שאלון מוזיקלי

שאלון מוזיקלי

תמודדו אני משועממת (וכן מיכלי אם את קוראת פה גנבתי את זה מפורומאיר) ההופעה הכי טובה שהיית בה ולמה דווקא זו? האלבום הכי טוב שקנית [ישראלי] - האלבום הכי טוב שקנית [לועזי] - שיר/ אלבום לימים שמחים- שיר/ אלבום לימים עצובים- שיר שמזכיר לך אדם אהוב- שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור- השיר הכי רומנטי- השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך- השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך- אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? מילים או לחן? אתה אוהב לשיר? אתה כותב/מלחין/מנגן? תן קישור לדפיוצר/ מייספייס שאתה אוהב לסיום: שיר היום שלך-

ומשעמם לי אז אני עונה עכשיו

ההופעה הכי טובה שהיית בה ולמה דווקא זו? אוקי יש פה קרב ענקים בין אהוד בנאי בים המלח בסיבוב הקודם (הייתה הופעה כל כך טובה!!!) לבין פורטיסחרוף בהופעה האחרונה שלהם בבארבי בת"א ,4 וחצי שעות של שכרון חושים או כמו שהדס אמרה באותו יום, אני לא מאמינה ששני גברים בני חמישים+ הצליחו להתיש אותי
האלבום הכי טוב שקנית [ישראלי] - הכי טוב?!? אני חושבת עוד פעם על כמה, אהוד בנאי האוסף המשולש, וכמובן האוטוביוגרפיה של כנסיית השכל (אבל אלה רק ממש האחרונים ,אחרת הייתה פה מגילה!) האלבום הכי טוב שקנית [לועזי] - וואו דיסק לעוזי לא קניתי מלא זמן, אבל אחד החרושים ביותר אצלי לפחות בתקופה האחרונה הוא האוסף של יאני . שיר/ אלבום לימים שמחים- ממשיך לנסוע של אהוד בנאי (האלבום לא השיר..) שיר/ אלבום לימים עצובים- ממנטו מורי של אביב גפן (שוב האלבום וביחוד השיר קרן אור שיכול לגרום לי לבכות בשניה!) שיר שמזכיר לך אדם אהוב- ירח של שלמה ארצי וכל שיר של יוני רכטר
שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור- מריה מריה של סנטנה
השיר הכי רומנטי- יוו יש מלא אבל אני חושבת שהכי קיטשי בעולם זה nothing gonna chnge my love for you השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך- Living on a Jet Plane השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך- לא יכול להוריד ממך את העניים של מאיר אריאל אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? אני? לשיר ? אללי למה לעשות את זה , אבל אם כבר להתפרע אז אני רוצה דואט עם פוריטס
,מה זה יהיה מצחיק
מילים או לחן? מילים אתה אוהב לשיר? לא אתה כותב/מלחין/מנגן? לא לא ולא תן קישור לדפיוצר/ מייספייס שאתה אוהבhttp://www.myspace.com/mikamyspace כי הוא גאון!!! לסיום: שיר היום שלך-love today-mika הודגש באמצעות מדגישומטיק

רעוּת

New member
נו יאללה ../images/Emo26.gif

ההופעה הכי טובה שהיית בה ולמה דווקא זו? וואי. מהזה אין לי כוח לחשוב על זה עכשיו האלבום הכי טוב שקנית [ישראלי] - אביתר בנאי. תיכף אני ארצה שתלכו מפהההההההההההההההה
האלבום הכי טוב שקנית [לועזי] - לא זוכרת, מזמן לא קניתי שיר/ אלבום לימים שמחים- כך עובר לו יום ועוד יום וכאילו השמש היא עוברת אותנו נמוך כי אנחנו כמו כל אחד הו הווווווו אם נהיה פה מחר הו צלצלי אלי כבר בתשעעעעע, סתם, אין לי כוח לחשוב וזה מה שיש לי בראש עכשיו. שיר/ אלבום לימים עצובים- little earthquakes של טורי איימוס. אל תנסו את זה בבית
שיר שמזכיר לך אדם אהוב- ירח- שלמה ארצי שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור- זה כל הקסם
השיר הכי רומנטי- ברית עולם השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך- כמו צמח בר
בהנחה שאני אתאבד או סתם אמות צעירה. סתם, נו, אין לי כוונות כאלה. השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך- ברית עולם
כן נו יש לי אובססיה קלה לשיר. אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים? את "שוב" (חזרת פתאום, הנה אתה בבית...בלה בלה בלה) לא יודעת עם מי. מי שיבוא. אולי גלעד, כי הוא חתיך והוא שר יפה
מילים או לחן? אם זה בעברית אז מילים, אם זה בלועזית, אז לחן, כי בדר"כ אין לי כוח להקשיב למילים אתה אוהב לשיר? כשיש לי כוח אתה כותב/מלחין/מנגן? ניגנתי פעם תן קישור לדפיוצר/ מייספייס שאתה אוהב לא אוהבת אף אחד לסיום: שיר היום שלך-
so you can make me cum that doesn't make you je-e-sussss

:)::::::::

ההופעה הכי טובה שהיית בה ולמה דווקא זו?31.5.06 בקיסריה
האלבום הכי טוב שקנית [ישראלי] -אחד הדיסקים של עברי האלבום הכי טוב שקנית [לועזי] -יש כמה.. שיר/ אלבום לימים שמחים-Dolores - Ordinary Day שיר/ אלבום לימים עצובים-כשהקיץ יבוא-ע.לידר שיר שמזכיר לך אדם אהוב-שיר אחד של סטינג ):::: שיר שמזכיר לך אדם שאתה לא רוצה לזכור-כנ"ל השיר הכי רומנטי-aifol השיר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך-Goodbye My Lover השיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך-יש כמה טובים באנגלית בעיקר אם היית יכול לעשות דואט עם מישהו, מי זה היה? ומה הייתם שרים?עם רונה קינן את אחד השירים שלה.. מילים או לחן? לחן אתה אוהב לשיר?לא אתה כותב/מלחין/מנגן?כן תן קישור לדפיוצר/ מייספייס שאתה אוהב:אין לסיום: שיר היום שלך-ריטה-גרה מול המים

למעלה