שאלון ממתקים :p

אמן סלע

New member
שאלון ממתקים :p

ישיייש פעם ראשונה שאני שמה שאלוןן.... אז קבלו אותוווו :) מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? האם תעדיף במבה על עוף? מה עדיף שוקולד או חטיף? עלית או אסם? במבה או ביסלי? שוקולד חום או לבן? ציטוס או דוריטוס? וופלים או עוגיות? שוקו או מים? שוקולד מריר או רגיל? גלידה או קרמבו? שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? טעם גלידה הכי טעים: טעם גלידה הכי פחות טעים: טעם אהוב של קרמבו: עוגה אהובה: שוקולד אהוב: הממתק הכי אהוב: הממתק של כל הזמנים: הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: הממתק שמישהו אוהב ואתה לא מבין למה:

אמן סלע

New member
ואני גם פעם ראשונה עונהה:p

:) אז ככה... מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 10 :p האם תעדיף במבה על עוף? כןןכןכןן מה עדיף שוקולד או חטיף? אמממ קשה...לא ניראליי... עלית או אסם? שתיהם איכותיים:) במבה או ביסלי? במבה שליטה וביסלי פיצה בןןןןןןן זונההה! שוקולד חום או לבן? חוםם :p ציטוס או דוריטוס? צ'יטוססססס וופלים או עוגיות? עוגיות בד"כ... שוקו או מים? מיםם... שוקולד מריר או רגיל? רגיללל גלידה או קרמבו? גלידההה שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים? עםםםםםםם טעם גלידה הכי טעים: פיסטוק ופררו רושהההה OMG!!!11 טעם גלידה הכי פחות טעים: לימוןןן בעעעעע טעם אהוב של קרמבו: וניל :p עוגה אהובה: בראוניזזזז או כושית רגילה.. שוקולד אהוב: קינדר בואנו ש-ל-י-ט-ה הממתק הכי אהוב: קינדר בואנו ..1! :) הממתק של כל הזמנים: במבה... הממתק שאתה אוכל אותו מאז שתה זוכר את עצמך: במבה... הממתק שמישהו אוהב ואתה לא מבין למה: דוריטוס חמוץ מתוקק או במבה מתוקהההה בעעעעעע נהנתי ממש לענות על השאלון, עכשיו אני ממשממש רעבההה:p

ישששששששששששש תזכי למצוות חלי!!!../images/Emo9.gif

מ-1 עד 10 עד כמה אתה אוהב ממתקים? 5 האם תעדיף במבה על עוף? יס מה עדיף שוקולד או חטיף? במבה,אופקורס עלית או אסם? אסם במבה או ביסלי? במבה שוקולד חום או לבן? חום ציטוס או דוריטוס? איכס וופלים או עוגיות? לא משנה שוקו או מים? מים שוקולד מריר או רגיל?רגיל גלידה או קרמבו? גלידה לייק דה שוקולד עם אגוזים או בלי אגוזים?בלי טעם גלידה הכי טעים: וניל מקופלת
טעם גלידה הכי פחות טעים: שוקולד? טעם אהוב של קרמבו: איכס עוגה אהובה: שייש שוקולד אהוב: פרה הממתק הכי אהוב: - הממתק של כל הזמנים:O.K הממתק שאתה אוכל אותו מאז שאתה זוכר את עצמך: מקופלת ואו.קיי אבל הפסיקו לייצר אותו הממתק שמישהו אוהב ואתה לא מבין למה: אהמממ טוייסט אחלה שאלון, חבר'ה זרמו...מה אתם כ"כ מקובעים? חייכו שיש שאלונים[מכורה שכמותי]

פורה

New member
טוב..

בכיף תוסיפי שאלונים וכאלה, אבל את באמת לא יכולה לפתוח הודעות כל הזמן... תורידי קצת במינון..

jast

New member
אאוץ'..

עכשיו זה באמת היה לא במקום.. חח עובדה היא כתבה כבר שהיא למדה לנצל"ש וכל זה(ונכון שאנחנו גאים בה?? נכון.) אבל הבעיה פה, שרינה כ"כ תתעצבן עליה כשהיא תיראה שמישהו שם שאלון במקומה:p

אמן סלע

New member
מה?!?!?

כל אחד שמביא שאלון פותח חדש ורק אני צריכה לא לפתוח חדש?!?? יווו מה הקטע לא רוצים שאני יהיה בפורום!? מה מציק' לכם!? עד שאני מנסה לעשות משו טוב כל הזמן אתם ככה סגורים! אוףףףףףף

אמן סלע

New member
הא ו..

באמת שאין פה אפילו מישהו אחד שרוצה שאני ישאר בפורום הזה ואני לא אומרת את זה בשביל שתגידו לי "לאאא תישארי " וכאלה אני כולה מציבה עובדות האא וסליחה רינה :[

אויש נו,

אל תתנהגי כמו ילדה קטנה...[תישארי?] כמו שחן אמרה,את כבר למדת שפה מנצלשים..אני לא מבינה מה הבעייהP:

jast

New member
הבעיה היא..

שבפעם האחרונה שמישהו עשה את זה.. אתם סכלתם אותו, חוץ ממני וממנאל שהחלטנו להיות נחמדות... ובסוף כמעט הרגו אותנו, כולל הדבע ההוא מרמ"א.

אמן סלע

New member
הקטע הוא שמנצל"שים ...

אז אפ אחד לא עונה אז שנילשתי אפחד לא ענה הפכו את זה לניצלוש אחר... התחלתי להתבלבל עם הנצל"ש הזה :S זה הבעיהה...

jast

New member
אני אסביר לך את זה לאט אוקי?

את בסדר, אוקי? לא עשית שום דבר רע. תירגעי. יופי, עכשיו שאת יכולה לנשום לרווחה... הבעיה היא לא שאת פתחת עכשיו שירשור חדש, זה בסדר גמור.. בשביל שאלון זה בסדר לפתוח שירשור, הבעיה היא שרינה היא זאת שכותבת פה שאלונים מאז ומתמיד בערך, חוץ מכשהיא לא יכלה אז אני הייתי אמורה להחליף אותה... בגלל זה בשירשור הקודם שאלתי את זה אם זה בסדר שאני פותחת שירשור יום שישי כי היא בדרך כלל עושה את זה.... חח ובפעם האחרונה שמישהו ניסה לשים שאלון במקום רינה, זה לא נגמר טוב... כמובן, שאני נגד דיקטטורה
וטענתי שכל אחד יכול לשים פה שאלון כל עוד הוא חפץ בכך:] אבל כנראה שבצורה דמוקרטית רוב הפורום פה רוצה דיקטטורה, אז מי אני שאתנגד?

אמן סלע

New member
=\

אני סתם חשבתי שנחמד לשים שאלון ושהוא מגניב אני ממש מצטערת באמת אני לא חשבתי שזה קבוע חשבתי שכל אחד יכול להוסיף..! רינה את סולחת לי?!?!?! בבקשה.! אני לא רוצה לריב גם איתךךך!!

jast

New member
חח!

את באמת לא צריכה להתנצל.. בקטנה, לא ידעת.

אני לא כועסת.. חחחח

מצחיקים.. פשוט הקטע הוא שיש פינה קבועה ששמה שאלונים כל מוצש... אני מודה שלא הייה לי זמן לשים במוצש אז זה טוב שמישהו אחר שם... פשוט להבא שלחי לי הודעה או משהו ותגידי לי כדי שלא יקרה מצב שהיו יותר.. כי באמת אני אל תמיד כיולה לשים וזה הפלאשמוצ שלי הוא 0524840686

jast

New member
בשביל מה יש פלאשמוצ..

אם את לא שמה לב ששולחים לך הודעה. או בעצם ששלחתי את זה לפלאפון שלך, בכל מקרה, ראית? ודברי איתי! זה דיי דחוף.. אני מיואשת פה.

פורה

New member
אל תפני אליי כאל 'כולם',

את רואה, יש כאלה שחושבים שזה כן במקום, אני חושבת שלא...

למעלה