שאלון ממתקים :p

נכון נכון!!

וואלכ חבר'ה נמאס לי כבר מהקיבעון הזה פה יאללה מחאה.. אגב חן-את שאלת בשירשור יום שישי ..אם זה בסדר שאת פותחת את זה ולא אני..מממ..עזבו חחחח .. יאללה כפרות תהנו מהשבוע אחרון של שנת תשס"ו..:] אוהבת ואל תתחילו לריב.

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifאני עונה?

מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 27 האם תעדיף במבה על עוף? וודאי מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולדדדדד עלית או אסם? עליתתת כי זה יותר שוקולד במבה או ביסלי? במבה שוקולד חום או לבן? לבןןןןן ציטוס או דוריטוס? צ'יטוסססססס וופלים או עוגיות? עוגיות שוקו או מים? שוקו שוקולד מריר או רגיל? מרירררררררר גלידה או קרמבו? אוייי זה קשה! תלוי במה שבא לי ואם זה קרמבו אז מוקה שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? עם טעם גלידה הכי טעים: ונילללללללל טעם גלידה הכי פחות טעים: אני חלא משתגעת על כל הסורביים האלה (רבים נורא לא מובן של ורבה... ז נשמע כמו סובייטים=]) טעם אהוב של קרמבו: מוקהההההה עוגה אהובה: משו טעם עם קצפת או סתם שכבות בסקוויטים טעימהההה שוקולד אהוב: לבן עויגות הממתק הכי אהוב: מקופלת לבנה או מארס/טוויקס/סניקרס.... הממתק של כל הזמנים: שוקולדדדדדדדד הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: שוקולד.... אין מה לעשות... שלטיעעע זה שליטעעעעעעע הממתק שמישהו אוהב ואתה לא מבין למה: אממממממ.... באונטי..... קוקוס לא ממש עושה לי את זה....

TziMHoNoa

New member
גם אני-

מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 7 האם תעדיף במבה על עוף? שאלה קשה.. שניהם לא משהו, אבל כן... מה עדיף שוקולד או חטיף? שוקולד, ברור עלית או אסם? עלית במבה או ביסלי? ביסלי שוקולד חום או לבן? שניהם ציטוס או דוריטוס? איכ וופלים או עוגיות? תלוי... שוקו או מים? תלוי גם שוקולד מריר או רגיל? שניהם גלידה או קרמבו? קשה מידי בשביליל שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? בלי טעם גלידה הכי טעים: קפוצ'ינו טעם גלידה הכי פחות טעים: פיסטוק טעם אהוב של קרמבו: וניל עוגה אהובה: עוגות שקולד שוקולד אהוב: מקופלת אני מניחה הממתק הכי אהוב: כנ"ל הממתק של כל הזמנים: גם הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: שוקולד פרה הממתק שמישהו אוהב ואתה לא מבין למה: במבה, לא ברור...

למעלה