שאלון ממעריב לנוער:

שאלון ממעריב לנוער:

הנה שאלון(קל)ממעריב לנוער. אז בגלל הוא קל לא עשיתי שאלות אמריקאיות והיה עוד משו על כל אחת מהשחקנים(הם כתבו ה-ל ספארקס!) אבל לא היה לי כוח להעתיק... 1.למועדון אילו יוצאת החבורה קוראים: .2איפה הכירו בריאן ומייקל? 3.כולם יודעים שאמו של מייקל היא דבי נובטני(הם כתבו קרצייה, אני אתעלם)אבל מעטים יודעים שאביו: 4.שמייקל היה נער הוא פינטז כל הזמן על: 5.לילד המשותף של לינדזי ונלאני קוראים: 6.ג´סטין לומד בקולג´: 7.טד פוטר מעבודתו כרואה חשבון בגלל: 8.שאביו של ג´סטין גילה על הרומן בין בריאן לג´סטין הוא: 9.כשמלאו לבריאן 30, הוא: 10.ג´סטין נפצע קשה לאחר נשף סיום התיכון שלו בגלל: 11.למייקל(הם כתבו בריאן!)יש חנות: 12.לכבוד יום הולדתו ה-19 של ג´סטין בריאן קנה לו: 13.הכינוי של ג´סטין בסדרה הוא:

netaK

New member
במעריב לנוער המטומטימים האלה...

כתוב שגייל מצהיר שהוא סטרייט....ואפילו חי עם בת זוג... מעניין...

כן.....תמונה חרושה...

אבא שלי חזר עכשיו מספרד והביא איתו שוקולדים מדהימים...ממחר דיאטה

maayan15

New member
איזה קל...ואיזה מטומטמים הם...

אבל לפחות הם מתייחסים לסידרה... 1.בבילון 2.בבי"ס (חטה"ב..אם אני לא טועה כי הם היו בני 14 וזה אצל חלק חטיבה ואצל חלק תיכון...) 3.דווינה דבורה- מלכת דראג 4.בריאן? 5.גאס (ורצו לקרוא לו אברהם אבל הם וויתרו על זה..למזלו של הילד...לא שגאס זה כ"כ יותר טוב אבל מילא..) 6.לאומנות 7.תפסו אותו מאונן על אתר פורנו של גייז בזמן העבודה 8.התעצבן וצעק על ג´סטין, הרביץ לבריאן+נכנס במכונית שלו, זרק את ג´סטין מהבית, שקל להחזיר את ג´סטין הבייתה...ועוד... 9.ניסה להתאבד 10.כריס הובס החליט לבדוק מה תגובת הגוף של ג´סטין שהוא חוטף מחבט בייסבול בשיא הכוח.. 11.קומיקס 12.זונה 13.סאנשיין (יותר נכון סאנדאון אבל מילא...)... 9.

enya

New member
מ-ל-א זמן לא כתבתי אז....

קודם כל רציתי להגיד שה-ת-ג-ע-ג-ע-ת-י !
ואני מצטערת - פשוט יש לי מבחנים ועבודות והצטרפתי לצופים לא מזמן אז אין לי זמן לנשום... ועכשיו - אני רוצה להדליק נר ולעמוד דקה דומייה לזכר סיום עונה מעולה - מלאה סקס(ה-ר-ב-ה), אהבות ושקרים
רציתי להזכיר לכם להתקשר למסך הזהב ולמוסף פוסטרים במעריב לנוער (תבחרו בג´סטין!!!) וזהו... אז תשמרו על עצמכם בימים קשים אלו ותעבירו את הזמן בכיף עד שתתחיל העונה הכי שווה שיש....
ליפית- את ממש מתוקה! גם אני דאגתי לך!

maayan15

New member
אולי הם התכוונו לפטריק סוויזי...

אבל בעיקרון זה לא כאילו הוא "תמיד" פינטז עליו..ככה שזה מטומטם...אבל מילא... אריאלה- בוחרים בגייל הארולד...וחוצמזה...העאונה לא היה כ"כ הרבה סקס...כלומר...היה המון אבל יחסית לקודמת לא היה הרבה...

סילביא

New member
מזל

שהוא (בראיין) התבגר מאז וגילה שפאטריק סוויזי מכוער לאללה ומאז הוא נשמך לדברים יפים יות... כמו ג´סטין! מה שמזכיר לי: תבחרו ברנדי!

רינת4

New member
רגע-שאני אבין!

במעריב לנוער יש כתבה,או שזה רק שאלון עם תמונה לידו? ואם זו כתבה-כמה עמודים,כמה תמונות?

גם שאלון וגם כתבה...

התלוננו על זה שאין מספיק הכי גאים...והם שמו דרך אגב..גם לכם יש את האיש המעצבן הזה שאומר "שלום", "לחצי עליי לפרטים נוספים" וכל זה?

יש!!!!! הרגתי אותו!

יש איזשהו רגע שהאיש ואז חוזר לחצו על העכבר הימני, ותורידו את הוי מ-play ואז הוא ייעלם...הגיע הזמן!

RedRose

New member
יותר פשוט..

לוחצים בכל שלב על rewind. אם זה ממשיך, תבטלו גם את ה- LOOP.

enya

New member
למעיין....

הייתי בחורת בגייל אם הוא היה מופיע שם(במעריב לנוער) אבל רק ג´סטין מתמודד(רנדי האריסון בשבילך..) ואת צודקת בקשר לסקס - בעונה ב-1 היה הרבה יותר ...

maayan15

New member
לא...לא...לא!

גם גייל הארולד מתמודד!..אני יודעת את זה בביטחון!@...הוא מתמודד...שכחתי איזה מספר...אבל הוא מתמודד!

למעלה