שאלון מכות

יכנאית

New member
שאלון מכות ../images/Emo67.gif

1. הלכת פעם מכות? 2. מי ניצח? 3. המכות היו בצחוק או ברצינות? 4. נתת כאפה למישהו? 5. קבלת כאפה? 6. ישבת על מישהו? 7. ישבו עליך? 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? זהו

עונה

1. הלכת פעם מכות? כן 2. מי ניצח? לפעמים 3. המכות היו בצחוק או ברצינות? גם וגם 4. נתת כאפה למישהו? כל יום 5. קבלת כאפה? כן לפעמים 6. ישבת על מישהו? כן 7. ישבו עליך? כן 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? כן

sweet shir

New member
../images/Emo122.gif

1. הלכת פעם מכות? כן. 2. מי ניצח? לוזכרת. XD 3. המכות היו בצחוק או ברצינות? מממ גם וגם. 4. נתת כאפה למישהו? כה. 5. קבלת כאפה? כן. X__X; 6. ישבת על מישהו? חחחחחחחחח כן. XD 7. ישבו עליך? כן. XD 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? ביצפר.

מכות! D: ../images/Emo219.gif

1. הלכת פעם מכות?בערך 2. מי ניצח?אני
3. המכות היו בצחוק או ברצינות?זה התחיל בצחוק,נהפך לרציני 4. נתת כאפה למישהו?וואי,אני נותנת מלא XD 5. קבלת כאפה?כן 6. ישבת על מישהו?כן XD 7. ישבו עליך?כן 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה?גם בבי"ס וגם בשכונה P:

דנטל

New member
יאללה מאאאכות

1. הלכת פעם מכות? כן 2. מי ניצח? אני 3. המכות היו בצחוק או ברצינות? ברצינות 4. נתת כאפה למישהו? כן 5. קבלת כאפה? כן 6. ישבת על מישהו? לא בקטע של מכות 7. ישבו עליך? לא בקטע של מכות 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? כן

hilonet14

New member
יאללה מכות יאללה

1. הלכת פעם מכות?בצחוק 2. מי ניצח? חחח אני מפסידה בדרך כלל 3. המכות היו בצחוק או ברצינות? ברור שבצחוק 4. נתת כאפה למישהו? כן... בצחוק 5. קבלת כאפה? כנ"ל 6. ישבת על מישהו? כן... 7. ישבו עליך? כן.... 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? בבציפר ובצכונה

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאעעע מכותוס @#^%$#

1. הלכת פעם מכות?אההא D:: 2. מי ניצח?אני P: 3. המכות היו בצחוק או ברצינות?ברצינות. התעצבנתי על ילדה אחת אחושרמוטה 4. נתת כאפה למישהו?אההא 5. קבלת כאפה?לא 6. ישבת על מישהו?חא 7. ישבו עליך?לא 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה?אחרי בצפר ["חכה חכה אחרי בצפר XD"]

sukrazit

New member
עונהההה XDD

1. הלכת פעם מכות? יאפ 2. מי ניצח? נראלי היא אני חזקה יותר אבל אני שונאת להרביץ.. 3. המכות היו בצחוק או ברצינות? ברצינות. 4. נתת כאפה למישהו? כן 5. קבלת כאפה? כן 6. ישבת על מישהו? כן 7. ישבו עליך? כן 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? כן בבצפר XP

shaharrr53

New member
עונה

1. הלכת פעם מכות?כן 2. מי ניצח?אני 3. המכות היו בצחוק או ברצינות?גם וגם 4. נתת כאפה למישהו?כן 5. קבלת כאפה?כן 6. ישבת על מישהו?כן 7. ישבו עליך?כן 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה?גם וגם

|פנסבעין|

1. הלכת פעם מכות?הממ לא ממש D: 2. מי ניצח?אני 3. המכות היו בצחוק או ברצינות? צחוק. 4. נתת כאפה למישהו?כן. יותר מדי. 5. קבלת כאפה?אולי פעם אחת 6. ישבת על מישהו?לא O: 7. ישבו עליך?לא... 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? בצפר. מזה צ'כונה? מה, אני ערס..?

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif D:

1. הלכת פעם מכות? בצחוק. 2. מי ניצח? אני D: 3. המכות היו בצחוק או ברצינות? בצחוק, כמובן. 4. נתת כאפה למישהו? כן. 5. קבלת כאפה? כן. [שוב, בצחוק]. 6. ישבת על מישהו? אולי $: [מסכן]. 7. ישבו עליך? כן. 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? בבצפר XD

fluppster

New member
מכות....

1. הלכת פעם מכות? כן, בקטנה 2. מי ניצח? לא זוכרת 3. המכות היו בצחוק או ברצינות? גם וגם 4. נתת כאפה למישהו? לא זוכרת 5. קבלת כאפה? לא זוכרת 6. ישבת על מישהו? כן, אבל במובן החיובי...
7. ישבו עליך? כנ"ל 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? בבית הספר, כשהייתי ביסודי

../images/Emo80.gif|כותרת|

1. הלכת פעם מכות? כן. 2. מי ניצח? לרוב הצד השני. :X 3. המכות היו בצחוק או ברצינות? היו כאלה וכאלה. 4. נתת כאפה למישהו? כן. 5. קבלת כאפה? כן. 6. ישבת על מישהו? כן. 7. ישבו עליך? כן. 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? ביתספר.

SNOOPY 3

New member
חחח שאלון חמוד

1. הלכת פעם מכות? אממ.... זה קרה פעם ממזמןץץץ אני לא טיפוס אלים 2. מי ניצח? אני 3. המכות היו בצחוק או ברצינות? היו ברצינות, אבל עכשיו אני הולכת מכות רק בצחוק 4. נתת כאפה למישהו? כן 5. קבלת כאפה? כן 6. ישבת על מישהו? כן 7. ישבו עליך? כן 8. הלכת מכות בביצפר או בצ'כונה? בבית ספר

למעלה