שאלון מוסיקה

טולה 1995

New member
שאלון מוסיקה

יי חבר'ה....שאלון מוסיקה במיוחד בשבילכם...תהנו :) בואו נתחיל בהכרות קטנה: שם: גיל: מזל: מילה שאתם הכי אוהבים: מספר מזל: והנה השאלות יהההה!!!! 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים? 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים? 3. למה? 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח? 5. ולבכות? 6. להזכר במשהו שקרה לכם? 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)? 8. מזרחי או פופ? 9. רוק כבד או אלקטרוני? 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם? 11. מנגנים על כלי כל שהוא? 12. שיר אהוב: 13. שיר שנוא: 14. להקה אהובה: 15. זמר/זמרת: 16. אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ? 17. שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"? 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם: 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ? 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה? 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא? 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? איזה? 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו: 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו? 25. אוהבים לשיר? 26. יודעים לשיר (חחח)? 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר? 28. קליפ מוסיקה אהוב: 29. משפט אהוב משיר כלשהוא: חג שמח וכשר טל

עונה..

שם:דניאל גיל:14 מזל:אריה מילה שאתם הכי אוהבים:נינט מספר מזל:7 והנה השאלות יהההה!!!! 1. איזה סוג מוסיקה אתם הכי אוהבים?פופ 2. איזה סוג מוסיקה אתם הכי לא אוהבים?רוק.. 3. למה?כי זה יותר מדי צעקני בעיני.. 4. איזה שיר גורם לכם לשמוח?לאן שלא תלכי-שירי מימון.. 5 וולבכות?"הרי את מקודשת לי"שלומי שבת.. 6. להזכר במשהו שקרה לכם?אממ.. 7. לתפוסים: יש לכם שיר משלכם ( שלכם ושל בני/בנות זוגכם)?בנתים אין.. 8. מזרחי או פופ?תלוי מתי.. 9. רוק כבד או אלקטרוני?אלקטרוני.. 10. כלי הנגינה הכי אהוב עלייכם?גיטרה.. 11. מנגנים על כלי כל שהוא?לא.. 12. שיר אהוב:"השיא שלך"נינט ורן.. 13. שיר שנוא:"כמה פעמים"של שירי.. 14. להקה אהובה:היהודים.. 15. זמר/זמרת:נינט 16. אם מישהו היה מקדיש לכם שיר ברדיו, לא משנה מי, איזה שיר הייתם רוצים שיתנגן ?"האור בחיי"של נינט.. 17. שיר שמזמןןן לא מתנגן ואתם רוצים שהוא יחזור חזרה ל"חיים"?"האור בחיי" 18. השיר שאתם רוצים שיתנגן בחתונה שלכם:"אני נשבע" 19. להקה שהתפרקה ואתם מתים שהיא תחזור ?אין. 20. מוסיקה של שנות ה-70 עושה לכם את זה?אין.. 21. איזה רינגטון יש לכם בפלא?"האור בחיי" 22. יש לכם צליל המתנה מגניב בפלא? איזה?לאא.. 23. שיר שלא הבנתם את המשמעות שלו:"ואת"הראל סקעת. 24. שיר שנחקק בראש שלכם למרות שאתם לא אוהבים אותו?אממ ..אין.. 25. אוהבים לשיר?כן 26. יודעים לשיר (חחח)?בערך..חחח 27. אם לא, הייתם רוצים לדעת לשיר?בטח.. 28. קליפ מוסיקה אהוב:"ימים של אהבה" 29. משפט אהוב משיר כלשהו?"תעשי ותלכי תלמדי ,תראי איך הרגע,ברגע כובשים עוד עולם"היא יודעת,נינט.

DoLiCh

New member
עונה 2

שם: דלית (די חדשה פה) גיל: 16 וחצי מזל:עקרב מילה שאתה הכי אוהב: מספר מזל : 11 תשובות: 1. פופ רוק קל (קלי קלארקסון) 2. דיכאון 3. בכי בכי ובכי 4. לחבק אותך - סינרגיה 5. אין לי ארץ אחרת ( אחרי שחזרתי מפולין) 6. פתחתי פעם ת'ראש! 7. - 8. פופ 9. אלטרנטיבי 10.תופים 11.לא 12.שיר הסרט "ארמגדון"... 13.- אין שיר ספציפי שאני שונאת 14.סינרגיה 15.נינה... 16."לחבק אותך" 17-24. אין 25.כן ... ממש 26.לא רע... 27.- נראה לי שאני יודעת 28.since u been gone 29." כשאת צוחקת אני חיי כשאת בוכה עצוב מידי... אני פותח ת'ידיים לחבק אותך...."

למעלה