שאלון מהתחת

b0redavid

New member
שאלון מהתחת

1. קללה אהובה: 2. ירק סקסי בעינך: 3. ירק דוחה: 4. סרט בורקס אולטימטיבי: 5. הכי סקסי/ת בעולם: (לא כולל בן/ת זוג, ראו הוזהרתם) 6. עמי או תמי ? 7. שלגיה או כל הגמדים ביחד ? 8. פינוקיו או ג'פטו ? 9. היום בשבוע שמביא נאחס: 10. יום אהוב: 11. איפה לא הייתי גר/ה ? 12. איפה הכי טוב ? 13. קפה כן/לא ? 14. תה כן/לא ? 15. סיגריה כן/לא ? 16. ג'וינט כן/לא ? 17. אלכוהול ? עוד 17. טריפים כן/לא ? 18. קשים כן/לא ? 19. גויאבה כן/לא ? 20. מה חשוב בחיים: 21. מה מיותר: 22. מה דבר ראשון לוקח לאי בודד: 23. מה היית עושה לויויסקטור שנוא במיוחד: 24. חיה אהובה: 25. חיה שדומה לי: 26. פתגם אהוב: 27. פתגם שנוא: 28. צלילה/צניחה/הליכה או שינה ? 29. מספיק לא ?

b0redavid

New member
הפעם השקעתי! באמת!באמת!באמת!../images/Emo178.gif

1. קללה אהובה:
כוס'Fuckinעמק!
2. ירק סקסי בעינך:
עגבניה אדומה אדומה!
3. ירק דוחה:
קישוא!
4. סרט בורקס אולטימטיבי:
!Next question! Next
5. הכי סקסי/ת בעולם: (לא כולל בן/ת זוג, ראו הוזהרתם)
אנג'לינה ג'ולי!
6. עמי או תמי ?
המכשפה, לפחות היא צמחונית! בערך...
7. שלגיה או כל הגמדים ביחד ?
כל הגמדים על שלגיה...
8. פינוקיו או ג'פטו ?
ג'פטו, אני לא בקטע של Wood חוץ משלי!
9. היום בשבוע שמביא נאחס:
ראשון, כמובן!
10. יום אהוב:
רביעי, ללר ספק!
11. איפה לא הייתי גר/ה ?
בשכונת שפירא!
12. איפה הכי טוב ?
כל מקום שמוקפים בו באנשים טובים!
13. קפה כן/לא ?
כן, הרבה, יותר מידי!
14. תה כן/לא ?
כן, לפעמים!
15. סיגריה כן/לא ?
נא-אה, אין סיכוי!
16. ג'וינט כן/לא ?
מוותר!
17. אלכוהול ?
לעיתים!
/
עוד 17. טריפים כן/לא ?
רק טבעיים!
18. קשים כן/לא ?
אבוי!
19. גויאבה כן/לא ?
כן אבל רק בגלל השם, המילה הכי מצחיקה!
20. מה חשוב בחיים:
בריאות שלמה!
זוגיות!
מוזיקה!
21. מה מיותר:
אלימות!
22. מה דבר ראשון לוקח לאי בודד:
אגוז קוקוס!
23. מה היית עושה לויויסקטור שנוא במיוחד:
משפך לגרון ומי אש, לבריאות!
24. חיה אהובה:
קשה לבחור, בטח לא בנאדם!
25. חיה שדומה לי:
בהתנהגות!
בחיים!
26. פתגם אהוב:
!happens
27. פתגם שנוא:
אלה החיים!
28. צלילה/צניחה/הליכה או שינה ?
ספורט אקסטרים!
ולמיטה!
/
29. מספיק לא ?
דווקא כשהייתי בתנופה!

שטות לפני שינה..

1. קללה אהובה: סעמק ערס. 2. ירק סקסי בעינך: סקסי?..מממ...אולי בצל. 3. ירק דוחה: צנון 4. סרט בורקס אולטימטיבי: צ'רלי וחצי. 5. הכי סקסי/ת בעולם: אנג'לינה כמובן ומתיו מקונוהי/לירון לבו..
6. עמי או תמי ?
7. שלגיה או כל הגמדים ביחד ?
8. פינוקיו או ג'פטו ?
9. היום בשבוע שמביא נאחס: ראשון! 10. יום אהוב: חמישי
11. איפה לא הייתי גר/ה ? שכונות פשע קטנות בארצנו(קטמון, תקווה..). 12. איפה הכי טוב? איפה שאני נמצאת כרגע. 13. קפה כן/לא ? כשיש סבלנות. 14. תה כן/לא ? כשאין ברירה. 15. סיגריה כן/לא ? תמיד. 16. ג'וינט כן/לא ? לא כדאי. 17. אלכוהול ? רצוי שכן. עוד 17. טריפים כן/לא ? בחיים לא. 18. קשים כן/לא ? מה זה? 19. גויאבה כן/לא ? איכס.. 20. מה חשוב בחיים: להנות. 21. מה מיותר: לעשן. 22. מה דבר ראשון לוקח לאי בודד: את האוטו שלי+דיסקים למערכת. 23. מה היית עושה לויויסקטור שנוא במיוחד: שו? 24. חיה אהובה: חתול. 25. חיה שדומה לי: ממממ..חיה איטית ומעצבנת...אולי פיל. 26. פתגם אהוב: לא מכירה. 27. פתגם שנוא: אם אין אני לי מי לי.. 28. צלילה/צניחה/הליכה או שינה ? לישון כמה שאפשר. 29. מספיק לא ? לא

Cינדרלה

New member
אנסה את מזלי.... ../images/Emo13.gif

1. קללה אהובה: זין! 2. ירק סקסי בעינך: האמממ... להיות קיטצ' ולהגיד תות? 3. ירק דוחה: קישוא, אפונה ושועית ירוקה! 4. סרט בורקס אולטימטיבי: אלכס חולה אהבה 5. הכי סקסי/ת בעולם: (לא כולל בן/ת זוג, ראו הוזהרתם) אניטה פללי 6. עמי או תמי ? שניהם (?) 7. שלגיה או כל הגמדים ביחד ? next 8. פינוקיו או ג'פטו ? אני אישית מעדיפה דברים שניתן לשדרג (מי לא היה רוצה פינוקיו רוטט על בטריות?
) 9. היום בשבוע שמביא נאחס: יום שני- תקוע סתם. 10. יום אהוב: שישי 11. איפה לא הייתי גר/ה ? בשטחים, שמעתי שיש שם המון סוגים של אבנים.. 12. איפה הכי טוב ? right in the middle 13. קפה כן/לא ? בהחלט 14. תה כן/לא ? כשצריך 15. סיגריה כן/לא ? בהחלט 16. ג'וינט כן/לא ? מומלץ שלא, אבל אני לעולם לא אומרת לעולם.. 17. אלכוהול ? יש מצב עוד 17. טריפים כן/לא ? לא.. 18. קשים כן/לא ? לא.. 19. גויאבה כן/לא ? ממש ממש לא! ועל זה אני אומרת לעולם! 20. מה חשוב בחיים: אהבה 21. מה מיותר: רכושנות ותלותיות 22. מה דבר ראשון לוקח לאי בודד: את החבר, אלא מה... 23. מה היית עושה לויויסקטור שנוא במיוחד: 24. חיה אהובה: דולפין (הוא גם אחלה בעל שמעתי) 25. חיה שדומה לי: לביה 26. פתגם אהוב: "עדיף להתחרט על דברים שעשית מאשר על דברים שלא.." 27. פתגם שנוא: 28. צלילה/צניחה/הליכה או שינה ? ש י נ ה!! 29. מספיק לא ? ב ה ח לט!

באמת מהתחת

1אין קללה אהובה 2.ירק סקסי, חציל 3.ירק דוחה גויאבה (או שזה פרי?) 4.סרט בורקס אולטימטיבי:צ'רלי וחצי 5.הכי סקסי בעולם גון מקמאן.... החתיך הזה מניפ טאק אררררר לאנוס אוו 6.עמי וגם תמי (-: 7.שילגיה בלי הגמדים 8. פינוקיו... יש לו ארוך
חי חי 9. היום שמביא לי את הנאחס זה יום ראשון 10.יום אהוב יום חמישי 11.לא הייתי גרה באילת 12.איפה הכי טוב? אי שם מעבר לקשת לא? 13. קפה לאאא אני אדם של תה 14.תה-ראה תשובה 13 15.סגריה פעם ב... כן 16. ג'וינט, הבא לא ניסחף 17. אלכוהול כןןןןןןןן 19. גויאבה-ראה תשובה 2 פיכססססס 20. מה חשוב בחיים.... האושר הפנימי 21.מה מיותר? מריבות 22.לאי בודד ספר מתח שלא נגמר 23.לא הבנתי תאכלס 24. חיה אהובה ציפור 25. חיה שדומה לי אריה.... בגלל השיער 26. פתגם אהוב "לא משנה מאיפה הוא מקבל את התיאבון, העיקר שהוא אוכל בבית" 27.פתגם שנוא: "אין אישה שלא נותת יש רק גברים שלא יודעים לקחת" 28:צלילה ושינה 29..... מה כבר נגמררררר

מותר?

(ומי קונה לי חיים ליום הולדת? משעמם לי
) 1. קללה אהובה: ג'יזס פאקינ' קרייסט!
2. ירק סקסי בעינך: ירקות זה איכ. 3. ירק דוחה: מלפפון. כל הצ'יקמוקים האלה שלו זה פשוט טרן אוף. 4. סרט בורקס אולטימטיבי: בוא נראה אותך מגדיר סרט בורקס
(סינדרלה, אלכס חולה אהבה זה לא סרט בורקס
)... צ'ארלי וחצי.. 5. הכי סקסי/ת בעולם: (לא כולל בן/ת זוג, ראו הוזהרתם) המאמן שלי בחדר כושר, ועוד כמה מתאמנים למיניהם. 6. עמי או תמי ? הנזל
(אין, אני חייבת להתחכם) 7. שלגיה או כל הגמדים ביחד ? אם הזין שלהם הולך עם הגובה, אז כבר עדיף את שלגייה
8. פינוקיו או ג'פטו ? האף של פינוקיו..
9. היום בשבוע שמביא נאחס: ראשון 10. יום אהוב: שישי 11. איפה לא הייתי גר/ה ? תל אביב 12. איפה הכי טוב ? איזה עיר בהולנד.. זנזנזכנץ... 13. קפה כן/לא ?
14. תה כן/לא ? אם אין חלב לקפה 15. סיגריה כן/לא ? לא 16. ג'וינט כן/לא ? לא 17. אלכוהול ? חריף לי:/ עוד 17. טריפים כן/לא ? לא 18. קשים כן/לא ?
19. גויאבה כן/לא ?
20. מה חשוב בחיים: אהבה (כי זה בא עם סקס
) 21. מה מיותר: כסף 22. מה דבר ראשון לוקח לאי בודד: גלולות 23. מה היית עושה לויויסקטור שנוא במיוחד: למה?
24. חיה אהובה: חתול. אבל רק אם הוא קטן כזה עם מלא פרווה 25. חיה שדומה לי: פרה
26. פתגם אהוב: אנערף 27. פתגם שנוא: אל תשפוט ספר לפי הכריכה שלו. אז איך בוחרים ספר?
28. צלילה/צניחה/הליכה או שינה ? שינה, תודה 29. מספיק לא ? לא, עדיין משעמם לי.

השאלון שלי!!!

1. סעמממק 2. עגבניה(פחחח) 3. בצל! 4.אבא גנוב 1+2! 3 מז ע ז ע! 5.רייאן אוריילי מ"אוז" 6.עמי 7.שלגיה 8.פינוקיו 9.ר א ש ו ן! 10.חמישי בערב+שישי בבוקר 11.בעיראק 12.רומא 13.כן 14.כן 15.לא 16.לא 17.אני לא מסוגלת לשתות! זין! 18.כן 19.איייייכסה(אבל הריח משהו משהו...) 20.רק אהבה-חוצ מזה כלום 21.כסף וכל העושר המיותר והמוגזם הזה. 22.חבר שלי !!! 24.כלב שלי! 25.אריה 26.ALL WE NEED IS L O V E 27. בכל צחוק יש מעט מן האמת! בעע! שטויות! 28.שינה ועוד שינה ועוד מעט שינה 29.מעל ומעבר!

tryme 2 m

New member
טוב...יללה...אענה גם....

1. קללה אהובה: פוסטמה 2. ירק סקסי בעינך: מלפפון והאפשרויות הגלומות בו אצל נשים 3. ירק דוחה: פטריות 4. סרט בורקס אולטימטיבי: כץ וקרסו (עם יהודה ברקן) 5. הכי סקסי/ת בעולם: (לא כולל בן/ת זוג, ראו הוזהרתם) מוניקה בלוצ'י 6. עמי או תמי ? גם וגם
7. שלגיה או כל הגמדים ביחד ? גם וגם
8. פינוקיו או ג'פטו ? פינוקיו 9. היום בשבוע שמביא נאחס: יום ראשון 10. יום אהוב: פעם שלישי...היום שישי 11. איפה לא הייתי גר/ה ? גוש דן 12. איפה הכי טוב ? איפה שאני עכשיו 13. קפה כן/לא ? שחור, לוהט וחזק 14. תה כן/לא ? כן...עם לימון...לפעמים 15. סיגריה כן/לא ? כן 16. ג'וינט כן/לא ? ממש לא 17. אלכוהול ? קובה ליברה (בקארדי קולה) עוד 17. טריפים כן/לא ? בשום אופן לא 18. קשים כן/לא ? גם וגם 19. גויאבה כן/לא ? איכס.... 20. מה חשוב בחיים: להנות 21. מה מיותר: כסף...הצורך בו 22. מה דבר ראשון לוקח לאי בודד: לא לוקח בגדים...ולא צריך כלום 23. מה היית עושה לויויסקטור שנוא במיוחד: מה זה לעזאזל "ויויסקטור"? 24. חיה אהובה: סוס, אריה, נשר 25. חיה שדומה לי: סוס 26. פתגם אהוב: נאה דורש נאה מקיים 27. פתגם שנוא: אחד בפה ואחד בלב 28. צלילה/צניחה/הליכה או שינה ? צניחה (מתוך האפשרויות) 29. מספיק לא ? בהחלט מספיק...בינתיים

emh

Member
המממ...

1. קללה אהובה:
(עבור) 2. ירק סקסי בעינך:
תות 3. ירק דוחה:
אבוקדו 4. סרט בורקס אולטימטיבי:
גבעת חלפון 5. הכי סקסי/ת בעולם:
אם אני אכתוב, האחרות יעלבו (סתם לא בא לי שם לראש) 6. עמי או תמי ?
תמי, היא עדיין קטינה? 7. שלגיה או כל הגמדים ביחד ?
התפוח 8. פינוקיו או ג'פטו ?
הפייה הטובה 9. היום בשבוע שמביא נאחס:
אין יום ספציפי, הנאחס זה החורף. 10. יום אהוב:
שבת 11. איפה לא הייתי גר/ה ?
עזה 12. איפה הכי טוב ?
לויודע 13. קפה כן/לא ?
לא. 14. תה כן/לא ?
כן, עם חלב. 15. סיגריה כן/לא ?
לא 16. ג'וינט כן/לא ?
לא 17. אלכוהול ?
לא עוד 17. טריפים כן/לא ?
לא 18. קשים כן/לא ?
לא 19. גויאבה כן/לא ?
לפעמים. 20. מה חשוב בחיים:
הבריאות 21. מה מיותר:
השאלון הזה
22. מה דבר ראשון לוקח לאי בודד:
בת זוג 23. מה היית עושה לויויסקטור שנוא במיוחד:
לא הבנתי 24. חיה אהובה:
אין לי חיות מחמד, אין חיה מועדפת. 25. חיה שדומה לי:
אין כזו 26. פתגם אהוב:
(טוב, זו שאלה שמעכבת אותי, קשה לבחור) 27. פתגם שנוא:
לא זכור לי פתגם ששנאתי. 28. צלילה/צניחה/הליכה או שינה ?
שינה (את 2 הראשונים לא ניסיתי) 29. מספיק לא ?
בהחלט

daniella1980

New member
עושה לי עצוב. איפה הימים שקייזרסוזה

היה תוקף כל סקר רענן:( לאן נעלמו הימים היפים. (והסקר הזה מעפן במיוחד:) סליחה מראש לפותח השרשור. הוא אפילו לא קשור לסקס! אלק ירק סקסי)

למעלה