שאלון מוזיקה

Hangman Jury 87

New member
שאלון מוזיקה

(*גנוב מאיזה פורום
) האם אתה מאזין כרגע למוזיקה? מהי תחנת הרדיו המועדפת עליך? שיעורי בית- עם מוזיקה ברקע או לא? מה סגנון המוזיקה שבחיים לא תתחבר אליו? בסופו של יום ארוך: מוזיקה היא מטרד או ברכה עבורך? מה אתה אוהב יותר: מוזיקה ישראלית או לועזית? האם אתה מנגן על כלי כלשהו? כשאתה שומע שיר מוכר, אתה שר איתו או מעדיף להאזין? מהם 10 הזמרים/זמרות/להקות האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. דיסקים: צורב או קונה מקורי? הורדות מהאינטרנט: מתוכנות לא חוקיות או מאתרים חוקיים (דוגמת האתרים הישראליים שמציעים הורדת שיר עבור 4 ש"ח וכו')? האם יש ברשותך דיסקמן/ווקמן/mp3/אייפוד/אחר? אירווזיון: שירים טיפשיים או מוזיקה איכותית? מה אתה מעדיף: לשמוע רדיו או פלייליסט שאתה חיברת מראש? לנוהגים: מוזיקה במהלך הנהיגה- בעד או נגד? יש כאלה שאוהבים לקום לצלילי מוזיקה, יש כאלה שאוהבים להירדם עם מוזיקה ברקע, ומה איתך? מתי אתה אוהב להאזין למוזיקה? כשאתה מאזין לשיר- אתה מקשיב למנגינה או למילים? שירים האהובים עליך: אתה אוהב בגלל המנגינה או בגלל המילים? השיר שהכי... מתאים לחורף: מתאים לקיץ: מתאים לשעות הבוקר: מתאים לערב: גורם לך לקפוץ: גורם לך לחייך: מזכיר לך מישהו: גורם לך להתגעגע: גורם לך להרהר:

Hangman Jury 87

New member
עונה-

(למרות שכבר עניתי עליו בפורום אחד) האם אתה מאזין כרגע למוזיקה? לא מהי תחנת הרדיו המועדפת עליך? אין משהו ספציפי שיעורי בית- עם מוזיקה ברקע או לא? סיימתי כבר, אבל הייתי עושה בלי. מה סגנון המוזיקה שבחיים לא תתחבר אליו? פופ ירוד, מוזיקה ישראלית, מזרחית, טראנס... בסופו של יום ארוך: מוזיקה היא מטרד או ברכה עבורך?ברכה מה אתה אוהב יותר: מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית האם אתה מנגן על כלי כלשהו? לא כשאתה שומע שיר מוכר, אתה שר איתו או מעדיף להאזין? גם וגם מהם 10 הזמרים/זמרות/להקות האהובים עלייך: (לפי סדר העדפות) 1. Aerosmith 2. Incubus 3. The Corrs 4. Travis 5. U2 6. Gorillaz 7. Depeche Mode 8. Scorpions 9. Kid Rock 10. לא נראה לי שיש 10
דיסקים: צורב או קונה מקורי? קונה הורדות מהאינטרנט: מתוכנות לא חוקיות או מאתרים חוקיים (דוגמת האתרים הישראליים שמציעים הורדת שיר עבור 4 ש"ח וכו')? זה דפוק להוריד ואז לשלם ולא נראה לי שמישהו עושה את זה. האם יש ברשותך דיסקמן/ווקמן/mp3/אייפוד/אחר? דיסקמן אירווזיון: שירים טיפשיים או מוזיקה איכותית? גם וגם מה אתה מעדיף: לשמוע רדיו או פלייליסט שאתה חיברת מראש? רדיו לנוהגים: מוזיקה במהלך הנהיגה- בעד או נגד? בעד יש כאלה שאוהבים לקום לצלילי מוזיקה, יש כאלה שאוהבים להירדם עם מוזיקה ברקע, ומה איתך? מתי אתה אוהב להאזין למוזיקה? להתעורר כשאתה מאזין לשיר- אתה מקשיב למנגינה או למילים? בעיקר למוזיקה קודם שירים האהובים עליך: אתה אוהב בגלל המנגינה או בגלל המילים? כנ"ל השיר שהכי... מתאים לחורף:Aerosmith- Seasons Of Wither או כמעט כל שיר של טראוויס מתאים לקיץ: Aerosmith- Sunshine מתאים לשעות הבוקר: Incubus- New Skin מתאים לערב: Incubus- Summer Romance (Anti-Gravity Love Song) גורם לך לקפוץ:Aerosmith- Baby Please Dont Go גורם לך לחייך: Incubus- Nice To Know You מזכיר לך מישהו: The Corrs- Borrowed Heaven גורם לך להתגעגע: The Corrs- Long Night גורם לך להרהר:The Corrs- The Right Time

נטית

New member
עונה-

האם אתה מאזין כרגע למוזיקה:כן מהי תחנת הרדיו המועדפת עליך:גלגל"צ שיעורי בית-עם מוזיקה ברקע או לא?:כן מהו סגנון המוסיקה שבחיים לא תתחבר אליו:מזרחית,וטראנס בסופו של יום מוזיקה היא מטרד או ברכה עבורך:ברכה מה אתה אוהב יותר מוזיקה ישראלית או לועזית:לועזית האם אתה מנגן על כלי כלשהו:כן,פסנתר כשאתה שומע שיר מוכר אתה שר איתו או מעדיף להאזין:מצטרפת דיסקים:צורב או קונה מקורי?:קונה מקורי הורדות מהאינטרנט:לא מורידה האם יש ברשותך .....:כן דיסקמן וMP3 אירווזיון-שירים טיפשיים יש כאלה שאוהבים לקום לצלילי מוזיקה,יש כאלה שאוהבים להירדם עם מוזיקה ברקע,ומה איתך?:אני אוהבת את שניהם! כשאתה מאזין לשיר -אתה מקשיב למוזיקה או למילים:למוזיקה ואחר כך למילים

faceless girl

New member
../images/Emo78.gif

האם אתה מאזין כרגע למוזיקה? כן מהי תחנת הרדיו המועדפת עליך? לא ממש שומעת רדיו שיעורי בית- עם מוזיקה ברקע או לא? ברור
מה סגנון המוזיקה שבחיים לא תתחבר אליו? ראפ/היפהופ בסופו של יום ארוך: מוזיקה היא מטרד או ברכה עבורך? ברכה! מה אתה אוהב יותר: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית האם אתה מנגן על כלי כלשהו? על פסנתר, גיטרה ועצבנים של אנשים
כשאתה שומע שיר מוכר, אתה שר איתו או מעדיף להאזין? לפעמים שרה ולפעמים מאזינה מהם 10 הזמרים/זמרות/להקות האהובים עלייך: 1. נירוונה 2. קריד 3. אלטר ברידג' 4. פרל ג'אם 5. אליס אין צ'יינס 6. סטינג 7. טראוויס 8. אינקובוס 9. ניקלבאק 10. אאודיו-סלייב
למה רק 10? זה קצת מידי... דיסקים: צורב או קונה מקורי? קונה מקורי רק אם אני מאוד אוהבת את הזמר/להקה. צרובים בכלל לא קונה. הורדות מהאינטרנט: מתוכנות לא חוקיות או מאתרים חוקיים (דוגמת האתרים הישראליים שמציעים הורדת שיר עבור 4 ש"ח וכו')? תוכנות לא חוקיות
האם יש ברשותך דיסקמן/ווקמן/mp3/אייפוד/אחר? דיסקמן ואמ.פי 3 אירווזיון: שירים טיפשיים או מוזיקה איכותית? יש ויש, לרוב סתם שטויות שאי אפשר לשמוע. מה אתה מעדיף: לשמוע רדיו או פלייליסט שאתה חיברת מראש? פלייליסט לנוהגים: מוזיקה במהלך הנהיגה- בעד או נגד? לא נוהגת יש כאלה שאוהבים לקום לצלילי מוזיקה, יש כאלה שאוהבים להירדם עם מוזיקה ברקע, ומה איתך? מתי אתה אוהב להאזין למוזיקה? לפני השינה ובכלל במהלך היום. כשאתה מאזין לשיר- אתה מקשיב למנגינה או למילים? יותר למילים. שירים האהובים עליך: אתה אוהב בגלל המנגינה או בגלל המילים? יש לי יותר שירים שאני אוהבת בגלל המילים. השיר שהכי... מתאים לחורף: Rain של ברייקינג בנג'מין מתאים לקיץ: Flowers In The Window של טראוויס מתאים לשעות הבוקר: Oh, Me של נירוונה מתאים לערב: Away From The Sun של 3 דורס דאון גורם לך לקפוץ: Dirty Little Secret של אול-אמריקן רג'קטס גורם לך לחייך: Heaven של בריאן אדמס מזכיר לך מישהו: You And Me של לייף-האוס גורם לך להתגעגע: Black של פרל ג'אם גורם לך להרהר: Surround Me של סקוט סטאפ

Girl From Mars

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

האם אתה מאזין כרגע למוזיקה? כן. מהי תחנת הרדיו המועדפת עליך? הייתי אומרת גלגל"צ, אבל יש שם גם הרבה שירים חרא, אז לא.
בשעות של המוזיקה הטובה אז 88FM. שיעורי בית- עם מוזיקה ברקע או לא? תלוי איזה מקצוע - מתמטיקה ופיזיקה בד"כ כן, אחרת אני מתחרפנת, אבל ספרות ותנ"ך... אי אפשר להתרכז עם מוזיקה.
מה סגנון המוזיקה שבחיים לא תתחבר אליו? מזרחית. בסופו של יום ארוך: מוזיקה היא מטרד או ברכה עבורך? ברכה. מה אתה אוהב יותר: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. האם אתה מנגן על כלי כלשהו? ניגנתי על פסנתר ואני יודעת שיר או שניים בגיטרה.XDXD כשאתה שומע שיר מוכר, אתה שר איתו או מעדיף להאזין? תלוי. בד"כ אני לא יכוהל להתאפק ושרה איתו.
מהם 10 הזמרים/זמרות/להקות האהובים עלייך: (לאו דווקא לפי סדר, חוץ מטראוויס.
) 1. טראוויס 2. בלר 3. ד'ה ליברטינז 4. ash 5. פאלפ 6. אייר 7. אממ. אוף קשה.o_O ד' ווייט סטרייפס. 8. רדיוהד 9. ד'ה סטרוקס בלה. יש לי בעיה קטנה.XDXD כי אני אוהבת הרבה להקות, אבל לא הייתי מגדירה אותן כהלהקות האהובות עליי.
להקה שאנ ממש אוהבת זה אומר שאני מתחיהל לחקור עליה וזה.XD וזה לא עם כל הלהקות ככה.
אני כמעט בטוחה ששכחתי משהו, אבל יש לי עוד הרבה להקות שאני אוהבת סתם לפי אלבום אחד או משהו... לא יכולה להגדיר כממש אוהבת. נו קשה לי להסביר.
דיסקים: צורב או קונה מקורי? קונה בד"כ. הורדות מהאינטרנט: מתוכנות לא חוקיות או מאתרים חוקיים (דוגמת האתרים הישראליים שמציעים הורדת שיר עבור 4 ש"ח וכו')? אסור לדבר על הורדות בפורום.
האם יש ברשותך דיסקמן/ווקמן/mp3/אייפוד/אחר? דיסקמן אחד מכיתה ד'... ממש ממש ישן.
עוד אחד שהוא דפוק ברמות מטורפות, למרות שהוא אמור להחשב "טוב"
, ולבסוף אייפוד אחרי שהתייאשתי.XDXD אירווזיון: שירים טיפשיים או מוזיקה איכותית? הרוב שירים טיפשיים, אבל יש גם כמה יוצאי דופן. מה אתה מעדיף: לשמוע רדיו או פלייליסט שאתה חיברת מראש? בד"כ פלייליסט, כי ברדיו מכניסים גם הרבה שירים דפוקים. לנוהגים: מוזיקה במהלך הנהיגה- בעד או נגד? אני לומדת נהיגה, נחשב?
אבל בעצם אני לא יודעת, לא ניסיתי לנהוג עם מוזיקה שאני אוהבת. אבל למה לא?
יש כאלה שאוהבים לקום לצלילי מוזיקה, יש כאלה שאוהבים להירדם עם מוזיקה ברקע, ומה איתך? מתי אתה אוהב להאזין למוזיקה? פעם אהבתי להרדם עם מוזיקה... The Man Who בעיקר, אבל אז התחלתי להקשיב למוזיקה ולא כ"כ נרדמתי, אז בלה.
אבל בעיקרון לשמוע במשך היום.
כשאתה מאזין לשיר- אתה מקשיב למנגינה או למילים? תלוי. אני משתדלת לשניהם - או שפעם אני מקשיבה למוזיקה ואז למילים... שירים האהובים עליך: אתה אוהב בגלל המנגינה או בגלל המילים? בד"כ אני אוהבת שיר בגלל המנגינה ואז אני מקשיבה/קוראת את המילים. אבל יש יוצאי דופן.
השיר שהכי... מתאים לחורף: הממ. Quicksand של טראוויס. בעצם בערך חצי פלייליסט.XDXD מתאים לקיץ: אני חושבת ש-car song של Elastica. או כמעט כל שיר של הליברטינז. נו, החצתי השני של הפלייליסט שלי.
מתאים לשעות הבוקר:איזה שאלות קשות!
האלבום הראשון של הסטרוקס.
מתאים לערב: נו.
נניח sail to the moon של רדיוהד. גורם לך לקפוץ: בערך חצי פלייליסט.
do you rememeber the first time (pulp), babies (pulp), disco 2000 (pulp), the ha ha wall(the libertines), last post on the bugle (the libertines), the line is fine (travis), song 2 (blur). גורם לך לחייך: girls from mars (ash), clear spot (the pernice brothers). מזכיר לך מישהו: הממ. wish you were here של פינק פלויד, אני משערת. גורם לך להתגעגע: out of time של בלר, as you are של טראוויס. גורם לך להרהר: גם out of time של בלר..., walking down the hill של טראוויס.

The Girl Who

New member
*עונה*../images/Emo132.gif

האם אתה מאזין כרגע למוזיקה? לא. מהי תחנת הרדיו המועדפת עליך? 88FM. שיעורי בית- עם מוזיקה ברקע או לא? זה תלוי באיזה מקצוע אני עושה שיעורים...זה נחמד בזמן מתמטיקה.
מה סגנון המוזיקה שבחיים לא תתחבר אליו? מזרחי. בסופו של יום ארוך: מוזיקה היא מטרד או ברכה עבורך? ברכה כמובן. מה אתה אוהב יותר: מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית.
האם אתה מנגן על כלי כלשהו? לא. אבל ניגנתי על פסנתר.
כשאתה שומע שיר מוכר, אתה שר איתו או מעדיף להאזין? אני אוהבת לשיר.
מהם 10 הזמרים/זמרות/להקות האהובים עלייך: אני לא אוהבת לדרג...
אבל כמובן וטראוויס ראשונים... המממ, אני אוהבת את רדיוהד, שירים למינהם של R.E.M, משהו כמו שני שירים של גרינדיי.
ובלה אין לי ממש להקות אהובות. אני אוהבת שירים בודדים.:]XDD דיסקים: צורב או קונה מקורי? הממ. מותר לשאול את זה כאן?
אני קונה את מי שאני יותר אוהבת...XD הורדות מהאינטרנט: מתוכנות לא חוקיות או מאתרים חוקיים (דוגמת האתרים הישראליים שמציעים הורדת שיר עבור 4 ש"ח וכו')? אני די עוברת על החוק.
האם יש ברשותך דיסקמן/ווקמן/mp3/אייפוד/אחר? יש לי מכל מיני דיסקמנים וווקמנים למינהם ישנים, אבל אני משתמשת ב-MP האהוב שלי.
אירווזיון: שירים טיפשיים או מוזיקה איכותית? טיפשיים.
מה אתה מעדיף: לשמוע רדיו או פלייליסט שאתה חיברת מראש? המ? לנוהגים: מוזיקה במהלך הנהיגה- בעד או נגד? לא נוהגתתתת...
יש כאלה שאוהבים לקום לצלילי מוזיקה, יש כאלה שאוהבים להירדם עם מוזיקה ברקע, ומה איתך? מתי אתה אוהב להאזין למוזיקה? תלוי באיזו תקופה אני נמצאת. כשאתה מאזין לשיר- אתה מקשיב למנגינה או למילים? להכל. (???) שירים האהובים עליך: אתה אוהב בגלל המנגינה או בגלל המילים? (???) השיר שהכי... מתאים לחורף: כמעט כל 12 ממוריז. לוידת.
מתאים לקיץ: walking in the sun.
מתאים לשעות הבוקר: the fear מתאים לערב: גורם לך לקפוץ: הרבה שירים, אבל במיוחד happy.
גורם לך לחייך: כל השירים של טראוויס.
מזכיר לך מישהו: גורם לך להתגעגע: גורם לך להרהר: הכל גורם לי להרהר...

scoobysnax

New member
עניתי על זה כבר איזה 4 פעמים. שוב^^

האם אתה מאזין כרגע למוזיקה? כן [אספאמדורסקי] מהי תחנת הרדיו המועדפת עליך? לא שומע רדיו יותר מידי שיעורי בית- עם מוזיקה ברקע או לא? כשכן עושה שיעורים, אז כן. מה סגנון המוזיקה שבחיים לא תתחבר אליו? מזרחית אני מניח בסופו של יום ארוך: מוזיקה היא מטרד או ברכה עבורך? ברכה מה אתה אוהב יותר: מוזיקה ישראלית או לועזית? יש אצלי איזון ביניהם. למרות שלאחרונה זה נוטה יותר לכיוון ישראלית האם אתה מנגן על כלי כלשהו? גיטרה ופסנתר. לאחרונה גם עושה סשנים על תופים כשאתה שומע שיר מוכר, אתה שר איתו או מעדיף להאזין? תלוי איזה שיר, ותלוי איפה. מהם 10 הזמרים/זמרות/להקות האהובים עלייך: 1. פורטיסהד 2. עברי לידר 3. אפרת גוש 4. דניאל קורן 5. אסף אמדורסקי 6. נדב בילו 7. מיוז 8. פרנז פרדיננד 9. מטרופולין 10. אפטרשוק דיסקים: צורב או קונה מקורי? אובססיה למקוריים הורדות מהאינטרנט: מתוכנות לא חוקיות או מאתרים חוקיים (דוגמת האתרים הישראליים שמציעים הורדת שיר עבור 4 ש"ח וכו')? אם מוריד, אז לא חוקי האם יש ברשותך דיסקמן/ווקמן/mp3/אייפוד/אחר? MP3, ודיסקמן שלא נוטה לעבוד אירווזיון: שירים טיפשיים או מוזיקה איכותית? קקופוניה מכאיבה
מה אתה מעדיף: לשמוע רדיו או פלייליסט שאתה חיברת מראש? לשמוע ברדיו פלייליסט שאני חיברתי?
זה כבר קרה אגב, אבל נמ.. בדר"כ זה לשמוע פלייליסט שלי. לנוהגים: מוזיקה במהלך הנהיגה- בעד או נגד? בעד. נהיגה זה משעמם. יש כאלה שאוהבים לקום לצלילי מוזיקה, יש כאלה שאוהבים להירדם עם מוזיקה ברקע, ומה איתך? מתי אתה אוהב להאזין למוזיקה? כל הזמן, חוץ מכשאני הולך לישון, כי אני לא מצליח להרדם עם מוסיקה. כשאתה מאזין לשיר- אתה מקשיב למנגינה או למילים? שניהם שירים האהובים עליך: אתה אוהב בגלל המנגינה או בגלל המילים? רובם בגלל המילים, אבל יש כמה שבגלל הלחן. השיר שהכי... מתאים לחורף: הכחול האפור הזה /סיוון שביט מתאים לקיץ: strange fruit / רונה קינן ופוליאנה פרנק. מתאים לשעות הבוקר: משהו של עברי לידר מתאים לערב: רוך וקודי / אסף אמדורסקי גורם לך לקפוץ: שוב עברי לידר. גורם לך לחייך: andy with the tandy. [שיר שהקדישו לי לפני כמה זמן] מזכיר לך מישהו: יותר מידי. גורם לך להתגעגע: כנ"ל גורם לך להרהר: כנ"ל

למעלה