שאלון מקורי

עונה לשאלון של עצמי ../images/Emo9.gif

שם: מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה? חם = אב החתן שבעולם הקדום היה ראש המשפחה. טל = גשם ברכה (בתקופת התנ"ך, היום יש לזה משמעות אחרת שאתם בטח מכירים). מה הקשר בין שני החלקים? תהרגו אותי. בכל אופן, אבא החליט על זה כי הוא אהב את הצליל ורצה שם תנ"כי (לא בגלל הקטע הדתי, בגלל הקטע התרבותי). גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? ביולוגי - 32 בעוד חודש בדיוק. אינטלקטואלי - 200 מלידה. מנטאלי - 3 בערך. לא סתם. קצת יותר, אבל ממש לא מתקרב לגיל הביולוגי. ואוף, כמה מעצבן ששלושת הגילאים האלה לא תואמים בגרוש. מין: האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? כשהייתי קטנה ממש רציתי להיות בן. היום אני כבר לא מרגישה ככה, אבל מצד שני קשה להגיד שאני ממש מרוצה. נכון שיש יתרונות מסוימים בלהיות אשה, אבל מכיוון שגברים מנהלים את העולם, נשים סובלות מהרבה בחינות וזה מקומם אותי מאד. בכל אופן, אם הייתה ניתנת לי האפשרות הייתי רוצה להעביר איזה יום או שבוע בתור גבר, סתם כדי לראות איך זה. מקום מגורים: אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע? אני כל הזמן משנה את דעתי בקשר לדברים האלה. היתה תקופה שרציתי לגור בירושלים, אבל ממש עבר לי. היתה תקופה שרציתי לגור בצפון, אבל היום אני פחות נלהבת מהרעיון. בסך הכל אני די מרוצה מבאר-שבע. אני אוהבת אותה. היא מתאימה למידותיי. בעולם לא יודעת איפה הייתי רוצה לחיות, אבל מקומות שהייתי ואהבתי מאד הם צפון קרולינה, סן פרנסיסקו, הולנד ואיטליה. הייתי שמחה לגור שם איזשהו זמן. מס' אחים: מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? תלוי מי האחים שלך. בכללי אני חושבת שהכי טוב להיות הקטנה (ואיזה מזל, זה מה שאני). ואמנם לא זו היתה השאלה, אבל מכיוון שהנושא עלה בתגובות של כמה מהשאר, תמיד רציתי אחות, גדולה או קטנה זה פחות משנה. חיות בית: למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? כשהייתי קטנה אמרתי שכשיהיה לי חתול אקרא לו קליפס, אבל כשלקחנו את החתולה הראשונה קראתי לה שנהב בגלל הצבע שלה. אחר-כך אמרתי שכשיהיה לי חתול אקרא לו משהו מהמיתולוגיה היוונית אבל לבריי קראתי בשמה כי מצאתי אותה יום אחרי שדיברת עם הבמאית של ההצגה שהשתתפתי בה והיא אמרה לי איך קוראים לאחת מבנותיה והתלהבתי משמה והוא נתקע לי בראש. הקטע המשעשע הוא שעכשיו הבת שלה היא החברה הכי טובה שלי, אז לחתולה שלי ולחברה הכי טובה שלי יש אותו שם (מסוג הדברים שיכולים לקרות רק לי). טארה נקראה כך כי היא שחורה כמו זפת (tar באנגלית), כי אני אוהבת את הצלילים של השם ועל שם טארה מ"באפי" (וכמו בריי, גם טארה מזכירה את מי שהיא נקראה על שמה) חיה אהובה: אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? טיגריס, כי אני מעריצה את הפראיות, התעוזה, המהירות, האצילות והחתוליות. צבע אהוב: אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה? הצבע האהוב עלי הוא כחול קובלט, אבל לדעתי הצבע שמאפיין אותי הוא טורקיז. כי זה צבע לא מוחלט, הוא בין לבין. כי הוא ייחודי ומעטים אלה שאוהבים אותו. הוא מתוחכם קצת, לא צפוי מראש, לא בנאלי. זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? די מסכימה עם התשובות של מוטי. עמוד ראשי של עיתון ולוח שידורים. דיסק עם תוכניות הטלוויזיה האהובות עלי. דיסק עם השירים האהובים עלי מהזמן האחרון. את הקלפים שכל הילדים בדיוק אוספים כרגע. איזה יומנוער. צילומים שהייתי מצלמת. אולי ציור. מכתב ארוך. בגדים תקופתיים. קווצת שיער. תמונה שלי. בטח יש עוד, אבל נגמרו לי הרעיונות כרגע. שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? כן ולא. אני אוהבת את אלו שהן קצת יותר ספציפיות. שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? אין דבר כזה חפרני מדי. זה די מקורי. וכן, הייתי רוצה לראות עוד כאלה בהמשך ולאו דווקא להיות זו שכותבת אותם תמיד, למרות שעקב דרישות הציבור, אין לי בעיה לכתוב עוד אחד כזה מתישהו.

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifאני :)

שם: מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה? אין כ"כ פירוש,הדבר הראשון הוא שנֹגה זה כוכב,והשני הוא שנֹגה באנגלית זה ונוּס שהיא אלה כלשהי
[http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%A1 ] גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? ביולוגי 13,וכל השאר אני אשאיר לעצמי
מין: האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי?אני מעדיפה להיות בת ולא בן,ולא,ממש ממש ממש לא הייתי רוצה להיוולד כבן
מקום מגורים: אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע?אני אבחר בסן פרנסיסקו,והיום הזה בטוח יגיע מתישהוא,וכי דודה שלי גרה שם
אז בעיקר כי אני בקושי רואה אותה,וגם בגלל שזה חו"ל,מקום אחר,חוויה אחרת :) מס' אחים: מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה?אני חושבת שאמצעי,כי כל עוד הפרש הגילאים בין הגדול לאמצעי ובין הקטן לאמצעי לא גדול מידי זה יכול להיות נחמד שיש עם מי לדבר משני הצדדים
אבל כקטנה זה גם לא נוראי
חיות בית: למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה?אני חושבת שהמוזה של השם הייתה באה לי כשהייתי מקבלת את החיה,אבל בכ"ז,אם היתה לי חתולה לבנה הייתי קוראת לה טינקי
[תמיד חלמתי כל חתולה לבנה!ולקרוא לה טינקי יהיה בכלל התגשמות חלום
] חיה אהובה: אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה?חתולה.אבל בלי ציפורנים כי לא בא לי להתעצבן על אנשים וישר לשרוט:) צבע אהוב: אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה?באמת שאין לי [פאקינג] מושג
זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים?אולי מצלמה עם תמונות של מקומות בארץ,פלאפון,דיסקים טובים ודף שכתוב עליו הכתובת של הפורום[לפחות שידעו שהיינו מתורבתים
] שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות?שאלות נוראיוווווות
אני גם כל פעם עונה עליהן משהו אחר,זה אף פעם לא אותן תשובות קבועות
שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך?אחלה שאלון
לא חפרני מדיי,מספיק מקורי,ובכיף הייתי רוצה לראות עוד כאלה;]

moton

New member
תמונות זה גם חשוב לזיכרונות..

אבל לי יש תמונות באייפוד חה חה חה

../images/Emo79.gif../images/Emo204.gifכן כן תתלהב../images/Emo11.gif

אתה יודע מה?!כשאני אקבל את האמפי3+אפמי 4 בצורת אייפוד נאנו שלי אני גם אקבור אותו!
ככה שהם גם יראו תמונות,גם קליפים וגם מוזיקה
מרוצה?

עדי C

New member
../images/Emo203.gif

שם: מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה? עדי - תכשיט. ההורים רצו שם שיהיה דומה לשם של סבתא ז"ל - ידידה. גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? ביולוגי - 20.5 מנטלי- לא סגורה על זה.לפעמים 15. מין: האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? כן. הייתי רק מודה אם היינו יכולות להיוולד מראש בלי שיערות לא-נחוצות במקומות מסויימים בגוף. מקום מגורים: אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע? אני תמיד אומרת איטליה. וכל פעם כשאני חוזרת לארץ מחו"ל אני נדהמת מחדש מהאופי הישראלי , לרעה. אבל לטווח הרחוק אני לא מסוגלת לחשוב על עצמי גרה במקום אחר. מס' אחים: מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? אני סנדביץ'. הייתי רוצה להיות הקטנה, [לאחות גדולה] בגלל הפינוקים והבגדים וכל מה שמשתמע מזה. חיות בית: למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? חיה אהובה: אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? צבע אהוב: אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה -אדום כולי סערת רגשות בלתי פוסקת. זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? תמונות, מכתבים, יומנים שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? כן. ולמה דווקא 3 דברים? למה לא 4? למה לא 2? שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? שאלון מקורי. וכן הייתי רוצה לראות עוד

רונושי

New member
../images/Emo9.gif

שם: מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה? הפירוש של השם זה שמחה,קראו לי ככה כי חשבו שזה שם יפה..וברור שאני הבאתי המון שמחה!!!
ואין לי מושג של מי היה הרעיון. גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? הביולוגי-17 האינטלקטואלי-תלוי מתי.. והמטאלי-לפעמים אני יכולה להתנהג כמו אשה בת 40 נשואה +ילדים. ולפעמים כמו מישהי שעוד לא סיימה טרום חובה.. מין: האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? אמממ...נראה לי שכן...מה שדי עונה על השאלה השנייה. מקום מגורים: אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע? האמת שאני מאוד אוהבת איפה שאני גרה (ירושלים) יש פה את השקט וגם את העיר. מס' אחים: מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? אמממ...בתור בכורה אני חייבת להתלונן ולהגיד שיותר קל לאחי, למרות שדי בסדר לי ככה..זה לפעמים מגניב להיות 'האחות הגדולה' חיות בית: למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? לכלבה שלי קוראים צ'ופי וחברה שלי נתנה לה ת'שם ואין לי שמץ של מושג למה.. חיה אהובה: אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? נראה לי כלבת בית-מפנקים אותך,משחקים איתך,ישנים כל היום-מה רע? צבע אהוב: אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה? אין לי שמץ..
זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? תמונות,סרטי וידאו בייתים,ואת מחברת היסטוריה אבל אותה כי פשוט המחשבה של לקבור אותה באדמה נשמעת טוב... שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? דווקא לא ממש מעצבות.. שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? שאלון מקסים

../images/Emo214.gifאני../images/Emo9.gif

מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה? לסבתא שלי שנפטרה שנה לפני הולדתי קראו רחל ואני נקראת על שמה
בהתחלה רצו לקרוא לי גילי כי אמא שלי מאוד אהבה את השם וחשבו גם על סתיו כי נולדתי בסתיו
אבל אני שמחה שיש לי את הכבוד להיקרא על שמה של סבתי
מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? אני בת 15 וחצי והשאר אנ'לא יודעת לפעמים אני נראת/נשמעת ילדה קטנה ולפעמים הרבה יותר בוגרת לגילי..זה משתנה האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? סה"כ אני מרוצה..תמיד חשבתי שהכי כיף לבנים שהם לא צריכים לטפח את עצמם יותר מידי..ז"א לא צריכים להוריד שערות או להתשגע עם המחזור..וללדת!! סה"כ להיות אישה זה נורא קשה אבל מצד שני זה המין הטוב ביותר
אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע? אני גרה בחיפה בקרית מוצקין אבל הייתי נורא רוצה לגור בת"א..זה המרכז! אני כ"כ אוהבת לבוא לשם כל מפגש או לדודים!! אני כ"כ אוהבת את הצפיפות ואת הישראליות ששם! אני מרגישה שם הכי ישראלית שיש..אני גם נורא אוהבת את לונדון..והייתי שמחה גם לגור שם לאיזו תקופה קצרה! אבל על הארץ אני לא מוותרת ואם צריך להחליט אז ת"א
מס' אחים: מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? אני חושבת שהכי שווה זה להיות אמצעי..גם יש לך ת'גדולים מעליך שמפנקים אותך וגם יש ת'קטנים שאתה יכול לשלוט עליהם
אני אישית הכי גדולה וזה לפעמים נורא מבאס אבל כשאני מסתכלת על חברות אחרות שלי שהן קטנות אני נורא מרחמת עליהן, ההורים מתייחסים אליהן אל תינוקות ואני מרגישה ממש בוגרת לידן, ההורים שלי מדברים איתי ומשתפים אותי הרבה יותר וזה הרבה יותר נחמד אבל לא הייתי מתנגת לאח או אחות גדולים
חיות בית: למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? יש לנו כלבה וקוראים לה ג'ולי, לא אנחנו קראנו לה ככה אלא הבעלים הקודמים שלה
אבל אתמול אחותי הביאה גור קטן הביתה, אני לא בטוחה שהוא ישאר הרבה זמן אבל כבר התחלנו לחשוב על שמות ואחותי ממש תקועה על השם פ'ץ
חיה אהובה: אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? לא הייתי רוצה להיוולד בתור חיה
ואם כבר אז בתור סנאי..כי זאת חיה כ"כ חמודה ויפה..אבל מסכון בעצם להיות סנאי
לא יודעת
צבע אהוב: אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה? ורוד כי אני פאקצה^&*#%^%!!!!!!!!111111111111
סתם..לא יודעת מאוחר לי לחשוב על דברים כאלה
זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? הייתי רושמת לי את כל רשימת האנשים שעולים לי לראש שקשורים אליי לזמן הזה..הייתי רושמת ליד כל אחד איך הוא קשור אליי..וכמה אני אוהבת אותו או שמחה שיש לי אותו..[זה בעצם כמו יומן כזה שיש לי..וכבר הרבה זמן חשבתי על לעשות כזה דבר..זה נורא מעניין לראות את זה אחרי כמה שנים
ופתאום להזכר באנשים]
שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? נורא מעצבנות..אני אף פעם לא יודעת מה להחליט
שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? ממש מקורי, ממש אהבתי היה מעולה!! ואני אשמח לראות עוד כאלה בעתיד

danit1234

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שם:דנית מה פירוש השם שלך (אם יש)? אין פירוש למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה? כי אחותי רצת הייתה לזה איזה ילדה בגן שקראו לה ככה והיא אהבה תשם
גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? ביולוגי -13.5 אינטלקטואלי לא יודעת נראה לי בערך אותו דבר ומנטאלי ממ לא יודעת מין: האם את/ה מרוצה מהמין שלך?כן האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? ממ לא מקום מגורים: אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע?בעקרון טוב לי בישראל אני לא יודעת איך זה לגור במדינות אחרות ככה שאני לא יכולה לשפוט מרחוק מס' אחים:2 חוץ ממני מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? חיות בית: למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? אחת חתולה פרינסס כי היא הגיעה עם השם שמתאים לה :] וכלבה סוויטי כי היא הייתה ממש מתוקה ודודהשלי הציעה וזה היה שם ממש חמוד אז הסכמנו למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? חיה אהובה: אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? כלב - בדר"כ הם לא גומרים כשניצל
ממ הם יכולים להסתדר לבד , זו חיה נורא נאהבת והם חכמים למרות שגם חתולים חכמים צבע אהוב:סגול כחול אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה?אפור -כי אני לא שחור ולא לבן אני באמצע זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? וואי אין לי מושג ממ תמונה אולי וואי שאלה מעניינת אבל אין לי מושג
שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? כן כאילו מי היה רוצה להגיע לאי בודד ואם כן למה שהוא ייקח רק 3 דברים ?
שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? שהוא מעניים חפרני מדי? לגמריי לא מקורי מספיק? כן אני חושבת שכן האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? בכיף שלך

g a l4

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה? הפירוש זה שמח,וגם נחשול.נקראתי ככה כי ההורים שלי אהבו את השם הזה... ורעיון של אבא גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? ביולוגי-14 השאר זה תלוי מתי... מין: האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? אני מרוצה מהמין שלי. לא הייתי רוצה להיוולד זכר אבל לפעמים זה מעניין להיות מהצד שלהם
מקום מגורים: אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע? בטוח שהייתי נשארת בארץ למרות שאני מאוד אוהבת את ניו יורק והיה שלב שרציתי לעבור לגור שם.אבל עכשיו אני לא מתכוונת לעבור לארץ אחרת. הייתי רוצה לגור בת"א כי זאת נראת לי עיר ממש מגניבה
למרות שגם הייתי רוצה לגור במושב קטן,זה גם נחמד והיישוב שלנו הופך ומתקרב להיות עיר
מס' אחים:2(לא כולל אותי) מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? אני לא בטוחה שזה חשוב קטן גדול או בינוני,אנחנו שלושתינו מסתדרים מצויין
וזה גם תלוי בהפרש הגילאים ובעוד דברים.ילד יחיד לא נראה לי שזה כייף... חיות בית: למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? יש לי כלבה,והיו לנו כמה רעיונות לשמות,בסוף אחותי בחרה כי בגללה הביאו לנו כלבה
חיה אהובה: אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? חיה אהובה זה כלב
נראה לי שהייתי רוצה להיוולד כלבה כי זאת בין החיות שבני אדם הכי מתייחסים אליהם ומתפלים בהם... צבע אהוב:טורקיז...
אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה?
נראה לי שטורקיז...אני מאוד אוהבת את הצבע הזה. זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? הייתי שמה בה כמה דברים שמסמלים אותי וחשובים לי...
שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? חחחח אכן כן,למרות שזה גם תלוי את מי שואלים
יש כאלה שעונים תשובות ששווה להקשיב להם
("בעלי,הבן שלי ווי או די"
שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? אהבתי את השאלון
קבלי ח"ח
ואם את רוצה תעשי עוד

../images/Emo118.gif../images/Emo190.gif../images/Emo13.gif

שם:מג מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה?נראלי זה שם של אבן או משו
על שם סבתא מרגלית
כפרעלייה
ואמא רצתה לקרוא לי מיתר
גיל:15 מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? 15 והשניים אין לי שמץ מזה
האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי?מרוצה באח מרוצה...חוץ מהמחזור הכל מצויין
ודווקא כן...בא לי להרגיש ליום אחד או שניים מה זה להיות בן
מקום מגורים:חולון
אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע?האמת? שבחולון. זה עיר מרכזית,מטופחת,נקייה והכי כיפיית שבעולם.
ובחו"ל? האמת שבקנדה
למה? לא יודעת
מס' אחים:אני ועוד אחות ואח גדולים
מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה?האמת שהאמצעי...לא יודעת למה
וילד יחיד זה משעמם
חיות בית:בילי הכלבה שלי
למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה?אני החלטתי על הם שלה...שמעתי אותו יום קודם והתלהבתי ממנו...ועשו לי הפתעה ופתאום הביאו לי כלבה...אז קראתי לה בילי
חיה אהובה:עקרב,אריה,כלב...יש מלא
אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה?לביאה...מלכת החיות
צבע אהוב:כחול,ירוק,שחור...
אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה?לא חשבתי על זה
כחול כהה.... זכרונות:יש מלא...טובים או רעים?
נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים?את כל הדברים של אבא שלי
שאלת האי בודד:אה?
מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות?השאלות חפרניות זה כן...ומה הייתי לוקחת לאי בודד? חברים שלי, כדור ומוזיקה
שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך?עזבו אותי באמאש'כם

עונה!וכל הכבוד על ההשקעה!../images/Emo80.gif

שם:דניאל
מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה?אממ..אני אל יודעת מה פירוד השם שלי=]] בטח יש שמה משו..אבל נקראתי ככה בגלל שההורים שלי אהבו את השם..וכי סבא רבה שלי שקראו לו דניאל נפתר ..ומישו היה חייב להיקרא על שמו(ככה זה אצלנו האשכנזים)וזה היה רעיון של ..אמא שלי(אני אל בטוחה)וסבתא שלי... גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? אני בת 14..מרגישה כמו בת 3 אבל אני יוכלה להתנהג כמו בת 18..(זאת הייתה הכוונה..כי אל ממש הבנתי
) מין:נקבה האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי?אני פסדר איתי..אבל היתי מעדיפה להיות בן..הז הרבה יורת מגניב.. מקום מגורים:רעננה אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע?ליד הכינרת...כי אני מאוד מאוד אוהבת את האזור הזה..יש בו המון שלווה ורוגע..ואין לחץ..וגם האנישם שם יותר נחמדים..פא כולם צפונים מסריחים! מס' אחים: מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה?הסיפור של האחים שלי הוא טיפה מורכב..יש לי 2 חצי אחים(מהנישואים הקודמים של אבא שלי)כככה שאני גם בכורה וגם לא..יש לי עוד אחות קטנה שהיא גרה איתי בבית..וזה..זה סיוט! חיות בית: למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה?אממ..אני לא יודעת איך הייתי קוראת לו..אבל הייתי רוצה כלב..כי הז כייף...קטן כזה חמוד..שלא גודל..פינצר או משו כזה.. חיה אהובה: אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה?אני אוהבתץ את עצמי..ולא הייתי רוצה בחיים להיות חה אחרת..חוץ מזהץ..אומרים שמי שנולד בתור בנדם תמיד ישאר בן אדם כל הגילגולים הבאים שלו.. צבע אהוב: אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה?אני חושבת ירוק בהיר..כי אני לפעמים יכולה להיות מאוד outgoing(אני אל זוכרת את איך אומרים את זה בעיברית
)אבל לפעמים מאוד שקטה..חוץ מזה..זה צבע נורא יפה... זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? הייתי שמה תמונה של ניו יורק מלמעלה ..אמ פי 3 (מהמשוכללים..)תיק שק ופרח... שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות?לא ממש..זה גורם לך באמת לחשוב על הברים שחשובים לך..זה מעצבן בתור שאלה שמישושואל אותך פנים אל פנים..אבל בתור שאלה לחשוב עלייה היא נורא נחמדה.. שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך?הייתי
..הוא מאוד נחמד..אבל לא היו בו מלא שאלות...אבל הוא מאוד נחמד!!וידידותי למתמש!

פירוש שמך

קודם כל היה דניאל בתנ"ך שעל שמו ספר דניאל. שנית: דן=שפט, אל=אלוהים, דניאל=אלוהים שפט אותי.

naamonet13

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם:נעמה. הפירוש של השם הוא נועם,נעימות. נעמה מנעימה את חברתם של האנשים שסביבה. בתנ"ך תובל היה הנפח הראשון ואחותו הייתה נעמה. אז אחרי שאחי תובל נולד הוריי החליטו יחד שאם אני אצא בת ייקראו לי נעמה, כמו אחותו של תובל. הגיל הביולוגי הוא 14.5. בעיקרון הרבה אנשים אמרו לי שאני בוגרת יחסית לגילי, אבל גם לי את הרגעים האלה של הילדותיות והשטות
מקום מגורים: אני לא אוהבת את ראש העין. היה הרבה יותר נחמד לגור פה אם העיר הייתה משתכללת, אם היו פה יותר קניונים, אם לא היה כ"כ משעמם. אם לא הייתה כזאת גזענות. אבל למרות כל המגרעות הללו טוב לי פה
(ותמיד אפשר לצאת לת"א) מס' אחים: 2. אח גדול- תובל. אחות קטנה- נגה. הכי טוב להיות הבינוני לדעתי
אם אתה גדול- אתה האחראי, ואם אתה הקטן אז אתה התינוק הקטן... ובאמצע אתה באמצע
אבל לכל סוג יש את החסרונות והייתרונות שלו. חיות בית: חתול- מייקי- היה לנו חתול אחד בשם מייק,רצינו שם אנגלי כזה. ואז הוא מת וקראנו לזה שבא אחריו על שמו של זה שמת. חתולה- קלי- החתולה שלי. היא הייתה חתולת רחוב ואז אימצתי אותה. אז חשבתי על שם בשבילה וחשבתי על השם "לאקי" (lucky) מפני שהיא ברת-מזל שאימצתי אותה. אבל אז החלטתי שזה ממש לא מקורי,הפכתי קצת את האותיות ויצא "קלי" (חוץ מזה שאהבתי את השחקנית ששיחקה את קלי בבוורלי הילס שראיתי באותו זמן שקלי הגיעה אלינו.) עוד חתולה- לילה. כי היא שחורה. (ואין הרבה מה להרחיב..
) חיה אהובה: הייתי רוצה בתור חתול. רק להתנקות כל היום,להתפנק,לקבל יחס, לאכול כמו שצריך,בלי דאגות משום דבר
החיים הטובים. צבע אהוב: כחול. -כי אני אוהבת את הצבע הזה. -כי החדר והבגדים שלי רובם כחולים. -כי יש לי ראש כחול -כי אני ממש אוהבת את הים ואת השמיים.
זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? הייתי שמה תמונה שלי ושל 6 החברות הטובות ביותר שלי. תמונה של המשפחה שלי. ובכלל,הרבה מאוד תמונות. שאלת האי בודד: מעצבנת ביותר. שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? כן. הייתי רוצה. אחלה שאלון

../images/Emo188.gifעונה../images/Emo70.gif

פששששששש מרגע לרגע השאלונים הופכים להיות הזויים בצורה בלתי נילאת. מה השלב הבא?! שם: מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה? הפרוש של השם שלי זה דור דורות אין הכוונה שיהיו לי הרבה דורות...שושלת. נראה לי אין לי מושג למה נקראתי ככה אמא שלי פחתה ספר שמות וראתה את השם הזה ואהבה אותו...הרעיון היה שלה...לא היה ממש דיונים עם האבא לגביי השם.. גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? שאלה מסובכת קצת לתשובה.! כי אני טיפוס מאוד לא החלטי ככה גם הגיל שלי אני בת 17 אבל מוגדרת כתינוקת מגודלת בהרבה מקרים, וישנם מצבים שאני האדם הכי אחראי ובוגר שראיתם אז זה הכל תלויי אני חושבת שכל אחד צריך שיהיה לו את הצד הילדותי הזה כי אנחנו בכל מצב עדיין ילדים... מסתבר בלי ידיעתי שהפכתי להיות המחציקה של החברה מוזר אבל אף פעם לא הייתי כזאת וזה מגניב למצוא אצלי צד שכזה... מין: האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? לא הייתי הופכת לגבר בשום מצב!, למרות שיכול להיות שהייתי בגילגול הקודם גבר, בעבר הייתי רבה הרבה מכות, הייתי דיי אגרסיבית, ומשחקת כדורגל, בקיצור סוג של טום בוי כזה... אני מאוד מאוד מרוצה מהיותי אישה ולא גבר, לא הייתי רוצה להוולד בן לא מוצאת חיבור שלי עם הצד הזה!...אולי בעבר היה אבל עכשיו אין...תודה לאל.. מקום מגורים: אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע? מס' אחים: מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? דבר ראשון הייתי רוצה שיהיה לי בית בת"א.. אם מדברים על ישראל. אם מדברים על חו"ל זה כבר סיפור אחר.הייתי רוצה לגור באיטליה, או בצרפת הם מקומות מאוד רומנטיים והייתי רוצה לבקר בהם ובכלל לגור שם.. אחים טוב תמיד הייתי בת יחיד היה לי הכל מהכל.. ברוך השם! שיש אח זה קצת סיפור אחר...אני בכורה אז יש לזה משמעות אבל רוב צומת הלב לא באה אלי מצד האבא ..כי הוא מגדל את אחי... סיפור ארוך(ההורים גרושים) אבל אני מקבלת עדיין מה שאני רוצה וזה מאוד כייף ולא משפיע עלי להפך למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? חיה אהובה: אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? , אם זה היה בן אז הייתי קוראת לו תומי,שם חמודי כזה ואם זו היתה בת אז דולי אולי הייתי רוצה להווילד בתור זיקית,אני מאוד אוהבת את החייה וגם את הצבעים שלה והיה מעניין אותי לדעת איך הייתי מסתדרת עם ההסואה הזו בתור חייה. צבע אהוב: אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה? אממ אני חושבת שיש כמה שילובים של צבעים אדם, אני חושבת שזה צבע מאוד שולט וחזק, אני מאוד אוהבת להיות במרכז העיינים... לבן צבע מאוד טהור אני לא אחת שתפגע במישהו,אני גם אחת שרבה עם מישהו ושוכחת תוך שניה... אז אולי זה מתאים (הצבע) כחול אני מאוד מאוד אוהבת את הצבע הזה! צבע של שלום, צבע של שלווה זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? אני חושבת שהייתי שמה שם את כל זיכרונות הילדות שלי כה זה דבר שאף אחד לא רוצה לשכוח ואולי גם כל מיני תאריכים חשובים ומקרים כמו פטירתה של סבתי 25.6 שאלת האי בודד:מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? מה הייתי לוקחת לאי בודד מוסיקה,חבר,ואיזה ספר טוב! מה עוד צריך!את השאר כבר נמצא שם שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? בהתחלה היה נראה כזה...אבל בהמשך היה אחולה...מאוד מאוד מקוריי..לא ממש חופרי.. הייתי מאוד רוצה שיהיו שאלונים כאלה בהמשך

עונה

שם: מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה? סיון. אין משמעות מיוחדת, ההורים אהבו אותו וגם אחי הגדול. גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? ביולוגי 23 ועל השאר אני צריכה לחשוב מין: האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? מרוצה. מקום מגורים: אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע? תל אביב
(אני גרה בעפולה) יש שם אווירה אחרת וכייפית לפעמים אני מגיעה לשם ופשוט שוכחת מכל הצרות והעולם. מס' אחים: מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? אני הכי קטנה יש לי אחות 1 ו2 אחים. אין לי מושג חיות בית: למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? אני קבעתי לכלב שלי את השם. חיפשתי שם מקורי וגם עם משמעות יפה (בתקופה ההיא הייתי פאקינג קיטצ'ית
) וזה שילוב של העיר רומא שאהבתי ורומיאו מהסיפורים. חיה אהובה: אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? ציפור. חופש
צבע אהוב: אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה? הצבע האהוב עליי הוא אדום. אני לא יודעת מה כל צבע מאפיין אז אני לא יכולה לענות על זה. זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? שאלה טובה. אני צריכה לחשוב על זה... שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? מאוד! והייתי לוקחת משהו לכתוב בו שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? חפרני אבל לא מדיי מקורי והייתי רוצה לראות עוד!!!

למעלה