שאלון מסוג אחר

../images/Emo204.gif

1. לימור 2. מירב 3. אריק 4. רון 5. ליטל 6. נגה 7. נטע ו 8. אלון 9. מתן 10. גבי 11. דינה 12. אבי 13. תומר 14. יפתח 15. רוני 16. תובל 17. ספיר 18. אור 19. מעיין 20. טל האם 9 בת או בן? בן האם 1 ו-2 ? ממש לא ומה לגבי 4 ו-8? יש סיכוי... באיזה כיתה נמצאת 17? ט' מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? היום אחה"צ מהי הלהקה האהובה על 6? דפנה והעגיות האם ל-1 יש אחים ו/או אחיות? אחות האם אי-פעם תצאי עם 3? בשמחה... האם אי-פעם תצאי עם 7? לא האם 16 רווק? כן מהו שם משפחתו של 15? רון מהו שמה האמצעי של 10? לא יודעת אם יש לו.. מהו הדבר ש-5 הכי אוהב/ת לעשות? לישון?.. האם 13 כוסית? לאאא האם 14 ו-19 ? אוי ואבוי. לא לאיזה בית-ספר 20 הולכ/ת? תיכון ספרי לי עובדה אקראית על מספר 11: מתוקה ועל 1: החברה הכי טובה ועל 9: חתיך האם אי פעם היית דלוקה על 15? לא איפה מספר 3 גר/ה? רחוק מדי.. מהו הצבע האהוב על 4? בטח שחור או משהו האם תתמזמזי עם 14? די, לא! איכס. האם 5 ו-6 החברות הכי טובות? ממש לא האם 7 אוהב/ת את 20? אין ביניהן שום קשר.. האם 8 אוהב/ת את 19? לא יודעת.. לא נראה לי איך פגשת את 2? ביסודי איך פגשת את 18? בבי"ס האם ל-10 יש חיות מחמד? אין לי מושג.. האם 12 מבוגרת ממך? כן האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיימת, או מה? או מה. האם כתבת את עצמך? לא

אספיר85

New member
עונה

ערכו רשימה של כ-20 אנשים שאת/ה מכיר/ה: 1. נעמה 2. תום 3. נועם 4. מייקי 5. ענבל 6. ג'ניה 7. אלון 8. עמית 9. ליאור 10. רז 11. דן 12. אמיר 13. זהר 14. עדן 15. אנאל 16. אביב 17. דין 18. עודד 19. הא! עצמי 20. גילי האם ליאור בת או בן? בן האם נעמה ותום. יהיו ביחד? לא נראהלי. ומה לגבי מייקי ועמית? עמית לא בקטע של בנים. באיזה כיתה נמצא דין ? אני אסיק שבכיתה ט'. מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם אמיר? מזמן מהי הלהקה האהובה על ג'ניה? ג'ניה לא אוהבת ממש להקות. אני אלך על סימפל פלאן. האם ל-נעמה יש אחים ו/או אחיות? כן האם אי-פעם תצאי עם נועם? לא נראה לי... האם אי-פעם תצאי עם אלון? כנ"ל..XD האם אביב רווק? כנראה שכן. לא בראש שלה חבר עכשיו. מהו שם משפחתו של אנאל? אברמוביץ מהו שמה האמצעי של רז? לא חושבת שיש לו שם אמצעי. מהו הדבר ש-ענבל הכי אוהב/ת לעשות? האמת שאין לי מושג. האם זהר כוסית? זהר? חבל על הזמן. האם עדן ואני? לא חושבת. לאיזה בית-ספר 20 הולכ/ת? לא יודעת, פגשתי אותה רק פעמיים אני חושבת. ספרי לי עובדה אקראית על דן: הוא מאוד מסתורי. ועל נעמה: יפה לה צמות ועל ליאור: הוא אוהב פמילי גאי האם אי פעם היית דלוקה על אנאל? ברור, איזו שאלה. איפה מספר נועם גר/ה? קרוב מהו הצבע האהוב על מייקי? שניה אני אשאל אותו. הוא גם לא יודע. אולי כחול. האם תתמזמזי עם עדן? המרחק הפיזי קצת מקשה. האם ענבל וג'ניה החברות הכי טובות? חברות, לא הכי טובות. האם אלון אוהב/ת את גילי? אמנם היא כוסית אבל לא נראה לי. האם עמית אוהב/ת את עצמי? יש מצבP: היא קיבלה ממני נשיקה אתמולXD איך פגשת את תום? הייתי איתו ביסודי (אני גם איתו עכשיו בשכבה) איך פגשת את עודד? אני לומדת איתו באותה שכבה האם ל-רז יש חיות מחמד? כן יש לו תוכי וכלבה האם אמיר מבוגרת ממך? כן, מבוגרת ממני בשנהXD האם דין היא האדם הכי סקסי שקיימת, או מה? אוכל לענות על זה בעוד שבועיים, כשאראה אותו. האם כתבת את עצמך? כןP:

•HadaS•

New member
אוהההבת שאלונים כאלההה.. ../images/Emo6.gif

האם 9 בת או בן? בת האם 1 ו-2 ? מה איתם? ומה לגבי 4 ו-8? באיזה כיתה נמצאת 17? ח' מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? לפני החופשש מהי הלהקה האהובה על 6? לא יודעת האם ל-1 יש אחים ו/או אחיות? כן ישלה אח אחד ושתי אחיות האם אי-פעם תצאי עם 3? הלוואייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי !!!!!!!
האם אי-פעם תצאי עם 7? לאלאלאלא האם 16 רווק? היא בת ונראלי שהיא רווקה מהו שם משפחתו של 15? ג'יבלי מהו שמה האמצעי של 10? אין לה שם אמצעי מהו הדבר ש-5 הכי אוהב/ת לעשות? לדבר באייסיקיו האם 13 כוסית? אם אתם אומרים... האם 14 ו-19 ? וואי מה איתםם כוסעמק? לאיזה בית-ספר 20 הולכ/ת? לביצפפר שלי ספרי לי עובדה אקראית על מספר 11: הוא מרביץ כמו בהמה ועל 1: ישלה בגדים יפים ועל 9: היא מדגמנת האם אי פעם היית דלוקה על 15? ללללאאאא איפה מספר 3 גר/ה? בתל אביב מהו הצבע האהוב על 4? לא יודעת האם תתמזמזי עם 14? איככס לא האם 5 ו-6 החברות הכי טובות? ניחוש יפה !!! חחח כן הן החברות הכי טובות האם 7 אוהב/ת את 20? כןן האם 8 אוהב/ת את 19?אני חושבת שכן PP: איך פגשת את 2? הוא אבא שלי D: איך פגשת את 18? דרך חברה האם ל-10 יש חיות מחמד? חחח 10 זו אמא שלי וכן ישלה חיית מחמד כלבה קטנה D: האם 12 מבוגרת ממך? לא האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיימת, או מה? הו לא האם כתבת את עצמך? לא

נועוש3

New member
עונה

ערכו רשימה של כ-20 אנשים שאת/ה מכיר/ה: 1. דנה 2. לי 3. יוגב 4. יובל ש. 5. יובל ב. 6. סיון 7. מאי 8. שירן י. 9. שירן ח. 10. נועה ק. 11. עידן 12. הילה 13. אור 14. סמדר 15. דור פ. 16. עפר ב. 17. עופר נ. 18. דניאלה 19. אביה 20. ענבל האם 9 בת או בן? בת האם 1 ו-2? הן לא לסביות... חחח ומה לגבי 4 ו-8? גם הן לא =] באיזה כיתה נמצאת 17? י' מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? לפני איזה רבע שעה.. בטלפון מהי הלהקה האהובה על 6? אין לי מושג חח האם ל-1 יש אחים ו/או אחיות? כן אחות אחת האם אי-פעם תצאי עם 3? חס וחלילה... הוא של ליקוש האם אי-פעם תצאי עם 7? היא בת. ואני לא לסבית
האם 16 רווק? כן
מהו שם משפחתו של 15? פינטו מהו שמה האמצעי של 10? אין לה :) מהו הדבר ש-5 הכי אוהב/ת לעשות? אממ להיות בשכנ"ע (?) האם 13 כוסית? הוא בן. :) האם 14 ו-19? חחח נו דיי כבר הן לא לסביות :] לאיזה בית-ספר 20 הולכ/ת? לבי"ס שלי :) ספרי לי עובדה אקראית על מספר 11: הוא איתי בכיתה ועל 1: יש לה אחות בכיתה ח' ועל 9: היא לא באה היום לבי"ס האם אי פעם היית דלוקה על 15? חחח ממש לא איפה מספר 3 גר/ה? בקיבוץ ליד כפר סבא מהו הצבע האהוב על 4? ירוק נראה לי האם תתמזמזי עם 14? חחחחחח לא. האם 5 ו-6 החברות הכי טובות? הם לא מכירים בכלל. האם 7 אוהב/ת את 20? הן לא מכירות =] האם 8 אוהב/ת את 19? אממ הן חברות.. אבל לא ממש טובות :) איך פגשת את 2? היא איתי בכיתה איך פגשת את 18? היא הייתה איתי בכיתה 3 שנים האם ל-10 יש חיות מחמד? כן, כלב ממש חמוד
האם 12 מבוגרת ממך? לא היא בגילי.. :) בעצם כן, בכמה חודשים חח =] האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיימת, או מה? מה זה לא.
האם כתבת את עצמך? לא :)

michelle2113

New member
טררם

ערכו רשימה של כ-20 אנשים שאת/ה מכיר/ה: 1. ניצן 2.ניצן ש 3. סיגל 4. סווטה 5. אור 6. סשה 7. נעה 8. יארדן 9. תמר 10. תום 11. רעות 12. מאור 13.שיבולת 14. לירון 15. תמנע 16. שקד 17.עפרי 18.גל 19. נטע 20. בר האם 9 בת או בן? בת האם 1 ו-2 הן בנות! אבל אולי.. ומה לגבי 4 ו-8? הו לא!!!! היא תמות! באיזה כיתה נמצאת 17? ט'. מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? הו מיי לאב! אתמול. מהי הלהקה האהובה על 6? לא יודעת. כל מיני דאנסים . האם ל-1 יש אחים ו/או אחיות? כן. אח גדול ושלוש אחיות גדולות. האם אי-פעם תצאי עם 3? מקווה שלא לפגישה רומנטית. ולרמות שהיא מעט משעממת אותי, יש מצב. האם אי-פעם תצאי עם 7? כן! אהובתי הנצחית! האם 16 רווק? חחח..אחי...מקווה שהוא מצא מישהי בארה"ב...אבל רוב הסיכויים שהוא רווק.. מהו שם משפחתו של 15? רובין מהו שמה האמצעי של 10? אמצעי? מזה נוצרים פה? מהו הדבר ש-5 הכי אוהב/ת לעשות? לדעתי לרקוד...קופצי כזאת.. האם 13 כוסית? הו לא... האם 14 ו-19 עוד פעם שתי בנות? לא. לאיזה בית-ספר 20 הולכ/ת? איפשהו בפ"ת ספרי לי עובדה אקראית על מספר 11: חחח...אני פסיכית. ועל 1: היא שקטה. וסולידית. ועל 9: היא בלונדינית שדורשת צומי. וכאפה. האם אי פעם היית דלוקה על 15? חח..כן מאז ותמיד. איפה מספר 3 גר/ה? בדדות (גדות) מהו הצבע האהוב על 4? אני מנחשת ששחור האם תתמזמזי עם 14? מה נהיה איתכם? לא חושבת... האם 5 ו-6 החברות הכי טובות? לא סתם יחסים ביזאריים האם 7 אוהב/ת את 20? היא לא מכירה אותו...? האם 8 אוהב/ת את 19? כנ"ל. איך פגשת את 2? בבצפר. איך פגשת את 18? בבית. האם ל-10 יש חיות מחמד? לא חושבת. אולי כלב. האם 12 מבוגרת ממך? לא...חח הוא קטן ממני בשנה הבייבי.. האם 17 היא האדם הכי סקסי שקיימת, או מה? כן! בואנה אחותי היא אחת הכוסיות! רציני! האם כתבת את עצמך? אהאאאאא

למעלה