Shir

New member
תשובות

שלושה דברים שאת אוהבת במיוחד: מוזיקה, תה, פארקי מים שלושה תחביבים שתמשיכי בהם גם עוד 10 שנים: (שוב) מוזיקה, להיות עם חברים, לאכול-נחשב תחביב?! פשוט אין לי שלישי שלושה ענפי ספורט שאת נהנית מהם: כדורסל, הליכה, ריצה קלה שלושה דברים שאת אוהבת לאכול: עגבניה, תפו"א, טוסט שלושה דברים שאת אוהבת לשתות: תה, מים, מיץ תפוזים טבעי שלושת הפורומים האהובים עליך: תיקים באפלה, מכושפות, דוסון קריק שלושה אנשים (עזבי משפחה) שבאמת חשובים לך: אריה, מיכל, ערטל שלושת החפצים השולטים ביותר בחדר שלך: דיסקים, קלטות טייפ, קלטות וידאו שלוש תכונות בולטות שלך: יחודית, כנה, מעמיקה שלושה דברים שאת מאמינה בהם: גורל, משמעות, אופטימיות שלושה דברים שאף פעם לא תעשי: חתונה גדולה, תואר ברפואה, חזרה בתשובה שלושה דברים שאת שונאת באופן כללי: מאבטחים, מזגנים, תחרויות

למעלה