שאלון מתורגם

רותם654

New member
שאלון מתורגם ../images/Emo3.gif

עוד שאלון שדוד שלי שלח מארגנטינה. הנושא שלו זה "כמעט מלאכים" על השחקן שאתה אוהב ולמה... אבל מכיוון שזה הפורום של לירז אז הכתי את זה עליה אז תהנו אם בא לכם...
השחקן שאתה אוהב:____________________ למה? חוץ מאיפה שהוא שיחק אהבת אותו בעוד מקום? איפה הכי אהבת אותו? מה אתה חושב על כישרון המשחק שלו? אחד מהראיונות למגזין/לעיתון שהכי אהבת שהוא התראיין: סצנה אהובה שלו: מה אתה הכי אוהב בו? ממתי אתה מעריץ אותו? כמות הערצה (מחבב/מעריץ קצת/מאוד מעריץ): אם איזה שחקן בסידרה יש לו הכי הרבה 'כימיה'? למה אתה חושב כך? באיזה סידרה/סרט היית רוצה שהוא ישחק והוא לא משחק? באיזה תפקיד? מה אתה מוכן לעשות בישבילו?

היי אני עונה

השחקן שאתה אוהב:___________________לירז צ'רכי_ למה? כי היא מוכשרת ויפה וממש חמודה למעריצימ שלהה חוץ מאיפה שהוא שיחק אהבת אותו בעוד מקום? כשהיא שרה איפה הכי אהבת אותו? באלופה מה אתה חושב על כישרון המשחק שלו? ממממשש טוב הכי טובה בארץ אחד מהראיונות למגזין/לעיתון שהכי אהבת שהוא התראיין: פעם היה כתבהנ בפיוז סצנה אהובה שלו: כשמיטל צוהקת בן זונההההה וכשהיא וסער רבים ממש ואז שוכבימ מה אתה הכי אוהב בו? שהיא הכי יפה כשהיא משחקתצ ממתי אתה מעריץ אותו? מהאלופה כמות הערצה (מחבב/מעריץ קצת/מאוד מעריץ): מאוד מאוד מעריץ אם איזה שחקן בסידרה יש לו הכי הרבה 'כימיה'? יודה לוי למה אתה חושב כך? כי רואים את זה וכי היא אמרה לי באיזה סידרה/סרט היית רוצה שהוא ישחק והוא לא משחק? גריז וגמס בונד באיזה תפקיד? שחקנית ראשחית מה אתה מוכן לעשות בישבילו? הכול אני הכי אוהבת אוטה בעולם

עונה

השחקן שאתה אוהב:__לירז צ'רכי__________________ למה?כי היא יפה חמודה פיצית
מדהימה והיא הכי מושלמת שיש חוץ מאיפה שהוא שיחק אהבת אותו בעוד מקום?אהבתי אותה במיפגש איפה הכי אהבת אותו?האלופה מה אתה חושב על כישרון המשחק שלו?שהכישרון שלה מדהים אחד מהראיונות למגזין/לעיתון שהכי אהבת שהוא התראיין:מנטה
סצנה אהובה שלו:אמממ יש המון מה אתה הכי אוהב בו?שהיא יפה וכנה והיא פשוט מושלמת
ממתי אתה מעריץ אותו?מסוף העולם שמאלה כמות הערצה (מחבב/מעריץ קצת/מאוד מעריץ):מאוד מעריץ אם איזה שחקן בסידרה יש לו הכי הרבה 'כימיה'?יהודה לוי למה אתה חושב כך?כי הם היתנשקו הרבה וגם היא רוב הסצנות היו איתו
באיזה סידרה/סרט היית רוצה שהוא ישחק והוא לא משחק?עם לירז הייתה משחקת גם באלופה 2 אז האלופה הייתה הרבה יותר יפה וטובה כי לירז עשתה את האלופה ביזכותה הטלנובלה נהייתה יותר טוב באיזה תפקיד?ברור שמיטל מה אתה מוכן לעשות בישבילו?הכולל כל מה שתגידו

למעלה