שאלון מילות שאלה.

שאלון מילות שאלה.

למה: למה לא נולדתי מטומטמת? ולמה השראה היא קוץ בתחת? ולמה הלילה הוא שחור? למה |הוא| אגואיסט? ולמה תפוז הם אנשים לא נחמדים בעליל [זה חוקי לקלל אותם? XD]? למה מחצית מהעולם היא ערסים? מי: מי החליט שצריך לאהוב? מי הפריד את האדם מהקוף? מי אוהב אותי?! מי יהיה ראש הממשלה הבא? מה: מה חי על המאדים? מה מרגיז שור? מה שומר עלינו מליפול לחלל? יצא מוזר. Oם לילה

איי לייק ביג בוטס אנד איי כאנ נוט לאיי!

ככ משעמם בשעה הזאת ואף אחד לא מחובר :( למה: למה לא נולדתי מטומטמת?כי יש לי מזל. ולמה השראה היא קוץ בתחת?כי ליפעמים אין. ולמה הלילה הוא שחור?כי אין שמש. למה |הוא| אגואיסט?לא ידועת. ולמה תפוז הם אנשים לא נחמדים בעליל [זה חוקי לקלל אותם? XD]?כי ככה זה, תפוזונע. למה מחצית מהעולם היא ערסים?אינני יודעת. מי: מי החליט שצריך לאהוב? מי הפריד את האדם מהקוף? מי אוהב אותי?! מי יהיה ראש הממשלה הבא? מה: מה חי על המאדים? מה מרגיז שור? מה שומר עלינו מליפול לחלל? יצא מוזר. Oם לילה *אני חייבת להפסיק לענות על שאלונים רק כדי לכתוב בכותרת שורה משיר :mad:*

דנטל

New member
שאלות

למה: למה לא נולדתי מטומטמת? כי עדיף להוולד חכמה ולמה השראה היא קוץ בתחת? לא ידעתי שזה מה שהיא ולמה הלילה הוא שחור? כי אין אור שמש למה |הוא| אגואיסט? כי הוא חרא ולמה תפוז הם אנשים לא נחמדים בעליל [זה חוקי לקלל אותם? XD]? חוקי על פי חוקי המדינה, לא חוקי על פי תקנון תפוז למה מחצית מהעולם היא ערסים? כדי שהמחצית השניה תהיה חנאנות מי: מי החליט שצריך לאהוב? מישהו דפוק מי הפריד את האדם מהקוף? הטבע מי אוהב אותי?! כולם מי יהיה ראש הממשלה הבא? לא מענין מה: מה חי על המאדים? כלום מה מרגיז שור? כשדוקרים אותו מה שומר עלינו מליפול לחלל? כח המשיכה

עונה@!

למה: למה לא נולדתי מטומטמת?חח לא יודעת ולמה השראה היא קוץ בתחת?כנ"ל ולמה הלילה הוא שחור?כי ככה זה למה |הוא| אגואיסט?כי הואאאאאאאאא שקרן ולמה תפוז הם אנשים לא נחמדים בעליל [זה חוקי לקלל אותם? XD]?ברור למה מחצית מהעולם היא ערסים?ככה מי: מי החליט שצריך לאהוב?קופידון מי הפריד את האדם מהקוף?המחשב מי אוהב אותי?!אני מי יהיה ראש הממשלה הבא?עמיר פרץ מה: מה חי על המאדים?חייזרים מה מרגיז שור?אדום מה שומר עלינו מליפול לחלל?כוח כבידה

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifאיזה בוקר...

יואו איזה בוקר מבאס. קרו כל כך הרבה דברים שהייתי כל כךעצבנית. ואני עייפה. רק אני אגיד שאני אוהבת את הקטני הזה
ואין לי חיים בלעדיו
ודאני מצטערת אם נפגעת שהתעצבנתי. למה: למה לא נולדתי מטומטמת? כי ככה O: ולמה השראה היא קוץ בתחת? ככה O: ולמה הלילה הוא שחור? ככה O: למה |הוא| אגואיסט? ככה O: ולמה תפוז הם אנשים לא נחמדים בעליל [זה חוקי לקלל אותם? XD]? חחחחחחחחחחחחחחח. תפוז כלבים!!!!!1 למה מחצית מהעולם היא ערסים? עצוב, עצוב ;; מי: מי החליט שצריך לאהוב? הוא למעלה ^ מי הפריד את האדם מהקוף? הוא למעלה ^ מי אוהב אותי?! אניייייייייייייייייייייי :) מי יהיה ראש הממשלה הבא? לא יודעת, כולם גרועים.XD מה: מה חי על המאדים? חייזריייייייים מוחהחהחה|חייזר|, סתם. לא יודעת. מה מרגיז שור? סרט אדום O: מה שומר עלינו מליפול לחלל? כוח המשיכה DD:?

I L O V E MCR

New member
עונה להדסי../images/Emo129.gif333>

למה: למה לא נולדתי מטומטמת? מי אמר שלא נולדתי כזאת? ולמה השראה היא קוץ בתחת?לא הבנתי^^ ולמה הלילה הוא שחור?כי הכוכבים אוהבים חושך:] למה |הוא| אגואיסט?כי הוא סתום>< ולמה תפוז הם אנשים לא נחמדים בעליל [זה חוקי לקלל אותם? XD]?מזה עליל? למה מחצית מהעולם היא ערסים?כי הערסים משטלטים על העולם! בעעעעע מי: מי החליט שצריך לאהוב?קופידוןD: מי הפריד את האדם מהקוף?הקוף:] מי אוהב אותי?!מי לא אוהב אותך הדסי?! מי יהיה ראש הממשלה הבא?הממ אולי אהוד ברק? מה: מה חי על המאדים?שומדבר מה מרגיז שור?בני אדם מה שומר עלינו מליפול לחלל?אנחנו יצא מוזר. Oם לילה-בוקר:]

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif XD

למה: למה לא נולדתי מטומטמת? כי אלוהים רצה. ולמה השראה היא קוץ בתחת? לא יודעת. D: ולמה הלילה הוא שחור? כדי שתוכלי להרדם יותר טוב XD למה |הוא| אגואיסט? כי הוא מניאק. ולמה תפוז הם אנשים לא נחמדים בעליל [זה חוקי לקלל אותם? XD]? למה הם לא נחמדים? למה מחצית מהעולם היא ערסים? כי הם חושבים שזה שווה. מי: מי החליט שצריך לאהוב? אלוהים? מי הפריד את האדם מהקוף? אלוהים? מי אוהב אותי?! אני. מי יהיה ראש הממשלה הבא? אין לי מושג. מה: מה חי על המאדים? חייזרים. מה מרגיז שור? דגל אדום. מה שומר עלינו מליפול לחלל? כח המשיכה.

shaharrr53

New member
עונה.

מי: מי החליט שצריך לאהוב?ה' מי הפריד את האדם מהקוף?ה' מי אוהב אותי?!אף אחד מי יהיה ראש הממשלה הבא?חחח לא יודע מה: מה חי על המאדים?חיזרים מה מרגיז שור?צבע אדום מה שומר עלינו מליפול לחלל?כוח המשיכה[?]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ><

למה: למה לא נולדתי מטומטמת?כי את גזעית ^^ ולמה השראה היא קוץ בתחת?לאיודעת O.O ולמה הלילה הוא שחור?כי אין שמש P: למה |הוא| אגואיסט?ככה ולמה תפוז הם אנשים לא נחמדים בעליל [זה חוקי לקלל אותם? XD]?הם כן נחמדים למה מחצית מהעולם היא ערסים?לצערי הרבה לאיודעת מי: מי החליט שצריך לאהוב?אלוהים מי הפריד את האדם מהקוף?צ'ארלס דרוין. סתם לאיודעת מי אוהב אותי?!אני D: מי יהיה ראש הממשלה הבא?אני מה: מה חי על המאדים?חיזרים מה מרגיז שור?סדין אדום מה שומר עלינו מליפול לחלל?אי אפשר ליפול לחלל. O.O

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifדארלינג!!

למה: למה לא נולדתי מטומטמת?כי היה עודף אינטיליגנציה,אז הכניסו לך אותו למוח ולמה השראה היא קוץ בתחת?
השראה היא לא קוץ בתחת!! ולמה הלילה הוא שחור?כי אין מי שיתלה ירח למה |הוא| אגואיסט?הוא מפגר!! ולמה תפוז הם אנשים לא נחמדים בעליל [זה חוקי לקלל אותם? XD]?כי הם תפוזמאנייקים(נראלי שלא) למה מחצית מהעולם היא ערסים?רק מחצית?! מי: מי החליט שצריך לאהוב?אף אחד,לא צריך מי הפריד את האדם מהקוף?הדינוזאור מי אוהב אותי?!אני אני אני אני אני אני אני אני וכל העולם מי יהיה ראש הממשלה הבא?גאידמק(מסתמן) מה: מה חי על המאדים?כדורונים(חטיף היסטרייי) מה מרגיז שור?כלמיני דברים אדומים מה שומר עלינו מליפול לחלל?אנחנו למטה,החלל למעלה..זה עוזר קצת

צ ש ט ש

New member
כעילג

למה: למה לא נולדתי מטומטמת? למה שכן? ולמה השראה היא קוץ בתחת? מי אמר?? ולמה הלילה הוא שחור? זה כחול כהה למה |הוא| אגואיסט? מי? ולמה תפוז הם אנשים לא נחמדים בעליל [זה חוקי לקלל אותם? XD]? כי תפוזבל. כי הם חותכים תגובות, לא מעלים תמונות מעל 500קב.. למה מחצית מהעולם היא ערסים? כי החצי השני פריקים מי: מי החליט שצריך לאהוב? אנא עארף מי הפריד את האדם מהקוף? הזמן מי אוהב אותי?! אני D::::::: מי יהיה ראש הממשלה הבא? ידיד שלי D: (לא באמת, וחבל שכך.) מה: מה חי על המאדים? שומדבר מה מרגיז שור? בד מתנופף מה שומר עלינו מליפול לחלל? כוח המשיכה

linoy pal

New member
עונהה

למה: למה לא נולדתי מטומטמת?מישהו אמר שאני לא מטומטת?... ולמה השראה היא קוץ בתחת?אמממ ולמה הלילה הוא שחור?כי ככה בא לו למה |הוא| אגואיסט?כי הוא חושב רק על עצמו ולמה תפוז הם אנשים לא נחמדים בעליל [זה חוקי לקלל אותם? XD]?חחח כי אולי לא חיבקו אותם מספיק כשהם היו קטנים למה מחצית מהעולם היא ערסים?וואלה?? מי: מי החליט שצריך לאהוב?באמת מייי מי הפריד את האדם מהקוף?רחוב סומסום מי אוהב אותי?!אפחד מי יהיה ראש הממשלה הבא?אני...[= מה: מה חי על המאדים?מישהו...או משהו מה מרגיז שור?אנערף מה שומר עלינו מליפול לחלל?חחחחח

I am IRiTooSH

New member
מילות שאלה../images/Emo9.gif

למה:
למה לא נולדתי מטומטמת?כי את לא מטומטמת. ולמה השראה היא קוץ בתחת?כי לא תמיד הולך. ולמה הלילה הוא שחור? כי השמש הלכה לישון
למה |הוא| אגואיסט?ככה. \: ולמה תפוז הם אנשים לא נחמדים בעליל [זה חוקי לקלל אותם? XD]? אני אשמור על זכות השתיקה
למה מחצית מהעולם היא ערסים? כי הם טיפשים ומנסים להיות מאאאאגניבים.
מי:
מי החליט שצריך לאהוב? האנושות? מי הפריד את האדם מהקוף? אין לי מושג. מי אוהב אותי?! אני!
מי יהיה ראש הממשלה הבא? לא אני
מה:
מה חי על המאדים? אניXD מה מרגיז שור? אני. אחשלי ואבא שלי מזל שור
מה שומר עלינו מליפול לחלל? הענניםXD

עונה../images/Emo3.gif

למה: למה לא נולדתי מטומטמת? אבל כן נולדתי מטומטמת ולמה השראה היא קוץ בתחת? לע דעת ולמה הלילה הוא שחור? כי רק ככה אנשים יכולים להרדם .. כשהם לא רואים כלום XB למה |הוא| אגואיסט? מי זה הוא
ולמה תפוז הם אנשים לא נחמדים בעליל [זה חוקי לקלל אותם? XD]? חח לע דעת למה מחצית מהעולם היא ערסים? כי הם רוצים לשרוד מי: מי החליט שצריך לאהוב? אלוהים מי הפריד את האדם מהקוף? אלוהים? XB מי אוהב אותי?! אנייי
מי יהיה ראש הממשלה הבא? אניXB מה: מה חי על המאדים? יצור מה מרגיז שור? אדום מה שומר עלינו מליפול לחלל? סבתא XB

למעלה