../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif
האם אתה מאזין כרגע למוזיקה? כן.
מהי תחנת הרדיו המועדפת עליך? הייתי אומרת גלגל"צ, אבל יש שם גם הרבה שירים חרא, אז לא.
בשעות של המוזיקה הטובה אז 88FM. שיעורי בית- עם מוזיקה ברקע או לא? תלוי איזה מקצוע - מתמטיקה ופיזיקה בד"כ כן, אחרת אני מתחרפנת, אבל ספרות ותנ"ך... אי אפשר להתרכז עם מוזיקה.
מה סגנון המוזיקה שבחיים לא תתחבר אליו? מזרחית. בסופו של יום ארוך: מוזיקה היא מטרד או ברכה עבורך? ברכה. מה אתה אוהב יותר: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. האם אתה מנגן על כלי כלשהו? ניגנתי על פסנתר ואני יודעת שיר או שניים בגיטרה.XDXD כשאתה שומע שיר מוכר, אתה שר איתו או מעדיף להאזין? תלוי. בד"כ אני לא יכוהל להתאפק ושרה איתו.
מהם 10 הזמרים/זמרות/להקות האהובים עלייך: (לאו דווקא לפי סדר, חוץ מטראוויס.
) 1. טראוויס 2. בלר 3. ד'ה ליברטינז 4. ash 5. פאלפ 6. אייר 7. אממ. אוף קשה.

ד' ווייט סטרייפס. 8. רדיוהד 9. ד'ה סטרוקס בלה. יש לי בעיה קטנה.XDXD כי אני אוהבת הרבה להקות, אבל לא הייתי מגדירה אותן כהלהקות האהובות עליי.
להקה שאנ ממש אוהבת זה אומר שאני מתחיהל לחקור עליה וזה.XD וזה לא עם כל הלהקות ככה.
אני כמעט בטוחה ששכחתי משהו, אבל יש לי עוד הרבה להקות שאני אוהבת סתם לפי אלבום אחד או משהו... לא יכולה להגדיר כממש אוהבת. נו קשה לי להסביר.
דיסקים: צורב או קונה מקורי? קונה בד"כ.
הורדות מהאינטרנט: מתוכנות לא חוקיות או מאתרים חוקיים (דוגמת האתרים הישראליים שמציעים הורדת שיר עבור 4 ש"ח וכו')? אסור לדבר על הורדות בפורום.
האם יש ברשותך דיסקמן/ווקמן/mp3/אייפוד/אחר? דיסקמן אחד מכיתה ד'... ממש ממש ישן.
עוד אחד שהוא דפוק ברמות מטורפות, למרות שהוא אמור להחשב "טוב"
, ולבסוף אייפוד אחרי שהתייאשתי.XDXD
אירווזיון: שירים טיפשיים או מוזיקה איכותית? הרוב שירים טיפשיים, אבל יש גם כמה יוצאי דופן.
מה אתה מעדיף: לשמוע רדיו או פלייליסט שאתה חיברת מראש? בד"כ פלייליסט, כי ברדיו מכניסים גם הרבה שירים דפוקים.
לנוהגים: מוזיקה במהלך הנהיגה- בעד או נגד? אני לומדת נהיגה, נחשב?
אבל בעצם אני לא יודעת, לא ניסיתי לנהוג עם מוזיקה שאני אוהבת. אבל למה לא?
יש כאלה שאוהבים לקום לצלילי מוזיקה, יש כאלה שאוהבים להירדם עם מוזיקה ברקע, ומה איתך? מתי אתה אוהב להאזין למוזיקה? פעם אהבתי להרדם עם מוזיקה... The Man Who בעיקר, אבל אז התחלתי להקשיב למוזיקה ולא כ"כ נרדמתי, אז בלה.
אבל בעיקרון לשמוע במשך היום.
כשאתה מאזין לשיר- אתה מקשיב למנגינה או למילים? תלוי. אני משתדלת לשניהם - או שפעם אני מקשיבה למוזיקה ואז למילים...
שירים האהובים עליך: אתה אוהב בגלל המנגינה או בגלל המילים? בד"כ אני אוהבת שיר בגלל המנגינה ואז אני מקשיבה/קוראת את המילים. אבל יש יוצאי דופן.
השיר שהכי... מתאים לחורף: הממ. Quicksand של טראוויס. בעצם בערך חצי פלייליסט.XDXD
מתאים לקיץ: אני חושבת ש-car song של Elastica. או כמעט כל שיר של הליברטינז. נו, החצתי השני של הפלייליסט שלי.
מתאים לשעות הבוקר:איזה שאלות קשות!
האלבום הראשון של הסטרוקס.
מתאים לערב: נו.
נניח sail to the moon של רדיוהד. גורם לך לקפוץ: בערך חצי פלייליסט.
do you rememeber the first time (pulp), babies (pulp), disco 2000 (pulp), the ha ha wall(the libertines), last post on the bugle (the libertines), the line is fine (travis), song 2 (blur). גורם לך לחייך: girls from mars (ash), clear spot (the pernice brothers). מזכיר לך מישהו: הממ. wish you were here של פינק פלויד, אני משערת. גורם לך להתגעגע: out of time של בלר, as you are של טראוויס. גורם לך להרהר: גם out of time של בלר..., walking down the hill של טראוויס.