שאלון מוזיקלי...

slee4

New member
שאלון מוזיקלי...

שם: זמר\ת אהוב\ה: סגנון מוזיקה אהוב: איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם? מנגן על כלי? אם כן,איזה? איזה מוזיקה מרגיעה אותך? איזה מוזיקה מעצבנת אותך? איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב? איזה פחות? כמה דיסקים יש לך? היית פעם בהופעה? אם כן,של מי? מה השיר האחרון ששמעת? מה הדיסק האחרון שקנית? קונה מקורי? מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?) איזה דיסק הכי חרשת? פגשת פעם זמר\ת במציאות? אם כן,את מי? את מי היית רוצה לפגוש? אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב? מה הרינגטון שלך? תודה רבה לזהביתוש...
יום נעים...

../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifעונה ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gif../images/Emo79.gif

שם: אורי
זמר\ת אהוב\ה: שירי מימון
סגנון מוזיקה אהוב: פופ
איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם? דיכאון
מנגן על כלי? לא...
אם כן,איזה? ^^
איזה מוזיקה מרגיעה אותך? אין משהו מיוחד
איזה מוזיקה מעצבנת אותך? דיכאון
איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב? יש מלא...
איזה פחות? לא זוכר...
כמה דיסקים יש לך? מליון
היית פעם בהופעה? כן...
אם כן,של מי? עדיף שלא תדעו
מה השיר האחרון ששמעת? היום שמעתי שיר שאף אחד מכם לא מכיר
מה הדיסק האחרון שקנית? לא זוכר...היה מזמן
קונה מקורי? לפעמים...תלוי מה הדיסק
מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?)
אין דיסקים כאלה...
איזה דיסק הכי חרשת? דיסק להיטים שאני צרבתי...
פגשת פעם זמר\ת במציאות? מלא פעמים...
אם כן,את מי? את מי לא?
את מי היית רוצה לפגוש? שירי מימון
אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב? כן...טיפקס...
מה הרינגטון שלך? לא של שיר...סתם משהו שהיה לי בטלפון...פשוט הורדתי פעם מלא ואז הפלאפון שלי נרטב והכל נמחק לי

מדגישומטיק..../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

טוב.. נפתח חדש שם:יובל זמר\ת אהוב\ה:כנ"ל לאורי.. שירי מימון מאוהב| סגנון מוזיקה אהוב:אממ.. לא כ"כ אכפת לי.. בדר"כ רוק/פופ איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם?מוזיקה פרסית מנגן על כלי?לא אם כן,איזה? איזה מוזיקה מרגיעה אותך?שירי ערש
חחח סתם לא יודעת איזה מוזיקה מעצבנת אותך?פרסית.. איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב?קצר במוח
איזה פחות?אממ... הוו.. אמממ.. שקט?! כמה דיסקים יש לך?מלא... היית פעם בהופעה?לא
אם כן,של מי? מה השיר האחרון ששמעת?לא זוכרת מה הדיסק האחרון שקנית?לא זוכרת.. מזמן קונה מקורי?לפעמים מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?)אין לי.. איזה דיסק הכי חרשת?של הפיג'מות
פגשת פעם זמר\ת במציאות?לא
אם כן,את מי? את מי היית רוצה לפגוש?את שירי
אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב?אממ.. לא ממש מה הרינגטון שלך?זינה לא עונה הודגש באמצעות מדגישומטיק

B o N u s

New member
|קרמבו מוקה|

שם: טל
זמר\ת אהוב\ה: אין ממש
סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי
איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם? אממ
מנגן על כלי? מחרבש
אם כן,איזה? גיטרה
איזה מוזיקה מרגיעה אותך? קלאסית כמובן :p
איזה מוזיקה מעצבנת אותך? רוק כבד
איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב? וואו שאלה קשה
איזה פחות? אין :p
כמה דיסקים יש לך? 0
היית פעם בהופעה? לא
אם כן,של מי? -
מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכר זה היה אתמול
מה הדיסק האחרון שקנית? אממ
קונה מקורי? כן
מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?) אין לי כזה
איזה דיסק הכי חרשת? "מסביב לעולם בשמונים יום"
פגשת פעם זמר\ת במציאות? אני חושב שכן לא זוכר
אם כן,את מי? -
את מי היית רוצה לפגוש? אממ וואלה לא יודע
אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב? בוודאי
מה הרינגטון שלך? שוגי בריבוע מרבע ת'עולם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

go goldi

New member
../images/Emo9.gif

שם:זהבית זמר\ת אהוב\ה:עברי לידר
סגנון מוזיקה אהוב:רוק איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם?מזרחי מנגן על כלי?לא אם כן,איזה?^^ איזה מוזיקה מרגיעה אותך?רוק שקט או מוזיקה קלאסית איזה מוזיקה מעצבנת אותך?מזרחית איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב?קצר במוח איזה פחות?השיר ההוא מפרק של הטברנה כמה דיסקים יש לך?איזה כמה עשרות אבל בעיקרון אני שומעת רק 7 מתוכם היית פעם בהופעה?לא אם כן,של מי?אני רוצה להיות בשל לידר מה השיר האחרון ששמעת?פרח נתתני לנורי-שייגעצ מה הדיסק האחרון שקנית?במקובי-גבסו קונה מקורי?יאפ מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?)הראשון של רוני סופרסטאר
איזה דיסק הכי חרשת?"זה לךא אותו דבר" של עברי פגשת פעם זמר\ת במציאות?כןןן אם כן,את מי?עברי את מי היית רוצה לפגוש?את גבסו ואת יובל מנדלסון אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב?הגיים בויז[אהבתי קצת] ורוני סופרסטאר-עוד מהתקופה שהייתי פקאצונת
מה הרינגטון שלך?ג'קט של עברי לידר

JULI4561

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif עונה ../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif

שם: ג'ווול המלכה :] זמר\ת אהוב\ה: יש כל מיני סגנון מוזיקה אהוב: כ"נל אין לי סגנון אחד ספציפי איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם? אני לא אוהבת מזרחית דיכאון .. מנגן על כלי? יאפ אם כן,איזה? גיטרה איזה מוזיקה מרגיעה אותך? בלדות למיניהן איזה מוזיקה מעצבנת אותך? רוק צרחות אבל המוגזמות איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב? סיפור על המבורגריה קטנה בטירוף .. והשיר של אלונה איזה פחות? לילה לילה ליל לילה יום כמה דיסקים יש לך? אממ לא סופרת היית פעם בהופעה?כן אם כן,של מי? אביב גפן,הראל מויאל,מוניקה סקס,בית הבובות ,הראל סקעת,לירון לב ועוד שאני לא זוכרת מה השיר האחרון ששמעת? של טרי דורס דאון - רואד איימ און [סורי פשוט אין לי כוח להתחיל לכתוב באנגלית :/ ] מה הדיסק האחרון שקנית?
בואו נגיד שממזמן .. קונה מקורי? אהמלאאהמ מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?) אממ יש לי איזה 6 דיסקים של קטנטנות חח איזה דיסק הכי חרשת? בטח של קטנטנות או המורדים או משהו ממזמן מזמן פגשת פעם זמר\ת במציאות? כןןןןן אם כן,את מי? הרבבההה ! את מי היית רוצה לפגוש?אפשר מח"ול? אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב? אמ לא זוכרת הרינגטון שלך? HURT של כריסטינה

ofer976

New member
עונה../images/Emo79.gif../images/Emo105.gif

שם:עופר זמר\ת אהוב\ה:אין ממש בדיוק...זה כללי סגנון מוזיקה אהוב:הכל חוץ מ:מזרחית/דיכאון איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם?דיכאון מנגן על כלי?ניגנתי 3 שנים בכינור...ואני רוצה להתחיל על גיטרה. איזה מוזיקה מרגיעה אותך?קלאסית..למרות שאני לא ממש שומע... איזה מוזיקה מעצבנת אותך?מוזיקה שיש בה מסרים שאני לא בדעה של הכותב. איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב?הפיג'מות חוזרים איזה פחות?איידיש המאמא כמה דיסקים יש לך?המון... היית פעם בהופעה?כן... אם כן,של מי?לבן של חבר של אמא שלי יש להקה...אז הלכתי לראות אותו פעם בהופעה... מה השיר האחרון ששמעת?אמ..לא זוכר מה הדיסק האחרון שקנית?הדורבנים.לוי קונה מקורי?רק מקורי! ואם אין שיר בדיסק אני צורב, כלומר אורי צורב לי... מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?)אין ממש...אני לא מפחד ממה שאני שומע. איזה דיסק הכי חרשת?על כולם פגשת פעם זמר\ת במציאות?כן..המון פעמים אם כן,את מי?את עיברי לידר,משה דץ,מאיה בוסקילה,נינט, המון..... את מי היית רוצה לפגוש?את מיכלי ינאי!!!
אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב?אמ...לא... מה הרינגטון שלך?ימים שחורים/קוואמי

Brombit

New member
ברומבית משיבה על השאלון ../images/Emo115.gif

אני אוהבת שאלונים כאלה P:
שם: נעם
זמר\ת אהוב\ה: אולי זמרת איטלקיה שאת לא מכירים...
סגנון מוזיקה אהוב: פופ, רוק, 'שונות'
איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם? ראפ
מנגן על כלי? לא כרגע
אם כן,איזה? בגיל 10 למדתי לנגן על אורגן ןנמאס לי
איזה מוזיקה מרגיעה אותך? מוזיקה רגועה ויפה...
איזה מוזיקה מעצבנת אותך? אין סוג באופן כללי... שירים שאני שונאת מעצבנים אותי
איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב? "והבדידות והבדידים..." והרינגטון "לא קוראים לי בינה"
איזה (הכי) פחות? תאמינו לפרדי
כמה דיסקים יש לך? 6 (המקוריים שקניתי)
היית פעם בהופעה? כן
אם כן,של מי? הראל סקעת (רק כדי לראות אותו, כי לא רציתי ללכת למפגש מעריצים כי יש בלאגן ואני בכלל לא מעריצה אותו
מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת... את האחרון שמעתי במכונית בדרך הביתה
מה הדיסק האחרון שקנית? מטרופולין ו-Let Go
קונה מקורי? אם אני קונה אז מקורי
מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?) של הראל סקעת
איזה דיסק הכי חרשת? אני חושבת על כולם באותה מידה
פגשת פעם זמר\ת במציאות? לא
אם כן,את מי?
את מי היית רוצה לפגוש? אף אחד
אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב? לא ממש
מה הרינגטון שלך? רינגטון משעמם שיש בטלפון מהתחלה

slee4

New member
עונה...

שם:שרון,שאראס,שרוני,שרונאס... זמר\ת אהוב\ה:שיין ווארד סגנון מוזיקה אהוב:רוק (בעיקר,ויש נטיות קלות לרוק כבד) איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם?דיכאון מנגן על כלי?כן,כבר יותר משנה אם כן,איזה?גיטרה וקלידים איזה מוזיקה מרגיעה אותך?רוק רך ולפעמים קצת פופ אבל לא של בוייבאנדס איזה מוזיקה מעצבנת אותך?דיכאון איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב?פתיח איזה פחות?לא יודעת כמה דיסקים יש לך?47(ספרתי) היית פעם בהופעה?כן אם כן,של מי?מלאאאא מה השיר האחרון ששמעת?סיסטם אוף אה דאון-לונלי דיי(רוק) מה הדיסק האחרון שקנית?מיי כימיקל רומאנס וסיסטם אוף אה דאון קונה מקורי?רק מקורי מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?)אין איזה דיסק הכי חרשת?גרין דיי-אמריקן אידיוט פגשת פעם זמר\ת במציאות?כן אם כן,את מי?מלאאאאאאאאא(הם בעיקר מסתובבים בשנקין בימי שישי) את מי היית רוצה לפגוש?גרין דיי אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב?כן,בלו(בוייבאנד) מה הרינגטון שלך?יש לי 6 צילצולים,גרין דיי-באסקט קייס,הפיג'מות-פתיח,בלינק182-אולוויז,ההמנון של מכבי ת"א בכדורסל,קווין-ווי אר דה צ'מפיונס וסימפל פלאן-אנטייטלד.

pusher

New member
עונה נה נה../images/Emo215.gif

שם:דרור זמר\ת אהוב\ה:מלאמלאאא סגנון מוזיקה אהוב:הכללל למעט אחדים איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם?-דכאון מנגן על כלי?-לא אם כן,איזה?-לא איזה מוזיקה מרגיעה אותך?-חח איומייי איזה מוזיקה מעצבנת אותך?-שירים סתומים פיג'מות אתה הכי אוהב?-התקוהP: איזה פחות?-אין דבר כזהP: כמה דיסקים יש לך?-מאיפה ליXDD היית פעם בהופעה?-אוו כמה חח אם כן,של מי?-מאיפה אני זוכרת מה השיר האחרון ששמעת?-melt מה הדיסק האחרון שקנית?-מירי מסיקה קונה מקורי?-יאפ מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?)-פסטיגל 2005 איזה דיסק הכי חרשת?-melt פגשת פעם זמר\ת במציאות?-חח לא פגשתי פגשתי רק בהופעה אם כן,את מי?-שירי מימון,מיקה קרני,אם כי הן היו על הבמהXDD את מי היית רוצה לפגוש?-מירי מסיקה אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב?-חחחאמממ....ריאנה מה הרינגטון שלך?-אוי ואבוי א ברווווךך

משיבה

שם: ליאתי זמר\ת אהוב\ה: אממ...זמרים: שלמה ארצי, אריק אינשטיין, דני רובס... יש עוד כמה, וה-זמרת: איה כורם סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי (די מפתיע על סמך התשובה לעיל
) איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם? מזרחית מנגן על כלי? לא אם כן,איזה? איזה מוזיקה מרגיעה אותך? כל מה שלא טראנס/היפ הופ, במילים אחרות מוסיקה שקטה. איזה מוזיקה מעצבנת אותך? מזרחית ועודף טראנסים איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב? "הפיג'מות חוזרים" ו"מלון קליפורניה"-אחלה שיר במקור (עונה שנייה) איזה פחות? "אין מי ששומע אותי" (עונה שלישית) כמה דיסקים יש לך? מעט...אפשר לספור על שתי ידיים היית פעם בהופעה? "קוקה קולה לייב" וחוץ מזה בעיקר מופעי סטנד-אפ אם כן,של מי? היו הרבה אומנים-עברי לידר, משינה, הפרוייקט של עידן רייכל, אביב גפן, היהודים, בית הבובות ונינט (את אלו שהופיעו קודם לא ראיתי). מה השיר האחרון ששמעת? "את מוכרת לי מפעם". מה הדיסק האחרון שקנית? קיבלתי של גבסו. קונה מקורי? לא ממש קונה דיסקים, בלי קשר. מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?) רגע, אם יש למה שאספר כדי שאביך את עצמי?!
איזה דיסק הכי חרשת? "מוסקט" של אריק אינשטיין ושלום חנוך... "חרשתי" אותו מזמן... פגשת פעם זמר\ת במציאות? כן. אם כן,את מי? דני רובס העביר לנו סדנא בנושא "הביטלס" בבית הספר. את מי היית רוצה לפגוש? עיברי לידר אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב? "אתניקס"? מה הרינגטון שלך?
זה שיש בכל "נוקייה" הייתי רוצה את "תענה אתה רואה שמצלצל" או "אוי הברוך" של הפיג'מות... חבל שאלונה לא הקליטה רינגטון. אהבתי את השאלון, ערב טוב.

דנה 74

New member
עונה באיחור ענקי(של יום חחח)

שם: דנה זמר\ת אהוב\ה: עברי לידר סגנון מוזיקה אהוב: ??? אין לי מושג שיר שואהב שומעת איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם? מזרחית!!!! מנגן על כלי? לא אם כן,איזה?- איזה מוזיקה מרגיעה אותך?- איזה מוזיקה מעצבנת אותך?מזרחית איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב? הכול איזה פחות?- כמה דיסקים יש לך? 3+ היית פעם בהופעה? לא אם כן,של מי? מה השיר האחרון ששמעת? וואו נראה לי לא לענות... מה הדיסק האחרון שקנית?הפיג'מות קונה מקורי? תלוי מי מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?)---- איזה דיסק הכי חרשת? עברי לידר פגשת פעם זמר\ת במציאות? נמנמנ עם יודה נחשב אז כן אם כן,את מי? יודה את מי היית רוצה לפגוש? הפיג'מות!!!! אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב? נמנמנמנמנמנ מה הרינגטון שלך? אז תענה... הודגש באמצעות מדגישומטיק

Because Of May

New member
ניניניניניניני../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

וואייי כמה זמןן לא הייתי פה! מה קשה היא כיתה ט'...
שם: מאיוש
זמר\ת אהוב\ה: קלי קלארקסוןןןןןן!!!!! שולתתתתת!!!!!!!!!1111
סגנון מוזיקה אהוב: רוק...
איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם? אממ כעיקרון אני פתוחה לכל הסוגים...
מנגן על כלי? לא...
אם כן,איזה? הייתי רוצה על גיטרה
איזה מוזיקה מרגיעה אותך? שקטה...
איזה מוזיקה מעצבנת אותך? מזרחי כבד-כבד
איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב? הפיג'מטת חוזרים
איזה פחות? שיר מקורי
כמה דיסקים יש לך? מעל 500
היית פעם בהופעה? לא... הייתי אמורה ללכת לשל קלי ולקונצרט המוזיקה
אם כן,של מי? ---
מה השיר האחרון ששמעת? Behind These Hazel Eyes של קלי, בהופעה... משו בנזו**
מה הדיסק האחרון שקנית? של קלי...
קונה מקורי? רק של מי שאני באמת אוהבת
מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?) חחח אני זוכרת שצרבו לי פעם דיסק של פינת אור וקטנטנות
איזה דיסק הכי חרשת? קלי קלי....
פגשת פעם זמר\ת במציאות? יאפפ
אם כן,את מי? את סיוון, ממשפחת תאקט... נו זאתי ששרה "רחים בקנה"...
בקניון גבעתיים
את מי היית רוצה לפגוש? נחשו
אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב? נינטייב, בהחלט.
מה הרינגטון שלך? אממ למשפחה- צלצול של השם שלי
ל"לא מוגדר"- Rock This Party-בוב סינקלר לחברים- Hurt-כריסטינה אגילרה לחברות-BOY-קלי קלארקסון

עוננה

שם: נחשוו.. זמר\ת אהוב\ה: רוני,מירי מסיקה, שירי מימון סגנון מוזיקה אהוב: הכל מתקבל בברכה:) איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם? רוק כבד כבד מנגן על כלי?לא.. אם כן,איזה?.. איזה מוזיקה מרגיעה אותך? תלוי באיזה מצב אני.. איזה מוזיקה מעצבנת אותך? תלוי באיזה מצב אניי.. איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב? את השיר של האירובזיון חח.. איזה פחות? אדישע מאמא כמה דיסקים יש לך?מזתומרת?! היית פעם בהופעה?כן.. אם כן,של מי?הרבה... לא זוכרתת.. מה השיר האחרון ששמעת? call ma when your sober מה הדיסק האחרון שקנית? אממ.. now 11 קונה מקורי? לפעמיים.. מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?) אין לי דיסקים כאלה.. איזה דיסק הכי חרשת? זה שקניתי פגשת פעם זמר\ת במציאות? כן אם כן,את מי? שי גבסו.. את מי היית רוצה לפגוש? הרבה אנשיים.. אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב? אממ.. שאקירה מה הרינגטון שלך? עזבוו... לא כדאיי חח אהה וד"א אני יודעת שלא הייתי הרבה זמן בפורום וזה בגלל שנשרף לי המחשב מהוירוס החדש..אז הוא היה בתיקון הרבה זן ובדיוק הרגע הוא חזר.. אז עכשיו אני פה:) וגם המחשב שלי פה:) (חח איזה לא קשורה אניי) יאללה אני עפהה ליי לעשות שיעוריםם בייי:)

Jen74

New member
../images/Emo220.gifעונננננההה../images/Emo168.gif

שם:ז'ני זמר\ת אהוב\ה:אלביס פרסלי סגנון מוזיקה אהוב:רוקנרול ובלדות איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם? מזרחי בכייני וראפ מנגן על כלי? פעם ניגנתי על קלידים. אם כן,איזה?מה שכתבתי למעלה. וניסיתי גם על גיטרה. איזה מוזיקה מרגיעה אותך? מוזיקה שקטה, רומנטית, בלדות. איזה מוזיקה מעצבנת אותך? האוס, טראנס, ראפ, מזרחי כבד. איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב? יש הרבה איזה פחות? קוראים לי בינה אני לא.... בעעעעעעעעעעעע!!!! כמה דיסקים יש לך? בין 100 ל- 200 היית פעם בהופעה? כן. אם כן,של מי? מלא, לא זוכרת את כולם אבל הייתי בהופעה של מייקל ג'קסון כשהייתי בערך בת 19 ובהופעה של אלטון ג'ון באותה שנה. חוץ מזה במלא הופעות של אמנים ישראלים. מה השיר האחרון ששמעת? חזרתי עכשיו מבאולינג עם חברים ובאוטו היו כל מיני שירים. לא זוכרת איזה היה האחרון. מה הדיסק האחרון שקנית? וואלה, לא זוכרת כבר. קונה מקורי? משתדלת לקנות מקורי, לפעמים מתפתה לקנות בתחנה החדשה את הדיסקים ב- 20 שקל. מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?) לא מתפדחת משום דבר שיש לי. איזה דיסק הכי חרשת? יש כמה: "לולה", דיסק של אקווה, דיסקים של אלביס. פגשת פעם זמר\ת במציאות? כן
את צביקה פיק, פעמיים. פעם בראיון עבודה, הוא חיפש עוזרת הפקה ואני הייתי אצלו בראיון לתפקיד ולפני שנתיים כשהוא עשה אודישנים לזמרות ליווי (בשנה שגם הבנות שלו התחרו בקדם) ואני הייתי באודישן. מיותר לציין שלא התקבלתי בשני המקרים
פגשתי גם ברחוב לפני שנתיים וחצי את דני סנדרסון מלהקת כוורת האגדית. ביקשתי ממנו חתימה והוא חתם לי ביומן שלי בשמחה רבה. אם כן,את מי? צביקה פיק ודני סנדרסון. אה, וגם את דפנה ארמוני
את מי היית רוצה לפגוש? מלא: רמי וריטה, דולי פרטון, דיוויד בואי ועוד... אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב? אין דבר כזה. מה הרינגטון שלך? אין לי.

עונה יא בננה!!../images/Emo94.gif../images/Emo3.gif

שם:דניאלה זמר\ת אהוב\ה:להקה נחשב?
ה- GOO GOO DOLLS סגנון מוזיקה אהוב:רוק איזה מוזיקה לא תשמעו אף פעם?מזרחי מנגן על כלי?
אם כן,איזה?פסתנר וקצת גיטרה איזה מוזיקה מרגיעה אותך?רוקקקקקקקקקקקק!!
(ושי גבסו
) איזה מוזיקה מעצבנת אותך?מזרחי.. איזה שיר של הפיג'מות אתה הכי אוהב? הוו יש המון! איזה פחות?חח, גם פה-המון!
כמה דיסקים יש לך?לא הרבה. 0 למעשה. היית פעם בהופעה?של זמר/להקה? כן.. בערך.. אם כן,של מי? הייתי אמורה ללכת לדפש מוד אבל כידוע הם ביטלו...
מה השיר האחרון ששמעת? BETTER DAYS מה הדיסק האחרון שקנית? --- קונה מקורי? לא קונה בכלל! מה הדיסק שאתה מתפדח שידעו שיש לך?(ז"א נגיד ויש לך שירים של דפנה ודודידו ,לא תתפדח?) איזה דיסק הכי חרשת? פגשת פעם זמר\ת במציאות?כן. אבל זה היה סתם במקרה באיזשהו קניון.. אם כן,את מי? למשל מרגול. היא היתה ברננים פעם.. את מי היית רוצה לפגוש? GOO GOO DOLLS
אהבת זמר\ת או להקה שהיום אתה כבר לא אוהב?כן. מה הרינגטון שלך?חח.. של בית הבובות..

למעלה