שאלון מהארכיון

דנטל

New member
שאלון מהארכיון

זהו השאלון הראשון שאי פעם עניתי עליו פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=593&msgid=42887308&FlagSybase=1 שיניתי טיפה'לה. גם אתם מוזמנים לפתוח שרשורים חדשים עם השאלון הראשון שאי פעם עניתם עליהם פה בשביל שגם אנחנו נענה. 1. מה דעתך על הרעיון לפורום סקרים ושאלונים? 2. איך הגעתם לפורום? 3. הוספתם כבר את הפורום למועדפים? 4. האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש סקר" כשאתם רואים שאלון? 5. כשאתם רואים שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים? 6. מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא? 7. אתם אוהבים רק לענות על שאלונים או גם לחבר שאלונים?

יששששששש שאלון! ../images/Emo219.gif

1. מה דעתך על הרעיון לפורום סקרים ושאלונים?אומגאדו'ש זה כזו גאוני!!!!!!!!!111.1 2. איך הגעתם לפורום?דרך חברה,נדמה לי. אני כמעט לא זוכרת,זה היה ממזמן 3. הוספתם כבר את הפורום למועדפים?ממזמן P:: 4. האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש סקר" כשאתם רואים שאלון?בהרור 5. כשאתם רואים שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים?כמעט ולא,רק אם זה שאלון ממש מעניין ואני רוצה לדעת מה ענו אחרים
6. מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא?ארוכים 7. אתם אוהבים רק לענות על שאלונים או גם לחבר שאלונים?בעיקר לענות

fluppster

New member
שאלונים

1. מה דעתך על הרעיון לפורום סקרים ושאלונים? גאוני,אחלה פורום!
2. איך הגעתם לפורום? במקרה, במהלך שיטוט בפורומים. 3. הוספתם כבר את הפורום למועדפים? לא, אין לי שום פורום במועדפים, אבל זה לא מונע ממני להיכנס אליו 10 פעמים ביום... 4. האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש סקר" כשאתם רואים שאלון? אני צועקת ב
. 5. כשאתם רואים שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים? לפעמים, לא תמיד. 6. מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא? בד"כ אני מעדיפה ארוכים. הכן ולא הם גם נחמדים. 7. אתם אוהבים רק לענות על שאלונים או גם לחבר שאלונים? מעדיפה לענות על שאלונים מאשר לחבר.

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif שאלוניייייייים D:

1. מה דעתך על הרעיון לפורום סקרים ושאלונים? זה גאוני, באמת! זה ממלא את השעות המשעממות, וזה כיף!@!$@# XD 2. איך הגעתם לפורום? אני ממש לא זוכרת, אבל סביר להניח שתוך כדי שיטוט בפורומים. 3. הוספתם כבר את הפורום למועדפים? אין לי שום פורום במועדפים, אני נכנסת דרך תפוז. :) 4. האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש סקר" כשאתם רואים שאלון? אהה.. אני צועקת 'יש שאלוןןןןןןןן' כשאני רואה שאלון D: 5. כשאתם רואים שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים? כן. 6. מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא? אם ממש משעמם לי אני אוהבת ארוכים.. ואם לא ממש אז שאלון של 50 שאלות זה האידיאל
7. אתם אוהבים רק לענות על שאלונים או גם לחבר שאלונים? יותר לענות מאשר לחבר.

:D ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

1. מה דעתך על הרעיון לפורום סקרים ושאלונים?נחמד:] 2. איך הגעתם לפורום?מפרסמים מפה סקרים בכל הפורומים
3. הוספתם כבר את הפורום למועדפים?כה:D 4. האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש סקר" כשאתם רואים שאלון?לא 5. כשאתם רואים שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים?לפעמים 6. מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא?תלוי פעם ככה ופעם ככה 7. אתם אוהבים רק לענות על שאלונים או גם לחבר שאלונים?לענות

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :)

1. מה דעתך על הרעיון לפורום סקרים ושאלונים?ענק
מעביר לי את הזמן. וגם יש פה אנשים מדהימים :] 2. איך הגעתם לפורום?כבר סיפרתי אעאאעאאע ראיתי שאלון בפורום אחר שלקוח מפה ואז נכנסתי לפה והתמכרתי 3. הוספתם כבר את הפורום למועדפים?כן 4. האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש סקר" כשאתם רואים שאלון?חחחחחחחחחחח לא צועקת אבל אני נורא אוהבת שיש חדשים 5. כשאתם רואים שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים?לפעמים. בדרך כלל כן *חשה משועממת* 6. מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא?הכל מהכל 7. אתם אוהבים רק לענות על שאלונים או גם לחבר שאלונים?אוהבת גם לחבר. למרות ששמתי פה רק 1 שחיברתי :] שיהיה לי כוח אני יחבר עוד

sweet shir

New member
עונהנה. D::

1. מה דעתך על הרעיון לפורום סקרים ושאלונים? רעיון ענקי! 2. איך הגעתם לפורום? כתבתי חיפוש בגוגל. XDD 3. הוספתם כבר את הפורום למועדפים? הוספתי למועדפים של תפוז. ^__^ 4. האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש סקר" כשאתם רואים שאלון? לא.
5. כשאתם רואים שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים? לפעמים. 6. מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא? מממ ממש לא משנה לי. ^__^ 7. אתם אוהבים רק לענות על שאלונים או גם לחבר שאלונים? אוהבת רק לענות. XDDD

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif עונה:

אב,חדשה פה,קוראים לי ענבר [: . 1. מה דעתך על הרעיון לפורום סקרים ושאלונים?נחמד ביותר,פורום טוב להעביר בו ת'זמן. 2. איך הגעתם לפורום?מ..חיפשתי שאלון לקומונה מסויימת.. 3. הוספתם כבר את הפורום למועדפים?
4. האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש סקר" כשאתם רואים שאלון?חח..לפעמים. 5. כשאתם רואים שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים?לפעמים. 6. מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא?ארוכים. 7. אתם אוהבים רק לענות על שאלונים או גם לחבר שאלונים?לענות.

../images/Emo13.gif

1. מה דעתך על הרעיון לפורום סקרים ושאלונים? נחמד ביותר.:] 2. איך הגעתם לפורום? דרך מישהי שהייתה חברה שלי. 3. הוספתם כבר את הפורום למועדפים? כן. 4. האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש סקר" כשאתם רואים שאלון? לא חחח. 5. כשאתם רואים שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים? רק אם זה אנשים שאני מכירה לא כל כך מעניין מה אחרים ענו לרוב>< 6. מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא? ארוכים! אם משעמם זה סבבה. 7. אתם אוהבים רק לענות על שאלונים או גם לחבר שאלונים? אני מעדיפה לענות. קשה לחבר!

hilonet14

New member
עונה :)

1. מה דעתך על הרעיון לפורום סקרים ושאלונים? מעולה.. אחלה!! 2. איך הגעתם לפורום? סתם ראיתי בעמוד פורומים סקרים ושאלונים ונכנסתי 3. הוספתם כבר את הפורום למועדפים? ברור XD 4. האם גם אתם צועקים "ישששששששששששש סקר" כשאתם רואים שאלון? לא ממש... אבל שמחה 5. כשאתם רואים שאלון, אתם קוראים תשובות של אנשים אחרים? לפעמים, כשיש זמן.. זה מצחיק 6. מעדיפים שאלונים ארוכים או קצרים? או שסתם סקרים של כן או לא? לא איכפת לי 7. אתם אוהבים רק לענות על שאלונים או גם לחבר שאלונים? גם לחבר לפעמים

למעלה