שאלון מקורי...

עדידוש

New member
תשובות../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי?אפשר להגיד
איך קוראים לכם?לך* עדי
למה ככה? למה
מי השחקן הכי טוב מהשמיניה?ידידיה מיכאל ולימור
והדמות שהכי דומה לכם?אמ..אין ממש
אתם אוהבים אותי?כן
אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות?תלוי
אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? אני בלונדינית, אבל שחור אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? שטני
חום:בחולצות או במכנס?חולצות..אבל לא ממש הבנתי תשאלה
ערוץ 11 או 22?22
טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות?אממ לא משנה לי
בארץ המקום הכי:חיפה
אילת והחרמון
באינטרנט? תפוז
איך הפורום של השמייניה?אחלה פורום
אתם יודעים את הכתובת בע"פ?לא
יש לכם את הטולבר של הפורום?לא
עובדים עם מדגישאומטיק?לא
באלכם ללמד אותי איך?תלמדי אותי קודם
איזה כיתה הכי כייפית?אמממ..א' ואיזה מקצוע הוא הכי הכי?ספרות
ספר הכי יפה? שני ירחים, וכל הארי פוטר
משחק הכי כייפי?סימס2
איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה?3 ו13 בד"כ חשבון או ריקוד?ריקוד
אמא או אבא?שניהם
סבתא או סבא?שניהם
איך הוט?אמ..סבבה
ואיך הוט וי או די?הדבר שאני הכי משתמשת בו
הייתם פעם בייס? כן שנתיים
וכמעט חזרתי ליס השנה ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה?יאפ
פירקתם פעם מחשב?לא והארדיסק? לא מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? שקיעה וגלים מתנפצים
איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?)1\2\3
אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? אה? יש לידכם מספריים?לא
ותותים? לא
וקצפת?לא
וסוכר?לא
כי לידי יש אז תקנאו!!!וואלה
הבאתם פעם חבר לפורום?הביאו אותי (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם?לוטם לינור שני ובנצ'
יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם?י' יש מה דעתכם על עיפרון שחור?אממ..בסדר אוהבים את פורים?ככה
אוהבים את אביב גפן?לא
ואת אור כחלון?הוא רקדן מצוין אבל לא ממש
מה דעתכם על השאלון?בסדר..
אתם אוהבים אותי?כן כן
רוצים להיות חברים שלי?למה לא
מה השעה?13:36 למה אתם מתחפשים?פרפר\פרח תלוי אם אני אמצא כנפיים ירוקות
ראיתם ביצפר בניקולודאיון?לא אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער?וואלה? הייתם פעם בצרפת?יאפ
וברוסיה? לא
אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"?הצברית של רוחלה
מיקה או הילי ?מיקה היא דמות הילי לא
אז הילי שחור או לבן?לבן למה שחור? למה לבן?ככה
פוקה או פוק (חיחי סתם)...?פוק
התסרוקת הכי יפה?אני אוהבת תתסרוקת של לירון ויסמן עכשיו
אתם בעד הגמד והענק בפורום?למה לא? אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום?למה לא? איזה יום בשבוע הוא הכי?שלישי איזה צבע לשיער הוא הכי?ג'ינג'י!!!! מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות?3 אתם רוצים גלגל הצלה?
או קהל?
או חבר טלפוני?
אתם אוהבים את הבועית?יאפ ואת מוטי?יאפ
טוב בגלל שאני כתבתי את השאלון אין לי יותר כוח לכתוב עוד שאלות... באהבה מרסיתוש! שיהיה לכם שבת שלום! בה ביי בובעים! להית' שבתשלום

תקראוווו!../images/Emo3.gif

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי? ברור, מעביר ת'זמן איך קוראים לכם? נחשו
למה ככה? כי, ככה מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? השחקן? אממ, שאלה קשה.. והדמות שהכי דומה לכם? איה אתם אוהבים אותי? אם הייתי מכירה אותך טוב יותר הייתי עונה אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? תלוי
אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? יש ויש אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? יש ויש חום:בחולצות או במכנס? גם וגם ערוץ 11 או 22? 22 טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות? אין תגובה בארץ המקום הכי: הכי מה? באינטרנט? מה באינטרנט? איך הפורום של השמייניה? מדהים
אתם יודעים את הכתובת בע"פ? לא יש לכם את הטולבר של הפורום? לא
עובדים עם מדגישאומטיק? לא באלכם ללמד אותי איך? אין לי כוח חחח איזה כיתה הכי כייפית? שאני אסיים בצפר, דבריתי ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? אנגלית ספר הכי יפה? וואלה לא יודעת משחק הכי כייפי? מונופול
איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? 24 חשבון או ריקוד? אע?! מה הקשר ביניהם? אמא או אבא? יופי.. סבתא או סבא? כנ"ל איך הוט? הכיטוב שיש ואיך הוט וי או די? פתרון לשיעמום רצח הייתם פעם בייס? לא, אבל יש לחברים, וזה מעצבן ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? בעיקרון לא, אבל התחלתי לראות מפרק 1 בVOD.. פירקתם פעם מחשב? לא והארדיסק? לא מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? אממ.. הכל
איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) אף אחת
אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? קודם שאני אהיה ואז נדבר.. יש לידכם מספריים? לא ותותים? לא, אבל יש עוגת תותים במקרר, חן? וקצפת? יש בעוגה וסוכר? מה נסגר? כי לידי יש אז תקנאו!!! כבוד, אחותי. הבאתם פעם חבר לפורום? כן (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) ריגשת אותי איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? יש הרבה יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? לא מה דעתכם על עיפרון שחור? בדף או בעיניים?
אוהבים את פורים? פחות מחגים אחרים אוהבים את אביב גפן? את השירים שלו? כן ואת אור כחלון? הוא.. נולד לרקוד מה דעתכם על השאלון? האמת? נחמד אתם אוהבים אותי? שוב? רוצים להיות חברים שלי? חחחחחח מה השעה? 13:40 למה אתם מתחפשים? עזבו ראיתם ביצפר בניקולודאיון? לא אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? וואא, באמת? [על מה מדברים?] הייתם פעם בצרפת? כןןןן וברוסיה? לא אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? "הצברים של רוחל'ה" מיקה או הילי ? מיקה או הילי?! שחור או לבן? תלוי למה שחור? =\ למה לבן? =\ פוקה או פוק (חיחי סתם)...? !? התסרוקת הכי יפה? ... אתם בעד הגמד והענק בפורום? כן אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? אין בעיה איזה יום בשבוע הוא הכי? שישבת איזה צבע לשיער הוא הכי? כל אחד והצבע שמתאים לו מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? -9 אתם רוצים גלגל הצלה? לא או קהל? לא או חבר טלפוני? לא אתם אוהבים את הבועית? נניח ואת מוטי? אם אני אגיד כן - ביקי תחשוב שאני גונבת לה אותו, אם אני אגיד לו - ירביצו לי, אז מה להגיד?

נעמקה19

New member
עונה

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי? למה לא איך קוראים לכם? נעם למה ככה? לוידעת... מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? אדית חצור
והדמות שהכי דומה לכם?בכל דמות כמעט יש משהו דומה לי. ניני, מיקה, רוני, איה, דגנית, ניצן... אתם אוהבים אותי? כן
אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? נראה את השאלון, ואז נענה
אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? שחור אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? שחור חום:בחולצות או במכנס? חולצות. אלא אם המכנסיים זה דגמח ערוץ 11 או 22? 22 טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות? נגד טלנובלות בארץ המקום הכי: ת"א
באינטרנט? פורום השמיניה
איך הפורום של השמייניה? אחלה בחלה. למרות שבזמן האחרון הוא די יבש.. אתם יודעים את הכתובת בע"פ? לא. אבל את המספר כן
יש לכם את הטולבר של הפורום? יאפ עובדים עם מדגישאומטיק? בדרך כלל ללא. באלכם ללמד אותי איך? אין לי כח איזה כיתה הכי כייפית? ו'. אבל תלוי איך מסתכלים על זה. מצד אחד, זה כייף. מצד שני, זה שכל החיים שלי ילדים ירדו עלי וניסו לעשות עלי חרם, זה לא כל כך משהו משהו.. ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? מדעים ספר הכי יפה? הארי פוטר, מטילדה, מומו.. משחק הכי כייפי? לוידעת איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? 24 חשבון או ריקוד? ריקו. אבל לא כשאני רוקדת
אמא או אבא? שניהם סבתא או סבא? שניהם איך הוט? נחמד למדי. ואיך הוט וי או די? מדהים למדי
הייתם פעם בייס? נופ ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? לא. הפרק הראשון שלי היה פרק 11 או 12, והתחלתי לראות ממש רצוף מפרק 16 פירקתם פעם מחשב? לא והארדיסק? לא מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? שקיעה איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) לא יודעת
אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? כבר הייתי בו יש לידכם מספריים? לא ותותים? לא וקצפת? כן. של המילקי
וסוכר? לא כי לידי יש אז תקנאו!!! אני לא אוהבת סוכר
הבאתם פעם חבר לפורום? כן
(מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) יופי טופי איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? יש לי כמה חברות הכי טובות יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? יש לי את האות מ' בשם
מה דעתכם על עיפרון שחור? תלוי למי. לי זה לא יפה כי בזמן האחרון העיניים שלי אפורות, ויש לי שקים מתחת לעיניים. וגם, יש לי משקפיים. אוהבים את פורים? יאפ אוהבים את אביב גפן? יאפ ואת אור כחלון? אין לי מושג
מה דעתכם על השאלון? נחמד בהחלט אתם אוהבים אותי? כן...(לא שאלת את זה כבר
)
רוצים להיות חברים שלי? למה לא
מה השעה? 14:03 למה אתם מתחפשים? אין לי מושג
ראיתם ביצפר בניקולודאיון? מה זה? אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? טוב... הייתם פעם בצרפת? יאפ
וברוסיה? לא אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? הצברים שלי רוחלה
מיקה או הילי ? מיקה או הילי?! זה דמות ושחקנית. כי אפשר ממש להשוות... שחור או לבן? שחור למה שחור? כי זה צבע אלגנטי, מסתורי, ויפה למה לבן? ... פוקה או פוק (חיחי סתם)...? וואט?!
התסרוקת הכי יפה? לוידעת...תלוי לאיזה שיער אתם בעד הגמד והענק בפורום?לא זוכרת מה זה אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום? לא זוכרת מה זה איזה יום בשבוע הוא הכי? שבתתתתת איזה צבע לשיער הוא הכי?חום, או שחור...גם שטני זה יפה מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? 10 אתם רוצים גלגל הצלה? לא או קהל?
או חבר טלפוני? |הדגש... אתם אוהבים את הבועית? מאדד!!11
ואת מוטי? מי לא
טוב בגלל שאני כתבתי את השאלון אין לי יותר כוח לכתוב עוד שאלות... באהבה מרסיתוש! שיהיה לכם שבת שלום! גם לך

נושה22

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo203.gif עונה!

טוב אז אתם שמחים שאני כותבת שאלון מקורי? אולי.... תלוי איך יהיה השאלון איך קוראים לכם? נעמה למה ככה? ככה מי השחקן הכי טוב מהשמיניה? והדמות שהכי דומה לכם? רוני אתם אוהבים אותי? לא ממש
אחריי השאלון תאהבו אותי יותר או פחות? נראה לי שפחות אצל בנות:שיער שחור או בלונדיני? שחור אצל בנים:שיער שחור או בלונדיני? שחור חום:בחולצות או במכנס? לא בחולצות ולא במכנס ערוץ 11 או 22? לא יודעת
טלנובלות: ישראליות ספרדיות אחר או בכלל נגד טלנובלות? נגד טלנובלות
בארץ המקום הכי: אילת באינטרנט? איך הפורום של השמייניה? טוב
אתם יודעים את הכתובת בע"פ? לא יש לכם את הטולבר של הפורום? תזכירו לי מה זה טולבר?... עובדים עם מדגישאומטיק? לא באלכם ללמד אותי איך? לא איזה כיתה הכי כייפית? ב' ואיזה מקצוע הוא הכי הכי? דרמה
ספר הכי יפה? יש יותר מדי....
משחק הכי כייפי? אמ..... ארץ עיר? איזה ערוץ אתם רואים שאין השמייניה? ביפ חשבון או ריקוד? ריקוד אמא או אבא? אבא סבתא או סבא? סבתא איך הוט?
ואיך הוט וי או די? אין לי
הייתם פעם בייס? לא ראיתם השמייניה מאז שהקימו אותה? מה? פירקתם פעם מחשב? לא והארדיסק? כנ"ל מה יותר רומנטי אור ירח/ים(גלים מתנפצים)/שקיעה? ים איזה מסכה היא הכי אחי (1/2/3/לינה?) לינה
אם תיהיו בכיסא הריק...תבחרו אותי? לא נראה לי יש לידכם מספריים? לא ותותים? לא! וקצפת? לא!! וסוכר? לא!!! כי לידי יש אז תקנאו!!! הבאתם פעם חבר לפורום? לא, אבל אני רוצה להביא (מה אני מתלהבת! אני הבאתי היום!!!) איך קוראים לחבר הכי טוב שלכם? תהילה יש לכם את האותיות :'מ','י','כ','ל' בשם? לא מה דעתכם על עיפרון שחור? כמו שדעתך אוהבים את פורים? מאוד!!!
אוהבים את אביב גפן? לא ואת אור כחלון? לא מה דעתכם על השאלון? חביב אתם אוהבים אותי? בערך רוצים להיות חברים שלי? לא ממש
מה השעה? 22:32 למה אתם מתחפשים? להודית ראיתם ביצפר בניקולודאיון? לא אתם יודעים שמי שמשחק את דריה (הפריקית) היא צבעה לאדום את השיער? לא ולא אכפת לי הייתם פעם בצרפת? כן!! וברוסיה? לא אתם עולים חדשים או "הצברים של רוחל'ה"? צברית מיקה או הילי ? הילי שחור או לבן? לבן למה שחור? אמרתי לבן! למה לבן? ככה פוקה או פוק (חיחי סתם)...? פוקה התסרוקת הכי יפה? פזור אתם בעד הגמד והענק בפורום? לא אתם בעד שאני ינהל את הגמד והענק בפורום?לא איזה יום בשבוע הוא הכי? רביעי ושבת איזה צבע לשיער הוא הכי? אדום ושחור מ-1 עד 10 כמה כוח יש לכם לעוד שאלות? 0 אתם רוצים גלגל הצלה? כן, אני עוד שניה טבעת או קהל? לא או חבר טלפוני? לא אתם אוהבים את הבועית? כן ואת מוטי? כן!!! טוב בגלל שאני כתבתי את השאלון אין לי יותר כוח לכתוב עוד שאלות... סוף-כל-סוף! נעמה

למעלה