שאלון משעמום

שאלון משעמום

אם הייתם מוצאים להורג מה הייתם עושים? על מה הייתם מתחרטים? איזו ארוחה אחרונה הייתם אוכלים? מה הדבר האחרון שהייתם עושים?
אם היה לכם מכונת זמן לאיזה זמן הייתם חוזרים ומה הייתם משנים?
מה המשפט הכי שמעצבן אותכם?
מה המשפט שהכי נעים לאוזן?
איך היו ימי בית הספר? מתגעגעים? מה הזיכרון הכי זכרוני משם?
מה יכול לגרום לכם ממש לשנוא בן אדם?
לאן הכי רחוק שתלכו עם אהובכם? מה לא תסכימו בחיים לעשות איתו? מה יגרום לכם להיפרד סופית מבן זוג ולעולם לא לחזור אליו שוב ולדבר איתו?
מה דעתכם על הסמויים שפה?
ספרו על הניק ולמה בחרתם דווקא אותו?

../images/Emo26.gif

אם הייתם מוצאים להורג מה הייתם עושים? הייתי עושה חשבון נפש עם עצמי על מה שעברתי בחיים. על מה הייתם מתחרטים? שלא נהניתי מספיק בחיים איזו ארוחה אחרונה הייתם אוכלים? פסטה טובה וקינוח שוקולד מה הדבר האחרון שהייתם עושים? אומר "שמע ישראל" אם היה לכם מכונת זמן לאיזה זמן הייתם חוזרים ומה הייתם משנים? הייתי חוזר לתקופה שבין התיכון לצבא, ולא הייתי משנה בה כלום. היא פשוט הייתה טובה. מה המשפט הכי שמעצבן אותכם? יש הרבה, מה שעולה לי כרגע הוא: "כשתגדל תבין". מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "אני אוהבת אותך" איך היו ימי בית הספר? לא משהו מתגעגעים? בגדול לא מה הזיכרון הכי זכרוני משם? את רוב התקופה אני מנסה להדחיק מה יכול לגרום לכם ממש לשנוא בן אדם? לגלות שהוא רע מיסודו. לאן הכי רחוק שתלכו עם אהובכם? לאן שתישא אותנו הרוח. מה לא תסכימו בחיים לעשות איתו? מה יגרום לכם להיפרד סופית מבן זוג ולעולם לא לחזור אליו שוב ולדבר איתו? עשיתי את זה לפני תשעה חודשים. הבנתי שאותה בחורה לא באמת הייתה חלק מהחיים שלי. מה דעתכם על הסמויים שפה? אני מכבד אותם ואת אי רצונם להיות פעילים בפורום. ספרו על הניק ולמה בחרתם דווקא אותו?

c o h e n 8

New member
תשובות.....

1. הייתי מתחרט על זה שאני מוצא להורג 2. הייתי אוכל את הלב...ובגדול! 3. הייתי מקווה לטוב 4. הייתי חוזר לתקופה של ימי הביניים 5. המשפט הכי מעצבן אותי הוא: "יש הרבה דגים בים" 6. המשפט שהכי נעים לי לאוזן: "אני אוהבת אותך..." 7. היו ימים משוגעים ואני לא מתגעגע בכלל! הזכרון הוא:המון כדורגל 8. שמשקרים לי 9. שאני אוהב מישהי אני מוכן לעשות הכל בשבילה, אבל בחיים לא אסכים לעשות משהו שיפגע בה. אם בת זוג תבגוד בי אני לא חושב שאוכל להמשיך להיות איתה. 10. השם משפחה שלי הוא כהן ו 8 זה מספר של כדורגלן אהוב עליי במיוחד...

עכשיו תורי

אם הייתם מוצאים להורג מה הייתם עושים? את כל מה שלא העזתי לעשות עד כה על מה הייתם מתחרטים? אם מישהו היה נפגע ממני איזו ארוחה אחרונה הייתם אוכלים? כל מה שהייתי מוצאת לידי והרה קולה במבה ושוקולד מה הדבר האחרון שהייתם עושים? מתפללת לאלוהים שיבוא האביר ויציל אותי אם היה לכם מכונת זמן לאיזה זמן הייתם חוזרים ומה הייתם משנים? הייתי חוזרת לגיל 19 והייתי משנה שם כמה דברים מה המשפט הכי שמעצבן אותכם? הזמן יעשה את שלו מה המשפט שהכי נעים לאוזן? כל דבר שהוא מחמאה או רגש יפה איך היו ימי בית הספר? כיף מתגעגעים? כן לחברים מה הזיכרון הכי זכרוני משם? ההברזות הבלאגנים והחבר שהיה בא לקחת אותי מהכיתה כמו אביר מה יכול לגרום לכם ממש לשנוא בן אדם? כשהוא עושה לי ולאוהבי רע לאן הכי רחוק שתלכו עם אהובכם? רחוק מה לא תסכימו בחיים לעשות איתו? נזק מה יגרום לכם להיפרד סופית מבן זוג ולעולם לא לחזור אליו שוב ולדבר איתו? זלזול בי מה דעתכם על הסמויים שפה? חבלל ההפסד שלהם ספרו על הניק ולמה בחרתם דווקא אותו? מתולתלת מתולתלת, קושקושית אני מה לעשות?

extream

New member
טוב אז גם אני אשתתף הפעם בשיעמום

קושקושית נראה לי שהפעם היה לך באמת משעמם
אם הייתם מוצאים להורג מה הייתם עושים?מארגן אפטר פרטי לחברה שתיה עלי על מה הייתם מתחרטים?שלא ברחתי לפני איזו ארוחה אחרונה הייתם אוכלים?ויסקי טוב גבינות קשות ודגים מלוחים מה הדבר האחרון שהייתם עושים?עוצם עיניים אם היה לכם מכונת זמן לאיזה זמן הייתם חוזרים ומה הייתם משנים?ל 96 תקופת המתנדבים הידועה לשימצה הייתי עושה עוד מסיבות מה המשפט הכי שמעצבן אותכם?משפטי תלונה אוף חם לי קר לי קשה לי עייף לי .... מה המשפט שהכי נעים לאוזן?איזה חמוד איך היו ימי בית הספר?חיים מטורפים מתגעגעים?בטח חוזר היום ונשאר שם מה הזיכרון הכי זכרוני משם?מסיבות פורים בקיבוץ היינו מתגנבים לוקחים שתי ומשתכרים עד אבדן חושים ואחרי זה ....לא זוכר כבר מה יכול לגרום לכם ממש לשנוא בן אדם?רחמים עצמיים לאן הכי רחוק שתלכו עם אהובכם?למיטה מה לא תסכימו בחיים לעשות איתו?להתחתן מה יגרום לכם להיפרד סופית מבן זוג ולעולם לא לחזור אליו שוב ולדבר איתו?מערכת שקרים מה דעתכם על הסמויים שפה? שייבושם להם ספרו על הניק ולמה בחרתם דווקא אותו? ניגוד גמור שלי אבל מצלצל נחמד

סופה10

New member
../images/Emo192.gif

אם הייתם מוצאים להורג מה הייתם עושים? הייתי משאירה לאחותי את הכלבה האהובה ומבקשת סליחה מכל מי שפגעתי בו ומבקשת ממנו לחייך המון בשבילי! על מה הייתם מתחרטים?על זה שהאושר שלי נגמר באותו רגע! איזו ארוחה אחרונה הייתם אוכלים? פירות הכי טובים, שניצל של אמא שלי ותפו"א בתנור של אמא שלי אה אורז של אבא שלי! מה הדבר האחרון שהייתם עושים? קופצת בנג'י. אם היה לכם מכונת זמן לאיזה זמן הייתם חוזרים ומה הייתם משנים? הייתי חוזרת לזמן הילדות שעבדה לי ונהנית מכל רגע!(גיל8) מה המשפט הכי שמעצבן אותכם? מאחותי- "תפסיקי להקשיב לאחרים"! מה המשפט שהכי נעים לאוזן? "את מסקרנת אותי". איך היו ימי בית הספר? לא משהו הייתי ילדה שובבה. מתגעגעים? כן קצת. מה הזיכרון הכי זכרוני משם? שהייתה לי מורה הכי טובה שראתה מה שאף אדם אחר לא ראה! מה יכול לגרום לכם ממש לשנוא בן אדם? אחד שישבור לי את הלב,שיפגע בי בכוונה תחילה. לאן הכי רחוק שתלכו עם אהובכם? חשבתי שאני אגיע לפרו עם האקס שלי והייתי הולכת באותו זמן כשהייתה אהבה. מה לא תסכימו בחיים לעשות איתו? לרצוח, לפגוע באחרים, לשקר ועוד כאלה וכאלה... מה יגרום לכם להיפרד סופית מבן זוג ולעולם לא לחזור אליו שוב ולדבר איתו? כשהוא ישבור לי את הלב וינסה לשחק בי. מה דעתכם על הסמויים שפה?יש פה סמויים? זה מעניין... ספרו על הניק ולמה בחרתם דווקא אותו? הניק שלי סופה זה שם של כלבה שנפטרה לפני כמה ש' טובות והיא היה הכי הכי אז זה ניק שהולך איתי סופה10

עונה-כי משעמם לי..

אם הייתם מוצאים להורג מה הייתם עושים? לא הייתי מוציאה..רק המתת חסד על מה הייתם מתחרטים?לא מתחרטת על דברים שעשיתי..מתחרטת על דברים שעדיין לא עשיתי איזו ארוחה אחרונה הייתם אוכלים?מילקי?! מה הדבר האחרון שהייתם עושים?ישנה אם היה לכם מכונת זמן לאיזה זמן הייתם חוזרים ומה הייתם משנים?הייתי חוזרת ללפני שנה..והייתי משנה הכל! פרט ללימודים מה המשפט הכי שמעצבן אותכם?"נשתמע,ביי" מה המשפט שהכי נעים לאוזן?אני אוהב אותך איך היו ימי בית הספר?שנאתי את ביה"ס אבל, אהבתי את החברים מתגעגעים?לא..ממש לא מה הזיכרון הכי זכרוני משם?עמית..היינו חברים שנתיים מה יכול לגרום לכם ממש לשנוא בן אדם?אין דבר כזה לאן הכי רחוק שתלכו עם אהובכם?הכי רחוק שאפשר מה לא תסכימו בחיים לעשות איתו?סדו.. מה יגרום לכם להיפרד סופית מבן זוג ולעולם לא לחזור אליו שוב ולדבר איתו?בגידה,שקר,הסתרת הקשר,חוסר הבנה ,חוסר הקשבה,זלזול.. מה דעתכם על הסמויים שפה?סבבה ספרו על הניק ולמה בחרתם דווקא אותו?כי מלאך אני לא אהיה בחיים..וטוב שכך!

למעלה