שאלון, מישרא.

Chines Food

New member
שאלון, מישרא. ../images/Emo86.gif

מה את חושבת על מי שמתחיל איתך בבית קפה? איפה נראה לך שהכי טוב להתחיל עם בחורים/רות? האם את מאלה שאוטומטית דוחים מישהו סתם? האם היית מעיזה להתחיל עם מישהו שממש מוצא חן בעינייך אבל לא שם לב אליך? איפה ואיך הכרת את 2 החברים האחרונים שלך? מה הכי חשוב לך אצל גבר ? איפה את מעדיפה להכיר בחורים? למה?

ניליוש

New member
תשובה מתישה../images/Emo11.gif

מה את חושבת על מי שמתחיל איתך בבית קפה?שהוא עושה את הדבר הנכון
איפה נראה לך שהכי טוב להתחיל עם בחורים/רות?במסיבת דיסקו
האם את מאלה שאוטומטית דוחים מישהו סתם?לא...
האם היית מעיזה להתחיל עם מישהו שממש מוצא חן בעינייך אבל לא שם לב אליך?ברור שכן
מה הכי חשוב לך אצל גבר ?לב טוב ויופי אבל בעיקר לב..
איפה את מעדיפה להכיר בחורים?כן.כי אני רוצה שיהיה לי חבר
לפעמים בנים הם דפוקים!

babygrl

New member
../images/Emo87.gif

מה את חושבת על מי שמתחיל איתך בבית קפה? מה יש לחשוב עליו.. כל עוד הוא חתיך אז סבבה.. איפה נראה לך שהכי טוב להתחיל עם בחורים/רות?מסיבות, ים, קניון.. האם את מאלה שאוטומטית דוחים מישהו סתם? כן ואני לא גאה בזה..
האם היית מעיזה להתחיל עם מישהו שממש מוצא חן בעינייך אבל לא שם לב אליך?בטח איפה ואיך הכרת את 2 החברים האחרונים שלך?מועדון, אצל חברה שלי.. מה הכי חשוב לך אצל גבר ?שפתיים יפות, ושלא יהיה שעיר
איפה את מעדיפה להכיר בחורים? למה? אממ בקניון, כי שם אני במצברוח הכי טוב שלי (שופינגגגג)

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif אני בת 12 בערך אבל אני

יענה בכול זאת שזה בכוונה לעתיד מתחיל בבית קפה? בסדר איפה עוד אפשר להתחיל? מסיבה לא!! אני נגד גזענות! לא משנה מכוער יפה שחור לבן!!! (לעוד זיבולים נא לפנות לבלוג שלי) אומץ? אולי נראה..... בכיתה..... והיה לי רק חבר אחד! הכי חשוב? כמה דברים.... לא גזען!!! לב טוב ומצחיק ושלא יהיה טיפש מוחלט אני בחורה עם הרבה דרישות
איפה אני מעדיפה להכיר בחורים? אני מניחה שבשיעור פילוסופיה או פסיכולגיה או מופע סטאנד אפ או שהוא עמוק או מצחיק למה? עיין למעלה

ODana

New member
תשובות../images/Emo39.gif

מי שמתחיל בבית קפה? תלוי אם הוא שווה
הכי טוב? בכל מקום העיקר שקולטים מי מולך ומתאימים את עצמך אליו דוחים אוטומטית? לא תמיד זה כזה להיט, כמו היום בים שעשיתי כאילו אני לא שמה לב שמישהו מסתכל עלי, ועכשיו אני ממש לא יוש=דעת אם יצא לי לראות אותו שוב
איפה היכרת חברים? בתור בבית מרקחת
ובים
חשוב אצל גבר? אין משהו אחד, זה הרבה דברים ביחד
איפה מעדיפה להכיר? לא ממש אכפת לי, העיקר שהם יהיו שווים

ל ו ל י1

New member
תשובות לכל השאלות!

מה את חושבת על בחור שמתחיל איתך בבית קפה:בית קפה, בית שימוש,מה אכפת לי? איפה נראה לך שהכי טוב להתחיל עם בחורים:במסיבה!!! האם את מלאה שאוטומטית דוחים מישהו סתם:אני יצא לדייט אחד ואני יראה:אם יש כמיה אני יצא לעוד דייט ואני יבדוק מכל כיון אני ישלול סתם (אלא אם כן הוא החנון הכי מרובע במזרח התיכון
....) היית מעיזה להתחיל עם מישהו שלא שם עלייך:אייתי מנסה כי יש לי שיטה מעולה! אם מישהי רוצה אותה שרק תבקש! איפה הכרת את שני החברים הראשונים:לא היו לי אבל אחרי שישבתי בחופש הרבה זמן ופיתחתי את השיטה המוצלחת שלי אני יהיה ממולאת בבחורים.... מה הכי חשוב לך אצל גבר:הנשמה!!! איפה את מעדיפה להכיר בחורים:במסיבות למה?:כי ככה......

למעלה