שאלון מהארכיון

לילי.

1. גיל? 14. 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? חולצה לבנה גזורה של אביב גפן, טרניג תכלת, סרט לבן בשיער. P: 3. באיזה צבע הגרביים שלך? יחפה. 4. והתחתונים? אפור עם ציור של פו הדוב. 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? חח לאדעת. 6. מאכל אהוב? סלטי!!!! 7. סרט אהוב? מישהו לרוץ איתו ועוד כלמני. 8. שחקן קולנוע אהוב? גיא לואל. חחחח. 9. כמה את/ה שוקל/ת? :( 10. מה האייקון האהוב עלייך?
,
ועוד. 11. והפורום? א"א. 12. סדרת טלויזיה אהובה? בובספוגגגגגגגגגגגגג. 13. שיר אהוב? משתנה כל הזמן. 14. משקה אהוב? קולה! 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? כחול כהה. 16. הספר האחרון שקראת? המוות כדרך חיים. 17. מה הספר האהוב עלייך? מישהו לרוץ איתו. 18. האתר האהוב עלייך? יש כמה. :] 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? ממ מחשב? 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אחד יחיד ומיוחד. ועוד כמה לא בשימוש. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? רחוקה. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? אכן כן. 24. איך הגעת לפורום הזה? לא זוכרת כבר חחחח. 25. באיזה צבע הטלפון שלך? לבנבן. 26. שולת או שולט? שולתתתתתתתת!11 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? אני מרוצה ממה שיוצא. P: 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אין לי איסיקיו. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? לא יודעת... 30. פיות - אמיתיות או שטויות? ממ לא יודעת. 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? חחחחחח לא זוכרת עכשיו. 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? יש לי כלבה וחתולה. =] 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? איכס בחיים לא שום דבר. 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? :| 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? :| 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? עצגדכשכש 37. פחדת מהמלחמה? לא יודעת. 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? אע
39. עפרון חודים, רגיל או עט? חודים כמובן! 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אני צמחונית מסוף כיתה א'.

sukrazit

New member
עונהה XP

1. גיל? עוד חודש 15 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? מכנס אדום וסווצר שחור 3. באיזה צבע הגרביים שלך? לבן 4. והתחתונים?נממ..ורוד.. 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? לא זוכרת 6. מאכל אהוב? פיצהה 7. סרט אהוב? טיטאניק 8. שחקן קולנוע אהוב? ליאונרודו דיקפריו? :O 9. כמה את/ה שוקל/ת? :] חסוי 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? אבריל לאבין 12. סדרת טלויזיה אהובה? האו.סי 13. שיר אהוב? כל השירים של אבריל 14. משקה אהוב? קולהה ונסטי אפרסק 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? כחול 16. הספר האחרון שקראת? תרנגול כפרות.. 17. מה הספר האהוב עלייך? אמ..יומני הנסכיה? XD 18. האתר האהוב עלייך? לא יודעת.. 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? לשוקולדד 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אחד 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ארצות הברית 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא :) 24. איך הגעת לפורום הזה? אני בפורום המון זמן..סם הייתי בפורום אחד ומישו נתן קישור.. 25. באיזה צבע הטלפון שלך? תכלת 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? תכלת 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אינלי אייסייקיו 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל?אני לא מנהלת..היתי רוצה לנהל את הפורום של אבריל.. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שוטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? לא יודעת 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? יש לי כלב חמווווד ואני רוצה עכבר לבן. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? איכססססססס נראלי אשך של שור בעעע 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? בשר אדם. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? חחחחחחחחחח XDXDXD אינלי מושג 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? "קול מן" 37. פחדת מהמלחמה? לא ממש 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? נממ..איניל מושג.. 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט! 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: נממ..הגרביים שלי לא תואמות עכשיו!! XDXD

SNOOPY 3

New member
עונה

1. גיל? 16 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? מכנסי טרנינג וחולצה בצבע ורוד 3. באיזה צבע הגרביים שלך? ורוד 4. והתחתונים? מנומרות חחח 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? אמ.. זה אף פעם לא בכמויות אבל וודקה 6. מאכל אהוב? קוסקוס של סבתא רחל 7. סרט אהוב? "הרי את מכושפת לי" 8. שחקן קולנוע אהוב? אליזבת הארלי, ג'וני דפ, ברנדון פריז'ר... יש עוד מלא 9. כמה את/ה שוקל/ת?סליחה?!!? 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? זה 12. סדרת טלויזיה אהובה? חברים 13. שיר אהוב?"life" של דזרי 14. משקה אהוב? מנגו ,ענבים, ספרייט
15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? שחור 16. הספר האחרון שקראת? "שחייה בעירום" 17. מה הספר האהוב עלייך? "ארוכה הדרך למטה" 18. האתר האהוב עלייך? תפוז 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? למוזיקה 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 1 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ארה"ב 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? כה 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? כן 24. איך הגעת לפורום הזה? סתם שוטטתי 25. באיזה צבע הטלפון שלך? לבן 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? ירוק היה מתאים לי יופי 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? לא נמצא 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? לא יודעת 30. פיות - אמיתיות או שטויות? אמממ.... 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? לא עולה לי בראש כרגע 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? יש לי חתול, וכרגע אני מחפשת קוף. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? שבלול בעעע 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? בשר אדם מבושל טוב יכול להיות טעים... חחחח סתםםםם 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? הביצה 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? פאאקקקקקק סדר לי גרין קארד 37. פחדת מהמלחמה? לא ולא 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? אממ...... זה משתנה 39. עפרון חודים, רגיל או עט?חודים או עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אני עייפה :)

ליכךחינןטע

1. גיל? 15 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? פיג'מה- מכנסי טרניג בצבע תכלת, וסווטצ'רט אפור 3. באיזה צבע הגרביים שלך? גוונים של כחול 4. והתחתונים? ורוד 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? הכי חזק? 6. מאכל אהוב? אננס 7. סרט אהוב? 8. שחקן קולנוע אהוב? 9. כמה את/ה שוקל/ת? אי לי מושג 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? 12. סדרת טלויזיה אהובה? האוס 13. שיר אהוב? זה כל הזמן משתנה.. 14. משקה אהוב? לימונדה 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? סגול 16. הספר האחרון שקראת? הסיפור שאינו נגמר 17. מה הספר האהוב עלייך? קשה לבחור 18. האתר האהוב עלייך? 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 2 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? כן 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? פעם היה לי גשר 24. איך הגעת לפורום הזה? תמיד רושמים בפורומים אחרים "הסקר נלקח מפורום סקרים ושאלונים" 25. באיזה צבע הטלפון שלך?אפור 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? כחול 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אונליין או אווי 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? הייתי רוצה לנהל פורום לאיזה אמן 30. פיות - אמיתיות או שטויות? אמיתיות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? הייתי רוצה כלב 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? איכס 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? 37. פחדת מהמלחמה? כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? אין 'הכי' 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: קוראים לי רותם ;]

MikeY fReAk

New member
מיאו../images/Emo79.gif

1. גיל? 16 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? סתם הבגדים שישנתי איתם... 3. באיזה צבע הגרביים שלך? לבן 4. והתחתונים? :p 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? סתם יין 6. מאכל אהוב? צ'יפס (או בכלל, תפוחי אדמה *מלבד פירה*) 7. סרט אהוב? כנפיים שבורות 8. שחקן קולנוע אהוב? שחקנית. מאיה מרון:] 9. כמה את/ה שוקל/ת? 52-53 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? 12. סדרת טלויזיה אהובה? ניפ/טאק 13. שיר אהוב? יש הרבה.. 14. משקה אהוב?מיים 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? שחור:p 16. הספר האחרון שקראת?אני קוראת עכשיו..השני של נרניה, באנגלית 17. מה הספר האהוב עלייך?וואו, קשה מידי.. 18. האתר האהוב עלייך? אני יודעת שזה נשמע מתחנף-אבל לא אכפת לי, כי זו לא התחנפות. תפוז 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? להיות פרנואידית 20. כמה ניקים יש לך בתפוז?
21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ישראל. לבקר בארצות אחרות זה נחמד, אבל לגור..רק פה. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? יש כרגע קוביות, במשך יותר משנה וחצי. *מנגינת אבל* 24. איך הגעת לפורום הזה? הגעתי.. 25. באיזה צבע הטלפון שלך?צכלצP: 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? כמו שיש לי עכשיו, רק קצת יותר בהיר 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אני לא נמצאת באייסיקיו כי זאת תוכנה גרועה ביותר. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? לא הייתי רוצה לנהל פורום, נראה לי כאב ראש כל הסיפור הזה.. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות. בתור ציורים ומתנות קטנות זה נחמד, אבל אשכרה להאמין שיש דבר כזה? נשמע לי הזוי 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? these pretzels are making me thirsty!!!!! 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? אין לי. ו..אולי חתול, לודעת. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? הייתי מעדיפה להקיא. 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? מממ...מזה השאלות האלו:p 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? די!;[ 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? אפצ'י. 37. פחדת מהמלחמה? בדרך שלי 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? נו באמת. 39. עפרון חודים, רגיל או עט? חודים 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: במילא אפחד פה לא מכיר אותי, אז אפילו אם אני אגיד את השם שלי זה נחשב.

sweet shir

New member
עונה. להלהלה D:

1. גיל? 14. 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? פיג'מה סגולה.
3. באיזה צבע הגרביים שלך? אין. חע 4. והתחתונים? ~בודקת~ טורקיז עם ורוד. גאד שילוב מזעזע.
5. מה המשקה הכי חזק ששתית? ממ לוזוכרת. XD 6. מאכל אהוב? כל מיני... בעיקר אוכל משמין... למרות שגם ישלי חיבה לעגבניות.
7. סרט אהוב? מממ לודעת.. יש הרבה.
8. שחקן קולנוע אהוב? בראד פיט ואורלנדו בלום. 33> (למרות שלא חשבתי על בראד כבר שנים, תמיד תישאר לי פינה קטנה בלב בשבילו. חח) 9. כמה את/ה שוקל/ת? נראה לי 45.
10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? מקפליי. ^__^ 12. סדרת טלויזיה אהובה? ורוניקה מארס. 13. שיר אהוב? אין אחד.. יש מלא! D: 14. משקה אהוב? דיאט קולה. 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? חחחחח מה זאת השאלה הזאתי!?
16. הספר האחרון שקראת? אני קוראת... ו'רון וג'ודי'. ספר משעמם אחו שרמוטה.
מכריחים אותי לקרוא אותו בספרות. לעזאזל, אני בכיתה ט'!! מה זה הספר הזה?!! :S 17. מה הספר האהוב עלייך? הארי פוטר. 18. האתר האהוב עלייך? תפוז, וLJ. סגידע!
~ובכלל כל מיני אתרי פאנפיקים טחח~ 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? פאנפיקים. X__X;; 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 1.
21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? בריטניה. אבל טוב לי פה. D: 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? נופ. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? היה לי שומר מקום איזה חצי שנה.. אבל לא ראו את זה. ^^; 24. איך הגעת לפורום הזה? עשיתי חיפוש בתפוז.
25. באיזה צבע הטלפון שלך? שחור/לבן. 26. שולת או שולט? שולט!! או שבכלל שליטע. 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? כחולות. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אני לא נמצאת באייסי, אלא במסן. ובמסן אני נמצאת כל שניה ושניה ביממה. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? לא הייתי רוצה לנהל.
30. פיות - אמיתיות או שטויות? חמודות.
31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? לודעת. O: 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? לא הייתי רוצה שום חיה. טוב לי ככה, בבית נקי ונטול שיערות.
33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? ממ נראה לי אשך של שור.. אבא שלי אמר לי פעם שזה טעים.
34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? אשך של שור. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? התרנגולת. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? "אתה יכול לסדר לי ככה איזה מיליון דולר?"
37. פחדת מהמלחמה? כן. מאוד. 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? דאגי פוינטר.
טוב תאמת הוא לא סקסי... אבל הוא מושי!
39. עפרון חודים, רגיל או עט? עיפרון חודים. 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אני אמורה עכשיו להתכונן למבחן בהיסטוריה.

לאו14

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

1. גיל?15 ויומיים חח 2. מה את/ה לובש/ת כרגע?גופיה ורודה..מעלה חולצה לבנה קרועה ומכנס ורוד..בקיצור..פיג'מה.. 3. באיזה צבע הגרביים שלך?לבן ורוד וכחול[הלכתי חזק על הורוד היום] 4. והתחתונים?שחור 5. מה המשקה הכי חזק ששתית?ערק!!!זה פשוטט נוראי!!לא שתיתי הרבה..רק ניסיתי..[מסבא שלי חח] 6. מאכל אהוב?ג'חנון וכל דבר שקשור בתפו"א 7. סרט אהוב?טיטאניק 8. שחקן קולנוע אהוב?אין 9. כמה את/ה שוקל/ת?האמת..אין לי מושג..=// 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום?הראל סקעת!! 12. סדרת טלויזיה אהובה?"חברים" ו"גיא פינס" 13. שיר אהוב?"שמע ישראל"-שרית חדד ו"אם הוא ילך"-הראל סקעת 14. משקה אהוב?קולה!! 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך?לבן? 16. הספר האחרון שקראת?"זאת אני" 17. מה הספר האהוב עלייך?"עוד הזדמנות אחת ודי" 18. האתר האהוב עלייך?תפוזזז
19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך?שוקו!! 20. כמה ניקים יש לך בתפוז?2[אבל אני משתמשת בזה..] 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור?רק בישראל
22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים?לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור?לא,לא,לא,לא 24. איך הגעת לפורום הזה?לא יודעת חח 25. באיזה צבע הטלפון שלך?הטלפון?לבן/אפור,הפלאפון שחור ואפור 26. שולת או שולט?שולט! 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך?דבש 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו?אוואי 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל?הייתי רוצה..הראל סקעת,אבל פסדר לי ככה 30. פיות - אמיתיות או שטויות?לא יודעת..מעדיפה לא להגיד..הייתי רוצה שהן יהיו אמיתיות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד?"אני הילדה הכי מאושרת/שמחה/בריאה/עשירה/יפה/ בעולם" 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך?יש לי,כלב 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור?..................... 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם?........... 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?זאת שאלה שמתרידה אותי שנים!!חח 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה?לא יודעת... 37. פחדת מהמלחמה?ברור!! 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם?גבר..אויי..אממ...צ'נינג טאטום סקסי..ויש עוד כמה... 39. עפרון חודים, רגיל או עט?עיפרון חודים 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע:אני מכורה לקשים[קשים לשתיה כאילו..]

talbebchuk

New member
אני?

1. גיל? 15 עוד מעט.. 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? חולצת פסים חדשה מטורקיה.. וג'ינס.. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? תכלת 4. והתחתונים? לבן 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? מממ לימונצ'לו או משהו כזה... 6. מאכל אהוב? שוקולדדד 7. סרט אהוב? אמממ הרבה... 8. שחקן קולנוע אהוב? אשטון קוצ'ר.. 9. כמה את/ה שוקל/ת? --------- 10. מה האייקון האהוב עלייך? אין לי כח לחפש.. 11. והפורום? צופיםם 12. סדרת טלויזיה אהובה? השיר שלנו 13. שיר אהוב? האם להיות בך מאוהב/אביב גפן 14. משקה אהוב? קולה 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? שמנת 16. הספר האחרון שקראת? אמממ קלקידן נראה לי... לא משהו... 17. מה הספר האהוב עלייך? עוד חיבוק אחד/רות אלמוג 18. האתר האהוב עלייך? וואלה.? 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? שוקולד 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 1! 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ישראל! 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא 24. איך הגעת לפורום הזה? התמכרות לשאלונים? וחיפוש פורום.? 25. באיזה צבע הטלפון שלך? כסוף 26. שולת או שולט? שולט.? 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? יש לי דבש.. אבל אני רוצה ירוק.. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? לא נמצא.. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? אני את הבגרות שלי ב____ כבר עשיתי!! גרררר 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? כלב - כתם השמן הקטן שלי.. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? שוקולד?! 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? שוקולד?! 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?----- 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? מה הקטע שלך?! 37. פחדת מהמלחמה? כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? רן דנקרר 39. עפרון חודים, רגיל או עט? חודים 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע:יש/הייתה/לא ברור לי דלקת שרירים..

fluppster

New member
יופי, שאלון ארוך!

1. גיל? 21 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? כלום...
סתם, חולצה ורודה וג'ינס. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? ורוד-ירוק (זה לא מזעזע כמו שזה נשמע! או שכן...) 4. והתחתונים? לבן-אפור 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? פרנט ברנקה. פעם כשמלצרתי במסעדה הברמן נתן לי שוט מהמשקה הזה (שכמעט אף אחד לא מכיר), ואח"כ שעה וחצי הסתובב לי הראש ברמות קשות...
זה היה כיף! אל דאגה, זה היה בסוף המשמרת.
6. מאכל אהוב? גלידה. 7. סרט אהוב? יש הרבה, רשימה חלקית: קיל ביל, מטריקס, הנסיכה הקסומה, צלילי המוזיקה ועוד. 8. שחקן קולנוע אהוב? שוב, יש כמה, רשימה חלקית: אדוארד נורטון, בראד פיט, ג'וני דפ. 9. כמה את/ה שוקל/ת? עזבו, נושא רגיש..
ו-
11. והפורום? זה!!!!!!!!!!
12. סדרת טלויזיה אהובה? כיום: סמולוויל, מסודרים, במרחק נגיעה. 13. שיר אהוב? Anouk - Nobody's Wife 14. משקה אהוב? מים, שייק פרות, קוקטיילים פירותיים למיניהם 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? סגול 16. הספר האחרון שקראת? אני קוראת עכשיו: "החיים הסודיים של הדבורים" מאת סו מונק קיד. 17. מה הספר האהוב עלייך? הארי פוטר
18. האתר האהוב עלייך? תפוז!
19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? בתקופה האחרונה - הפורומים של תפוז. זאת התמכרות ממש קשה..... 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אחד, והוא איתי כבר בערך 6 שנים. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? הולנד. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא. 24. איך הגעת לפורום הזה? לא זוכרת, נראה לי שסתם עיינתי ברשימת הפורומים והגעתי לכאן. 25. באיזה צבע הטלפון שלך? שחור. 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? אין לי בעיה עם החום שכבר יש לי. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? כבר אין לי ICQ (היה לי מזמן). 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? אין פורום ספציפי שהייתי רוצה לנהל, אבל בכללי זה נראה לי כיף. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? זכיתי בלוטו!!!
32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? הייתי רוצה כלב. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? אף אחד....
אבל אם אני חייבת, אז אשך של שור. 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? אוף, די עם השאלות האלה! בא לי להקיא..... 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? התרנגולת 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? אתה אידיוט! 37. פחדת מהמלחמה? מאוד 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? בראד פיט ואנג'לינה ג'ולי. איזה זוג מושלם! 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט. 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אני הולכת ללמוד בשנה הבאה תקשורת במרכז הבינתחומי בהרצליה, ויש שמועות שרוני סופרסטאר הולכת ללמוד איתי...

עונה

1. גיל? 7. 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? חלוק. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? לבן+ירוק. 4. והתחתונים? ורוד. 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? שמפניהXD. 6. מאכל אהוב? גלידה של בן&ג'ריס עם עוגיות OREO
7. סרט אהוב? אממ...יש כל כך הרבה. אני אלך על אקווה מרין (אחלה סרט). 8. שחקן קולנוע אהוב? אין. 9. כמה את/ה שוקל/ת? 41. 10. מה האייקון האהוב עלייך? אין. 11. והפורום? אין...טוב אני אהיה נחמדה, הפורום הזהXDDD 12. סדרת טלויזיה אהובה? השיר שלנו. 13. שיר אהוב? אין. 14. משקה אהוב? דקירי מלון
15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? לבן. 16. הספר האחרון שקראת? כח 12. 17. מה הספר האהוב עלייך? אין ממש. 18. האתר האהוב עלייך? תפוזXD 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? .... 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 8767. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ארה"ב.במיאמי. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא. ו"ווטאוור" כותבים וואטאבר. 24. איך הגעת לפורום הזה? דרך קשרים:D 25. באיזה צבע הטלפון שלך? ורוד. 26. שולת או שולט? שולט. מזה שולת?! 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? מה שיש לי עכשיו. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? לא מחובר. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? שיר שלנו. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטות. 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? אני לא יכולה לכתוב כי אני עם בנייה!! 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? חתול.2. מיאו וקיטי. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? שבלול. זה דליקטס בצרפת! 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? מה שבחרתי בשאלה הקודמת. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? התרנגולת. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? אתה סקסיXD 37. פחדת מהמלחמה? ברור 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? אניXD 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט עפרון 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף א חד בפורום לא יודע: אני סקסיתXD

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

1. גיל? 14 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? חולצה ארוכה עם שרוולים שחורים, עליה חולצת בי"ס אדומה, מכנס דגמ"ח שחור. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? אדום עם נקודות שחורות. 4. והתחתונים? שחור 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? הממ, קרלסברג (אני חושבת שזה המשקה האלכהולי היחיד ששתיתי, לא כולל יין לקידוש><, אם הכוונה היא למשקאות אלכוהולים) 6. מאכל אהוב? ההאא, פיצה? 7. סרט אהוב? גריז, שיער, הנסיכה הקסומה, גטקה, רוקי הורור פיקצ'ר שואו- בעיקר ז'אנר מתח/מדע בדיוני/מחזות זמר קלסיים 8. שחקן קולנוע אהוב? אין 9. כמה את/ה שוקל/ת? אני צריכה לבדוק האמת, אבל בעיקרון אני רזונת, 40+ 10. מה האייקון האהוב עלייך? אין ממש 11. והפורום? סקרים ושאלונים? 12. סדרת טלויזיה אהובה? הירוז! 13. שיר אהוב? יש הרבה 14. משקה אהוב? מיץ תפוזים/לימונענע סחוט 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? ירוק. יש גם אוףוויט (יותר בכיוון הקרם-שמנת) 16. הספר האחרון שקראת? עדיין קוראת- מדריך הטרמפיסט לגלקסיה 17. מה הספר האהוב עלייך? הממ, קשה. 18. האתר האהוב עלייך? תפוז? אני לא מברת בהרבה אתרים 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? למגע 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? שניים-שלושה (לא בשימוש) 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? כאן 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? ראיתי את שלושתם 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? כן 24. איך הגעת לפורום הזה? דרך איפהשהו 25. באיזה צבע הטלפון שלך? אפור 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? חום-ירקרק. או חום בהיר מאוד. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אני לא באייסיקיו לייק פוראבר. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? אף פורום 30. פיות - אמיתיות או שטויות?שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? אם היה משפט כזה- כנראה שכבר אמרתי אותו 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? היו לי ארנביםץ המון. והם מתו. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? אני מעדיפה את האוכל של אמא. 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? את מה שבחרתי בשאלה הקודמת 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? התרנגולת, למאמינים בבריאת העולם. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? "היי". 37. פחדת מהמלחמה? קצת, כן. 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? החבר שלי, איך לא. 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: קנית משקפיים חדשים? (כן משקפיים זה זכר! תפתחו מילון!)

cohenet91

New member
וואי, שנים

1. גיל? 15 וחצי. 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? כאילו..אין לכם מה לשאול?
3. באיזה צבע הגרביים שלך? שחור. 4. והתחתונים? לבן עם כוכבים וירחים -_- 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? אממ 6. מאכל אהוב? פיצה, שוקולד
7. סרט אהוב? תא טלפון. 8. שחקן קולנוע אהוב? ג'וני דפ הכוסון. 9. כמה את/ה שוקל/ת? 42 וחצי. 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? צופים. 12. סדרת טלויזיה אהובה? הטופ מודל הבאה. 13. שיר אהוב? נו באמת. 14. משקה אהוב? קולה. 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? שחור? 16. הספר האחרון שקראת? כמו גחליליות/נורית מץ
תקראו, זה חומר טוב! (תרתי משמע, לצערי) 17. מה הספר האהוב עלייך? כל מיני..P: 18. האתר האהוב עלייך? תפוז? 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? מוזיקה? אבל היא לא קשה, היא כיפית. 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אממ... 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ישראל. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? כן, וואטאוור. סתם, לא. 24. איך הגעת לפורום הזה? אני אוהבת שאלונים. 25. באיזה צבע הטלפון שלך? שחור. 26. שולת או שולט? שולט. 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? חום, כמו עכשיו, אבל טיפה יותר בהיר. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? בלתי נראית
29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? וואי, צופים?
30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות. 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? oh you fucking son of a bitch! אבל כבר אמרתי אותו... 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? הייתי רוצה כלבלב חמוד כזה
33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? הכל ביחד, בבלנדר
34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? הייתי מוסיפה לבלנדר בשר אדם. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? אממ... אני? 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? לא יודעת. שישיג לי כרטיסי טיסה לארה"ב הלוך-חזור
37. פחדת מהמלחמה? כן
38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? סקרלט ג'והנסון, ואני בכלל סטרייטית. P: 39. עפרון חודים, רגיל או עט? רגיל/עט. 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: כואב לי הגרון

shaharyy

New member
עונהנהנה

1. גיל? 15.5 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? פיג'מה 3. באיזה צבע הגרביים שלך? פסים לבן סגול וורוד 4. והתחתונים? סגול וורוד 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? וודקה 6. מאכל אהוב? יש המון חח 7. סרט אהוב? "לילה מוטרף במוזיאון" "חברים למוות" ועוד 8. שחקן קולנוע אהוב? אין לי ספציפי 9. כמה את/ה שוקל/ת? המממ...-----
(למרות שאני לא משתמשת בו) 11. והפורום? של FOB 12. סדרת טלויזיה אהובה? הממ... הפיג'מות ועוד בויוה 13. שיר אהוב? yeah yeah, luv me or hate me, ועוד כמה של FOB 14. משקה אהוב?ספרייט יאממממ חח 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? אני ממש לא לובשת סוודרים! 16. הספר האחרון שקראת? ים המוות לא ממולץ 17. מה הספר האהוב עלייך? את כל הסדרה הצעירה (מי שלא מכיר זה אנגוס וכל הסדרה הזאת) 18. האתר האהוב עלייך? SHOX וטפוז 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? מסטיק!!! ספרייט!! נסטי אפרסק!!! 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אין 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? אממ...שאלה טובה!! 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא....בעע 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור?לא אבל יהיה..אמור להיות 24. איך הגעת לפורום הזה?מחברה!! 25. באיזה צבע הטלפון שלך?אפור מכוער 26. שולת או שולט?שולט!!!! 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? כחול ים 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אווי 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? לא מנהלת ולא רוצה לנהל! חחי 30. פיות - אמיתיות או שטויות? אממ.. לכו תדעו 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? "אז מה?? את באה לפה הרבה??" חחח... אני חולה על המשפט הזה 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך?כלב / חתול...קנו לי דג!! =S..גם הוא מת! 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? אני חייבת לבחור????? 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? נו באמת!! תחשבו קצת!! 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?וואי שאלה טובה...סת'כלו בפאני...יש שם הסבר 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה?שהוא קוף 37. פחדת מהמלחמה?כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם?אממ..פיטר וונטז 39. עפרון חודים, רגיל או עט?עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע:עד....כאןן........

אמ...

1. גיל? 13 וחצי. 2. מה את/ה לובש/ת כרגע?פיג'מה
3. באיזה צבע הגרביים שלך?אני יחפה. 4. והתחתונים?אמ שניה, לבן. 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? וודקה נראה לי. 6. מאכל אהוב? שניצל תירס, סלט ועוד. 7. סרט אהוב? אין לי מושג. 8. שחקן קולנוע אהוב? אין. 9. כמה את/ה שוקל/ת? נקסט!! 10. מה האייקון האהוב עלייך?יש מלא! וזה מסתבך לי כשניסתי לשים כמה. 11. והפורום? גם כמה.
12. סדרת טלויזיה אהובה? חברים. 13. שיר אהוב? יש מלא. וכל פעם אחד אחר. 14. משקה אהוב? קולה. 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? אין לי סוודרים כמעט, אז נניח ששחור. 16. הספר האחרון שקראת? סודות נעורים:D 17. מה הספר האהוב עלייך?ילדי יום ראשון. 18. האתר האהוב עלייך? גם כמה. 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? מחשב אני לא מכורה לעוד דברים. 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 1! 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ניו זילנד נראה לי. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא. לא סובלת סרטים מהסוג הזה. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא!:D:D 24. איך הגעת לפורום הזה? מישהי שהייתה חברה שלי הביאה לי. 25. באיזה צבע הטלפון שלך?יש 3 בבית, אפרסק ו2 שחורים אפורים כאלה. 26. שולת או שולט? שולט... 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? אני אוהבת את מה שיש לי. אבל הייתי מתה לכחול כזה כמו שהיה לי בגיל שנתיים בערך. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אני לא מתחברת לאייסיקיו. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? אין לי שמץ. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? לא אמתיות. אבל גם לא שטויות מי שאוהב סבבה. אבל אני אוהבת את כל הפסלים שלהם וכל זה. זה יפה.
31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? לא יודעת... 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? יש לי 2 חתולים וכלבה מתוקה! 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? איכס. 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? עוד יותר איכס. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? התרנגולות ברור. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? אני באמת לא יודעת. 37. פחדת מהמלחמה? אני גרה בירושלים, כך שזה רחוק ממני היה אבל לא היה נעים לשמוע על הכל. 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? יש כמה. 39. עפרון חודים, רגיל או עט? חודים
הכי נוח. 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: לא יודעים עלי בתכלס כמעט כלום. אין לי מושג מה לספר.

../images/Emo187.gifאני:]]

1. גיל?15 וחצי 2. מה את/ה לובש/ת כרגע?טרנינג 3. באיזה צבע הגרביים שלך?כרגע-אפור עם פסים
4. והתחתונים?כחול 5. מה המשקה הכי חזק ששתית?יין 6. מאכל אהוב?תירס 7. סרט אהוב?שישי הפוך וסיפור סינדרלה:]] 8. שחקן קולנוע אהוב?יש כמה 9. כמה את/ה שוקל/ת? 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום?יש כמהP: 12. סדרת טלויזיה אהובה?הש"ש 13. שיר אהוב?יש הרבהP: 14. משקה אהוב?מיץ ענביםP: 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך?ורוד לבן 16. הספר האחרון שקראת?רועי 17. מה הספר האהוב עלייך?יש כמהP: 18. האתר האהוב עלייך?ממ.. 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך?מחשב:| 20. כמה ניקים יש לך בתפוז?1 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור?ארה"ב או אנגליה 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים?לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור?כן 24. איך הגעת לפורום הזה?חיפשתי ומצאתי
25. באיזה צבע הטלפון שלך?טלפון בחדר-שחור 26. שולת או שולט?שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך?טוב לי ככה
28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו?לא נמצא
זה סתם מתחבר לי ככה אוטומטית ולא תמיד באלי לשנותP: 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל?אינלי מושג:S 30. פיות - אמיתיות או שטויות?שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד?אמרתי אותו פעם המון..בתקופה האחרונה קצת פחות-אני מאושרת 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך?לא רוצה:| 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור?:S 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם?שום דבר
35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?התרנגולת 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה?HELLO 37. פחדת מהמלחמה?כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם?:S 39. עפרון חודים, רגיל או עט?חודים/עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע:אם לא יודעי-כנראה שלא צריך לדעתP:

I am IRiTooSH

New member
אממ../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

1. גיל?13. 2. מה את/ה לובש/ת כרגע?בגדים. 3. באיזה צבע הגרביים שלך?סגולים0.0 4. והתחתונים?לבניםX: 5. מה המשקה הכי חזק ששתית?קולה?!XD 6. מאכל אהוב?ניוקיסססססססססססס
7. סרט אהוב?המוןX: 8. שחקן קולנוע אהוב?אין. 9. כמה את/ה שוקל/ת?46 או משו כזה. ._. 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום?זה וחטיבת הביניים
12. סדרת טלויזיה אהובה?אין אחת. 13. שיר אהוב?אין אחד
14. משקה אהוב?מים ומנגו
15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך?כתום
16. הספר האחרון שקראת?ממ. השמינייהXD 17. מה הספר האהוב עלייך?הארי פוטר^^ 18. האתר האהוב עלייך?אין 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך?שוקולד, מסן ומוזיקה0.0 20. כמה ניקים יש לך בתפוז?לאדעת. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור?איטליה ובוליביה
22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים?לא! 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור?פלטה, ואחרי זה קוביות><" ואז חזרתי לפלטה.. 24. איך הגעת לפורום הזה?חיפשתי שאלונים...והנה אני
25. באיזה צבע הטלפון שלך?כחול כתוםS: 26. שולת או שולט?שולט^^. 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך?יותר כחולותXD 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו?אינלי אייסיקיו
29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל?לא רוצה לנהל שומדבר, ואני גם לא מנהלתX: 30. פיות - אמיתיות או שטויות?שטויותXD 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד?"פספסת, אהו אהו" או שלא?!XD 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך?סוללללללל
33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור?רגל של תרנגולת
34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם?שאלה קודמת^^ 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?הירח. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? WTF?! 37. פחדת מהמלחמה?כן._. [הייתי קטיושה 300 מטר מהבית שלי 0.0] 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם?.. 39. עפרון חודים, רגיל או עט?עט
40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע:ממ. ישלי משקפיים?><"

D o R a S h A y

New member
עונה =]

1. גיל? 17 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? בגדים 3. באיזה צבע הגרביים שלך? כחוחל עם פסים 4. והתחתונים? גם חחח אבל זה לא סט או משו 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? לא יודעת 6. מאכל אהוב? אורז מיוחד 7. סרט אהוב? יש מלא.. מטריקס בעיקר 8. שחקן קולנוע אהוב? קיאנו ריבס 9. כמה את/ה שוקל/ת? 5 קילו 10. מה האייקון האהוב עלייך? אין 11. והפורום? זה וסינרגיה 12. סדרת טלויזיה אהובה? האנטומיה של גריי 13. שיר אהוב? ואולי- של עברי 14. משקה אהוב? מיץ תפוזים 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? שחור 16. הספר האחרון שקראת? 17. מה הספר האהוב עלייך? 18. האתר האהוב עלייך? 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? פעם התמכרתי קשות לסימס 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 1 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? האמת שטוב לי פה.. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא 24. איך הגעת לפורום הזה? לא זוכרת 25. באיזה צבע הטלפון שלך? שחור 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? ירוק 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אופליין 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? כלום 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? קיבלתי רישיון! 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? כלב 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? חסה 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? חסה 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? תפסיק להתערב בכל חור! 37. פחדת מהמלחמה? קצת... יותר פחדתי שהיא תימשך עוד מלא זמן ודודים שלי יהיו אצלנו עוד הרבה זמן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? לא יודעת.. 39. עפרון חודים, רגיל או עט? חודים או עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע:

Runt

New member
נאמנאמ

1. גיל? 16 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? פיג'מה 3. באיזה צבע הגרביים שלך? אפור 4. והתחתונים? שחור עם ציורים 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? וודקה 6. מאכל אהוב? יש הרבה S: 7. סרט אהוב? טריינספוטינג, דיסקו פיגס 8. שחקן קולנוע אהוב? יואן מקרגור 9. כמה את/ה שוקל/ת? לא יודעת
10. מה האייקון האהוב עלייך? חח לא יודעת 11. והפורום? מיוז 861 12. סדרת טלויזיה אהובה? נכון לעכשיו "גיבורים"
13. שיר אהוב? יש יותר מידי, אבל, שוב, נכון לעכשיו Live With Me של מאסיב אטאק 14. משקה אהוב? מיץ לימונענע
15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? ירוק LOL 16. הספר האחרון שקראת? עדיין קוראת את Haunted של צ'אק פלנויאק 17. מה הספר האהוב עלייך? דובדבן / מרי קאר 18. האתר האהוב עלייך? אין לי כזה 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? מוזיקה
20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אחד 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? אנגליה 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? זה הסרט השני? אם כן אז כן חח 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? יאפ 24. איך הגעת לפורום הזה? לא זוכרת 25. באיזה צבע הטלפון שלך? כתום חח 26. שולת או שולט? שולט
27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? כחול וזה מה שיש לי
28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אני כבר בכלל לא מתחברת 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? אף פורום, אני מנהלת קומונה לארקטיק מאנקיז 30. פיות - אמיתיות או שטויות? אמיתיות אמיתיות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? אמ.... 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? כלב פשוט 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? איכס 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? איכס 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? התרנגולת 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? כלום 37. פחדת מהמלחמה? לא
38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? המ... לא יודעת 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: כרגע אכלתי פטריות אפויות.

למעלה