שאלון מקורי

שאלון מקורי

אז אחת לכמה זמן מתפרסם כאן שאלון שגנוב מפורום אחר, עם שאלות שפחות או יותר שאלו אתכם כבר בעבר בשאלונים כאלה. אז החלטתי שאכתוב שאלון מקורי, עם שאלות שסביר להניח שלא נתקלתם בהם בעבר (חפרניות, כמובן), ואם מישהו ירצה לגנוב אותו מהפורום שלנו, אז לפחות נדע שהיינו הראשונים. שם: מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה? גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? מין: האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? מקום מגורים: אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע? מס' אחים: מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? חיות בית: למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? חיה אהובה: אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? צבע אהוב: אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה? זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך?

עונה../images/Emo47.gif ראשונה???../images/Emo12.gif

מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה? למען האמת אמא שלי רצתה לקרוא לי נעה
(לא סגורה אם זה היה עם ו' או בלי
) ואבא שלי לא הסכים בטענה מפגרת שיקראו לי כל הזמן בגן "נעה מנוע" ואז הוא בחר בשם לירון. שזה אומר לי- רון. הם אמרו שאני יביא להם שמחה ואני באמת יצאתי הבדרנית של המשפחה
אבל היום אני מבינה שזה הכל היה תירוץ כי זה לא מנע מהילדים בגן לקרוא לי "לירון בלון""לירון וילון" "לירון חלון" ועוד כמה ורסיות מוזרות. אבל אל נא תקחו ללב. החזרתי להם
כמו שרק לירון יודעת.
גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? זה שאלה קשה. אני טיפוס מאוד דינמי בקטע הזה. יש ימים שאני מוגדרת ילדה מגודלת. ועושה שטויות של גנון. ויש ימים שאני הכי בוגרת בעולם ואנשים עומדים בתור לשמוע את עצותיי. לא מוכנה לתת לילדה שלי ללכת לעולמה. כנראה שמפה נובעת הבעיה האמיתית. או שזה לא כזאת בעיה. טוב נו
מין: האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? לא נראה לי שהייתי גבר מעולם. בשום גלגול. אני חושבת שזה עונה על השאלה לא?
זה עם דבילי, מנוון, לא מתקדם, פרימיטיבי, טיפש, ובעל איבר מאוד לא נוח בין הרגלים. אני מוכנה לסבול מאוד מחזורים, עשר לידות, אלפי מריטת גבות ולא להיות גבר. מספיק החלטי?
מקום מגורים: אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע? תל אביב
אני פשוט אוהבת את העיר הזאת. בניגוד לצפון שם אתה יכול להיות מה שבא לך ולעשות מה שבא לך מבלי שישפטו אותך, אפילו לא בסתר. וגם נורא מגוון שם. אתה יכול לראות ברחוב איש לבוש אלגנט ואחריו את עידן רייכל נגיד
זה מעניין ומצחיק ובכלל נראה שתמיד יש שם מה לעשות. אהה והאלכוהול שם גם הרבה יותר זול
מס' אחים: מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? אמממ יש לי אחות גדולה נשואה. אני השניה ויש לי עוד שני אחים קטנים. האמת שטוב לי ככה לא הייתי משנה את זה, אולי הייתי רוצה עוד אחות קטנה אבל בטח גם ממנה היה נמאס לי מהר אז זה לא כזה קריטי. "טוב לי עם עצמי"
למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? אממ לא חושבת על זה. לא נראה לי שתהיה לי חיה. אנחנו לא מסתדרים. אולי סוס או דולפין אבל לא נראה לי שיאשרו לי להכניס אותו הביתה
חיה אהובה: אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? אמממ בטח סוס. נראת לי חיה אצילית ומפונקת כמעט כמוני
צבע אהוב: אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה? כחול
לא יודעת למה. זה צבע שאני אוהבת מילדות, עוד בתקופה שהייתי אופטימית
זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים?
אני לא בטוחה שהבנתי את הכוונה. אמממ הייתי קוברת כל מיני תקופות וחויות בחיים שלי. אבל נראה לי שאני ישאיר את זה חסוי לבינתים ברשותכם
שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? האמת שלא, תמיד יש לי תשובה מוכנה מראש
אין לי בעיה עם השאלות הצפויות. יותר עם הלא צפויות
שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? שאלת המשוב
אממממ בעקרון לא מתה על שאלונים. בעיקר בגלל ההדגשות האלה. אבל בגדול היה מעניין. פתאום נזכרתי בדברים שלא חשבתי עליהם הרבה זמן. חמישה כוכבים

אז אני אהיה שנייה?

שם: מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה? רעיון של אמא... לא ברור לי למה, והדבר היחידי שאנ יודעת הוא שהמקור זה מהתנ"ך [מוזר מאוד בהתחשב בעובדה שאמא אתאיסטית קיצונית כמעט כמוני]. בהתחלה הייתי אמורה להיות יעל, אבל לאמא יש קרובת משפחה בשם הזה אז היא וויתרה... ואז היא רצתה יסמין, אבל אחרי שאבא שלי אמר את זה עם דגש על ה"יס" היא וויתרה
גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? ביולוגי 18. על השאר אני מנועה מלהגיב
מין: האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? מרוצה רוב הזמן. בנות זה אחלה
יש קטעים שאני חושבת שהיה פשוט יותר להיות גבר, אבל ces't la vie. אולי בגלגול הבא
מקום מגורים: אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע? מושב כלשהו במרכז. קרוב מספיק לת"א כדי לא להרגיש מנותקת כ"כ, רחוק מספיק כדי להינות מאיכות החיים של מושב. מס' אחים: מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? קשה לי להגיד, כי יש לי ניסיון רק במה שאני
טוב לי ככה, למרות שלפעמים אני רוצה גם אחות גדולה, כי נראה לי שזה היה יכול לעזור לי בכל מיני דברים. חיות בית: למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? לא אנחנו בחרנו את השם, אלה הבעלים הקודמים שלה - אנג'ל, כי בתור גורה היא הייתה שקטה כזאת. עכשיו קצת פחות
לפני שידענו שיש לה שם, רצינו לקרוא לה מילאקי [milaki], שלפי אח שלי זו אלת החיות או משהו כזה. חיה אהובה: אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? סוס פרא
כי הם כ"כ מדהימים. צבע אהוב: אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה? פעם הייתי אומרת שחור, כי זה היה אני in and out, היום אני כבר לא יודעת. אולי כחול. זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? עשיתי את זה פעם עם מי שהייתה החברה הכי טובה שלי, אבל אין לי מושג איפה קברנו את זה, ואני גם לא זוכרת מה שמתי שם. ועכשיו סתם אין לי מושג מה לשים שם. שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? מאוד
שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? אחלה, לא, כן, כן.

שירוש1989

New member
זה מה שאני עושה במקום ללמוד../images/Emo10.gif

השם המלא שמור במערכת מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה? נקראתי ככה כי ההורים שלי חשבו שזה שם יפה, ובגלל שלבת של חברים טובים של ההורים שלי קראו ככה. בקיצור כי ההורים שלי לא מקוריים בעליל. גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך?ביולוגי- 17 עוד פחות מחודש(אמאלה
). אינטלקטואלי- תגידו אתם לי
מנטאלי- לפעמים אני ילדה קטנה ולפעמים בת 40. בת 17 אני רק כשטוב לי מין: בת (כן אני יודעת שאומרים נקבה) האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? לפעמים אני מרוצה ולפעמים לא, כמו כולם. לפעמים אני בכלל מרגישה כמו בן, ולא בקטע של לשחק כדורגל להתעסק במחשבים ולהמשך לבנות, אני לא יודעת להסביר למ הכוונה שלי. אבל אני שמחה שאני בת בסופו של דבר. מקום מגורים: אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע? הייתי רוצה לגור בארץ. אולי באיזור ראש העין-כפר סבא-משהו עם השרון. נראה ונשמע איזור נחמד לגדול בו. מס' אחים:2 מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? בתכלס, למדתי שזה לא באמת משנה אם אתה הבכור הסנדויץ' או הקטן. זה האופי שלך שישפיע על מה תקבל ועל מה תוותר בסופו של דבר. אבל להיות ילד יחיד זה מאוד קשה, כי צריך להתמודד ולהלחם על הכל לבד. זה גם הרבה בדידות בד"כ חיות בית: דגים ונמלים נחשב? למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? פעם לפני שנים קראנו לדגים אחרים שלנו בשמות מצחיקים בגלל איזו סיבה מטופשת, משהו עם איזה מבצע בעיתון. אבל כבר שכחתי את השמות. חיה אהובה:נראה לי שכלב, יש המון חיות שאני אוהבת אבל זאת החיה שיוצא לי לראות הכי הרבה ולכן אני מכירה אותה יותר ויודעת מה אני אוהבת בה. אנ יכולה לומג גם דולפין או סוס אבל אני לא ודעת עליהם יותר מידי. אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? חשבתי על ציפור אבל זה אומר לאכול תולעים\=. אבל דולפין נראה לי נחמד. צבע אהוב: אדום וכחול. הבנתי שאני חייבת לומר את שנהם כי הם קצת מנוגדים במשמעות ושניהם חלק ממני אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה? אדום וכחול כנראה. כי יש בי משניהם מאוד, בקיצוניות. ובהתאם למצב אני מוציאה את מה שצריך. אני באמ לא יודעת אם מבפנים בסופו של דבר אני בנאדם שלב שמחפש חיים שקטים או איזו חיית מסיבות שמחפשת כל הזזמן עניין מרגש אחר. זכרונות: יש הרבה. נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים?הייתי יותר חושבת אפה לשים אותה מאשר מה לשים בה בטח. לא יודעת, זה נראה לי חשוב מידי בשביל להשאיר את זה בידיים שלי. שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? דווקא לא מעצבן. מעניין אותי לראות את השינויים בתשובה שלי עם הזמן. עשו לנו פעם את השאלה הזאת בכיתה והתמקדנו בזה שאנשים בד"כ יקחו דברים בשביל לשרוד ולא דברים כמו איפור או סתם חטיפים (מןהסתם, ואני עדיין לא מבינה מה הם השיגו בלומר לנו את זה) שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? חפרנות או נמות
שאלון טוב

orli1

New member
התשובות שלי...

שם: אורלי מה פירוש השם שלך (אם יש)? למה נקראת ככה? רעיון של מי זה היה?אור-לי, אמרו שאני אביא אור לבית, נראה לי רעיון של שני ההורים שלי, הם רצו משהו שמתחיל בא' עם אור. הורסיה הראשונה היתה אורית אמא שלי הטילה וטו. ואז חשבו על אורלי. גיל: מה הגיל הביולוגי, האינטלקטואלי והמנטאלי שלך? 24 זה הגיל הביולוגי, פעם הרגשתי הרבה יותר בוגרת מבני גילי, עכשיו אני מרגישה כך רק בסיטואציות מסוימות, ולפעמים אני יכולה לעשות שטויות כמו ילדה קטנה (וזה כל כך כיף!) מין:נקבה האם את/ה מרוצה מהמין שלך? האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? אף פעם לא רציתי להיוולד בן, פעם חשבתי שיש להם יותר בגדים מגניבים (בעיקר בתקופה שהייתי ראפרית (לפני 10 שנים..) אבל היום אין מצב... מקום מגורים:תל אביב אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע? לא הייתי יורדת מהארץ בשום מצב, אבל הייתי רוצה לגור שנה או יותר בחו"ל, לגור בניו יורק מאוד מושך אותי כרגע. מס' אחים: מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? הייתי רוצה שני אחים גדולים אח ואחות, אח גדול ממני בשלוש שנים שיכיר לי את חברים שלו.. ואחות גדולה כדי להחליף בגדים, להתייעץ על בנים שתהיה כמו חברה. חיות בית: למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? אין לי חיות ואף פעם לא חשבתי על שם... חיה אהובה:דולפין אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? אני חושבת דולפין כי אני מאוד אוהבת ים ומים... צבע אהוב:ירוק אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה? כשהייתי בצופים הצבע של השבט שלנו היה ירוק אז זה נטבע בתוכי... זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? הייתי שמה משהו שיזכיר לי כל תקופה בחיים שלי, משהו מבי"ס יסודי, מתיכון מהצופים מהצבא ומהחיים הבוגרים שלי, כל מיני פריטים שמאחורים מסתתר סיפור שלם שיעלה לי חיוך וזיכרון בילדות שאני אפתח את זה. אולי מילים של שירים, כי יש לי שיר לכל תקופה. שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? פעם אהבתי את זה אבל כשזה נשחק זה כבר נהיה מעצבן ברמות על. שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? שאלון כיפי, חפרני כמו שאני אוהבת... בד"כ אני לא ממלאה שאלונים אבל הפעם לא יכולתי להתאפק...
אם שרדתם/ן עד כאן...

orli1

New member
ולגבי מקום מגורים...

לא רואה את עצמי גרה בשומקום חוץ מעיר, חייבת את הרעש והבלאגן של העיר ולדעת שגם ב- 4 בבוקר אני יכולה להיכנס לסופר ולקנות משהו אם אני אצטרך... לכן אחרי שנה שנתיים בניו יורק, הייתי חוזרת לתל אביב...

moton

New member
עונה..(ומקווה שזה לא חפרני מידי../images/Emo6.gif)

שם: מוטי מה פירוש השם שלך (אם יש)? אין פירוש
נראה לי למה נקראת ככה? כי לסבא שלי קוראים מרדכי.. משום מה הולחט אין לי מושג על ידי מי שמוטי זה קיצור של מרדכי.. רעיון של מי זה היה? של אבא.. אמא שלי חשבה שקיצור מתאים יותר למרדכי זה "מור".. אבל אני שמח שאני לא מור כי מור לדעתי יותר מתאים לבנות. גיל: 16 מה הגיל הביולוגי 16 האינטלקטואלי אני מניח שמעל 16.. והמנטאלי שלך? לפעמים בוגר יותר, לפעמים פחות מין: זכר האם את/ה מרוצה מהמין שלך? כן.. אני מאוד מעריך את החיים הקשים של הנשים... האם היית רוצה להיוולד בן/בת המין הנגדי? לא
מקום מגורים: אם היית יכול/ה לבחור לגור בכל מקום בארץ או בעולם, היכן היית בוחר/ת לגור? מדוע? הייתי בוחר לגור בחיפה.. לא יודע למה אבל תמיד אהבתי את העיר הזאת.. מס' אחים: 3 ביחד איתי מה הכי טוב להיות? בכור, אמצעי, קטן או ילד יחיד? למה? לכל אחד יש יתרונות וחסרונות.. אני הבכור ולפעמים זה קשה בגלל האחריות ולפעמים זה טוב בגלל שההורים והמשפחה המורחבת בכלל מתייחסים אליי אחרת... ולא הייתי רוצה להיות ילד יחיד.. אני מכיר ילדים שהם יחידים ואחים זה דבר שמאוד חסר להם כי הם בודדים... חיות בית: אין למי שיש חיית בית - לפי מה הוחלט שמה? למי שאין חיית בית - כיצד היית קורא/ת לחיית הבית שלך ולמה? לא יודע.. אני משער שהייתי בוחר לה את השם במקום.. חיה אהובה: דולפין
אם היית יכול/ה להיוולד בגלגול הבא בתור חיה, בתור איזו חיה היית רוצה להיוולד ולמה? הייתי רוצה להוולד בתור שימפנזה.. כי זה הכי קרוב לבנאדם
צבע אהוב: אדום אם היה צריך לאפיין אותך בצבע איזה צבע זה היה ולמה? אממ אין לי שמץ.. חלק היו אומרים אדום כי אני אוהב ללבוש אדום ומי שמכיר אותי יודע שאני אוהב אדום ואין לי מושג לפי מה אחרים יאפיינו אותי.. זכרונות: נכון יש סרטים אמריקאים צ'יזיים כאלה שאנשים קוברים בהם קפסולות זמן עם דברים שמאפיינים את התקופה ושאמורים להימצא איזה 20-25 שנה אחר-כך? אם היית מכינ/ה קפסולת זמן, מה היית שמ/ה בפנים? iPod, סלולרי, ספרים וסרטים אהובים, "רייטינג" אחד בשביל שיקראו מה היה בעבר, קלטת וידאו עם כל מיני תוכניות שמשודרות עכשיו
שאלת האי בודד: מה את/ה חושב/ת על כל השאלות על מה היית לוקח/ת לאי בודד? נכון מעצבנות? חחח כן.. זה קשה לבחור קצת דברים לקחת איתי לאי בודד... טוב לי איפה שאני, אם הייתי רוצה ללכת לאי בוד הייתי הולך בלי כלום בשביל להתבודד שאלת השאלות: מה חשבת על השאלון? חפרני מדי? מקורי מספיק? האם היית רוצה לראות עוד כאלה בהמשך? בהחלט מקורי!!! לא חפרני מידי (אני שונא חפירות וזה היה ממש בסדר) ואם יש לך כוח לחבר עוד כאלה אז בכיף

moton

New member
שיתרשמו מהמוזיקה../images/Emo3.gif

אין לי כוח לצרוב דיסקים מעורבים

למעלה