שאלון משפחתי

OoמיכלoO

New member
תשובות

1. שם:מיכל 2. גיל: 18.8 3. איזור מגורים: שפלה 4. כמה אחים יש לך2 5. את/ה האח/ות הבכור/הכן 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?הרבה 8. ועם סבא וסבתא?כנ"ל 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?)בעיקר בגלל האוכל :) 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)כן... יותר 12. ואליהם את/ה הולך/ת?כן כן 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה?מידי פעם 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..)לא כל כך בקשר איתם 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא ממש

hadarisan

New member
בעעעעעעעעעע

1. שם: הדרי 2. גיל: 17 3. איזור מגורים:דרום 4. כמה אחים יש לך? אח אחד 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?)? אני בת הזקונים הקטנה 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן?לעיתים לעיתים 8. ועם סבא וסבתא?כן המון 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?)? בטחחח 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל?יאפ! 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)יכול להיות תלוי 12. ואליהם את/ה הולך/ת?כן 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה?בטח 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה?לא ממש 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה?אשכרה "חגיגות" 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..)בטח 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים?יאפ!

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gifחזרנווווו!! עונה

1. שם: עדי 2. גיל: 3. איזור מגורים: 4. כמה אחים יש לך? 1 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? כן 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) אני יודעת שאת הבכורה! במקרה 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? איתך פעם בהרבה זמן! 8. ועם סבא וסבתא? יותר מאיתך 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן למה לא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן! 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) פחות, כי תמיד יש אנשים שאני לא מכירה 12. ואליהם את/ה הולך/ת? ברור 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? כןןןן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא כ"כ האמת 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) חחחחח לא! סתם בטח שכן! את אורילייייייייייייי ועינבולההה! וגם אותך.. חח סתם 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים?

MikeY fReAk

New member
עונה../images/Emo79.gif

1. שם: אודליה 2. גיל: 14.7 3. איזור מגורים: ירושלים 4. כמה אחים יש לך? אחד 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה(סנדוויץ', בן זקונים?)? בת זקונים 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? פעם בהרבה 8. ועם סבא וסבתא? אין לי סבא משני הצדדים. מהצד של אבא יש לי ספתא אבל ההורים בריב איתה אז אני לא מכירה אותה וראיתי אותה רק פעם אחת בחיים. לפני זה היא לא ידעה מה השם שלי:\..עם הספתא האחרת אנחנו בקשר ורואים אותה כל שבוע. 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) אממ לא אני מעדיפה להיפגש עם כל המשפוחע זה הכי כיף.. 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? מידי פעם 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כן:) 12. ואליהם את/ה הולך/ת? לא תמיד:p 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? עם? לא 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? .. 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן, אבל יש כאלה שנראה לי שבחיים לא ממש דיברתי איתם ואני לא באמת מכירה אותם.. 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא כל כך

babytears

New member
הי ביי בוודאי

1. שם:סיני 2. גיל: 14 3. איזור מגורים: א"י 4. כמה אחים יש לך 1 5. את/ה האח/ות הבכור/ה לא 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) זקונים 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? 8. ועם סבא וסבתא? כן צערי 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) לאלאלאל 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כןכןכןככן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) לא 12. ואליהם את/ה הולך/ת?לא 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? כן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? ממש לא 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) א 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? בטח

Invisible Eden

New member
טרלילי

1. שם: עדן 2. גיל: 13 3. איזור מגורים: שמה 4. כמה אחים יש לך? עוד ארבעה 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?)? הקטנה נוP: 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? בקושי 8. ועם סבא וסבתא? די בעיה. הם די מתים... 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כע משעשע 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? למשפחה הקרובה וזה 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)? אבוי לי. 12. ואליהם את/ה הולך/ת? רק אם אני חייבת 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לא 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא ממש 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? - 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) מרוקאים-מאמינים באלוהים קשה קשה- ערסים- זונות.... רק כמה מהםP: 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? חייה איתם. מספיק,

דווקא משפחה?! \=

1. שם: דור 2. גיל: 16 3. איזור מגורים: מרכז 4. כמה אחים יש לך 2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה לא 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) בן זקונים 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? פעם בהרבה זמן! 8. ועם סבא וסבתא? פעם בשבוע. 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) לא 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? לצערי. 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?)לא 12. ואליהם את/ה הולך/ת? משתדל שלא 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לפעמים.. לצערי! 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? ממש לא. 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) תלוי איזה. 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא.

../images/Emo39.gif עונה

1. שם: ---- 2. גיל: 12 3. איזור מגורים: ---- 4. כמה אחים יש לך? 1 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? כן 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? אמממ לפעמים.. 8. ועם סבא וסבתא? הרבה.. 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כן.. 12. ואליהם את/ה הולך/ת? יה 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לפעמים.. 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? כן 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? לא בדיוק.. 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) כן.. 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? כן לרוב..

../images/Emo39.gif עונה לעצמי

1. שם: ספיר 2. גיל: 11 וחצי 3. איזור מגורים: -- 4. כמה אחים יש לך: 2 5. את/ה האח/ות הבכור/ה: כן 6. אם כן סבבה, גם אני. (מן הסתם...) אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?) -- 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצתזמן? פעם בדי הרבה זמן 8. ועם סבא וסבתא? המון (כל יום יענו) 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) בטח! 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כן 12. ואליהם את/ה הולך/ת? בטח 13. את/ה נוסע/ת לנופשים עם המשפחה? כן 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? --- 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) ברור.. איך אפשר לא לאהוב את עינבושי המותקקקקקקקקקקקקקקית 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? כן

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

1. שם: גיל. 2. גיל: באוקטובר, 16. 3. איזור מגורים: ראשל"צ. 4. כמה אחים יש לך? 2. 5. את/ה האח/ות הבכור/ה? לא. 6. אם כן סבבה, גם אני. אם לא, מה מיקומך במשפחה (סנדוויץ', בן זקונים?)? סנדוויץ'. 7. את/ה נפגש/ת עם המפחה המורחבת (דודים, בני דודים) פעם בהרבה/קצת זמן? בערך כל שבוע. 8. ועם סבא וסבתא? כל שבוע. 9. את/ה אוהב/ת אירועים משפחתיים מצומצמים?( כמו בחגים למשל?) כן. 10. את/ה הולך/ת אליהם בכלל? כן. 11. אתה אוהב אירועים משפחתיים מורחבים יחסית? (חתונה, ברית מילה?) כן. 12. ואליהם את/ה הולך/ת? כן. 13. את/ה נוסע/ת לנופשים על המשפחה? לא. 14. אתם חוגגים במשפחתיכם את יום המשפחה? לא. 15. אם כן, את/ה אוהב/ת את ה"חגיגות" האלה? -- 16. את/ה אוהב/ת את בני הדודים שלך? (אם יש..) תלוי מאיזה צד. 17. אתם מבלים זמן איכות עם ההורים? לא.

למעלה