עונה. להלהלה D:
1. גיל? 14. 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? פיג'מה סגולה.
3. באיזה צבע הגרביים שלך? אין. חע 4. והתחתונים? ~בודקת~ טורקיז עם ורוד. גאד שילוב מזעזע.
5. מה המשקה הכי חזק ששתית? ממ לוזוכרת. XD 6. מאכל אהוב? כל מיני... בעיקר אוכל משמין... למרות שגם ישלי חיבה לעגבניות.
7. סרט אהוב? מממ לודעת.. יש הרבה.
8. שחקן קולנוע אהוב? בראד פיט ואורלנדו בלום. 33> (למרות שלא חשבתי על בראד כבר שנים, תמיד תישאר לי פינה קטנה בלב בשבילו. חח) 9. כמה את/ה שוקל/ת? נראה לי 45.
10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? מקפליי. ^__^ 12. סדרת טלויזיה אהובה? ורוניקה מארס. 13. שיר אהוב? אין אחד.. יש מלא! D: 14. משקה אהוב? דיאט קולה. 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? חחחחח מה זאת השאלה הזאתי!?
16. הספר האחרון שקראת? אני קוראת... ו'רון וג'ודי'. ספר משעמם אחו שרמוטה.
מכריחים אותי לקרוא אותו בספרות. לעזאזל, אני בכיתה ט'!! מה זה הספר הזה?!! :S 17. מה הספר האהוב עלייך? הארי פוטר. 18. האתר האהוב עלייך? תפוז, וLJ. סגידע!
~ובכלל כל מיני אתרי פאנפיקים טחח~ 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? פאנפיקים. X__X;; 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 1.
21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? בריטניה. אבל טוב לי פה. D: 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? נופ. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? היה לי שומר מקום איזה חצי שנה.. אבל לא ראו את זה. ^^; 24. איך הגעת לפורום הזה? עשיתי חיפוש בתפוז.
25. באיזה צבע הטלפון שלך? שחור/לבן. 26. שולת או שולט? שולט!! או שבכלל שליטע. 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? כחולות. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אני לא נמצאת באייסי, אלא במסן. ובמסן אני נמצאת כל שניה ושניה ביממה. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? לא הייתי רוצה לנהל.
30. פיות - אמיתיות או שטויות? חמודות.
31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? לודעת. O: 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? לא הייתי רוצה שום חיה. טוב לי ככה, בבית נקי ונטול שיערות.
33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? ממ נראה לי אשך של שור.. אבא שלי אמר לי פעם שזה טעים.
34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? אשך של שור. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? התרנגולת. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? "אתה יכול לסדר לי ככה איזה מיליון דולר?"
37. פחדת מהמלחמה? כן. מאוד. 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? דאגי פוינטר.
טוב תאמת הוא לא סקסי... אבל הוא מושי!
39. עפרון חודים, רגיל או עט? עיפרון חודים. 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אני אמורה עכשיו להתכונן למבחן בהיסטוריה.