שאלון מצחיק

Principessa 17

New member
שאלון מצחיק

שלקחתי בהשאלה מאחד הפורומים (לא זוכרת איזה)... שמך: גילך: למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? מתי נכנסת לראשונה לתפוז? ולמה? אפשר לינק להודעה הראשונה? כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? אם לסבתא היו גלגלים? ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? שנעבור לשאלות היותר מעניינות? למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? למה? למה? למה? למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). רוצה שנסיים את השאלון? למה? למה? למה? למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? למה? למה? למה? למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? או אולי תמצא חברים? למה? למה? למה? למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? רוצה לסיים את השאלון? למה? למה? למה? למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה

Principessa 17

New member
תשובות שלי

שמך:נטלי גילך:17 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? כי זה באיטלקית מתי נכנסת לראשונה לתפוז?לפני איזה שנתיים וחצי... ולמה? מישהו המליץ לי אפשר לינק להודעה הראשונה? לא כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? never אם לסבתא היו גלגלים?אז לא היינו כובשים את אילת ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אז היא הייתה נשארת אום רש-רש האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? לא, היום אני בחופש! אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? חופששששש שנעבור לשאלות היותר מעניינות? יאלה למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? ממ... כן אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? נמרה למה?כי היא אישתו של הנמר למה? כי היא מגניבה למה?כי יש לה חברבורות למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי שאלת אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? לא אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה).זבש"ך רוצה שנסיים את השאלון? ממ.... לא למה? כי הוא מעסיק אותי ואני דוחה את הכנת ארוחת הצהריים למה? כי אני מחכה לאחותי למה?כי היא בביצפר למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? כי אני מיוחדת האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? כמובן למה?כובע למה? גרב למה? צעיף למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? אתה משלם? או אולי תמצא חברים? יאלה, רוצה להיות חבר שלי???? למה?כי אמרת לי למצוא חברים למה? כי זה מה שאמרת למה?כי אתה סנילי למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? כי אני אשחד אותו בממתקים חח רוצה לסיים את השאלון? יאלה למה?כי אני מתחילה להיות רעבה למה?כי לא אכלתי מהבוקר למה? כי לא התחשק לי למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? כי אני מיוחדת אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה סבבה

דיתוּש

New member
חחח יאללה../images/Emo6.gif

שמך: יהודית גילך: מה זה משנה? למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? כי ככה ידידה שלי קראה לי פעם כדי לקצר את השם שלי שהוא די ארוך מתי נכנסת לראשונה לתפוז? יו... לפני בערך... מממ... שנה וחצי... ולמה? בגלל הפורום של שלומצי כמובן
אפשר לינק להודעה הראשונה? לא כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? או-הו... אם לסבתא היו גלגלים? אז היה לה יותר נוח מרוב בני האדם ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אז חבל בשבילה... האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? לא, משעמם לי אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? אבל אמרתי שלא שנעבור לשאלות היותר מעניינות? לא איכפת לי למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? 'סדר... אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? דולפין למה? כי הוא משוחרר למה? כי הוא חופשי למה? כי חופשי זה, חופשי זה לגמרי לבד... למה אתה חושב שזה מעניין אותי? חיברת את זה מסיבה כלשהי
אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? תלוי איזה אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). טוב... רוצה שנסיים את השאלון? איך שתרצה למה? כי אין לי כוח להחליט למה? כי אין לי סבלנות להחליט למה? כי אין לי עצבים להחליט למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? אז זהו שלא נראה לי האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? יו, אין לך מושג עד כמה! למה? כי זה כיף למה? כי הוא לא יכול לענות לי בחזרה
למה? כי ככה אני אומרת. למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? למה באמת? או אולי תמצא חברים? יש לי, אבל אומרים לי שכולם בראש שלי, למה? למה? למה? למה? למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? כי אני משעשעת
רוצה לסיים את השאלון? איך שתרצה למה? לא עונה למה? --- למה? --- למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? אמרתי לך שלא נראה לי. אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה וואלה

QuEeN oF mE

New member
טוב נו..../images/Emo3.gif

שמך: ויקי גילך: 16..וחצי..כבוד
למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? כי..הכל היה תפוס. מתי נכנסת לראשונה לתפוז? לפני..שנתיים וחצי נראה לי ולמה? כי ידעתי שיום אחד אני אענה על השאלון הזה.. אפשר לינק להודעה הראשונה? ממ..רגע.. כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? 0 אם לסבתא היו גלגלים? אז לסבא היה קורקינט ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? היא הייתה עושה דיאטה האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? ברור אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? אין ברירה שנעבור לשאלות היותר מעניינות? למה לא למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? כן..זה נכון..
אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה)
פפ אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? דג למה? כי הוא יכול להיות מלוח למה? הוא לא צריך לסבול שאלונים כאלה למה? הפרסומת של קופת חולים של לא פה..תלכו ימינה ישר..ושמאלה עד הסוף.. למה אתה חושב שזה מעניין אותי? כי סיפרו לי..דההה אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? למה מה קרה?.. אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). יופי
רוצה שנסיים את השאלון? האמת שכן למה? כי בא לי למה? נו כי בא לי אמרתי למה? אני מלכה לא??
למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? אמרתי למה האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? כן מאוד למה? ככה.. למה? מה למה? למה? למה?
למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? אולי.. או אולי תמצא חברים? גם אפשרות למה? כי צריך לחפש..אין זמן למה? כי עסוקים למה? כי לא לכולם יש זמן לכתוב שאלונים למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? מה לא??..
רוצה לסיים את השאלון? אמרתי כבר שכן מה לא ברור? למה?למה לא ברור? אני לא יודעת.. למה?אני לא יודעת כי השאלון הזה חסר קליטה! למה? החוסר קליטה שלו..וואו זו שאלה טובה.. למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? מה לא איכפת לך? אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה..הווו יופי..כי כבר חשבתי להזמין תור לאיזה פסיכולוג באמת..

עמיתוש

New member
למה?

דווקא את זה קראתי את של כולם כמה פעמים! זה קורע מצחוק
. אני הולך לעשות גם

עמיתוש

New member
יאללה ../images/Emo9.gif

שמך: עמית. גילך: למה אתה שואל? למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? כי בא לי. מתי נכנסת לראשונה לתפוז? לא זוכר. הרבה זמן. ולמה? כי ביום שלישי, היה בא לי. אפשר לינק להודעה הראשונה? לא. כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? כזה? לא יודע. אם לסבתא היו גלגלים? אפשר לדחוף אותה מאיזה מדרון
. ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אני הייתי עושה זאת. האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? בערך. אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? נכון, חכם שובב שכמותך. שנעבור לשאלות היותר מעניינות? סבבי בבי אגוזים סקס סמים ורפי גינת בריקוד בלט איכותי ומרהיב. למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? למה? אני חושב שכן. אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) הא! דווקא! אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? כלב. כמוך. למה? כי בא לי. למה? כנ"ל. למה? אתה קשה, הא? למה אתה חושב שזה מעניין אותי? למה אתה חושב שאתה מזיז לי ת'ביצה? אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? לא. אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). כמוך. רוצה שנסיים את השאלון? סבבה. למה? כי בא לי. למה? כי אתה קצת מעצבן. למה? כי אתה קרצי. למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? אין לך אפילו אישיות אז אף פעם לא יהיה לך משנה. האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? כ"כ כן. זה ממש נחמד. למה? כי אתה לא יכול לעשות עם זה כלום. למה? כי אתה טקסט. למה? כי מישהו אומלל כתב אותך. למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? יאללה, בא? שמעתי יש שניים במחיר אחד. או אולי תמצא חברים? אולי באמת. למה? כי אתה אמרת. למה? לא יודע, שאל את עצמך. למה? כדי שיהיה לך מה לעשות חוץ מלהביא ביד. למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? כי אני לא כמוך. רוצה לסיים את השאלון? הבה. למה? מתחיל קצת לקרצץ במוח. למה? כי אתה מעצבן. למה? כי נועדת לעשות זאת. למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? למה אתה חוזר על שאלות? אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה. ואתה יותר ממוזמן להתאבד
.

שלומצי

New member
האמת?

זה מרתק!!!! אני הולכת לקרוא עכשיו כמו שצריך את כל התשובות לפני שאני עונה בעצמי..

TiKi PooH

New member
אממ טוב...../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

שמך: שיר גילך: 13 וחצי (ששש) למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? מכיתה ו' יש כמה חברים שהחליטו לקרוא לי טיקי, ובאותה תקופה מאוד אהבתי את פו (זה לא עבר, פשוט אז זה היה אובססיבי) אז זה הפך להיות טיקי פו, ואימצתי. מתי נכנסת לראשונה לתפוז? הרבה זמן..בערך התחילת היומן , אחריי איזה שנה + גם לפורומים אם אני לא טועה ולמה? כי היה פורום שלומצי. אפשר לינק להודעה הראשונה? אמ אממ לא. כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? לא סופרת אם לסבתא היו גלגלים? אז היינו תופסים איתה טרמפים ונהנים מהמצב ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אז עמית היה דוחף אותה
האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? במקום לראות טלוויזיה. |-: אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? לא, אבל אני אלך לראות טלוויזיה, אולי.
שנעבור לשאלות היותר מעניינות? אממ קיי למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? ייאפ אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) *מעכלת את הרגע, כי פה אין צורך בתשובה.* אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? סוס פרא...
למה? כי הם יפים..וחופשיים...וזה נראה כייף. :) למה? כי זו חיה מדהימה...
למה? ככה. למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אני לא אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? לא אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). קיי. רוצה שנסיים את השאלון? לא, נחמד לי. למה? כי זה מעביר את הזמן במקום להכין שיעורי בית למה? כיזו מריחת זמן מיותרת למה? ררר. שכנעתם אותי. כן, אני רוצה לסיים תשאלון, תודה. למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? לא חשבתי לרגע. האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? האמת שכן... אבל ממש. :) למה? כי אני מדברת, ואפחד מהצד השני לא מוחה למה? כי אתה ישות לא קיימת, גאון . למה? כי אני שקרנית. אתה לא גאון. מואהאהאה. למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? כי אני חוסכת כסף או אולי תמצא חברים? אולי. למה? כי אתה ביקשת. אמנם לא יפה, אבל זה גם משהו. למה? שאלה טובה למה? כי אתה גאון, כבר סיכמנו על זה. למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? זהו שאני לא סגורה שמישהו ירצה, נקודה רגישה (- רוצה לסיים את השאלון? למה? למה? למה? למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה

TiKi PooH

New member
אממ טוב...../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

שמך: שיר גילך: 13 וחצי (ששש) למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? מכיתה ו' יש כמה חברים שהחליטו לקרוא לי טיקי, ובאותה תקופה מאוד אהבתי את פו (זה לא עבר, פשוט אז זה היה אובססיבי) אז זה הפך להיות טיקי פו, ואימצתי. מתי נכנסת לראשונה לתפוז? הרבה זמן..בערך התחילת היומן , אחריי איזה שנה + גם לפורומים אם אני לא טועה ולמה? כי היה פורום שלומצי. אפשר לינק להודעה הראשונה? אמ אממ לא. כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? לא סופרת אם לסבתא היו גלגלים? אז היינו תופסים איתה טרמפים ונהנים מהמצב ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אז עמית היה דוחף אותה
האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? במקום לראות טלוויזיה. |-: אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? לא, אבל אני אלך לראות טלוויזיה, אולי.
שנעבור לשאלות היותר מעניינות? אממ קיי למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? ייאפ אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) *מעכלת את הרגע, כי פה אין צורך בתשובה.* אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? סוס פרא...
למה? כי הם יפים..וחופשיים...וזה נראה כייף. :) למה? כי זו חיה מדהימה...
למה? ככה. למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אני לא אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? לא אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). קיי. רוצה שנסיים את השאלון? לא, נחמד לי. למה? כי זה מעביר את הזמן במקום להכין שיעורי בית למה? כיזו מריחת זמן מיותרת למה? ררר. שכנעתם אותי. כן, אני רוצה לסיים תשאלון, תודה. למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? לא חשבתי לרגע. האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? האמת שכן... אבל ממש. :) למה? כי אני מדברת, ואפחד מהצד השני לא מוחה למה? כי אתה ישות לא קיימת, גאון . למה? כי אני שקרנית. אתה לא גאון. מואהאהאה. למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? כי אני חוסכת כסף או אולי תמצא חברים? אולי. למה? כי אתה ביקשת. אמנם לא יפה, אבל זה גם משהו. למה? שאלה טובה למה? כי אתה גאון, כבר סיכמנו על זה. למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך?כי אני אתקע לו נעל בית בראש, ונעליבית זה טוב...
רוצה לסיים את השאלון? כן, כי הוצאת לי את כל הרוח מהמפרשים, את כל הסוכר מהעוגה, את כל החשק למלא את הדבר הזה. שיים און יו! שיים שיים שיים למה? כי אני בדר"כ נורא אוהבת שאלונים למה? כי זה ארוך ומעביר תזמן למה? כי כי כי...ככה וששש. למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? כבר אמרנו שאני יודעת שלא איכפת לך..גאון שלי. אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה. קייי!! מחדש!!!! לא.

לימונדה

New member
יאללה, גם אני ../images/Emo8.gif

שמך: חסוי!!!
כולם כאן יודעים ממילא.... גילך:16 למה בחרת דווקא את הכינוי הזה לפורומים בתפוז? אמממממ אני זוכרת שישבתי וחשבתי על איזה כיוני בא לי לבחור (הייתי בכתה ח') והיתה שקית של "למון גראס" בחדר... ואז פשוט נדלקה לי נורה והחלטתי לקרוא לעצמי "לימונדה". מתי נכנסת לראשונה לתפוז? או ווה.... מזמןןןןןןןןן!!! לפני יותר מ4 שנים ולמה? כי.. אמממממ נראה לי כי גלשתי לפני זה בצ'אט אפשר לינק להודעה הראשונה? לא, כי חיפשתי אותה אבל מחקו את הארכיון שהלך כל-כך אחורה בזמן. כמה פעמים כבר ענית על שאלון מהסוג הזה? וואו... מלא! אני לא סופרת. אם לסבתא היו גלגלים? אז היא היתה אוטובוס של "אגד". ואם סבא לא היה יכול לדחוף אותה? אז היא היתה משתמשת במנוע שלה ובמי יודע כמה כוחות סוס. האם אתה עונה על השאלון הזה במקום לעבוד? שעורי בית נחשב לעבודה?
אם כן, נכון שגם אחרי השאלון אתה לא תחזור לעבוד? פריסייסלי. שנעבור לשאלות היותר מעניינות? למה לא? למרות שאתה יודע שאף אחד לא באמת יקרא את התשובות שלך? אכן כן. אוקי. (תעכל את הרגע...פה אין צורך בתשובה) עיכלתי. בוא נמשיך. אם הייתה לך אפשרות להיות חיה כלשהיא, איזו חיה היא הייתה? אמממ חתול? למה? כי זו חיה יפה, מפונקת, לא זזים מהבית כל היום, מקבלים אוכל... מתפנקים... וגם יש להם חיים די מאתגרים. למה? כי ככה העולם עובד. למה? כי אלוהים החליט. למה אתה חושב שזה מעניין אותי? אז זהו, שאני לא חושבת שזה מעניין אותך... אבל מבדר אותי לענות על השאלון. אם אני אשאל אותך שאלות אינטימיות, תענה? פחחחחח...! נראה לך?! אני לא אשאל, זה באמת לא מעניין אותי (אפילו קצת דוחה). יופי טופי. אז שנינו מרוצים. רוצה שנסיים את השאלון?אממממממ לא. כרגע לא. למה? כי זה מבדר (כבר אמרתי לך שזה מבדר ;-P) למה? כי לשם שינוי השאלון הזה מקורי. למה? כי הבנאדם שחיבר אותו היה שרוט. למה נראה לך שזה משנה לי מה שאתה חושב? כי שאלת...?! האם אתה נהנה לנהל דו שיח עם ישות שאינה קיימת והיא בעצם טקסט המוצג לך על המחשב? וודאי! אחרת לא הייתי עושה את זה. למה? כי אני לא עושה דברים שלא כיף לי לעשות. למה? כי אני לא אוהבת לגרום לעצמי סבל. למה? כי אז אני סובל. למה שלא תלך לטיפול פסיכיאטרי? שיט! באמת שכחתי שאני מאחרת לפגישה עם הפסיכיאטר
או אולי תמצא חברים? אממממממ לא. למה? כי אני אנתיפטית. למה? כי אני אוהבת להיות לבד. למה? כי אז לא מציקים לי. למה נראה לך שמישהו ירצה להיות חבר שלך? אני אמרתי שמישהו ירצה??? חחחח
רוצה לסיים את השאלון? לא. למה? כי עדיין מעניין לי. למה? כי עדיין מצחיק לי. למה? כי מי שחיבר את זה- פסיכי קלות. למה נראה לך שעדיין אכפת לי מה אתה חושב? כי שאלת. אני מסיים את השאלון וזהו, אתה מוזמן לענות עליו שוב פעם, אולי הפעם משהו ישתנה אמממממ... לא נראה לי.

למעלה