שאלון מוזיקה..=)

N o l o g o

New member
שאלון מוזיקה..=)

-אתם מאזינים לרדיו בבית? -ובמכונית? -איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ? -אתם קונים דיסקים? -באיזו תדירות? -איזה דיסק קניתם אחרון? -יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר? -אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? -אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים? -אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? -אוהבים שירים ישנים? -רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? -אוהבים לשיר? -מוכשרים בזה? -זוכרים מילים של שירים בע"פ? -מנגנים במשהו? -יש לכם להקה?

וואי לא כתבתי פה הרבה זמן ;[../images/Emo194.gif

-אתם מאזינים לרדיו בבית?
כשיוצא לי -ובמכונית?
כןכן -איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ?
אממ גלג"צ או 99 אסקייפ -אתם קונים דיסקים?
אממ של אומנים שאני אוהבת דיסקים ישנים שלהם או חדשים שיוצאים להם
-באיזו תדירות?
מנסה לקנות כל חודש דיסק
-איזה דיסק קניתם אחרון?
אביב גפן- מוממנטו מורי
-יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר?
אין מחשב ;[ יש מערכת סטאריו אבל היא טנבלית בעע -אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה?
כן
-אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים? מנסה אומנים חדשים אבל על הגבול הטעם הטוב אתם יודעים
-אתם מקשיבים להמלצות של אחרים?
כן -אוהבים שירים ישנים?
אממ עד כמה ישנים? כי אני שומעת גם להקות משנות ה60 או 70 ... -רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים?
חח לפעמים?! כל הזמן! -אוהבים לשיר?
כן
-מוכשרים בזה?
חח ממש לא! |: -זוכרים מילים של שירים בע"פ?
מנסה שכן אבל לפעמים אני לא מצליחה ... -מנגנים במשהו?
לא -יש לכם להקה?
לא

N o l o g o

New member
ממ יום מצויין ורבוי ג'..=)

-אתם מאזינים לרדיו בבית
לפעמים. רוב הזמן אני במפעל -ובמכונית
ברור -איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ? גלגל"צ..
-אתם קונים דיסקים
מדיי פעם -באיזו תדירות
ממ רחוקה. מאד חח -איזה דיסק קניתם אחרון
נראה לי לפני 3 שנים את ממנטו חח -יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר
יאפ..הכי כיף לשמוע בחדר -אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה
כן [אבל לא גאה בזה] -אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים
מנסה. כל הזמן חדשים..=) -אתם מקשיבים להמלצות של אחרים
כן. לפעמים יותר מדיי חח -אוהבים שירים ישנים
תלוי בתקופת הגדרה "ישן". -רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים
חח ימי שבת לפעמים כשיש זמן.. -אוהבים לשיר
כן -מוכשרים בזה
ממש לא. אני מרחמת על מי שנמצא לידי חח -זוכרים מילים של שירים בע"פ
כן. של יותר מדיי..
-מנגנים במשהו
ניגנתי פעם באורגן. כיום על עצבים..=) -יש לכם להקה
ממ לא. ואני חושבת שטוב שכך חח

../images/Emo204.gif

-אתם מאזינים לרדיו בבית? רק כשאמא מדליקה -ובמכונית? אין לי רשיון, אז תלוי מי נוהג.. -איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ? אין לי מושג :X -אתם קונים דיסקים? כן -באיזו תדירות? עכשיו אני משתדלת לפחות 1 בחודש -איזה דיסק קניתם אחרון?COLDPLAY -X&Y -יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר? כן, מערכת -אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? כן -אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים? רוב הזמן אני תקועה -אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? בדר"כ כן -אוהבים שירים ישנים? מאוד -רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? בימים האחרונים כל יום
-אוהבים לשיר? כן -מוכשרים בזה? לא
-זוכרים מילים של שירים בע"פ? כן, די הרבה -מנגנים במשהו? כן, על הרבה כלים האמת. רק שאני לא משקיעה בשום דבר. אני יודעת קצת- קלידים, חליל, גיטרה, דרבוקה. ועכשיו אני לומדת תופים -יש לכם להקה? לא

hillaaa

New member
וואי שנים שלא הייתי כאן!

-אתם מאזינים לרדיו בבית? כמעט ולא יוצא... -ובמכונית? כמעט תמיד -איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ? 91.8 אני חושבת זה גלג"צ ו99 -אתם קונים דיסקים? כן -באיזו תדירות? לא הכי גבוה... כיוצא דיסק שבא לי עליו -איזה דיסק קניתם אחרון? עברי לידר - זה לא אותו דבר -יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר? כן, הכל...חחח -אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? כן -אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים? גם וגם -אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? בד"כ כן..אני תמיד מוכנה לנסות :) -אוהבים שירים ישנים? מאוד -רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? אמת! זה כ"כ כייף!!! חובה!!! -אוהבים לשיר? כן -מוכשרים בזה? לא..=\ אני טוענת שכן אבל הסביבה לא מסכימה איתי כ"כ -זוכרים מילים של שירים בע"פ? כן..אחרי 3584865328563 פעם שאני שומעת את השיר -מנגנים במשהו? עצבים? -יש לכם להקה? לא...

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ייאיייי ^^

-אתם מאזינים לרדיו בבית? אני לא [אבל אימא שלי כן :X] -ובמכונית? אין לי מכונית P: -איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ? :X -אתם קונים דיסקים? ברור! -באיזו תדירות? כשיש כסף P: -איזה דיסק קניתם אחרון? את הדיסק השני של אסף אמדורסקי ^^ -יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר? בחדר לא P: -אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? לא -אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים? תמיד מנסה חדשים :) אבל לעולם לא מזניחה את הקבועים! -אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? כן -אוהבים שירים ישנים? כן -רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? לא ממש רוקדת. אני סתם אוהבת לשים מוזיקה בפול ווליום ולהתחרפן
-אוהבים לשיר? כן. אבל לעצמי P: -מוכשרים בזה? לא קיבלתי אפפעם ביקורת על זה כי אני שרה לעצמי אז אני לא יודעת :X -זוכרים מילים של שירים בע"פ? ברור! -מנגנים במשהו? גיטרה ובערך פסנתר -יש לכם להקה? לא :X

שלמונזה

New member
בלה בל ה בלה ../images/Emo168.gif

אתם מאזינים לרדיו בבית? בקושי ובמכונית? כן איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ? גלגל"צ אתם קונים דיסקים? דהההההההההההההה איזו תדירות? פעם בחודש לפחות איזה דיסק קניתם אחרון? גבע אלון - DAYS OF HUNGER
כ"כ מומלץ!!! ש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר? כמובן אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים? מנסים חדשים כל הזמן אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? לפעמים אוהבים שירים ישנים? כן רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? בטח, עד השכנים מתלוננים אוהבים לשיר? כן מוכשרים בזה? גרועה בזה זוכרים מילים של שירים בע"פ? כמובן מנגנים במשהו? לא יש לכם להקה? יש לי את משינה
NP - פליינג ביביי PAIN TO DIVE

../images/Emo13.gif

-אתם מאזינים לרדיו בבית? עכשיו כבר קצת -ובמכונית?כן -איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ?גלגלצ -אתם קונים דיסקים?כן -באיזו תדירות?לא גבוהה במיוחד -איזה דיסק קניתם אחרון?מממ -יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר?סטריאו -אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה?לא {מממ אין לי צורב..אין לי קאזה} -אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים?נחמד לחדש -אתם מקשיבים להמלצות של אחרים?לפעמים -אוהבים שירים ישנים?כן -רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים?רוב הזמן -אוהבים לשיר?כן -מוכשרים בזה?לא חח -זוכרים מילים של שירים בע"פ?רובם -מנגנים במשהו?גיטרה -יש לכם להקה?נוייפ

hodayoyo

New member
יאללה../images/Emo60.gif

-אתם מאזינים לרדיו בבית? כן -ובמכונית? כן -איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ? גלגלצ ולפעמים רשת ג או 88 -אתם קונים דיסקים? יאפ -באיזו תדירות? כשיוצא לי... פעם היה הרבה ובזמן האחרון פחות -איזה דיסק קניתם אחרון? רמי קלינשטיין- הרבה פנים -יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר? כן -אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? פעם, היום יש לי MP3 אז לא צריך -אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים? מנסה חדשים -אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? אם יש להם טעם טוב במוזיקה אז כן -אוהבים שירים ישנים? כן -רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? לא רוקדת, אבל שרה (יותר נכון צורחת) בקולי קולות עם המוזיקה כשהבית ריק -אוהבים לשיר? יאפ -מוכשרים בזה? לא יודעת להגיד על עצמי... -זוכרים מילים של שירים בע"פ? זה סוג של תחביב שלי
-מנגנים במשהו? בערך גיטרה -יש לכם להקה? לא

אלכסהה

New member
../images/Emo168.gif

אתם מאזינים לרדיו בבית?
לא ולא.
ובמכונית?
כן.
איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ?
גלגל"צ פור לה מוזיקה.
אתם קונים דיסקים?
אכן אכן.
באיזו תדירות?
מתי שבא :)
איזה דיסק קניתם אחרון?
הממ. רגעים, של אריק איינשטיין ופיטוש רוט.
יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר?
סטריאו.
אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה?
לא ולא.
אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים?
אם אני אוהבת אז בכיפ, מה שבא ברוך הבא:)
אתם מקשיבים להמלצות של אחרים?
כן.
אוהבים שירים ישנים?
כן.
רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים?
כןןןןןןן
אוהבים לשיר?
כן.
מוכשרים בזה?
HELL NO.
זוכרים מילים של שירים בע"פ?
כן, כמובן.
מנגנים במשהו?
גיטרה, פסנתר
יש לכם להקה?
לא.

עונה :)

-אתם מאזינים לרדיו בבית? בדרך כלל לא. -ובמכונית? לפעמים. -איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ? אין לי מושג, מה שהמשפחה שלי שמה. -אתם קונים דיסקים? אממ כן :) -באיזו תדירות? כשיוצא וכשבא ליא יזה דיסק טוב. -איזה דיסק קניתם אחרון? את "בוקר טוב" לפני הרבה זמן. -יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר? כן מערכת סטריאו. -אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? בדרך כלל לא, לפעמים אני צריכה שירים מסויימים ומבקשת מאח שלי. -אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים? קצת תקועה אבל לפעמים אני נפתחת לחדשים. -אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? לא כל כך D: -אוהבים שירים ישנים? מאוד. -רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? בהחלט! -אוהבים לשיר? מאוד מאוד! -מוכשרים בזה? נקווה.. -זוכרים מילים של שירים בע"פ? בהחלט. -מנגנים במשהו? כן, גיטרה כבר שנתיים. -יש לכם להקה? יש :) להקה מדהימה במיוחד. יום אחד עוד תשמעו אלינו (-;

גם אני..

-אתם מאזינים לרדיו בבית? כן, המון ! -ובמכונית? גם [: -איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ? גלגלגלגל"צ ! [: אני גם אשדר שם יום אחד -אתם קונים דיסקים? כן.. יש לי אוסף דיסקים מכובד [ישראלי ברובו] -באיזו תדירות? אין לי מושג . אבל בשנה יש לי את ה-4 -5 דיסקים -איזה דיסק קניתם אחרון? דיסקים לצריבה.. סתם.. פבלו רוזנברג לאמא .. -יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר? יאא.. [כן בגרמנית..לעילגים שבינינו..] -אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? לא לא לא ו..לא! -אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים? מוסיפה עוד לרשימה..זה אף פעם לא במקום.. -אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? ברור..נכנסתי חזק לpאנק רוק בגלל המלצות.. -אוהבים שירים ישנים? מאוד !! [בעיקר הביטלס !!] -רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? כן.. הכי כיף !! -אוהבים לשיר? כן.. -מוכשרים בזה? ממש ממש לא..חחח -זוכרים מילים של שירים בע"פ? כן..של הרוב.. -מנגנים במשהו? קלידים/פסנתר, גיטרה, צ'לו.. [אני יודעת על כולם..כרגע אני לומדת על גיטרה.. -יש לכם להקה? רוצה להקים.. זה נחשב ?! חחח

../images/Emo79.gif

-אתם מאזינים לרדיו בבית? כן -ובמכונית? כן -איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ? גלגלצ או רשת גימל -אתם קונים דיסקים? כן -באיזו תדירות? גבוהה -איזה דיסק קניתם אחרון? תומר יוסף,האוסף של אלניס מוריסט,אלג'יר הראשון,וקולדפליי הראשון -יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר? כן -אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? כן -אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים? מנסה חדשים -אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? תלוי של מי -אוהבים שירים ישנים? כן -רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? כן -אוהבים לשיר? לא -מוכשרים בזה? לא -זוכרים מילים של שירים בע"פ? כן -מנגנים במשהו? לא -יש לכם להקה? לא

למעלה