שאלון מיוחד

../images/Emo12.gifיו גמני מיוחדת../images/Emo9.gif

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים?כןןן הכי כיף..סלון חדר מטבח..טיול ממש 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה?בתנוחת שינה 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות?בסדר מה לי ולהם?שיהנו 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה?לא.. 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה?איכס דאמט לא 6. אתם משתינים בבריכה?לא יש שירותים אני לא מהדוחים! 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות?לא 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים?לא..אני?מה פתאום..|מגלגלתעיניים| 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים?אממ אחיות וזה כן 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת:משמלווהו 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים?מתים

סינטטית

New member
וגם אם קצת קריר, זה לא ביחד :)

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים? חחחחע לא! 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? הממ על צד ימין 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? שיהיה לבריאות :) 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה? בחופשים כן חח 5. אתם מחטטים באף? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה? בעעע 6. אתם משתינים בבריכה? חחח לא, זה מגעיל אותי 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות? לפעמים :p 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים? הממ כן 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? או מתביישים? לא.. 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת: סינרגיה (?!) 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים? מתייבשים בקבר

A m i n a d a v

New member
תשובון:

1) בקושי הולך ברחבי האמבטיה, אז ברחבי הבית?! 2) גם על הצד וגם על הבטן. 3) אני כזה. 4) הלוואי והייתי. אני אוהב את הלילה אבל לא מבלה בו מספיק, לדעתי. 5) חס ושלום! 6) כנ"ל 7) בטח. לפרט? 8) לא 9) לא, למה מה קרה? 10) אמונתיים 11) אוהו, יש כל כך הרבה, שצריך לזה פורום שלם...

MikeY fReAk

New member
בלה../images/Emo79.gif

1. האם אתם הולכים ברחבי הבית בזמן שאתם מצחצחים שיניים? לא 2. באיזה תנוחה אתם ישנים בדרך כלל במיטה? על הצד..:] 3. מה דעתכם על הומואים ולסביות? שיהנו להם, לכל אחד יש זכות להיות מה שהוא 4. האם אתם מגדירים את עצמכם כחיות לילה? לא, אבל גם לא יותר מידי ביום. 5. אתם מחטטים באף? מי לא? אם כן אז איפה אתם מורחים את זה? בכל מיני מקומות.^^ 6. אתם משתינים בבריכה? אני לא בבריכה:] 7. אתם מדמיינים בני אדם שאתם מכירים בסיטואציות מיניות? לא 8. אם אתם מפליצים, אתם מודים? רק אם שואלים ואם לדעתי זה יהיה מסריחP: 9. אתם הולכים ערומים לייד המשפחה? מה פתאום! 10. תגדירו את עצמכם במילה אחת: אי אפשר.. 11. מה לדעתכם קורה אחרי שמתים? גלגול נשמות

למעלה