שאלון מפגר ששדדתי

שאלון מפגר ששדדתי

מישראבלוג ! אם רוב ביתך היה מתפרק ונופל לתהום, והייתה ניתנת לך הזדמנות לבחור איזה חדר ישרוד, באיזה היית בוחר ולמה? אם הייתה ניתנת לך הזדמנות לבקר בגיהנום או בגן-עדן, באיזה מקום היית בוחר ולמה? למה בני אדם מתים? האם אתה מאמין שלבעלי-חיים יש רגשות? מדוע?

../images/Emo9.gif

אם רוב ביתך היה מתפרק ונופל לתהום, והייתה ניתנת לך הזדמנות לבחור איזה חדר ישרוד, באיזה היית בוחר ולמה
שלי חחח בגלל שיש בו הכל
אבל חס וחלילה שזה יקרההה
אם הייתה ניתנת לך הזדמנות לבקר בגיהנום או בגן-עדן, באיזה מקום היית בוחר ולמה
גן עדן.. לא נראלי אני צריכה להסביר למה חחח למה בני אדם מתים
אחלה שאלהה...חחחח האם אתה מאמין שלבעלי-חיים יש רגשות
מדוע
אולי יש להם.. לאדעת חחח

Danielle b3

New member
../images/Emo12.gifעונה../images/Emo33.gif

אם רוב ביתך היה מתפרק ונופל לתהום, והייתה ניתנת לך הזדמנות לבחור איזה חדר ישרוד, באיזה היית בוחר ולמה
בחדר שלי
כי אני הכי אוהבת אותו מכל החדרים בבית
אם הייתה ניתנת לך הזדמנות לבקר בגיהנום או בגן-עדן, באיזה מקום היית בוחר ולמה
בטח שבגן עדן, כי גהינום הוא מקום נורא וגן עדן הוא פשוט מושלם
למה בני אדם מתים
לא יודעת...
האם אתה מאמין שלבעלי-חיים יש רגשות
יש להם רגשות כמו עצב
שמחה
ועוד אבל לא כמו אהבה

Angeldust1

New member
בגלל שאני משועמם רצח...

החדר שלי מן הסתם... גן עדן. למה? 72 בתולות
כדי למנוע פיצוץ אוכלוסין לא מזיז לי בשיט

idanem

New member
עונה...

אני מניח שהייתי בחור בחדר שלי, מחשב..טלוויזיה..יש בו כל מה שאני צריך...! הייתי בוחר בגיהנום, כדי לצחוק על השהידים שהם לא בגן עדן ואין להם 72 בתולות!!! חה! למה בני אדם מתים? תשמע, או שמתחשק להם..או שמתחשק למישהו אחר, או שלאף אחד לא מתחשק ולאלוהים כבר נמאס אז הוא הורג אותם בעצמו! בטח שלבעלי חיים יש רגשות! אחרי הכל, אנחנו גם כאלה לא..?

חני 21

New member
תשובות שלילילילי..

אם רוב ביתך היה נופל לתהום והייתה ניתנת לך אפשרות להציל חדר אחד מה היית בוחר ולמה? החדר שלי כי יש בו גם אמבטיה... גהינום או גן עדן ולמה? גיהנום כי בטח בגן עדן משעמם... למה בני אדם מתים..? אההה... כדי לפנות מקום לאנשים אחרים...??? לבעלי חיים יש רגשות? נראה לי שכן.. למה? כובע

auah vfuxht

New member
שאלון יפה

-לא אכפת לי איזה חדר אני לא אוהבת את הבית שלי בכלל -גהנום-יותר אקשן שם וכמו שאמר מישהו כאן לפניי: זה יהיה נחמד לראות שם את השהידים מתבשלים ובוכים על ה72 בתולות שלא קיבלו... -כי ככה החיים -בטח פשוט הם לא מתקשרים איתנו אבל הבע"ח שנמצאים בבית מראים זאת-כלב המתגעגע לבעליו ותוקפני למישהו אחר,בע"ח עצובים ושמחים,רואים את זה.

English Muffin

New member
עונהה

מישראבלוג ! אם רוב ביתך היה מתפרק ונופל לתהום, והייתה ניתנת לך הזדמנות לבחור איזה חדר ישרוד, באיזה היית בוחר ולמה? ברור ששלי חח אם הייתה ניתנת לך הזדמנות לבקר בגיהנום או בגן-עדן, באיזה מקום היית בוחר ולמה?בגן עדן בגלל שזה אמור להיות מקום מושלם ובגהינום הייתי מספיק חח למה בני אדם מתים?כי זוהי דרך החיים האם אתה מאמין שלבעלי-חיים יש רגשות? מדוע?כן כי יש לי בעלי חיים ויש להם רגשות זה פשוט ככה

hemmlin

New member
ננסה

הייתי מציל את החדר שלי מן הסתם כי כל הדברים שלי שם... אבל היה עצוב לי על שאר הבית הייתי מבקר בגהנום כדי לראות אם זה באמת כזה גרוע ושווה להמנע מלהגיע. בני אדם מתים כי צריך לפנות מקום ולבעלי חיים ברור שיש רגשות והרגשות שלהם יותר חזקים משלנו כי לנו יש הגיון שמווסת(או לפחות מנסה) את הרגשות.

Koala Girl

New member
אממ אוקיי...

אם רוב ביתך היה מתפרק ונופל לתהום, והייתה ניתנת לך הזדמנות לבחור איזה חדר ישרוד, באיזה היית בוחר ולמה? אמ בגלל שדבר כזה לא יקרה לעולם כי אם חס וחלילה משו יתפרק פה כל הבניין יקרוס
אז נעזוב את זה וזהו אם הייתה ניתנת לך הזדמנות לבקר בגיהנום או בגן-עדן, באיזה מקום היית בוחר ולמה? כנראה גן עדן
מה איבדתי בגיהנום? למה בני אדם מתים? כי לא מגיע להם לחיות יותר מדי זמן האם אתה מאמין שלבעלי-חיים יש רגשות? מדוע? ברור,בע"ח זה בדיוק כמו בני אדם רק שהם לא כאלה רעים ודוחים מטבעם בשביל שום דבר,רק מנסים לשרוד

cha ching

New member
שרותים! ../images/Emo6.gif

מה לעשות- בלי שרותים אין חיים
בגיהנום- בסיור מודרך (עם מבקה "תלמיד בסיור" שלא יתבלבלו..). לראות מה מצפה לי בסוף ימי
בניאדם מתים כדי שיוכלו לתהות על מהות החיים והמוות בטח שיש להם. אם הם מבינים מצבים הם בטח גם בעלי רגשות וזה על מנת שיהיו שאלות מוסריות וכדי שבשריים ישנאו מצחוניים

ady18

Well-known member
תשובות שלי

אם רוב ביתך היה מתפרק ונופל לתהום, והייתה ניתנת לך הזדמנות לבחור איזה חדר ישרוד, באיזה היית בוחר ולמה? מטבח המקרר אם הייתה ניתנת לך הזדמנות לבקר בגיהנום או בגן-עדן, באיזה מקום היית בוחר ולמה?גן עדן אומרים ששם יותר טוב למה בני אדם מתים?ממחחלות וגם אלוהים קבע ככה האם אתה מאמין שלבעלי-חיים יש רגשות? מדוע?כן כי הם נקשרים נאמנים בוכים מכאב

AmiTutiT14

New member
עונה!

אם רוב ביתך היה מתפרק ונופל לתהום, והייתה ניתנת לך הזדמנות לבחור איזה חדר ישרוד, באיזה היית בוחר ולמה?
הייתי משאירה את המטבח. למה? ככה. אם הייתה ניתנת לך הזדמנות לבקר בגיהנום או בגן-עדן, באיזה מקום היית בוחר ולמה?
גן עדן.. אומרים שיפה שם. למה בני אדם מתים?
"למה" שואלים רק בקופת חולים.. האם אתה מאמין שלבעלי-חיים יש רגשות? מדוע?
בטח שיש להם רגשות.

תשובותתת

אם רוב ביתך היה מתפרק ונופל לתהום, והייתה ניתנת לך הזדמנות לבחור איזה חדר ישרוד, באיזה היית בוחר ולמה?בחדר שלי כמובן אם הייתה ניתנת לך הזדמנות לבקר בגיהנום או בגן-עדן, באיזה מקום היית בוחר ולמה?גן עדן!למה?!כי בחיים שלי אכלתי יותר מדי חרא אז כדאי באמת שאני אגיע כבר למקום טוב יותר ושאני אהנה קצת ממה שנשאר למה בני אדם מתים?כי זה הטבע ובעולם אין מספיק מקום כדי לאכלס את כולם וזו פשוט תכנית זדונית של האלוהים בכלל להביא אותנו לעולם. האם אתה מאמין שלבעלי-חיים יש רגשות? מדוע? ברור....בחתול או בכלב,שבועטים בהם-הם בורחים או בוכים או עושים משהו..כואב להם....ברור שיש להם רגשות...

עונההה:)

אם רוב ביתך היה מתפרק ונופל לתהום, והייתה ניתנת לך הזדמנות לבחור איזה חדר ישרוד, באיזה היית בוחר ולמה? אם הייתה ניתנת לך הזדמנות לבקר בגיהנום או בגן-עדן, באיזה מקום היית בוחר ולמה? למה בני אדם מתים? יש המון סיבות. יש כאלה שבוחרים למות .... כי לא טוב להם כאן... אז הם בוחרים שלא לחיות... יש עוד הרבה סיבות אבל זו הכי מרגיזה אותי...אז כתבתי. האם אתה מאמין שלבעלי-חיים יש רגשות? מדוע? אני לא ממש אוהבת חיות.....אבל לא יודעת...מה זו השאלה הזאת??

למעלה