שאלון מיוז

Musedol

New member
שאלון מיוז ../images/Emo13.gif

שנגנב במקור מפורום פורקיופיין טרי [
] ** יש לענות על השאלון בשירים של מיוז בלבד ! ! ! **
השיר שהכי...
משמח?
מעציב?
מקפיץ?
גורם לך לחשוב?
מעצבן?
משעמם?
כבד מבחינת לחן?
כבד מבחינת ליריקה?
קליל מבחינת לחן?
קליל מבחינת ליריקה? תהנו

CitizenErased

New member
האתר זקוק למשהו כזה.. *רמזרמז*

השיר שהכי... משמח? אממממ סביר להניח ש... Stockholm Syndrome. מעלה לי הכי הרבה זכרונות טובים
מעציב? Blackout ממש מדכא אותי. גורם לי להתגעגע לוומבלי בעיקר מקפיץ? כנראה שPlug in Baby או Time is Running Out גורם לך לחשוב? Thoughts of a Dying Atheist ולאחרונה גם City of Delusion מעצבן? Hoodoo כי הוא נגמר באמצע וThe Groove כי הוא קצר מדי משעמם? Falling Down היחיד שעדיין קצת משעמם אותי *בורחת* כבד מבחינת לחן? שו? לא הבנתי.. כבד מבחינת ליריקה? Citizen Erased וTake a Bow עושים לי את זה קליל מבחינת לחן? גם כאן לא הבנתי.. קליל מבחינת ליריקה? משהו בסגנון ארמ.. Starlight.. רוב השירים של מיוז הם יותר נגטיבים, כבדים, "אפלים" כמו שהרבה קוראים להם

Chemical Venom

New member
אוקיי זה ירצח עשר דקות..=]

דרך אגב יכול להיות שאנגיד בשיר הכי משמח אני יכתוב שיר ממש עצוב שלהם אבל לי אישית הוא מביא זיכרונות טובים אז תתמודדו.. השיר שהכי... משמח? Starlight מעציב? Citizen Erased מקפיץ? Stockholm Syndrome גורם לך לחשוב? Citizen Erased מעצבן?Darkshines משעמם? אולי גם Darkshines כבד מבחינת לחן?Stockholm Syndrome כבד מבחינת ליריקה? יש הרבה!! Citizen Erased Sing for Absolution Stockholm Syndrome Showbiz sunburn Map of the Problematiqu עזבו אני יכול להמשיך לנצח... קליל מבחינת לחן? Showbiz Bliss קליל מבחינת ליריקה? Starlight Falling Away with You

וואו, מחשבות מעמיקות.

השיר שהכי... משמח? feeling good. נו באמת ^^ מעציב? unintended מקפיץ? fillip!!!! גורם לך לחשוב? *בוהה לאוויר בטמטום ומריירת* לחשוב? סתם
, אממ...map of the problematique מעצבן? אעעכע plug in baby משעמם? ruled by secrecy כבד מבחינת לחן? הממ..דווקא הרבה מהשירים שלהם הם כאלה, זה מה שגורם לי לאהוב אותם כל כך.. אולי citizen erased כבד מבחינת ליריקה? ממ..אולי new born קליל מבחינת לחן? יש כזה דבר אצלם? אני מניחה ש-super massive black hole כי זה יענו 'פופי' קליל מבחינת ליריקה? overdue, ללא ספק, וגם הלחן די קליל

Djerry

New member
=]

השיר שהכי... משמח? Bliss מעציב? Hate This & I'll Love You או Shine מקפיץ? Fillip ו- Sober גורם לך לחשוב? Hoodoo ו- Citizen Erased. אה גם Micro Cuts גורם לי לחשוב על מה לעזאזל הוא שר שם מעצבן? Escape כל כך משעמם? Escape כבד מבחינת לחן? Hysteria ו- Stockholm Syndrome כבד מבחינת ליריקה? מממ Citizen Erased קליל מבחינת לחן? Soldier's Poem ו- Unintended קליל מבחינת ליריקה? Starlight

Rock Bottom

New member
או, כאלה אני אוהב!

הייתי אפילו מוסיף עוד סעיפים.. משמח? כנראה ש-KOC או Starlight. פשוט כי שניהם מעלים חיוך דבילי על הפרצוף. מעציב? ברור ש-Hyper Chrondiac Music, שזה מדהים, כי הגרסא הכיפית שלו היא בין האופציות הראשונות שחשבתי עליהן כשיר שמשמח אותי. מקפיץ? PIB~! ו-Sober! ו- Fillip! ו-TSP! ו-Hysteria! ו-Stockholm! ו-Overdue! (חח נו, זה קשה מדי). גורם לך לחשוב? Muscle Museum ו-MOTP. האחד מביע עמדה, השני עוסק בשאלה קיומית. מעצבן? Map of Your Head
ו-Sing for Absolution! אני לא אוהב אותו. הנה, התוודתי. משעמם? Soldier's Poem, אבל בהסתייגות. כבד מבחינת לחן? Ruled by Secrecy (הפסנתר שם עושה את כל העבודה בקטע הזה). גם Space Dementia עמוק ברמות קשות. כבד מבחינת ליריקה? פףףף, כל כך TAB. השיר הכי פוליטי שנכתב אבר. קליל מבחינת לחן? Starlight. כל התיפוף והכפיים וזה.. די פשטני, אבל כל כך ענק. רק לרקורד, זה השיר שהכי כיף לתופף בעולם.
קליל מבחינת ליריקה? Butterflies & Hurricans, בקלות. זה כזה שיר קאלט מעודד וקיטשי. ובאמת, למה גם לא באתר?

Musedol

New member
כי זה סופ"ש ואני לא חושבת יותר מדי כשעייף לי

אם אין באתר עדיין, אני אשים עוד רגע:}

Apoca1ypse

New member
דורי p;

השיר שהכי... משמח? knights of cydonia מעציב? hate this & ill love you מקפיץ? Plug in baby גורם לך לחשוב? thoughts of a dying atheist מעצבן? Assassin משעמם? megalomania כבד מבחינת לחן? showbiz כבד מבחינת ליריקה? new born קליל מבחינת לחן? falling away with you קליל מבחינת ליריקה? map of your head

Musedol

New member
בייבי, אתה מוזמן לשלוח לי הודעה כשאתה יכול

ולעדכן אותי!!!! תודה!!!!!

r o m s i

New member
גמני

השיר שהכי... משמח? fillip מזכיר לי את הטיול השנתי ונהגת משאית... מעציב?sing for absolution מקפיץ? knights of cydonia גורם לך לחשוב? knights of cydonia,Thoughts of a Dying Atheist,invincible מעצבן? זה עומד לכאוב...uno
משעמם?unintended כבד מבחינת לחן?מה נחשב כבד? לא סגורה על זה... כבד מבחינת ליריקה? קליל מבחינת לחן? coma,starlight קליל מבחינת ליריקה?starlight

למעלה