Anna Vasserman
New member
עונה כי אין לי כח לעבוד היום...
1. עם כמה בחורים \ בחורות שונים יצאתם עד היום ?
אם הכוונה היא לכאלה שיצאתי איתם ליותר מדייט אחד: 8 . אם זה כולל גם כאלה שיצאתי איתם לדייט אחד בלבד ושם זה נגמר אז 18-20
2. באיזה גיל ,אם לא תמצאו את האחד, תעשו ילד לבד ?
לא רלוונטי. כבר יש לי ילד. ובאופן כללי אני חושבת שלהביא ילד לעולם בכוונה ובידיעה שיהיה לו רק הורה אחד זה מעשה אגואיסטי ומגעיל. אם כבר, אז לאמץ מישהו שכבר נולד, ועדיף לו לחיות עם הורה אחד מאשר בבית יתומים.
3. כשהייתם בגיל 18, בטח אמרתם לידידה\ידיד טוב, שאם לא תחתנו עד גיל מסוים, שניכם תתחתנו, מה היה הגיל שהייתם משוכנעים שתתחתנו עד אז ?
בגיל 18 כבר הייתי עם חבר קבוע שלימים נהיה בעלי, שלימים נהיה גרושי, והוא אבי הילד שלי. אז לא ממש חשבתי על דברים כאלה אז.
4. כמה כסף נראה לכם שמספיק כדי לחיות מהיום ועד סוף חייכם ברמת חיים כמו שאתם רוצים ?
בהנחה שלא תהיה אינפלאציה בכל הזמן הזה, ואני אחיה עד גיל 100, הסכום הוא 17,000,000 ש"ח בלבד. לא בשמיים...
5. כמה ילדים אתם רוצים ?
וואו... שאלה קשה... מצד אחד, ילדים זה כיף. מצד שני מאמץ אדיר וחוסר חופש כמעט מוחלט... נראה לי 3. זה שיש לי ועוד 2.
6. בכמה מדינות ביקרתם עד היום ?
10 : פולין, צ'כיה, אוקראינה, ליטא, לטביה, אסטוניה, פינלנד, טורקיה, אנגליה, ספרד.
7. בכמה מדינות אתם עוד רוצים לבקר ?
כמה שיותר. לא יודעת. אולי עוד 20 מדינות.
8. כמה עבודות תחליפו בחייכם ?
בחיי הקצרים כבר החלפתי 4 מקומות עבודה (רציניים - לא מלצרות וכל מיני משרות סטודנט)... (נמאס לי מהר...) אז אני לא יודעת עוד כמה אחליף. אני מקווה שבבוא היום אמצא משהו שאני לא אמצה כל כך מהר או שאקים עסק משלי
9. מה הגובה האידיאלי לבן\בת זוג ?
20 ס"מ מעליי. שזה 1.90 מטר.
10. מ1-10 , כמה הגיל שלכם (המספר) משפיע על התנהלותכם ?
1. אני נתקעתי במוח על גיל 12, וככה, לצערי הרב, אני גם מתנהלת (ראה סעיף החלפת מקומות עבודה)...
1. עם כמה בחורים \ בחורות שונים יצאתם עד היום ?
2. באיזה גיל ,אם לא תמצאו את האחד, תעשו ילד לבד ?
3. כשהייתם בגיל 18, בטח אמרתם לידידה\ידיד טוב, שאם לא תחתנו עד גיל מסוים, שניכם תתחתנו, מה היה הגיל שהייתם משוכנעים שתתחתנו עד אז ?
4. כמה כסף נראה לכם שמספיק כדי לחיות מהיום ועד סוף חייכם ברמת חיים כמו שאתם רוצים ?
5. כמה ילדים אתם רוצים ?
6. בכמה מדינות ביקרתם עד היום ?
7. בכמה מדינות אתם עוד רוצים לבקר ?
8. כמה עבודות תחליפו בחייכם ?
9. מה הגובה האידיאלי לבן\בת זוג ?
10. מ1-10 , כמה הגיל שלכם (המספר) משפיע על התנהלותכם ?