שאלון מספרים 123456789

Anna Vasserman

New member
עונה כי אין לי כח לעבוד היום...

1. עם כמה בחורים \ בחורות שונים יצאתם עד היום ?
אם הכוונה היא לכאלה שיצאתי איתם ליותר מדייט אחד: 8 . אם זה כולל גם כאלה שיצאתי איתם לדייט אחד בלבד ושם זה נגמר אז 18-20

2. באיזה גיל ,אם לא תמצאו את האחד, תעשו ילד לבד ?
לא רלוונטי. כבר יש לי ילד. ובאופן כללי אני חושבת שלהביא ילד לעולם בכוונה ובידיעה שיהיה לו רק הורה אחד זה מעשה אגואיסטי ומגעיל. אם כבר, אז לאמץ מישהו שכבר נולד, ועדיף לו לחיות עם הורה אחד מאשר בבית יתומים.

3. כשהייתם בגיל 18, בטח אמרתם לידידה\ידיד טוב, שאם לא תחתנו עד גיל מסוים, שניכם תתחתנו, מה היה הגיל שהייתם משוכנעים שתתחתנו עד אז ?
בגיל 18 כבר הייתי עם חבר קבוע שלימים נהיה בעלי, שלימים נהיה גרושי, והוא אבי הילד שלי. אז לא ממש חשבתי על דברים כאלה אז.

4. כמה כסף נראה לכם שמספיק כדי לחיות מהיום ועד סוף חייכם ברמת חיים כמו שאתם רוצים ?
בהנחה שלא תהיה אינפלאציה בכל הזמן הזה, ואני אחיה עד גיל 100, הסכום הוא 17,000,000 ש"ח בלבד. לא בשמיים...

5. כמה ילדים אתם רוצים ?
וואו... שאלה קשה... מצד אחד, ילדים זה כיף. מצד שני מאמץ אדיר וחוסר חופש כמעט מוחלט... נראה לי 3. זה שיש לי ועוד 2.

6. בכמה מדינות ביקרתם עד היום ?
10 : פולין, צ'כיה, אוקראינה, ליטא, לטביה, אסטוניה, פינלנד, טורקיה, אנגליה, ספרד.

7. בכמה מדינות אתם עוד רוצים לבקר ?
כמה שיותר. לא יודעת. אולי עוד 20 מדינות.

8. כמה עבודות תחליפו בחייכם ?
בחיי הקצרים כבר החלפתי 4 מקומות עבודה (רציניים - לא מלצרות וכל מיני משרות סטודנט)... (נמאס לי מהר...) אז אני לא יודעת עוד כמה אחליף. אני מקווה שבבוא היום אמצא משהו שאני לא אמצה כל כך מהר או שאקים עסק משלי

9. מה הגובה האידיאלי לבן\בת זוג ?
20 ס"מ מעליי. שזה 1.90 מטר.

10. מ1-10 , כמה הגיל שלכם (המספר) משפיע על התנהלותכם ?
1. אני נתקעתי במוח על גיל 12, וככה, לצערי הרב, אני גם מתנהלת (ראה סעיף החלפת מקומות עבודה)...

nice

1. עם כמה בחורים \ בחורות שונים יצאתם עד היום ? סתם דייט אחד/שניים לא ספרתי אבל היו 2 מערכות יחסים מאוד ארוכות ומשמעותיות

2. באיזה גיל ,אם לא תמצאו את האחד, תעשו ילד לבד ? לא אביא ילד לבד אלא אם כן יהיה בהורות משותפת ואז נראה לי גיל 40

3. כשהייתם בגיל 18, בטח אמרתם לידידה\ידיד טוב, שאם לא תחתנו עד גיל מסוים, שניכם תתחתנו, מה היה הגיל שהייתם משוכנעים שתתחתנו עד אז ? בגיל 18 כבר לא אמרנו זאת אבל בגיל 16 התכנון היה גיל 24... ביום ההולדת שלי הוא התקשר להזכיר זאת אבל זה לא היה רלוונטי מבחינתי

4. כמה כסף נראה לכם שמספיק כדי לחיות מהיום ועד סוף חייכם ברמת חיים כמו שאתם רוצים ? נראה לי 20 מיליון וזה כמובן בהנחה שאני גם פטורה מלעבוד

5. כמה ילדים אתם רוצים ? 2

6. בכמה מדינות ביקרתם עד היום ? 12

7. בכמה מדינות אתם עוד רוצים לבקר ? וואו, הרבה!!!

8. כמה עבודות תחליפו בחייכם ? אין לי שמץ... אולי בסוף יהיו לי 20 מיליון ש"ח ואוכל להפסיק לעבוד

9. מה הגובה האידיאלי לבן\בת זוג ? 1.78-1.90

10. מ1-10 , כמה הגיל שלכם (המספר) משפיע על התנהלותכם ? 7

ליבליב1

New member
מהבוקר רציתי לענות על הסקר הזה!

1. עם כמה בחורים \ בחורות שונים יצאתם עד היום ? כולל כאלה של דייט אחד - נראה לי סביבות ה30.

2. באיזה גיל ,אם לא תמצאו את האחד, תעשו ילד לבד ? בשנה הקרובה. (35)

3. כשהייתם בגיל 18, בטח אמרתם לידידה\ידיד טוב, שאם לא תחתנו עד גיל מסוים, שניכם תתחתנו, מה היה הגיל שהייתם משוכנעים שתתחתנו עד אז ? זה היה בסביבות גיל 23-24 עם שני חברים טובים שלי. אחד מהם התחתן לפני ואחד אחרי. היום אני לא בטוחה שהייתי מסתדרת עם אף אחד מהם ברמה זוגית. הייתי בטוחה שעד גיל 28 אתחתן. וזה קרה ויחד עם זה התגרשתי שנה ומשהו אחרי.....

4. כמה כסף נראה לכם שמספיק כדי לחיות מהיום ועד סוף חייכם ברמת חיים כמו שאתם רוצים ?הרבה. לא יודעת להגיד מספר

5. כמה ילדים אתם רוצים ?ארבעה. תמיד רציתי ארבעה. אבל לא נראה לי שאגיע לזה. אסתפק בשלושה.

6. בכמה מדינות ביקרתם עד היום ?פולין, צ'כיה, הולנד, גרמניה, שוויץ, בלגיה, לוקסמבורג (שבשתיים האחרונות רק עברתי כמה שעות) ארה"ב, תאילנד, לאוס וספרד - 11 מדינות

7. בכמה מדינות אתם עוד רוצים לבקר ?המון מקומות!!!

8. כמה עבודות תחליפו בחייכם ? מקווה ש-3 לכל היותר

9. מה הגובה האידיאלי לבן\בת זוג ? 175 וצפונה

10. מ1-10 , כמה הגיל שלכם (המספר) משפיע על התנהלותכם ? 6 - לא מאוד.

1Shir

New member
עוד שאלון?! טוב קדימה

1. עם כמה בחורים \ בחורות שונים יצאתם עד היום ?
נראה לך? כשאני לא אצליח להירדם אני אנסה לספור...

2. באיזה גיל ,אם לא תמצאו את האחד, תעשו ילד לבד ?
לא יודעת אבל לא נראה לי שאעשה זאת.

3. כשהייתם בגיל 18, בטח אמרתם לידידה\ידיד טוב, שאם לא תחתנו עד גיל מסוים, שניכם תתחתנו, מה היה הגיל שהייתם משוכנעים שתתחתנו עד אז ?
ממש לא קרה לי דבר כזה :)

4. כמה כסף נראה לכם שמספיק כדי לחיות מהיום ועד סוף חייכם ברמת חיים כמו שאתם רוצים ?
תכפיל בסכום של כמה אלפים לחודש...

5. כמה ילדים אתם רוצים ?
נראה לי ש-0.

6. בכמה מדינות ביקרתם עד היום ?
5.

7. בכמה מדינות אתם עוד רוצים לבקר ?
לפחות 3.

8. כמה עבודות תחליפו בחייכם ?
לנחש כאילו? 4.

9. מה הגובה האידיאלי לבן\בת זוג ?
כל גובה מעל 1.70 בשבילי מעולה. (אני מגרדת את ה-1.65)

10. מ1-10 , כמה הגיל שלכם (המספר) משפיע על התנהלותכם ?
כמעט 4. תודה! :)

למעלה