שאלון מיוחד...

זרזיר

New member
שאלון מיוחד...

קצת מאוחר בשביל זה, אבל כמו שאומרים ``טוב מאוחר, מאף פעם…`` זה קצת לוקה בחסר כי אני לא מכיר את האנשים והשאלון בנוי רק על ניתוח שטחי (ומעוות) של ההודעות שהם משאירים בפורום… אולי מישהו (ירוק?..) יוסיף קטעים על הצאט (אני עדין עומד בסירובי להיכנס לשם). תפוז הפקות בע``מ גאים להציג: שאלון מיוחד ויחודי לכבוד הודעתו ה500- של מיקי. האם יש לך סיכוי להיות המיקי הבא? [הערת המערכת: כל הכתוב בהודעה זו הוא על דרך הצחוק, (ההמצאה וההגזמה) בלבד. לא התכוונתי לפגוע, להעליב או לצער אף אחד בשום דרך שהיא. אם נפגעתם אתכם הסליחה, ואנא הודיעו לי כדי שאוכל לתקן את המעוות.] א) למה אתה נכנס לפורום? 1) כמובן שכדי לפרסם דברי תורה, ולהכניס קצת תוכן אמיתי לפורום. 2) כדי לקרוא קצת הודעות, ולעדכן את כולם במצב הפרישה/הישארות שלי. 3) כדי להפיץ את אורו של מורה``ק שליט``א ר` אריק אינשטיין. 4) כדי להתרווח אחורה ולהנות מהשבחים שכולם מרעיפים על ההודעות שלי. ב) מישהו חדש מפרסם הודעה בפורום בה הוא מודיע שהוא מצטרף לפורום, איך תגיב? 1) אפרסם הודעת תגובה בה אני מברך אותו על הצטרפותו, ואציע לו עזרה בכל דבר שיצטרך. 2) כל זמן שהוא ישמור על שפה נאותה ולא יעצבן אותי, אני לא אעיף אותו. 3) אפרסם שיר ידוע בעל הקשר מתאים. 4) כל זמן שהוא לא מפרסם הודעות משעממות ומציף את הפורום בהודעות חסרות טעם, אין לי בעיה איתו. ג) מישהו מפרסם הודעה שלא מוצאת חן בעיניך, מה תעשה? 1)אסביר לו בעדינות שבפורום שלנו לא נוהגים כך, ואבקש ממנו לא לחזור על כך שנית. 2) אני אמחק אותה, ואעיף אותו. 3) אפרסם תחקיר מעמיק שבודק את הסיבה מאחורי ההודעה. 4) אני אסביר לו בעדינות שהוא אדיוט. ד) מה אתה עושה בזמנך החופשי? 1) מחפש חידושי תורה, ומדבר עם אנשים שזקוקים לעזרה ממני. 2) אין לי זמן פנוי- אני בצאט כל הזמן. כשיש לי אני קופץ למשק (י). (יש לי גם משרד שידוכים פעיל…) 3) יש לי הרבה תחביבים: אני בלש פרטי שעורך תחקירים, מבקר ספרותי של ספרי ילדים, אני חולב פרות… 4) כותב מאמרים סאטיריים, ומבקר הודעות של כותבים אחרים. ה) כשאני נכנס לפורום… 1) אני קורא את כל ההודעות, מגיב לכולם, מוסיף הודעות משלי, ואז מגיב גם להם. 2) מודיע שאני פורש, מחפש הודעות לא ראויות, ומגיב להודעות שאהבתי. 3) מנתח את כותבי ההודעות, ואם יש לי מה להגיד אני מגיב, ומרחיב על המסרים שניתן ללמוד מההודעה… 4) מפרסם את הגיגי האחרונים על החיים, ומוסיף תגובות סאטיריות להודעות. ו) התוספת שבשבילי הופכת ניק למושלם… 1) התוספת שלי היא פלולה (כוכבית בלעז) קטנה וצנועה. (*) 2) אני בעד אוניברסליות. זה פשוט לא אותו הדבר בלי שילוב של אנגלית בניק. 3) אני מעדיף את הניק טהור, כמו שהוא, בלי תוספות. (ואם כבר אז רק -). 4) אף ניק לא מושלם בלי כובע (^). סיכום התוצאות בין 6-8 ברכותינו, אתה במסלול הנכון להיות המיקי הבא. אם כבר עברת את ה200- הודעות מיקי צריך להתחיל לפחד… חכה לרגע הנכון בו מיקי (כמו כל חבר פורום בשלב זה או אחר) יודיע שהוא פורש, ואז קפוץ על ההזדמנות והשתלט על התפקיד. בין 9-14 צר לנו, אתה לא תהיה המיקי הבא. אך אל תאבד תקווה… צפון לך עתיד מזהיר בתור מנהל אתר אינטרנט או לחילופין בתור מצנזר כתבות לעיתון. לפרטים נוספים פנה לkיציק הפקות בע``מ. בין 15-20 אנחנו מצטערים, אך יש בך יותר מדי תמימות מכדי להיות מיקי. אתה ילד שצריך להזדקן… אך אל דאגה.. אנו רואים בעתידך פרס נובל על חשיפת מזימה בינלאומית להשתלטות על העולם, ע``י היפנוט הנוער במסרים תת-הכרתיים המוחבאים באינטרנט (בעיקר בצ`אטים ופורומים). בין 20-24 אתה מעדיף לבצע ת^עלולים ולכתוב מאמרים סאטיריים למחצה על מאורעות בחיים מאשר לפרסם דברי תורה (יש שמועות שהועפת מהישיבה…). מאמרים שמצחיקים עד דמעות, אך מאחוריהם מתחבאים מסרים עמוקים. אתה מתכנן להשתלט על העולם בעזרת הפצה ברחבי האינטרנט של קטעים סאטיריים שבהם מוחבאים מסרים תת-הכרתיים. שלכם באהבה, זרזיר… נ.ב. מיקי, kיציק, תמים ות^עלול. מת עליכם…. מעריץ אתכם!!!!!!!!! תמשיכו להיות גדולים… ולכתוב הודעות... (מיקי ותעלול, אל תעיזו אפילו לחשוב על לפרוש…)

מיקי*

New member
גם אנחנו אוהבים אותך

וזו רק הוכחה למה שאמרתי. אם ירוק לא היתה מסיבה את תשומת ליבי לכך שהודעה זו קיימת לא הייתי רואה אותה והיא היתה יורדת לתהום הנשיה. אנא עשו משהו כדי שנראה הודעות חדשות בצורה קלה. וזרירוש אני אמנם לא פורש (בינתיים בעז``ה) אבל אני מוריד פרופיל מפאת מחסור בשעות (כל היודע על מקום מכירת שעות מוזמן לפנות אליי לפרטי :)) שת שלום ופסח כשר ושמח

הודעה

New member
בשביל זה אנחנו קיימים מיקי..

מה עדיף? ממשק ישן בלי חברים או חדש עם ירוקים? ;-) מיקי, בהזדמנות זו אני מפנה אותך לתגובה שנכתבה לך במאמץ רב (זה בעמוד קודם, סליחה ;)) תחת כותרת ההודעה: נקיונות פסח ומכירת חמץ/ אריאלה ב. ;-) זרזיר, זה לא מאוחר מידי.. וזה גדול!!! מעצבת את אישיותי מחדש (עפ``י השאלון), הודעה.

התמ-ים

New member
זרזיר, אני עדיין מחפש את עצמי :))

ציטוט: ``ילד שצריך להזדקן`` ? אני עוד לא? טוב לדעת ... ואפרופו, על חשיפת המזימה הבינלאומית להשתלטות על העולם, ע``י היפנוט הנוער במסרים תת-הכרתיים המוחבאים באינטרנט (בעיקר בצ`אטים ופורומים), כהגדרתך, אני אקבל פרס נובל או מאסר עולם ... (אם אני אפליל את עצמי ... :) והגדרת את ת`עלול כמפיץ של קטעים סאטיריים שבהם מוחבאים מסרים תת-הכרתיים, אז כנראה פרס הנובל מגיע לך ... אם לא פרס נובל לעיתונות חוקרת, אז לפחות פרס הקוד לגאונות חידתית ... חג פסח כשר ושמייייח נ.ב. מיקי, אתה רואה, זה שוב חזר לעמוד הראשון, מגיע לו ... :)))

זרזיר אתה מתפספס לנו פה

זרזיר יקר וחביב אתה פשוט מתבזבז לנו פה....... או שתתחיל לכתוב הודעות לפורום - זו ההודעה הראשונה שלך שאני נתקלת בה או שתתחיל לחבר שאלונים לכתבי עת ותגלגל מיליונים...... בכל אופן זה היה חביב ביותר..... ואגב מזל טוב למיקי

למעלה