ת מ ר מ ו ר
New member
אופס, עשיתי אנטר בטעות וזה שלח ככה
לפני שהספקתי לענות... אז הנה: שוקולד: 1)איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? א.מריר ב.חלב ג.לבן
2)שוקולד רגיל או עם תוספות? שניהם! 3)איזה תוספת הכי טעימה? א.אגוזים ב.קרם נוגט ג.שקדים ד.דגנים ה.עוגיות
ו.ריבת חלב ז.קרמל ח.אחר_____ 4)מה עדיף-שוקולד רגיל או אוורירי? שניהם 5)מה עדיף-חפיסת שוקולד או חטיף שוקולד? חטיף 6)איזה חטיף שוקולד הכי טעים? א.פסק זמן ב.אגוזי ג.טעמי ד.קליק ה.טוויקס ו.סניקרס ז.מארס ח.מקופלת
ט.חטיפים של שוקולד פרה י.אחר_____ 7)איזה חפיסת שוקולד הכי טעימה? א.פרה
ב.ורד הגליל ג.קליק אקסטרה לארג' ד.קדבורי ה.אחר______ 8)איזה ממרח שוקולד הכי טעים? א.פרה ב.ממרחית ג.השחר העולה
ד.נוטלה ה.אחר_____ 9)מהו השוקולד הכי טעים בעולם? לבן עם עוגיות בעעעע!! 10)מהו השוקולד השנוא עליך?שוקולד ממולא קרם תפוז או תות! איכ!! עוגות: 1)איזה עוגה הכי טעימה? א.שוקולד ב.גבינה ג.לימון ד.ריבת חלב
אני מניחה ה.פירות ו.עוגת גלידה 2)איזה עוגות אתה מעדיף-שנקנו בחנות או ביתיות? שתיהן 3)האם אתה אוהב דובדבנים על העוגה? לא 4)קצפת?
5)קרמל?
6)קרם וניל?
7)מהי עוגת חלומותיך? ארררר, משו עם כל הקרם וניל והקרמל והקצפת וכל הקרמים הטעימים האלה!!!!!! גלידות: 1)מהו טעם הגלידה האהוב עליך? א.שוקולד
(יש גלידות בטעם שוקולד קינדר!! יאמי!! או שוקולאטה!!) ב.וניל ג.פיסטוק ד.תות ה.ריבת חלב ו.דובדבן ז.אחר_____
תות!! אני יודעת שיש לי שניים עכשיו! 2)שילובי טעמים-בעד או נגד? בעד בעד ובעד!!!! 3)איזה שילוב טעמים הכי טעים? א.וניל שוקו ב.תות בננה ג.וניל דובדבן ד.וניל מוקה אחר_______
שוקולד תות ואולי גם ווניל. 4)איזה תוספות אתה אוהב בעוגה? א.עוגיות ב.שוקולד צ'יפ
ג.אגוזים ד.סירופ כלשהו(שוקולד,מייפל,ריבת חלב וכו') ה.חתיכות של פרי 5)איזו חברה מייצרת את הגלידות הכי טובות? א.שטראוס
ב.פלדמן ג.בן אנד ג'ריס ד.אחר______ 6)מהי הגלידה הכי טעימה שיש? ארטיק הכוונה? אמ.. קראנץ'! 7)מהי הגלידה הכי מגעילה שיש?קרטיב מנטה! יאק!! לסיכום: 1)יש לך תאבון בגלל השאלון הזה? כן!!!
לפני שהספקתי לענות... אז הנה: שוקולד: 1)איזה סוג שוקולד אתה הכי אוהב? א.מריר ב.חלב ג.לבן