שאלון מפורסמים...

kamosh

New member
שאלון מפורסמים...

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? האם אתם רואים ערוץ E נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: א. אשטון קוצ'ר ב. בראד פיט ג. אורלנדו בלום ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: א. אנג'לינה ג'ולי ב. ג'ניפר אניסטון ג. ג'ניפר לופז ד. בריטני ספירס/ כריסטינה אגילרה האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן? מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן ב. סבלימנאל והצל ג. שירי מסיקה ד. קובי פרץ מקווה שנהנתם מהשאלון

ady18

Well-known member
תשובות

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה?אגם רוטברג האם אתם רואים ערוץ E נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי?לא אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה:ב א. אשטון קוצ'ר ב. בראד פיט ג. אורלנדו בלום ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה:ד א. אנג'לינה ג'ולי ב. ג'ניפר אניסטון ג. ג'ניפר לופז ד. בריטני ספירס/ כריסטינה אגילרה האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן?כן מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר?עמיר בניון נצחת איתי הכול תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן דמעות ב. סבלימנאל והצל הפרד ומשול ג. שירי מסיקה מירי נובמר ולשם ד. קובי פרץ יום הולדת

adi121

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo174.gif

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה?הקאסט של חברים ורן דנקר האם אתם רואים ערוץ E?כשאין מה לראות נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי?פגשתי הרבה מפורסמים.. האחרון היה עופר שכטר
בטעם העיר
אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים?לא כל כך מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: א. אשטון קוצ'ר ב. בראד פיט כמובן בראד פיט ג. אורלנדו בלום ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: א. אנג'לינה ג'ולי ב. ג'ניפר אניסטון ג. ג'ניפר לופז ד. בריטני ספירס/ כריסטינה אגילרה האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן?כן אבל היא עשתה ניתוח שעבר בהצלחה מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו?לאונרדו דיקפריו.. והייתי נותנת הרבה.. מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה?אממ.. לא עולה לי מישהי כרגע איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר?גשם חזק-מוניקה סקס, last resort - papa roach תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן"צאי אל החלון" ב. סבלימנאל והצל"התקווה" ג. שירי מסיקהשכחתי איך קוראים לשיר היחיד שאני מכירה שלה ד. קובי פרץלמה הכל מזרחית? בעע

D:

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? קמרון דיאז, לוסי לו וג'וני דפ. האם אתם רואים ערוץ E? כן, לפעמים. נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? לא, לא יצא לי אני מעריצה מרחוק :} אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? לא ממש. אני שונאת מצלמות D: מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: א. אשטון קוצ'ר ב. בראד פיט ג. אורלנדו בלום <!~~~ אורלנדו. ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: א. אנג'לינה ג'ולי <!~~~~ אנג'לינה. ב. ג'ניפר אניסטון ג. ג'ניפר לופז ד. בריטני ספירס/ כריסטינה אגילרה האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן? לא ממש איכפת לי ממנה. אבל שתהיה בריאה. מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? הכי חתיך? אמממ... בראד פיט, ולא הייתי רוצה להיפגש איתו =/ בשביל מה? מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? קמרון דיאז *_* וכנ"ל היא. לא הייתי רוצה להיפגש איתה =/ איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? Richard Marx- Right Here Waiting תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן ב. סבלימנאל ג. שירי מסיקה ד. קובי פרץ אל תשאלו >: אני לא מכירה כמעט שירים בעברית.

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? ג'וני דפ וג'וליה רוברטס, כי הם שחקנים מעולים ושווים
האם אתם רואים ערוץ E? לפעמים נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? לא אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? לא P: מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: ב. בראד פיט ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: ב. ג'ניפר אניסטון האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן? כן :| מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? ג'וני דפ
, ולא יודעת P: מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? ג'וליה רוברטס, ולא יודעת
איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? you're still the one של שאניה טווין תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן-חלומות ב. סבלימנאל והצל-פרחים בקנה ג. מירי מסיקה-נובמבר ד. קובי פרץ-אני אוהב אותך

Danielle b3

New member
../images/Emo172.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo44.gif

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה
בעיקר זמרים וזמרות
גוון סטפני
כריסטינה אגילרה.. ועוד
האם אתם רואים
ערוץ E
לפעמים
נפגשתם כבר עם מפורסם
אם כן
אז מתי
ועם מי
כן
רק פעם אחת ראיתי את ג'ודי ניר מוזס
שלום במעלית בעזריאלי אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים
כן
מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה
א. אשטון קוצ'ר
ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה
ג. ג'ניפר לופז
ד. בריטני ספירס/
כריסטינה אגילרה
ברור שכריסטינה האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן
כן
למזלנו היא כבר בריאה
מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו
אממ... לא יודעת..
מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה
וואי יש מלא
איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר
יש מלאא..
תנו שם של שיר אחד של
א. אייל גולן: יפה שלי
ב. סבלימנאל והצל: הפינאלי ג. שירי מסיקה: מי זאת
ד. קובי פרץ:.. אממ.. לא יודעת

coullette

New member
נו נענה על זה (כאילו שיש לי חיים)

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? לא אוהבת מפורסמים האם אתם רואים ערוץ E לא נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? לא חושבת אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? פעם רציתי מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: אף אחד א. אשטון קוצ'ר ב. בראד פיט ג. אורלנדו בלום ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: אף אחת א. אנג'לינה ג'ולי ב. ג'ניפר אניסטון ג. ג'ניפר לופז ד. בריטני ספירס/ כריסטינה אגילרה האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן? לא מזיז לי את קצה הריס מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? לא יודעת ולא הייתי נותנת כלום.אפשר לחשוב.מפורסמים הם אנשים רגילים.מי הם שאני אשלם בשביל לראות אותם? (אלא אם כן מדובר בלהקות שאני אוהבת שאז הייתי משלמת מחיר כרטיס אבל במקרה זה הם לא מפורסמים כי לא הרבה אנשים מכירים אותם) מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? מה זה השטויות האלה? איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? אוהבת להקות לא זמרים תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן-יפה שלי (למה מכריחים אותי לעשות את זה??) ב. סבלימנאל והצל-משהו עם פרחים בקנה ג. שירי מסיקה-מי זו? ד. קובי פרץ-איכסה ערס מגעיל

®NuLy®

New member
עונה

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? אמינם כי אני חולה על המוזיקה שלו האם אתם רואים ערוץ E? לפעמים כשממש משעמם נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? אממממ עם ריקי בליך היא עשתה לנו הופעה יפה על סמים בבצפר אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? ממש לא מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: א. אשטון קוצ'ר ב. בראד פיט ג. אורלנדו בלום
ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: א. אנג'לינה ג'ולי
ב. ג'ניפר אניסטון ג. ג'ניפר לופז ד. בריטני ספירס/ כריסטינה אגילרה האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן? כן!! מסכנה!! החלמה מהירה מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? צ'סטר בנינגטון
אממממ לא הייתי עושה הרבה כי אני מעדיפה יותר לשמוע ת'מוזיקה שלו ושל הלהקה המדהימה שלו לינקין פארק מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? אנג'לינה ג'ולי מדהימה אבל אני אל כל כך רוצה להיפגש איתה איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? Dont Wanna Miss A Thing של אירוסמית' תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן - יפה שלי ב. סבלימנאל והצל - התקווה ג. שירי מסיקה - שזאת!?< ד. קובי פרץ - בלבלי אותו בעעע למה רק זמרים מזרחים?!!?!?

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? כריסטינה אגילרה, זמרת מדהימה ומוכשרת, אישה חזקה, לומדת ממקום של כאב ועוזרת לאחרים
האם אתם רואים ערוץ E? לפעמים נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? לא =/ אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? לא... מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: א. אשטון קוצ'ר ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: א. אנג'לינה ג'ולי ד. כריסטינה אגילרה
האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן? כן, בשלבי החלמה
מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? יש המון: נלי, אשטון קוצ'ר, בראד פיט, אקס זיביט ועוד המון...
הייתי מוכנה לעשות הרבה כדי לפגוש אחד מהם
מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? אנג'לינה ג'ולי, הייתי מוכנה לעשות הרבה דברים כדי להיפגש איתה, אבל לא לוותר על דברים וכאלה... איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? dirrty של כריסטינה אגילרה ורד מן תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן מלכת היופי שלי ב. סבלימנאל והצל התקווה ג. שירי מסיקה אין לי מושג
ד. קובי פרץ ממ.. אני לא זמין או משהו כזה, זה שלו (נכון?!?)

lucky gc

New member
:(

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? ג'ואל ובנג'י מאדן, למה? ככה האם אתם רואים ערוץ E לא נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? לא מישו נחשב אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? לא מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: אשטון!! א. אשטון קוצ'ר ב. בראד פיט ג. אורלנדו בלום ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: אנג'לינה א. אנג'לינה ג'ולי ב. ג'ניפר אניסטון ג. ג'ניפר לופז ד. בריטני ספירס/ כריסטינה אגילרה האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן? כן מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? ג'ואל מאדן- הכל! את החיים שלי מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? כלום, ואף אחת איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? נחשו... הולד און של ג"ש תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן לא מוכר ב. סבלימנאל והצל לא מוכר ג. שירי מסיקה כ"נל ד. קובי פרץ כנ"ל

מתוקה777

New member
עונה....

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? האם אתם רואים ערוץ E נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה:---אלייז'ה ווד הכי שווה!!! א. אשטון קוצ'ר ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: ג. ג'ניפר לופז האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן?כן שמעתי פה ושם מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו?אלייז'ה ווד- הייתי עושה כמעט הכל כדי להיפגש איתו אני פשוט מתה עליו
מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? ג'ניפר לופז כי אני פשוט אוהבת את השירים שלה איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? "breaking the habit" של לינקין פארק תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן-אממ חידוש לשיר "חלומות של אתמול" ב. סבלימנאל והצל -בעע ג. שירי מסיקה-לא יודעת מי זאת בכלל ד. קובי פרץ-בלבלי אותו

מתוקה777

New member
אווופסי!

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? אלייז'ה ווד -הוא פשוט כל כך מוכשר והוא כל כך חמוד!
האם אתם רואים ערוץ E- כן לפעמים נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? אף פעם לא נפגשתי עם מפורסם אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? לא יודעת לא חשבתי על זה בכלל

ansewrs

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? אנג'לינה ג'ולי כי היא מהממת... האם אתם רואים ערוץ E - לא נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? נפגשתי עם גלית גיאת ועודד מנשה במסעדה אלמונית... זה נחשב? אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? לא מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: א. אשטון קוצ'ר בגלל שהוא היה באפקט הפרפר ב. בראד פיט ג. אורלנדו בלום בגלל שהוא היה לאגולאס משר הטבעות ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: א. אנג'לינה ג'ולי מהממת :) ב. ג'ניפר אניסטון ג. ג'ניפר לופז ד. בריטני ספירס/ כריסטינה אגילרה האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן? כן... P= מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? הכי חתיך זה ליאונרדו דה קפריו... אבל לא הייתי עושה כלום בשביל לפגוש אותו מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? אנג'לינה ג'ולי הייתי עושה צניחה חופשית בשביל לגוש אותה (אני אוהבת צניחה חופשית) איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? within temptation- mother earth תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן אמממ אמרת שהגשם ישטוף תה תה תה אנ'לא זוכרת... ב. סבלימנאל והצל אמממ החגיגה נגמרת סוגרים את האורות אך התקווה נשארת וווו אני עדיין זוכרת! ג. שירי מסיקה זוכר את נובמבר עננים עננים עננים ד. קובי פרץ בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון

la nana 2004

New member
עונה! :)

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? יש הרבה... אבל ביחוד את פבלו הרדייה מהמורדים כי הוא ממש נחמד וחמוד! האם אתם רואים ערוץ E כן, לפעמיים נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? כן, לפני 3 שנים עם המורדים אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? לא מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: א. אשטון קוצ'ר ב. בראד פיט ג. אורלנדו בלום ברור שאורלי!!!!! ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: א. אנג'לינה ג'ולי ב. ג'ניפר אניסטון ג. ג'ניפר לופז ד. בריטני ספירס/ כריסטינה אגילרה ג'ניפר אניסטון האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן? כן מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? גם יש הרבה... אבל סבסטיאן פרנסיני והכל מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? אממממ לא לא יודעת.... איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? GUERREROS DE LA LUZ של קטנטנות תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן ב. סבלימנאל והצל ג. שירי מסיקה ד. קובי פרץ אממ אייל גולן - התינשאי לי סבלימנאל והצל - PEACE IN THE MIIDEL EAST והשאר אין לי מושג.... מקווה שנהנתם מהשאלון

irashady

New member
יאללה

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? אמינם ומשינה... כי המוזיקה טובה! האם אתם רואים ערוץ E - לא.. אין לי את הערוץ נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? כןןןן עם משינה!!!! לפני שבועיים וחצי!!! אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? לא יפריע לי מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: א. אשטון קוצ'ר ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: ד. בריטני ספירס האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן? מה?????????? מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? יש יותר מדיי... השאלה מה הוא היה נותן כדי להיפגש איתי... מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? בריטני... לא הייתי נותנת הרבה איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? יש יותר מדיי תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן - יפה שלי ב. סבלימינל והצל - תקווה ג. שירי מסיקה (מייר!!) - נובמבר ד. קובי פרץ - בלבלי אותו

תשובות

איזה מפורסם אתם הכי אוהבים ולמה? ג'וני דפ- בגלל שהוא שחקן טוב וכוסון לא נורמאלי האם אתם רואים ערוץ E? לא נפגשתם כבר עם מפורסם? ואם כן אז מתי ועם מי? אמממ...ראיתי את גידי גוב בתחרות רכיבה אחת שחברה שלי השתתפה בה{כי הבת של גידי רוכבת על סוסים} וראיתי את מורן אייזנשטין, בקניות...חח אתם רוצים להיות מפורסמים כשתהיו גדולים? מצד אחד כן, אני רוצה להיות שחקנית מפורסמת. אבל מצד שני זה נשמע ממש חרא שאתה לא יכול ללכת ברחובות בלי שיציקו לך. מי לדעתכם מן המפורסמים הבאים יותר שווה: א. אשטון קוצ'ר ומי לדעתכם מהמפורסמות יותר שווה: א. אנג'לינה ג'ולי ד. בריטני ספירס/ כריסטינה אגילרה? אמ..אני שונאת את שתיהן, אבל מעדיפה את כריסטינה מגעילרה האם אתם יודעים שקיילי מינוג חולה בסרטן? עכשיו כן. מי לדעתכם המפורסם הכי חתיך ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתו? ג'וני דפ, הייתי נותנת הכל. מי המפורסמת הכי חתיכה ומה הייתם נותנים כדי להיפגש איתה? יש 3: אורית טיטי שחף-הייתי נותנת הכל,אנג'לינה ג'ולי-לא הרבה,ג'סיקה אלבה-יותר בשביל ידיד שלי..הייתי נותנת הרבה כדי לראות אותו שמח..חח איזה שיר אתם הכי אוהבים ושל איזה זמר? יש המון אבל אני הכי אוהבת stairway yo heaven של לד זפלין תנו לי שם של שיר אחד של: א. אייל גולן- יפה שלי, השיר היחיד שלו שאני זוכרת. ב. סבלימנאל והצל- אמ..הפינאלי, השיר היחיד שאני זוכרת. ג. שירי מסיקה- אתם מתכוונים מירי מסיקה לא? נובמבר.. ד. קובי פרץ- שום שיר, לא מכירה

למעלה