שאלון מוזיקלי

שאלון מוזיקלי

סתם כי יבש פה ..
השיר שאתם חורשים עליו הכי הרבה בימים אלה
השיר שפשוט יצא לכם מכל החורים
שיר שעושה אתכם שמחים
השיר הכי עצוב בעולם
שיר שאתם חושבים שהוא פשוט אדיוטי
השיר שהכי כיף לקום איתו בבוקר לדעתכם
השיר השכי כיף להרדם איתו בלילה
שיר ישן שלעולם לא ימאס לכם
שיר שבגללו קניתם דיסק שלם
שיר שגילתם בזכות דיסק שקניתם ולא הייתם מגלים אותו אחרת:
שיר שאסור לעשות לו קאברים
שיר שנשמע יותר טוב בקאבר מאשר הגירסה המקורית שלו
השיר הראשון ששמעתם היום בבוקר
השיר שאתם שומעים עכשיו
השיר שאתם הכי אוהבים מסרטי דיסני
פסקול של סרט שאתם אוהבים
שיר לא מוכר שאתם רוים להמליץ עליו לכולם

../images/Emo79.gif

השיר שאתם חורשים עליו הכי הרבה בימים אלה: שוב בביצוע של בר בלפר ממישהו לרוץ איתו ומעליות של דודו טסה ומהשמה
השיר שפשוט יצא לכם מכל החורים בא מין השתיקה של קובי אפללו
שיר שעושה אתכם שמחים הכוכב של מחוז גוש דן - אהוד בנאי
השיר הכי עצוב בעולם תסתכלי של נימרוד והבודדים ומישהו של נורית גלרון.
שיר שאתם חושבים שהוא פשוט אדיוטי הזמנה לחתונה
וכן אני יודעת שהוא לא של טיפקס!!!
השיר שהכי כיף לקום איתו בבוקר לדעתכם כמעט כל שיר של שוטי הנבואה
השיר שהכי כיף להרדם איתו בלילה הכבש הששעה עשר
שיר ישן שלעולם לא ימאס לכם שירים של רוקסט בעיקר
שיר שבגללו קניתם דיסק שלם נהדרת של יציאת חירום (והרווחתי אחלה דיסק
)
שיר שגילתם בזכות דיסק שקניתם ולא הייתם מגלים אותו אחרת: הציורים של יובל - בית הבובות!
שיר שאסור לעשות לו קאברים ניצוצות של פורטיסחרוף!
שיר שנשמע יותר טוב בקאבר מאשר הגירסה המקורית שלו בגידה - בביצוע של הנרי וניקה
השיר הראשון ששמעתם היום בבוקר החדש של אווריל לאבין
השיר שאתם שומעים עכשיורכבות של דני רובס
השיר שאתם הכי אוהבים מסרטי דיסני אווו שאלה קשה - קרב בין השיר נושא של אלאדין לשירים שלך מלך האריות אין מנצחים
פסקול של סרט שאתם אוהבים
שיר לא מוכר שאתם רוצים להמליץ עליו לכולםtake that-wooden boat הודגש באמצעות מדגישומטיק

את יבשה ../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif

הפורום סתם בהמתנה שמאיר ינדב לנו משהו לדבר עליו
את משעשעת אותי היום נפלא מהבוקר רק שתדעי לך..
הרב וטיפקס מריעים לך יחד..
בכל אופן, השיר שאתם חורשים עליו הכי הרבה בימים אלה: בימים האחרונים חרשתי על "פריז בחורף" של בעז בנאי.. השיר שפשוט יצא לכם מכל החורים: הסינגל החדש של בעז שרעבי
וגם האחד של שלמה ארצי שאני עדיין מנסה להבין מה למען השם הוא רצה להגיד בו
(המילים שלו הן מהדברים היותר מפגרים ששמעתי, סליחה כן.. אבל יש גבול!
) שיר שעושה אתכם שמחים: תמיד כמעט של מאיר השיר הכי עצוב בעולם: עוף גוזל (אל תשאלו למה אבל מהפעם הראשונה ששמעתי את השיר הזה לא הייתה אפילו פעם אחת שלא לפחות עמדו לי דמעות בעיניים.. שיר שאתם חושבים שהוא פשוט אדיוטי: יש כ"כ הרבה שזה נורא.. אהה יש איזה שיר עכשיו, אני לא יודעת אפילו של מי אבל משהו עם את גומרת לי את הטוקמן ותפסיקי לרקוד לי זה מתחיל לעמוד לי...?
מן משהו הזוי שכזה ואלו לא המילים הכי נוראיות שם
השיר שהכי כיף לקום איתו בבוקר לדעתכם: הממ.. תלוי עד כמה יש זמן למרוח.. נראה לי שכל שיר שאוהבים זה כיף..
השיר השכי כיף להרדם איתו בלילה: "את אחת יחידה" של מאיר! שיר ישן שלעולם לא ימאס לכם: גם כאן יש מלא.. נלך על "אנ'לא יודע איך לומר לך" של שלום חנוך
שיר שבגללו קניתם דיסק שלם: "הכחול האפור הזה"/ סיוון שביט שיר שגילתם בזכות דיסק שקניתם ולא הייתם מגלים אותו אחרת: כל השירים שיש לי באלבומים ולא יצאו מעולם כסינגלים
שיר שאסור לעשות לו קאברים- "תמיד כמעט"/ "את אחת יחידה"/ "לא יכול להוריד ממך את העיניים" (מי שעשה את זה נמחק מזכרוני ואתם מתבקשים ל-א להזכיר לי)/ "אנ'לא יודע איך לומר לך"/ "את שקט"/ "אביא לך".. בקיצור שכל אמן יישאר נאמן ליצירותיו לדעתי
שיר שנשמע יותר טוב בקאבר מאשר הגירסה המקורית שלו: הממ.. "לא ידעתי שתלכי ממני"- הגרסא של אביתר בנאי לדעתי יותר טובה מהמקור.. השיר הראשון ששמעתם היום בבוקר: "אני מאמין" של כנסיית השכל
! היה כ"כ כיף!!! מזמן לא שמעתי אותו
השיר שאתם שומעים עכשיו:עיר זרה של שלום חנוך (בגרסא של מאיר
) השיר שאתם הכי אוהבים מסרטי דיסני: בת הים הקטנה/ בתוך הים
פסקול של סרט שאתם אוהבים: אוח נו.. יש המון.. כאן באמת יש המון.. אבל לא מזמן הזכירו לי את הפסקול של dangerous minds אז נלך על זה..
אחלה סרט אגב..
שיר לא מוכר שאתם רוצים להמליץ עליו לכולם: פריז בחורף/ בעז בנאי (תזהרו זה שיר ממכר
)

TEENAGER1

New member
../images/Emo79.gif

השיר שאתם חורשים עליו הכי הרבה בימים אלה "דברים מסוכנים" ו"לך אלי תשוקתי" השיר שפשוט יצא לכם מכל החורים "חושב עליה", בעע! שיר שעושה אתכם שמחים וואו, יש המון!! ניקח אחד לדוגמא, "היום" של אהוד פשוט מעלה לי אוטומטית חיוך. השיר הכי עצוב בעולם אני מאד רגשנית בקטע הזה, וכל שירי יום הזיכרון למיניהם די גורמים לי לבכות.. כך שקחו כמעט כל שיר שנכנס לקטגוריה הזו, זה יתאים ("הנסיך הקטן מפלוגה ב'", למשל). שיר שאתם חושבים שהוא פשוט אדיוטי כל שיר של סאבלימינל, שרית חדד ודומיהם... ו"חושב עליה" נכנס גם כאן.. השיר שהכי כיף לקום איתו בבוקר לדעתכם "רוחות הצפון"! השיר השכי כיף להרדם איתו בלילה אני אישית לא מסוגלת להירדם עם מוזיקה (אני פשוט מקשיבה למוזיקה במקום לנסות לישון), אבל אם הכוונה לשיר שכיף לשמוע לפני השינה אז אני מצטרפת למורי. שיר ישן שלעולם לא ימאס לכם כמעט כל שיר שנחום היימן הלחין. שיר שבגללו קניתם דיסק שלם הראשון של גלעד שגב, יש עוד כמה אני חושבת. שיר שגילתם בזכות דיסק שקניתם ולא הייתם מגלים אותו אחרת כל השירים מתוך הדיסקים שקניתי שלא יצאו לרדיו..?
שיר שאסור לעשות לו קאברים כמעט כל שיר של אביתר, "יש לי סיכוי" לדוגמא (אהמ, יהודה סעדו, מה חשבת לעצמך?!) שיר שנשמע יותר טוב בקאבר מאשר הגירסה המקורית שלו יש לא מעט. דוגמא אחת - "פנים אל מול פנים" בביצוע של גידי גוב ואתי אנקרי, אחד הדברים היותר מדהימים שיצא לי לשמוע. השיר הראשון ששמעתם היום בבוקר נראה לי שזה היה "זמן אהבה". השיר שאתם שומעים עכשיו כלום, באופן חד פעמי למדי... השיר שאתם הכי אוהבים מסרטי דיסני כל השירים ממלך האריות (1!!) פסקול של סרט שאתם אוהבים מישהו לרוץ איתו, למרות שהיה לו כ"כ הרבה יותר פוטנציאל. שיר לא מוכר שאתם רוים להמליץ עליו לכולם לא מוכר?
אני שומעת מוזיקה די מוכרת בקרב האנשים שמסתובבים כאן
אוי חשבתי על אחד, "סוף הדרך" של להקת אינזים. שיר מגניב וכיפי נורא, הוא היה בפתיח של.. "סוף הדרך" (מפתיע
) והוא תמיד גורם לי לחייך. לילה טוב!

אני חייבת לציין

שה"אנא בכוח" הזה מתסכל אותי! הוא היה יפה בשמיעות הראשונות, אח"כ הוןא נמאס קצת והיום הוא כבר עושה לי בחילה! (הייתי חייבת כי כמובן שזה היה גם מה שפתחתי איתו את הבוקר הזה
, מי המציא את החממה הזה?
)

TEENAGER1

New member
וזה היה קשור כאן כי? ../images/Emo12.gif

בכל אופן, זה פשוט דבר מדהים לדעתי
ו"החממה הזה", מסתבר, הוציא כבר ארבעה אלבומים.. והוא מוכשר ביותר. אבל זכותך!

כי דיברת עליו! ../images/Emo12.gif

והגיוני שהוא מוכשר, אמרתי שבהתחלה אהבתי את השיר אבל החרישות עליו הרסו אותו לחלוטין
.

אהה לא דיברת עליו כאן ../images/Emo122.gif

זה מה שקורה כשאני קמה מוקדם מדי ומתחילה ללמוד..
נראה לי שפשוט קראתי שניה קודם הודעה שלך שכן דיברת עליו וההצתה שלי הייתה טיפונת מאוחרת.. או משהו..
שפיותי אבדה רשמית!

ח ל ו ן

New member
../images/Emo9.gif

השיר שאתם חורשים עליו הכי הרבה בימים אלה- Don't Know Why של נורה ג'ונס השיר שפשוט יצא לכם מכל החורים- שר מהלב שיר שעושה אתכם שמחים- כלום לא עצוב השיר הכי עצוב בעולם- שן לידי שיר שאתם חושבים שהוא פשוט אדיוטי- אני צוחק איתך השיר שהכי כיף לקום איתו בבוקר לדעתכם - יש לי סימפתיה השיר השכי כיף להרדם איתו בלילה- תתחנני אליי שיר ישן שלעולם לא ימאס לכם- יש לי סיכוי שיר שבגללו קניתם דיסק שלם- Roly Poly של הLittle Willies, העברית- משחק ילדים שיר שגילתם בזכות דיסק שקניתם ולא הייתם מגלים אותו אחרת: יש מלא שיר שאסור לעשות לו קאברים- יש לי סיכוי שיר שנשמע יותר טוב בקאבר מאשר הגירסה המקורית שלו- הללויה של ג'ף באקלי השיר הראשון ששמעתם היום בבוקר- רנה השיר שאתם שומעים עכשיו- Sunrise השיר שאתם הכי אוהבים מסרטי דיסני- Just Keep Swimmingחח סתם, Just can't wait to be king פסקול של סרט שאתם אוהבים- האסונות של נינה שיר לא מוכר שאתם רוים להמליץ עליו לכולם- ROLY POLY

למעלה