שאלון מוזיקה....

CountrY GirL

New member
שאלון מוזיקה....

לועזי: שיר אהוב? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? קליפ אהוב? שיר אהוב מכל הזמנים? זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? עברי: שיר אהוב? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? זאנר אהוב? יוצר/ מלחין אהוב? קליפ אהוב? שיר אהוב מכל הזמנים? זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? יצירה אהובה? כלי אהוב? פס קול אהוב? שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? כמה זמן? על מה היית רוצה לנגן? איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? מזה מוזיקה בעינייך? כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? צורב/ת דיסקים או קונה? איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? למה? על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? ושיר? מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? מהו הכלי השנוא עליך? מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? והתחנה? מהו השיר של דיסני האהוב עליך? לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: שרית חדד: ריקי גל: עברי לידר: יזהר אשדות: אריק אינשטיין: שלמה ארצי: עפרה חזה ז"ל: ריטה: יהודית רביץ: וויטני יוסטון: מדונה: סטינג: עידן רייכל: עמיר בניון: אייל גולן: רוני: מייקל ג'קסון: אבריל לבין: ג'ורג' מייקל: מריה קארי: אלוויס פרסלי: שי גבסו: קורין אלאל: גידי גוב: נינט טייב: ברי סחרוף: דניאל סלומון: הראל סקעת: שירי מיימון: דנה אינטרנשיונל: הראל מויאל: דודי לוי: מוקי: אמינם: שנאיה טווין: -יום טוב-

NiKi†a

New member
אניאניאני =]

לועזי: שיר אהוב? כרגע? Scorpions - Still Loving You =] זמר אהוב? מת'יו בלאמי זמרת אהובה? אייוי להקה אהובה? מיוז, דרים תיאט'ר, פלאסיבו, מגהדת'... ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? רוק ומטאל קליפ אהוב? רדיוהד- ג'סט שיר אהוב מכל הזמנים? לאדעת זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? ... עברי: שיר אהוב? אין זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? בוטן מתוק בקרקס זאנר אהוב? רוק יוצר/ מלחין אהוב? קליפ אהוב? שיר אהוב מכל הזמנים? זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? יצירה אהובה? כלי אהוב? גיטרה פס קול אהוב? שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? רקואים לחלום כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? גיטרה, חלקית. כמה זמן? שנה על מה היית רוצה לנגן? תופים איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? לא אהבתי אפחד
מזה מוזיקה בעינייך? משו מדהים
כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? כמעט כל הזמן את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? כן איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? מזרחית צורב/ת דיסקים או קונה? גם וגם איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? ממממ יש לי דיסק של באקסטריט בויז שאנ'לא מבינה מה הוא עושה אצלי =\ למה? כי.....איכ! על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? דרים תיאט'ר- אווייק ושיר? Scorpions - Still Loving You מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? כל שיר של דרית חדד\ זמר מזרחית מהו הכלי השנוא עליך? מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV2 והתחנה? 99FM מהו השיר של דיסני האהוב עליך?של מלך האריות לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 [10-הכי טוב, 1- הכי גרוע]. מאיה בוסקילה: 1 שרית חדד: 1 ריקי גל: 4 עברי לידר: 8 יזהר אשדות: מי? אריק אינשטיין: 5 שלמה ארצי: 4 עפרה חזה ז"ל: 4 ריטה: 3 יהודית רביץ:2 וויטני יוסטון: 7 מדונה: 5 סטינג: 5 עידן רייכל: 4 עמיר בניון: מי? אייל גולן: 1 רוני: 2 מייקל ג'קסון: 3 אבריל לבין: 7 ג'ורג' מייקל: 6 מריה קארי: 5 אלוויס פרסלי: 5 שי גבסו: 1 קורין אלאל: 1 גידי גוב: לא חושבת ששמעתי שירים שלו נינט טייב: 1 ברי סחרוף: 7 דניאל סלומון: לא חושבת ששמעתי שירים שלו הראל סקעת: 1 שירי מיימון: 1 דנה אינטרנשיונל: 2 הראל מויאל: 1 דודי לוי: לא מכירה מוקי: 6 אמינם: 6 שאניה טווין: 3

סינטטית

New member
:) :) : )

לועזי: שיר אהוב? californication זמר אהוב? אין זמרת אהובה? אין להקה אהובה? רד הוט צ'ילי פפרס ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? רוק! קליפ אהוב? אין שיר אהוב מכל הזמנים? we are the champions, שיר ישן אבל אני אוהבת אותו. זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? הממ אין עברי: שיר אהוב? כל הדיסק של סינרגיה, בעיקר זה לא ביחד. זמר אהוב? רועי גפן. :) (הגיטריסט זמר של סינרגיה..) זמרת אהובה? אורית שחף להקה אהובה? סינרגיה! זאנר אהוב? רוק יוצר/ מלחין אהוב? סינרגיה קליפ אהוב? ממשיכים לרוץ - סינרגיה (ואני מופיעה בו!!! :p ) שיר אהוב מכל הזמנים? צוןעקים על אהבה :) זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? אורית שחף... קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? גפן והופמן:) יצירה אהובה? האלבום בכורה של סינרגיה! כלי אהוב? גיטרה ותופים פס קול אהוב? שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? המממ כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? פסנתר, אבל הפסקתי ממזמן, ועכשיו גיטרה קלאסית כמה זמן? על הפסנתר ניגנתי שנתיים, גיטרה חודש על מה היית רוצה לנגן? תופים! איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? ואללה אין לי מושג מזה מוזיקה בעינייך? חיים כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? רוב היום את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? לא!!!! איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? דיכאון ומזרחית! צורב/ת דיסקים או קונה? אם זה להקה שאני ממש אוהבת אני קונה. איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? אין למה? על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? צועקים על אהבה- סינרגיה ושיר? שיר 8 בדיסק :p מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? חחח יש מלא מהו הכלי השנוא עליך? אין , לכל כלי יש את הקסם שלו :) מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 והתחנה? כל תחנה שישמיעו את סינרגיה. אני לא שומעת רדיו בכללי. מהו השיר של דיסני האהוב עליך? חח של מלך האריות! לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 0 שרית חדד:0 ריקי גל:2 עברי לידר: 9 יזהר אשדות: 8 אריק אינשטיין:7 שלמה ארצי:7 עפרה חזה ז"ל:7 ריטה:6 יהודית רביץ:7 וויטני יוסטון:5 מדונה:4 סטינג:4 עידן רייכל:10 עמיר בניון: אייל גולן:2 רוני: מינוס 10! מייקל ג'קסון: 7 אבריל לבין:6 ג'ורג' מייקל: מריה קארי:5 אלוויס פרסלי:8 שי גבסו:7 קורין אלאל:7 גידי גוב:7 נינט טייב:6 ברי סחרוף:7 דניאל סלומון:9 הראל סקעת:0 שירי מיימון:2 דנה אינטרנשיונל:5 הראל מויאל:0 דודי לוי:7 מוקי:7 אמינם:5 שנאיה טווין:

עונה

עברי: שיר אהוב? יש כל מיני... תשקרי חכי עוד רגע מת לחבק אותך ממעמקים ועודדדדד... זמר אהוב? מלא
זמרת אהובה? כנל להקה אהובה?---- זאנר אהוב? אממ די הכל אבל חולה על מזרחית יוצר/ מלחין אהוב? אממ עמיר בניון שמעון בוסקילה וחכו יש עוד שכחתי חחחח קליפ אהוב? אממממ חגיגה ורגעעע היה אחד לפני כמה זמן שממש אהבתי לא זוכרת חחח שיר אהוב מכל הזמנים? ראה שיר אהוב... זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? אממממ קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? יצירה אהובה? כלי אהוב? כינור חעע
פס קול אהוב? my heart will go on שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? אממ זה לא אותו דבר כמו ^ ? כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? לא כמה זמן?לא על מה היית רוצה לנגן?לוידעת... איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? של השנה ! השקט שנשאר
מזה מוזיקה בעינייך? כל דבר שנעים לאוזן חחחח כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? 24 חעע את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? בצחוק לאאאאאאא איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? אמממ לא אוהבת רוק.. צורב/ת דיסקים או קונה? קונה רק אוספים מתוך דיסקים שקניתי צורבת או אם אני רוצה רק איזה שיר אחד 2 גג מדיסק איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? אמממ אייל גולן חלומות. קניתי ביום שיצא מאיפה הייתי צכה לנחש שזה קבארים במרוקאית ?! למה? ראה תשובה למעלה על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? שראל חיוך של נצחיון ליאור נרקיס חתול רחוב ואחד ישן יחסית מושיק עפיה יש לי אותך ושיר? תשקרי של שראל ויש עוד חח... מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? דוד !!!!!!!!!!!!!!! מהו הכלי השנוא עליך? אמממ א ין... מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 ? והתחנה? 91 מהו השיר של דיסני האהוב עליך? הא ? לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 9 שרית חדד:10 ריקי גל:1 עברי לידר:1 כזמר 8 כיוצר
יזהר אשדות: 2 אריק אינשטיין:1 שלמה ארצי:1 עפרה חזה ז"ל:10 ריטה:1 יהודית רביץ:1 וויטני יוסטון:8 יש לה קול מהממם אבל ממש ממש לא שומעת מדונה:1 סטינג:1 עידן רייכל:10 עמיר בניון:8 אייל גולן:10 רוני:5 מייקל ג'קסון:1 אבריל לבין:1 ג'ורג' מייקל:1 מריה קארי:ראה וויטני יוסטון.. אלוויס פרסלי:1 שי גבסו:8 קורין אלאל:1 גידי גוב:4 נינט טייב:7 ברי סחרוף:1 דניאל סלומון:3 הראל סקעת:1 שירי מיימון:10 דנה אינטרנשיונל:1 הראל מויאל:10 דודי לוי:1 מוקי:2 אמינם:1 שנאיה טווין:1

../images/Emo79.gif ../images/Emo125.gif

לועזי שיר אהוב: אוי..זה קשה
אני רק יגיד ש...כול the used ו-Mest
זמר אהוב?טוני
ו-ברט
זמרת אהובה? טראייה מנייטוויש ואימי לי מאונסנס להקה אהובה?The Used And Meat ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? כמה: פאנק,פאנק-רוק, רוק-אימו, פאוור מטאל. קליפ אהוב?מסט-קדילאק
שיר אהוב מכל הזמנים?קשה...
זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? טוני
וברט
. עברי: שיר אהוב?-אין- זמר אהוב?-אין- זמרת אהובה?-אין- להקה אהובה?-אין- זאנר אהוב?-אין- יוצר/ מלחין אהוב?-אין- קליפ אהוב?-אין- שיר אהוב מכל הזמנים?-אין- זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים?-אין- קלאסי ופסי קול:
מלחין אהוב?
יצירה אהובה?
כלי אהוב?גיטרהההההההההההה
פס קול אהוב?
שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)?
כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? אני ינגן...על
ותופים
כמה זמן?.... על מה היית רוצה לנגן? על מה שאני ינגן
איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? לא'ידעת...
*היה כזה?* מזה מוזיקה בעינייך? הכול. כול מה שמתנגן, גיטרה,תופים,בס,דיג'י.. לא משנה איזה ז'אנר זה, ואם אני אוהבת את זה. כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? בערך כול היום. את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה?קשים
איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת?מזרחית, ישראלי ודיכאון. צורב/ת דיסקים או קונה? גם וגם. איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? קרוניקלס אוף ליף אנד דף של גוד שארלוט. למה? על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? לא ממליצה. ושיר? גם לא. -אני מעדיפה לאהוב ושלא יכירו- מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? של הרומנים וכול המאיה בוסקקי, מומי איכסה, סאבלימינעכס וכו'... מהו הכלי השנוא עליך? אין. מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV והתחנה? לא יודעת. מהו השיר של דיסני האהוב עליך? אין שמץ. לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה:0 שרית חדד:0 ריקי גל:0 עברי לידר:1 יזהר אשדות:1 אריק אינשטיין:3 שלמה ארצי:2 עפרה חזה ז"ל: אין לי מושג. ריטה:1 יהודית רביץ:1 וויטני יוסטון:0 מדונה:2 סטינג:2 עידן רייכל:1 עמיר בניון:0 אייל גולן:0 רוני:0 מייקל ג'קסון:0 אבריל לבין:0 ג'ורג' מייקל:0 מריה קארי:0 אלוויס פרסלי:10 למרות שאני לא אוהבת את השירים שלו. שי גבסו:0 קורין אלאל:0 גידי גוב:1 נינט טייב:0 ברי סחרוף:0 דניאל סלומון:0 הראל סקעת:0 שירי מיימון:0 דנה אינטרנשיונל:0 הראל מויאל:0 דודי לוי:0 מוקי:0 אמינם:5 שנאיה טווין:0

מסטולית

New member
וואנג'הההההההההה../images/Emo152.gif

לועזי: שיר אהוב? יש כמה... זמר אהוב? אין זמרת אהובה? אין להקה אהובה? אופספרינג ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? רוק, פאנק קליפ אהוב? לא יודעת שיר אהוב מכל הזמנים? נו עזבו אותי חחח זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? עברי: שיר אהוב? יש מלאאא זמר אהוב? אביב גפן זמרת אהובה? דנה ברגר\שילה פרבר להקה אהובה? כנסיית השכל, מוניקה, שייגעצ,אלג'יר, שוטי הנבואה, היהודים זאנר אהוב? וק יוצר/ מלחין אהוב? אביב גפן קליפ אהוב? האם להיות בך מאוהב, חלולים שיר אהוב מכל הזמנים? האם להיות בך מאוהב
זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? אביב גפן קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? יצירה אהובה? כלי אהוב? פס קול אהוב? שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? פחחחחחחחחחחחחח וואט דה פאק כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? קלידים ובזמן הקרוב גם גיטרה כמה זמן? יותר מידי על מה היית רוצה לנגן? תופים
איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? של פינג פונג.. חחח מזה מוזיקה בעינייך? כל דבר שמאחוריו מסתתר איזהשהוא רגש, מסר מסוין.. לא סתם "או בייבי בייבי למה עזבת אותי" כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? 24 את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? לא איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? מממ... מוזיקה ערבית מעפנה כזאתי כמו שדיקלה עושה וגם קלאסית.. אני יכולה להשתגע צורב/ת דיסקים או קונה? גם וגם איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? שרית חדד? חחחחחחחחח למה? כי אני לא שומעת אותו?? על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? כל הדיסקים של אביב גפן, מוקי, כנסיית השכל ושיר? נו אני לא יכולה לבחור אחד מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? שיר של הקרוקודיל שהיה בגיא פינס מהו הכלי השנוא עליך? כינור!!!!!!!!!!!1 מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 והתחנה? גלגל"צ מהו השיר של דיסני האהוב עליך? זה מבת הים הקטנה... כשהם יושבים בסירה "אז נשק אותה.." הוא תמיד מצחיק אותי לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 3 שרית חדד: 4 ריקי גל: 3 עברי לידר: 9 יזהר אשדות: 9 אריק אינשטיין: 9 שלמה ארצי: 8 עפרה חזה ז"ל: 5 ריטה: 8 יהודית רביץ : 7 וויטני יוסטון: 5 מדונה: 6 סטינג: 7 עידן רייכל: 7 עמיר בניון: 8 אייל גולן: 6 רוני: 7 מייקל ג'קסון: 10
אבריל לבין: 5 ג'ורג' מייקל: 9 מריה קארי: שונאת אותה.... 0 אלוויס פרסלי: לא מכירה שירים שלו שי גבסו: 8 קורין אלאל: 8 גידי גוב: 6 נינט טייב: 2 ברי סחרוף: 9 דניאל סלומון:10 עגול ויפה. הבנאדם מוכשר בטירוף.. גאון הראל סקעת: 7 שירי מיימון: 4 דנה אינטרנשיונל: 4 הראל מויאל: 7 דודי לוי: 8 מוקי: 9, רק בגלל דברים קטנים אמינם: 8 שנאיה טווין: כותבים שאנייה, ו-7 ככה -יום טוב- גם לך

Swid666

New member
מע מע ../images/Emo3.gif

לועזי: שיר אהוב? יש המון זמר אהוב? אמינם זמרת אהובה? דיידו להקה אהובה? HIM, Blind Guardian ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? יש הרבה קליפ אהוב? שאלה קשה שיר אהוב מכל הזמנים? יש פשוט המון זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? המממ... עברי: שיר אהוב? גם פה יש די הרבה זמר אהוב? אין זמרת אהובה? קורין אלאל להקה אהובה? אין זאנר אהוב? אין יוצר/ מלחין אהוב? לא מכירה =/ קליפ אהוב? כנ"ל שיר אהוב מכל הזמנים? יש כמה זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? לא יודעת קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? הו, מע, אינני זוכרת שמות יצירה אהובה? גם כאן כלי אהוב? מע... קשה לי לחשוב על אחד פס קול אהוב? יש כמה, אבל בעיקר הפסקול של "שיקאגו" שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? השיר של אירוסמית' מארמגדון... אני לא בדיוק זוכרת איך קוראים לו (סליחה על בורותי) כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? לא מנגנת כמה זמן? לא מנגנת על מה היית רוצה לנגן? תופים ופסנתר איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? שיר ארוויזיון?!?!?! מזה מוזיקה בעינייך? הכל!
כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? הרבה את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? לא, מע איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? מזרחית. אי אפשר בכלל לקרוא לזה מוזיקה צורב/ת דיסקים או קונה? מעדיפה לקנות איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? D12 World למה? הוא לא משהו על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? יש כמה. כרגע עולה לי בראש Songs of Sanctuary של Adiemus ושיר? The Funeral of Hearts של HIM מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? הו, מע! יש כאלו בכמויות מהו הכלי השנוא עליך? דרבוקה מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? אין והתחנה? לא שומעת רדיו מהו השיר של דיסני האהוב עליך? מעי מעי, יש כמה
לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 0 שרית חדד: 0 ריקי גל: 0 עברי לידר: 9 יזהר אשדות: 8 אריק אינשטיין: 5 שלמה ארצי: 6 עפרה חזה ז"ל: 5 ריטה: 9 יהודית רביץ: 7 וויטני יוסטון: 6 מדונה: 5 סטינג: 8 עידן רייכל: 8 עמיר בניון: 0 אייל גולן: 0 רוני: 0 מייקל ג'קסון: 5 אבריל לבין: 1 ג'ורג' מייקל: 9 מריה קארי: 0 אלוויס פרסלי: 6 שי גבסו: 0 קורין אלאל: 10! גידי גוב: 3 נינט טייב: 0 ברי סחרוף: 5 דניאל סלומון: 8 הראל סקעת: 0 שירי מיימון: 0 דנה אינטרנשיונל: 0 הראל מויאל: 0 דודי לוי: 1 מוקי: 8 אמינם: 10! שנאיה טווין: 3

victoria777

New member
..

לועזי: שיר אהוב?יש הרבה זמר אהוב?פעם אהבתי את ריקי מרטין זמרת אהובה?פעם אהבתי את בריטני ספירס להקה אהובה?פעם אהבתי את בקסטריט בויז ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ?אלקטרונית קליפ אהוב?איזה קליפ שיש בו קרטון חלב שמטייל בעיר שיר אהוב מכל הזמנים?מאיפה לי? זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים?כרגע אין בכל מקרה למה אין די ג'יי אהוב?(טיאסטו) עברי: שיר אהוב?אין זמר אהוב?אין זמרת אהובה?אין להקה אהובה?אין זאנר אהוב?אין יוצר/ מלחין אהוב?אין קליפ אהוב?אין שיר אהוב מכל הזמנים?אין זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים?אין אני מוסיפה-די ג'יי אהוב-יהל קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב?לא שאני מכירה הרבה יצירה אהובה?מאיפה לי? כלי אהוב?נלך על פסנתר פס קול אהוב?אין שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)?מטיטאניק כנראה-השיר של סלין דיון כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת?לא יודעת לנגן כמה זמן?0 יום על מה היית רוצה לנגן?שום דבר איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)?דיווה(?) מזה מוזיקה בעינייך?משהו שכיף להקשיב לו כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה?לא כל יום את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה?לאאאאאאאאאא איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת?רוק גותי צורב/ת דיסקים או קונה?צורבת איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית?שום דיסק למה?כי אני אוהבת את הדיסקים שלי על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? של טיאסטו JUST BE ושיר? SUMMER NIGHT CITY של עופר ניסים מהו השיר הכי טיפשי ששמעת?יש איזה שיר ששרים בו I'M A LOZER BABY SO WHY DON'T YOU KILL ME. מהו הכלי השנוא עליך?אין כזה מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?לא רואה ערוצי מוסיקה והתחנה?לא מאזינה לרדיו בכלל מהו השיר של דיסני האהוב עליך?בסרט מלך האריות היה איזה שיר שאהבתי. לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה:5(קול יפה-שירים חרא) שרית חדד:2 ריקי גל:לא שמעתי אותה שרה עברי לידר:כנ"ל יזהר אשדות:כנ"ל אריק אינשטיין:כנ"ל שלמה ארצי:כנ"ל עפרה חזה ז"ל:כנ"ל ריטה:4 יהודית רביץ:לא מכירה אותה וויטני יוסטון:6(קול מדהים שירים גרועים) מדונה:4 סתם פריחה סטינג:3 עידן רייכל:1 עמיר בניון:מי זה? אייל גולן:6 רוני:6 מייקל ג'קסון:5 אבריל לבין:4 ג'ורג' מייקל:3 מריה קארי:4 אלוויס פרסלי:2(תזכירו לי למה העריצו אותו בכלל?) שי גבסו:3 קורין אלאל:מי זאת? גידי גוב:?? נינט טייב:6 ברי סחרוף:לא מכירה דניאל סלומון:כנ"ל הראל סקעת:לא מכירה שירים שלו בכלל שירי מיימון:כנ"ל דנה אינטרנשיונל:6 הראל מויאל:לא מכירה שירים שלו דודי לוי:מספיק עם הזמרים הישראלים-אני לא מכירה כמעט אף אחד מוקי:1 אמינם:4 שנאיה טווין:7

Incomplete Girl

New member
עונה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

לועזי: שיר אהוב? אוו..המון..עכשיו זה SYCMIOYO של יו2 זמר אהוב? מייקל
זמרת אהובה?כריסטינה
להקה אהובה? בקסטריט
ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? רוק,אבל כעיקרון כל דבר שהוא לועזי קליפ אהוב? הממ..SMTM של בסב
שיר אהוב מכל הזמנים?אוו..אממ..הבן של בריאן אגאמס
זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? כל הזמנים? מדונה
ומייקל
עברי:לא שומעת לכן לא אענה פה שיר אהוב? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? זאנר אהוב? יוצר/ מלחין אהוב? קליפ אהוב? שיר אהוב מכל הזמנים? זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? אממ
יצירה אהובה?
כלי אהוב?
פס קול אהוב? שחקי אותה מותק
שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? אוו..טיטאניק,אמריקן טריפ,תהילה ו..יש עוד כמה
כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? לא מנגנת
כמה זמן? על מה היית רוצה לנגן? פסנתר
איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)?לא מכירה
מזה מוזיקה בעינייך? הכל.. כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה?24/7 את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? לאאא
איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? דיכאון
צורב/ת דיסקים או קונה?גם וגם איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? לא מתחטרת למה? על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? אוו..המון: לוסי סילבס יו2-האחרון כריסטינה-סטריפד ושיר?אממ.. What makes you diferent-backstreet boys ויש עוד המון
מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? לאט'ס האב א פרטי
מהו הכלי השנוא עליך? לא שונאת מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV
והתחנה? 100FM מהו השיר של דיסני האהוב עליך?של מאריה וויטני לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה:4 שרית חדד:3 ריקי גל:7 עברי לידר:10 יזהר אשדות:3 אריק אינשטיין:9 שלמה ארצי:10 עפרה חזה ז"ל:9 ריטה:9 יהודית רביץ:8 וויטני יוסטון:10 מדונה:7 סטינג:8 עידן רייכל:9 עמיר בניון:7 אייל גולן:4 רוני:אין אפס?
שיהיה-1 מייקל ג'קסון:10
אבריל לבין:6 ג'ורג' מייקל:8 מריה קארי:10
אלוויס פרסלי:10 שי גבסו:8 קורין אלאל:9 גידי גוב:7 נינט טייב:8 ברי סחרוף:9 דניאל סלומון:8 הראל סקעת:5..שיוכיח את עצמו קודם
שירי מיימון:6 דנה אינטרנשיונל:7 הראל מויאל:5 דודי לוי:4
מוקי:8 אמינם:10 שנאיה טווין:9 ואני מוסיפה משלי: בקסטריט בויז-10
כריסטינה-10

Danielle b3

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo27.gifעונה../images/Emo37.gif../images/Emo125.gif

לועזי
שיר אהוב: יש לפחות מיליון
זמר אהוב: אשר
זמרת אהובה: גוון סטפני, בריטני ספירס, ביונסה וכריסטינה אגילרה להקה אהובה: בלאק אייד פיז, גרין דיי
ז'אנר אהוב: R&B , פופ ,היפ הופ, ראפ ורוק קליפ אהוב: יש מלא
שיר אהוב מכל הזמנים: IM A BARBI GIRL זמר\ת אהוב\ה של כל הזמנים: ... אין
עברי:
שיר אהוב: לא יודעת.. דווקא יש כמה.. תנו לי להזכר
זמר אהוב: אין
זמרת אהובה: אולי שירי מיימון
להקה אהובה: אין זאנר אהוב: פופ יוצר/ מלחין אהוב: עוזי חיטמן קליפ אהוב: הסוד - רוני שיר אהוב מכל הזמנים: דם חם זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים: מרגול... חח
סתם
קלאסי ופסי קול:
מלחין אהוב:
יצירה אהובה: CAR WASH
כלי אהוב: גיטרה
פס קול אהוב: CAR WASH שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט): לא יודעת
כללי:
על איזה כלי את מנגנת
בעבר ניגנתי על גיטרה
כמה זמן
כמה חודשים... חחח
על מה היית רוצה לנגן
כלום איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)
ויוה לה דיוה מזה מוזיקה בעינייך
דבר מדהים
NO MUSIC - NO LIFE
כמה שעות ביום אתה שומעת מוזיקה
בממוצע - אולי ארבע... את מתארת חיים בלי מוזיקה
חס וחלילה
איזה סגנון מוזיקה את הכי שונאת
אין דבר כזה... צורבת דיסקים או קונה
קונה
איזה דיסקים את מתחרטת שקנית
לא מתחרטת על איזה דיסק את ממליצה
בלאק אייד פיז ושיר
מהו השיר הכי טיפשי ששמעת
אולי ... "אל תפחדו לעשות שטויות" או איך שלא קוראים לו...
מהו הכלי השנוא עליך
טורמבון
מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך
MTV והתחנה
99 ESC מהו השיר של דיסני האהוב עליך
לא יודעת... לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10
מאיה בוסקילה: 0 שרית חדד: 7 ריקי גל: 10 עברי לידר:
...
יזהר אשדות:
מי זה
אריק אינשטיין: 8 שלמה ארצי: 8 עפרה חזה ז"ל:9 ריטה:6 יהודית רביץ:
מי זאת
וויטני יוסטון:מי זאת
מדונה:4 סטינג:
מי זה
עידן רייכל:3 עמיר בניון:מי זה...
אייל גולן:6 רוני:0 מייקל ג'קסון:2 אבריל לבין:9 ג'ורג' מייקל:מי זה
מריה קארי:9 אלוויס פרסלי:6 שי גבסו:7 קורין אלאל:מי זה
... או זאת
גידי גוב: 7 נינט טייב:9 ברי סחרוף:מי זה...
דניאל סלומון:מי זה ..
הראל סקעת:5 שירי מיימון:9 דנה אינטרנשיונל:6 הראל מויאל:9 דודי לוי:מי זה
מוקי:מי זה
אמינם:9 שנאיה טווין:מי זה

RockBoy2

New member
תשובות

לועזי: שיר אהוב?Californication זמר אהוב?- זמרת אהובה?- להקה אהובה?Red Hot Chili Peppers ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ?רוק קליפ אהוב?Californication שיר אהוב מכל הזמנים?Give it away זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים?Eminem עברי: שיר אהוב?- זמר אהוב?- זמרת אהובה?- להקה אהובה?- זאנר אהוב?- יוצר/ מלחין אהוב?- קליפ אהוב?- שיר אהוב מכל הזמנים?- זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים?- קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב?- יצירה אהובה?Scar Tissue(אם אפשר להחשיב את זה ליצירה) כלי אהוב?גיטרה פס קול אהוב?8 Mile שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)?8 Mile-Lose Yourself כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת?- כמה זמן?- על מה היית רוצה לנגן?גיטרה איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)?- מזה מוזיקה בעינייך?תחביב כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה?3-4 את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה?לא איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת?- צורב/ת דיסקים או קונה?גם וגם איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית?- למה?- על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה?Red Hot Chili Peppers-על כולם ושיר?Californication מהו השיר הכי טיפשי ששמעת?- מהו הכלי השנוא עליך?- מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?VH1 MTV והתחנה?- מהו השיר של דיסני האהוב עליך?- לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה:- שרית חדד:- ריקי גל:- עברי לידר:- יזהר אשדות:- אריק אינשטיין:- שלמה ארצי:- עפרה חזה ז"ל:- ריטה:- יהודית רביץ:- וויטני יוסטון:- מדונה:7 סטינג:- עידן רייכל:- עמיר בניון:- אייל גולן:- רוני:6 מייקל ג'קסון:6 אבריל לבין:8 ג'ורג' מייקל:- מריה קארי:2 אלוויס פרסלי:7 שי גבסו:- קורין אלאל:- גידי גוב:- נינט טייב:- ברי סחרוף:- דניאל סלומון:- הראל סקעת:- שירי מיימון:- דנה אינטרנשיונל:- הראל מויאל:- דודי לוי:- מוקי:- אמינם:9.9 שנאיה טווין:-

סוקהלעך

New member
מוזיקה איז קול...

לועזי: שיר אהוב? כרגע myself של maroon5 זמר אהוב? מממ לאדעת זמרת אהובה? אלאניס מוריסט להקה אהובה? נירוונה ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? רוק+ קליפ אהוב? לאדעת... שיר אהוב מכל הזמנים? love of my life של queen זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? אלאניס עברי: שיר אהוב? עיר של קיץ של ברי סחרוף זמר אהוב? ברי סחרוף זמרת אהובה? לאדעתתת להקה אהובה? כוורת זאנר אהוב? רוק אנד סטאף יוצר/ מלחין אהוב? עברי לידר קליפ אהוב? מגניב של קוב שיר אהוב מכל הזמנים? מממ לאדעת הרבה הרבה זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? ברי!! קלאסי ופסי קול: ממ לא דעתתת מלחין אהוב? יצירה אהובה? כלי אהוב? פס קול אהוב? שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? אפחד כמה זמן? 0 שנים על מה היית רוצה לנגן? תופים איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? הללויה?! מזה מוזיקה בעינייך? כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? שעתיים ככה את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? לא כיף איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? מזרחית צורב/ת דיסקים או קונה? תלוי שלי מי וכמה עולה איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? בריטני ספירס לפני שנים רבות רבות למה? כי היא מחורבנת על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? muse החדש ושיר? i miss you של incubus מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? ממ לא דעת iwanna do it with madona של איזה מישו.. למרות שהוא קצת משעשע חחח מהו הכלי השנוא עליך? אפחד מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 ואמטיוי2 והתחנה? גלגלגלגלצ מהו השיר של דיסני האהוב עליך? בת הים הקטנה ("רוצה להיות עם בני האדם רוצה לראות איך רוקדים בשניים...") לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 3 כי אחותי ממש אוהבת אותה שרית חדד: 4 ריקי גל: 1 עברי לידר: 7 יזהר אשדות: 8 אריק אינשטיין: 9 שלמה ארצי: 6 עפרה חזה ז"ל: 6 ריטה: 7 יהודית רביץ: 8 היא חמודה וויטני יוסטון: 5 וחצי מדונה: טפויה מאט 2 סטינג: 8 וחצי עידן רייכל: 9 אני מתה עליו עמיר בניון: 7 יוצר מעולה אייל גולן: 5 רוני: 1 מייקל ג'קסון: 4 אבריל לבין: 0 !!!! ג'ורג' מייקל: 1 מריה קארי: 7 וחצי עוצמות מדהימות אלוויס פרסלי: 9 שי גבסו: 7 חמודי קורין אלאל: 8 גידי גוב: 9 נינט טייב: 6 ברי סחרוף: 10!! מיי פייבוריט דניאל סלומון: 4 איכ הראל סקעת: 0 שירי מיימון: 0 דנה אינטרנשיונל: 1 הראל מויאל:0 דודי לוי: 8 מוקי: 8 אמינם: 7 שנאיה טווין: כוסית רצחחחח 9 כי היא גם טובה מספיק ודי...

...

לועזי: שיר אהוב? אנג'י של הרולינג סטונס זמר אהוב? רובי וויליאמס זמרת אהובה? בריטני (סתאאאאם) להקה אהובה? אואזיס ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? רוק...סוג של.. קליפ אהוב? רובי ווילאימס אנג'לס שיר אהוב מכל הזמנים? יש מלא זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? :/ עברי: שיר אהוב? מי האיש, שיר למעלות זמר אהוב? מאיר אריאל, שלום חנוך זמרת אהובה? יהודית רביץ להקה אהובה? כוורת זאנר אהוב? רוק יוצר/ מלחין אהוב? יהונתן גפן קליפ אהוב? יוני בלוך / נעים בחוץ שיר אהוב מכל הזמנים? מי האיש זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? עמיר בניון קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? ויואלדי יצירה אהובה? 4 העונות כלי אהוב? גיטרה אקוסטית פס קול אהוב? שיער וגריז שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? על אץ אחד לצערי כמה זמן? על מה היית רוצה לנגן? גיטרה איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? שמייח מזה מוזיקה בעינייך? נשמה כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? מעט לצערי את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? חיי אינם חיים איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? ראפ והיפ הופ צורב/ת דיסקים או קונה? קונה איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? היט מאן 7 למה? כי זה בררה על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? עמיר בניון וכל דבר שהוא נגע בו!!! ושיר? כל השירים שלו מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? כל השירים של הדיימונד'ז מהו הכלי השנוא עליך? תופים מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? ערוצי הרדיו והתחנה? רשת ג' מהו השיר של דיסני האהוב עליך? כל דבר שקשור לדיסני אהוב עליי! לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 0 שרית חדד: 8 ריקי גל: 0 עברי לידר: 8 יזהר אשדות: 10 אריק אינשטיין: 10 שלמה ארצי: 5 עפרה חזה ז"ל: 6 ריטה: 3 יהודית רביץ:10 וויטני יוסטון: 6 מדונה: 3 סטינג: 5 עידן רייכל: 6 עמיר בניון: 100 אייל גולן: 8 רוני: 1- מייקל ג'קסון: 0 אבריל לבין:0 ג'ורג' מייקל:3 מריה קארי:0 אלוויס פרסלי: 6 שי גבסו:10 קורין אלאל:10 גידי גוב:100 נינט טייב:7 ברי סחרוף:10 דניאל סלומון: 7 הראל סקעת:2 שירי מיימון:2 דנה אינטרנשיונל:5 הראל מויאל:7 דודי לוי:7 מוקי:5 אמינם:9 שנאיה טווין:7

ady18

Well-known member
תגובה

לועזי:לא אוהבת לועזי שיר אהוב? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? קליפ אהוב? שיר אהוב מכל הזמנים? זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? עברי: שיר אהוב?נצחת איתי הכול ועוד כמה זמר אהוב?עמיר בניון יוסי עדן מושיק עפיה שראל קובי פרץ תמיר גל זמרת אהובה?רינת בר להקה אהובה?מוניקה סקס זאנר אהוב?מזרחי יוצר/ מלחין אהוב?עמיר בניון ויוסי עדן קליפ אהוב?אהבה בעינך שיר אהוב מכל הזמנים?נשבע חיים משה זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים?אמרתי כבר למעלה קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? יצירה אהובה? כלי אהוב? פס קול אהוב? שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)?טיטאנק ואסקימו לימון כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת?לפעמים דרבוקה כמה זמן?סביבות החמש שנים על מה היית רוצה לנגן? איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)?אבנבאי מזה מוזיקה בעינייך?חיים נשמה רגיעה הכול כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה?שומעת כמעט כול היום את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה?לאאא איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת?קלאסי רוק צורב/ת דיסקים או קונה?יש זמרים שאני קונה ויש זמרים שצורבת איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית?אין למה? על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה?נצחת איתי הכול עמיר בניון גשם טפטף מושיק עפיה ושיר?נצחת איתי הכול גשם טפטף מהו השיר הכי טיפשי ששמעת?תזיזי את הישבן מהו הכלי השנוא עליך?כלים קלאסים כמו טובה מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך?24 והתחנה?91 פם לב המדינה מהו השיר של דיסני האהוב עליך?אמממ היפה והחיה עולם מופלא לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה:0 שרית חדד:7 ריקי גל:2 עברי לידר:7 יזהר אשדות:5 אריק אינשטיין:5 שלמה ארצי:5 עפרה חזה ז"ל:4 ריטה:6 יהודית רביץ:6 וויטני יוסטון:0 מדונה:0 סטינג:0 עידן רייכל:6 עמיר בניון:1000000000 אייל גולן:3 רוני:8 מייקל ג'קסון:0 אבריל לבין:0 ג'ורג' מייקל:0 מריה קארי:0 אלוויס פרסלי:0 שי גבסו:8 קורין אלאל:7 גידי גוב:9 נינט טייב:1 ברי סחרוף:1 דניאל סלומון:0 הראל סקעת:6 שירי מיימון:6 דנה אינטרנשיונל:4 הראל מויאל:4 דודי לוי:4 מוקי:0 אמינם:0 שנאיה טווין:

שאלונים וסקרים זה כיף:)

לועזי: שיר אהוב? אני מתלבטת בין HERO ובין HOW YOU REMIND ME.. ועוד כל מיני שירים של green day.. זמר אהוב? הממ לא משו מוגדר. זמרת אהובה? כנ"ל. להקה אהובה? green day
ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? רוק קליפ אהוב? הממ לאדעת. שיר אהוב מכל הזמנים? אלה שלמעלה. זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? הממ לאדעת עברי: שיר אהוב? אם כבר של היהודים וכל השירים של משינה
זמר אהוב? זמר? לאדעת הרבה. זמרת אהובה? גם הרבה. להקה אהובה? משינה והיהודים! זאנר אהוב? לאדעת רוק קל כזה. יוצר/ מלחין אהוב? די נו. קליפ אהוב? לא יודעת. שיר אהוב מכל הזמנים? נו מה שלמעלה. זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? מאז ומתמיד - משינה
קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? --- יצירה אהובה? --- כלי אהוב? --- פס קול אהוב? --- שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? I dont want to miss a thing מארמגדון כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? פעם על פסנתר אבל מאז הסוסים כלום
כמה זמן? שנתיים בערך. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אולי איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? אף אחד:| מזה מוזיקה בעינייך? גרין דיי. כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? תוך כדי הרבה דברים, זה משתלב לי בתוך היום. את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? משעמים ררר איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? מזרחי
אבל ממש צורב/ת דיסקים או קונה? קונה/צורבת - שניהם
איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? קטנטנות בכיתה ג' חחחחח למה? זה לא ברור!? על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? אמריקן אדיוט! ושיר? כל השירים:]] מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? כל השירים המזרחים, והשירים של בריטני מהו הכלי השנוא עליך? לאדעת מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? כל מיני והתחנה? הממ גלגלגלגלגלגלגלגלגל"צ מהו השיר של דיסני האהוב עליך? אוךך הכלל לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 1 שרית חדד: 5 (סיבות משפחתיות:|) ריקי גל: 6 עברי לידר: 7 יזהר אשדות: 5 אריק אינשטיין: 7 (אמא אוהבת אותו חחח) שלמה ארצי: 7 עפרה חזה ז"ל: 9 ריטה: 7 יהודית רביץ: 6 וויטני יוסטון: 4 מדונה: 6 סטינג: מיזה!? עידן רייכל: 8 עמיר בניון: 3 אייל גולן: 3 רוני: 1 מייקל ג'קסון: 5 אבריל לבין: 8 - אני אוהבת אותה=) ג'ורג' מייקל: 4 מריה קארי: 2 אלוויס פרסלי: 7 שי גבסו: 2 קורין אלאל: 3 גידי גוב: 6 נינט טייב: 9 ברי סחרוף: 8 דניאל סלומון: 6 הראל סקעת: 6 שירי מיימון: 3 דנה אינטרנשיונל: 5 (כי היא הביאה את המקום הראשון) הראל מויאל: 9 דודי לוי: 5 מוקי: 4 אמינם: 7 חמודי שנאיה טווין: מזה!?

CountrY GirL

New member
עונה לסקר של עצמי! חחחח

לועזי: שיר אהוב? loosing my religion זמר אהוב? סטינג זמרת אהובה? ביורק, וויטני יוסטון להקה אהובה? R.E.M ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? פופ, קלאסי, קאנטרי קליפ אהוב? californiacation שיר אהוב מכל הזמנים? Every breth you take , המקורי- של פוליס זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? וויטני עברי: שיר אהוב? 'שושנים עצובות' של עידן רייכל, נכון לעכשיו זמר אהוב? מתי כספי זמרת אהובה? יהודית רביץ להקה אהובה? הדורבנים זאנר אהוב? שירי יום הזיכרון , גם מוזיקה תימנית! (רציני.....) יוצר/ מלחין אהוב? מתי כספי קליפ אהוב? של שירת הסטיקר שיר אהוב מכל הזמנים? עטור מצחך, אדמה זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? נשארתי נאמנה לעפרה חזה, וגם יהודית רביץ קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? האנס זימר, שופן, ת'ומס ניומן יצירה אהובה? הרבה... יצירות של שופן בעיקר כלי אהוב? פסנתר, חליל צד, כינור פס קול אהוב? של נסיך מצרים, שר הטבעות שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? miricales מנסיך מצרים כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? גיטרה כמה זמן? שנה על מה היית רוצה לנגן? פסנתר איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? 'חי' מזה מוזיקה בעינייך? חיים ודרך להביע רגשות כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? כמעט כל היום את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? לא! no music no life איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? ראפ! צורב/ת דיסקים או קונה? קונה רק דיסקים של אמנים שאני מעריכה איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? החדש של עידן רייכל למה? כי התאכזבתי על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? אממ......... ושיר? יש כ"כ הרבה! חחחח מהו השיר הכי טיפשי ששמעת?"נומה נומה יה..." מהו הכלי השנוא עליך? אורגן מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? vh1 , 24 והתחנה? גלגל"ץ מהו השיר של דיסני האהוב עליך? פוקהונטס לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 3 שרית חדד: 3 ריקי גל: 7 עברי לידר:9 יזהר אשדות:8 אריק אינשטיין:8 שלמה ארצי:6 עפרה חזה ז"ל:10 ריטה: 7 יהודית רביץ: 10 וויטני יוסטון: 9 מדונה: 6 סטינג: 9 עידן רייכל: 10 עמיר בניון: 4 אייל גולן: 3 רוני:1 מייקל ג'קסון: 7 אבריל לבין: 5 ג'ורג' מייקל: 7 מריה קארי: 7 אלוויס פרסלי: 6 שי גבסו: 7 קורין אלאל: 4 גידי גוב: 4 נינט טייב: 7 ברי סחרוף: 8 דניאל סלומון: 5 הראל סקעת: 8 שירי מיימון: 5 דנה אינטרנשיונל: 1 הראל מויאל: 3 דודי לוי: 5 מוקי: 3 אמינם: 6 שנאיה טווין: 6

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifשאלון מוזיקההההה

לועזי: שיר אהוב? נכון לעכשיו... Britney Spears - Do Something זמר אהוב? רובי וויליאמס זמרת אהובה? קיילי מינוג להקה אהובה? ווסטלייף ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? פופ ואר אנד בי קליפ אהוב? Eminem - Lose It שיר אהוב מכל הזמנים? Mariah Carey - Without You זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? George Michael עברי: שיר אהוב? מוניקה סקס - מכה אפורה זמר אהוב? הראל סקעת זמרת אהובה? נינט טייב להקה אהובה? אתניקס זאנר אהוב? פופ ישראלי יוצר/ מלחין אהוב? שי גבסו קליפ אהוב? רוני - אדוני שיר אהוב מכל הזמנים? אתניקס - שיר ישן זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? שלומי שבת קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? אין יצירה אהובה? אין כלי אהוב? גיטרה פס קול אהוב? Mariah Carey&Whitney Huston - Believe שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? כנ"ל מהסרט "נסיך מצריים" כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? אין כמה זמן? ---- על מה היית רוצה לנגן? גיטרה אקוסטית איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? זה רק ספורט מזה מוזיקה בעינייך? מה ז"א? מילים ולחן כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? 24 שעות ביממה את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? ממש לא
איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? ראפ, מזרחית וטראנס צורב/ת דיסקים או קונה? שניהם איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? יש כמה... למה? כי השירים איכזבו אותי על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? לא יודעת... ושיר? הראל סקעת - בתוך מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? יש כמה... מהו הכלי השנוא עליך? לא יודעת... אבל זה צריך להיות משהו משעמם מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? 24 והתחנה? רדיוס 100fm ו-99esc מהו השיר של דיסני האהוב עליך? "משתגע כבר מלך להיות" ממלך האריות לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 8 שרית חדד: 10 ריקי גל: 4 עברי לידר: 5 יזהר אשדות: 3 אריק אינשטיין: 4 שלמה ארצי: 7 עפרה חזה ז"ל: 5 ריטה: 9 יהודית רביץ: 1 וויטני יוסטון: 4 מדונה: 7 סטינג: 8 עידן רייכל: 10 עמיר בניון: 9 אייל גולן: 8 רוני: 10 מייקל ג'קסון: 6 אבריל לבין: 10 ג'ורג' מייקל: 10 מריה קארי: 10 אלוויס פרסלי: 1 שי גבסו: 10 קורין אלאל: 1 גידי גוב: 8 נינט טייב: 10 ברי סחרוף: 8 דניאל סלומון: 1 הראל סקעת: 10 שירי מיימון: 9 דנה אינטרנשיונל: 4 הראל מויאל: 7 דודי לוי: 8 מוקי: 8 אמינם: 9 שנאיה טווין: 10

sapir aloud555

New member
יא ../images/Emo121.gif

לועזי: שיר אהוב? הרבה זמר אהוב? אמ..דניאל בדינגפילד[?] זמרת אהובה? לא יודעת את האמת.. להקה אהובה? גירלז אלאוד וילוקארד ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? רוק קליפ אהוב? לא יודעת שיר אהוב מכל הזמנים? מ זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? בלע עברי: שיר אהוב? נכון לעכשיו: מופע הארנבות של ד"ר קספר - אחלום לנצח זמר אהוב? יוני בלוך זמרת אהובה? לא יודעת להקה אהובה? מופע הארנבות של ד"ר קספר זאנר אהוב? רוק יוצר/ מלחין אהוב? לא יודעת קליפ אהוב? כנ"ל שיר אהוב מכל הזמנים? אמ זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? בלע קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? לא יודעת יצירה אהובה? כנ"ל כלי אהוב? גיטרה באס פס קול אהוב? נכון לעכשיו - ספידרמן 2 שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? אין לי מושג, אני אוהבת דיי הרבה. כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? כלום כמה זמן? חפ על מה היית רוצה לנגן? גיטרה באס איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? בע מזה מוזיקה בעינייך? חיים כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? ביום? 16 את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? לא איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? ראפ / היפהופ..אבל אני לא פוסלת, יש יציאות טובות פה ושם. צורב/ת דיסקים או קונה? תלוי איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? אני תמיד רונה דיסקים שאדע שלא ימאס לי מהם. למה? חפ על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? אמ, Counting Crows - Recovering the Satellites וYellowcard - Ocean Avenue ושיר? אממ..Yellowcard - Hey Mike מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? הו יש הרבה מהו הכלי השנוא עליך? לא יודעת..חצוצרה? מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV2 והתחנה? לא שומעת לרוב מהו השיר של דיסני האהוב עליך? אמממ.. לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 0 שרית חדד: 0 ריקי גל: 0 עברי לידר: 8 יזהר אשדות: 0 אריק אינשטיין: 0 שלמה ארצי: 0 עפרה חזה ז"ל: 4 ריטה: 0 יהודית רביץ: 0 וויטני יוסטון: 4 מדונה: 1 סטינג: 0 עידן רייכל: 0 עמיר בניון: 0 אייל גולן: 0 רוני: 0 מייקל ג'קסון: 0 אבריל לבין: 0 ג'ורג' מייקל: 1 מריה קארי: 0 אלוויס פרסלי: 1 שי גבסו: 0 קורין אלאל: 0 גידי גוב: 0 נינט טייב: 4 ברי סחרוף: 0 דניאל סלומון: 0 הראל סקעת: 0 שירי מיימון: 0 דנה אינטרנשיונל: 0 הראל מויאל: 1 דודי לוי: 0 מוקי: 0 אמינם: 0 שנאיה טווין: 0

Invisible Eden

New member
אוווווווווווווו יא.

לועזי: שיר אהוב? יש מללללא זמר אהוב? קורי, שון וכריס מסליפנוט זמרת אהובה? איימי לי להקה אהובה? אוונסנס, קורן, נירוונה, לאקונה קויל, סליפנוט והיהודים ז'אנר אהוב (רוק/ אר. אנד.בי/ פופ וכו'..) ? רוק, מטאל וכאלה קליפ אהוב? מלא שיר אהוב מכל הזמנים? זמר/ת אהוב/ה של כל הזמנים? מממ. עברי: שיר אהוב? כרגע- ליפול של היהודים זמר אהוב? תום מהיהודים
זמרת אהובה? אורית שחף להקה אהובה? היהודים זאנר אהוב? רוק יוצר/ מלחין אהוב? מממ. קליפ אהוב? הקליפ של מחפש תשובה נחמד
שיר אהוב מכל הזמנים? זמר/ת אהוב/ה מכל הזמנים? תום ואורית
קלאסי ופסי קול: מלחין אהוב? באך יצירה אהובה? ברח לי השם של היצירה ההיא... שמעתי את המורה שלי לפסנתר מנגנת כמה יצירות שלו- הוא שליטה
כלי אהוב? פסנתר פס קול אהוב? אממ... שיר נושא של סרט אהוב (ומאיזה סרט)? ברינג מי טו לייף של אוונסנס מהסרט דרדוויל כללי: על איזה כלי את/ה מנגנ/ת? תופים, פסנתר וגיטרה בערך כמה זמן? תופים- עוד מעט 3 שנים, פסנתר- חצי שנה וגיטרה- שנה.. על מה היית רוצה לנגן? גיטרת בס איזה שיר אירוויזיון הכי אהבת (מכל הזמנים)? איכ. מזה מוזיקה בעינייך? מוסיקה:) כמה שעות ביום אתה שומע/ת /עוסק/ת במוזיקה? רוב היום את/ה מתאר/ת חיים בלי מוזיקה? לא איזה סגנון מוזיקה את/ה הכי שונא/ת? לא שונאת- סתם לא אוהבת
כמו של בריטני וכאלה צורב/ת דיסקים או קונה? תלוי של מי איזה דיסקים את/ה מתחרט/ת שקנית? בריטני למה? כי היא מגעילה והיא לא יודעת לשיר על איזה דיסק את/ה ממליצ/ה? מלא ושיר? עוד יותר מלא מהו השיר הכי טיפשי ששמעת? מלא
מהו הכלי השנוא עליך? לא נראה לי שיש כזה.. מה ערוץ המוזיקה האהוב עלייך? MTV וMTV2 והתחנה? אממ. מהו השיר של דיסני האהוב עליך? לא'דע לסיום- כמה אתם מעריכים את הזמר/ת מ- 1 עד 10 מאיה בוסקילה: 3 שרית חדד: 0 ריקי גל: 7 עברי לידר: 5 יזהר אשדות: 4 אריק אינשטיין: 4 שלמה ארצי: 2 [הוא מעצבן] עפרה חזה ז"ל: 6 ריטה: 7 יהודית רביץ: 5 וויטני יוסטון: 5 מדונה: 6 סטינג: 5 עידן רייכל: 7 עמיר בניון: 6 אייל גולן: 3 רוני: 0 מייקל ג'קסון: 4 אבריל לבין: 5 ג'ורג' מייקל: 7 מריה קארי: 7 אלוויס פרסלי: 6 שי גבסו: 5 קורין אלאל: גידי גוב: 5 נינט טייב: 8 [אולי מעצבנת עם כל המאמי והכפרה אבל יש לה קול שולט] ברי סחרוף: 6 דניאל סלומון: 6 הראל סקעת: 6 שירי מיימון: 6 דנה אינטרנשיונל: 4 הראל מויאל: 6 דודי לוי: מי זה? מוקי: 4 אמינם: 7 שנאיה טווין: 5 -יום טוב- גם לך

למעלה