שאלון מהארכיון

דנטל

New member
שאלון מהארכיון

עם שינויים קלים בשביל האקטואליה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=593&msgid=11062198&archive=1 1. גיל? 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? 3. באיזה צבע הגרביים שלך? 4. והתחתונים? 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? 6. מאכל אהוב? 7. סרט אהוב? 8. שחקן קולנוע אהוב? 9. כמה את/ה שוקל/ת? 10. מה האייקון האהוב עלייך? 11. והפורום? 12. סדרת טלויזיה אהובה? 13. שיר אהוב? 14. משקה אהוב? 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? 16. הספר האחרון שקראת? 17. מה הספר האהוב עלייך? 18. האתר האהוב עלייך? 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? 24. איך הגעת לפורום הזה? 25. באיזה צבע הטלפון שלך? 26. שולת או שולט? 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? 30. פיות - אמיתיות או שטויות? 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? 37. פחדת מהמלחמה? 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? 39. עפרון חודים, רגיל או עט? 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע:

B A W

New member
עונהנהנה

עם שינויים קלים בשביל האקטואליה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=593&msgid=11062198&archive=1 1. גיל? 16 ותשעה חודשים 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? גרביים, תחתונים, חזייה, ג'ינס וגופיית סבא. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? וורוד 4. והתחתונים? וורוד. שיט אני נשמעת מזעזעת. זה בפוקס..... 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? וויסיקי שיבאס\ייגרמייסטר....אין לי שמץ מה יותר חזק. 6. מאכל אהוב? שוקולד וירקות. 7. סרט אהוב? כמה שזה קיטשי, מעודדות צמודות. אני פתאטית. 8. שחקן קולנוע אהוב? ג'וני דפ 9. כמה את/ה שוקל/ת? 55 10. מה האייקון האהוב עלייך? אין 11. והפורום? זה.... 12. סדרת טלויזיה אהובה? חברית וסאות' פארק 13. שיר אהוב? american pie אם כתבתי נכון 14. משקה אהוב? מים 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? שחור 16. הספר האחרון שקראת? רודף העפיפונים. 17. מה הספר האהוב עלייך? דור הפרוזק 18. האתר האהוב עלייך? אין 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך?אני מפוקקת מפרקים (קנקים....או קליקים. ידיים, רגליים, צוואר, גב, ולפעמים קרסוליים ומרפקים) 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 2 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ישראל 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא 24. איך הגעת לפורום הזה? לא זוכרת. 25. באיזה צבע הטלפון שלך? כסף 26. שולת או שולט? שולט. יש לי פסיכוזות בכל הקשור לשגיאות כתיב. 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? שחור. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? NA 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל?לא רוצה לנהל. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? When you have to shoot, shoot, don't talk. 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? יש לי כלבה. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? אשך של שור (מבושל\אפוי\מטוגן\צלוי. רק לא נא. איכס) 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? אשך של שור. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? הביצה. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? peace man, peaceeeeee. סתם, מה יש לי לדבר איתו? אני אפתטית ואטומה, ודאמ, טוב לי ככה. 37. פחדת מהמלחמה? לא 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? החבר. או ג'וני דפ. 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עיפרון רגיל 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אני לא אוהבת את עצמי, בלשון המעטה. יאייי נחנחנח לילה טוב :)

דנטל

New member
עכשיו אני

1. גיל? 33 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? סווט שירט, מכנסי בד ותחתונים 3. באיזה צבע הגרביים שלך? אני יחפה 4. והתחתונים? תכלת 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? אבסינת' 6. מאכל אהוב? סטייק לבן 7. סרט אהוב? הסיוט שלפני חג המולד 8. שחקן קולנוע אהוב? ג'וני דפ 9. כמה את/ה שוקל/ת? משתנה, אבל בטח יותר מ- 110 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? סאב הצל ומשפ' תאקט 12. סדרת טלויזיה אהובה? סאות'פארק 13. שיר אהוב? האדריכלים - סאבלימינל והצל 14. משקה אהוב? פיג' 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? אני שונאת סוודרים, אבל היחיד שאני אוהבת (בגלל שהוא לא ממש צמרי) בצבע שחור 16. הספר האחרון שקראת? המקלדת 17. מה הספר האהוב עלייך? המאהב - א.ב. יהושע 18. האתר האהוב עלייך? תפוז 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? אוכל ואינטרנט 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 3 שאחד מהם לא ממש פעיל 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ישראל 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? כן 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? פלטה 24. איך הגעת לפורום הזה? כנראה פתחו אותו מחדש או משהו ופרסמו אותו ואני חולה על סקרים 25. באיזה צבע הטלפון שלך? כחול 26. שולת או שולט? ברור ששולט! 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? ירוק 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אין לי אייסיקיו 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? מה שבחתימה שלי 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? "לך תתאבד", למישהו שהוא ממש קוטר 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? חתולים 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? אשך, אמא שלי אומרת שזה טעים, לא רציתי לנסות 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? אשך 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? ביצה 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? אין לי מושג 37. פחדת מהמלחמה? לא 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? ג'וני דפ 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: יודעים הכל, אולי לא יודעים שיש לי עקמת, לא זוכרת

דנטל

New member
בעקרון, ענו לך, אבל רק אחדד

גיבנת זו תוצאה של עקמת, זו לא העקמת עצמה. כשעמוד השדרה עקום ישנו סיכוי שבמהלך השנים תהיה גיבנת. זה תלוי בסוג העקמת ובחומרתה. העקמת שלי היא משיכה של החוליות לצד (ימין, למיטב זכרוני) די באמצע של הגב, אז אני עומדת שלומפרי כזה, כאילו הציצי נשען על הבטן (לא באמת, אבל אני נפולה קדימה), כי שרירי הגב שלי חלשים וכואב לי לחזק אותם, אבל אין לי מי יודע מה גיבנת. נראה לי שגיבנת יש יותר לאנשים שהגב שלהם מתעקם בחלק העליון שלו והמשיכה של החוליות היא לאחור ולא לצד. לא יודעת.

hilonet14

New member
בעיקרון

אפשר לצאת מזה נכון? עם תרגול של חיזוק השרירים?....

דנטל

New member
לא ממש, תלוי בעקמת

העקמת שלי גבולית מבחינת גובה המעלות שלה, כך שאין מה לעשות. הכרתי מישהו שהיו לו 60 מעלות, אז הוא הלך עם הרסן הזה שהוריד לו ל- 20 מעלות (לי יש 20, אז אין לאן להוריד). ישנם אלה שזה ממש חמור אצלם, אז עושים להם ניתוח ומצמידים להם את עמוד השדרה לתמיכות מתכת. לאביב גפן אמור להיות כזה.

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :)

1. גיל?13 וחצי 2. מה את/ה לובש/ת כרגע?מכנס שלושת רבעי ורוד וחולצה של אדידס לבנה 3. באיזה צבע הגרביים שלך?ורוד בהיר 4. והתחתונים?אדום 5. מה המשקה הכי חזק ששתית?וודקה רדבול XD נו מה אני לא שותה אלכוהול 6. מאכל אהוב?בולונז,שניצל,מקדונלדס 7. סרט אהוב?ארמגדון,גריז,אבא באלגן 8. שחקן קולנוע אהוב?אדי מרפי
9. כמה את/ה שוקל/ת?59 אני חושבת 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום?כל מה שנאי נמצאת בו 12. סדרת טלויזיה אהובה?חברים
, הפיג'מות, ארתור 13. שיר אהוב?יש הרבה 14. משקה אהוב?נסטי 3> 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך?חום שוקולד 16. הספר האחרון שקראת?הארי פוטר 6 17. מה הספר האהוב עלייך?הארי פוטרים, אנגוס 18. האתר האהוב עלייך?תפוז, ג'יקלאב 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך?מחשב
וכדורסל 20. כמה ניקים יש לך בתפוז?2 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור?ארה"ב 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים?לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור?ישלי עכשיו ררררר
24. איך הגעת לפורום הזה?ראיתי שאלון בפורום אחר שלקוח מהפורום הזה ונכנסתי לפה והתאהבתי חהחהחה 25. באיזה צבע הטלפון שלך?ירוק זית 26. שולת או שולט?שולט D: 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך?כחול ירוק 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו?שאני מרגישה ממש ממש רע (מבחינה נפשית) ואני צריכה עזרה מחברות\חברים 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל?לאיודעת, הייתי רוצה לנהל את זה 30. פיות - אמיתיות או שטויות?אמיתיות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד?מארועי הפרק הקודם XD 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך?הייתי רוצה כלבבבב :[ 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור?איייייכסה שומדבר !!!!!!111 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם?שומדבר !!!!!111111 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?:0 שאלה קשה 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה?תהרוג כבר את נסראלה !!!!!!!1111 סתם
37. פחדת מהמלחמה?כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? איןלי מושג. יש מלא :O 39. עפרון חודים, רגיל או עט?עפרון חודים 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע:ישלי פיפיייי

עונה../images/Emo219.gif

1. גיל?11.5 2. מה את/ה לובש/ת כרגע?טרנינג אדום P: 3. באיזה צבע הגרביים שלך?אני לא לובשת גרביים [חם!] 4. והתחתונים?שחור 5. מה המשקה הכי חזק ששתית?קולה עם שוקו XD [באמת] 6. מאכל אהוב?סלט 7. סרט אהוב?"לילה מוטרף במוזיאון","נורביט" [כנראה],"ג'ומנג'י","קינג-קונג" 8. שחקן קולנוע אהוב?בן סטילר,ג'וני דפ,אדי מרפי 9. כמה את/ה שוקל/ת?הרבה 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום?1402,593 12. סדרת טלויזיה אהובה?הטופ מודל הבאה 13. שיר אהוב?הלנה 14. משקה אהוב?קולה&מים 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך?חום 16. הספר האחרון שקראת?"הארי פוטר" 17. מה הספר האהוב עלייך?"הארי פוטר","החברה שלי אלין" 18. האתר האהוב עלייך?תפוז 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך?משחקי מחשב P: 20. כמה ניקים יש לך בתפוז?3 אבל אני פעילה רק עם אחד 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור?האמ. לוס אנג'לס בטח 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים?ראיתי שר הטבעות פעם,אני לא זוכרת אם זה זה 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור?לא,יהיה לי בחופש הגדול גשר 24. איך הגעת לפורום הזה?חברה 25. באיזה צבע הטלפון שלך?שחור 26. שולת או שולט?שולתתתת!!!!1111.1 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך?אני לא רוצה צבע עיניים אחר,אני אוהבת אותו. אבל אם לא זה-כחול כמו של אחותי 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו?לא נמצא [זה המצב היחיד שאני נמצאת בו P:] 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל?זה
[או לפחות להיות אדומה
] 30. פיות - אמיתיות או שטויות?שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד?"אמרתי לך!!!1" [ובצדק] 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור?אשך של שור. ממילא אני מזל שור 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם?בשר אדם 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?התרנגולת [נו,ככה זה היה בטלוויזיה בפרק של אדם וחווה,הם נולדו תרנגולות P:] 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה?לא היה לי מה לומר 37. פחדת מהמלחמה?לא 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם?האמ 39. עפרון חודים, רגיל או עט?חודים 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע:אני שמאלית

hilonet14

New member
עונה... :)

1. גיל? 14.5 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? פיג'מה 3. באיזה צבע הגרביים שלך?אין לי גרביים עליי 4. והתחתונים? שחור 5. מה המשקה הכי חזק ששתית?בירה.. דרכי עוד ארוכה 6. מאכל אהוב? אוכל של אמא שלי 7. סרט אהוב? טיטאניק 8. שחקן קולנוע אהוב? ג'וני דפ 9. כמה את/ה שוקל/ת? 50 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? זה 12. סדרת טלויזיה אהובה? מגרש ביתי 13. שיר אהוב? כרגע ABBA - Dancing Queen 14. משקה אהוב? מים 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? חום או שחור 16. הספר האחרון שקראת? אני קוראת "גן עדן לוהט" 17. מה הספר האהוב עלייך? זה 18. האתר האהוב עלייך? תפוז 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? רובי וויליאמס 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 1 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ארה"ב 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? כן 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא 24. איך הגעת לפורום הזה? לא זוכרת 25. באיזה צבע הטלפון שלך? יש עליו פאנל של פו הדוב 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? לא משנה לי חום זה סבבה 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? און ליין 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? את הפורום הזה XD 30. פיות - אמיתיות או שטויות? אממ פיות לא אבל מלאכים כן 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? אין דבר כזה, כל מה שאני רוצה להגיד אני אומרת 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? יש לי חתולים ואני מתה עליהם 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? הייתי מעדיפה למות מרעב 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? כנ"ל 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? שאלה מסובכת 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? " אתה שווה"? 37. פחדת מהמלחמה?לא 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? רובי וויליאמס 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עיפרון שפיצים 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: מה אתם רוצים לדעת?

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif פורים שמח אנשים ../images/Emo151.gif

1. גיל? 13 ו4 חודשים. 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? חולה שחורה עם כיתוב לבן ומכנס שחור. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? אני בלי. 4. והתחתונים? תכלת עם סנופי ורוד D: 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? קולה דיאט?
6. מאכל אהוב? מקדונלס. 7. סרט אהוב? לא יודעת. 8. שחקן קולנוע אהוב? ג'וני דפ. 9. כמה את/ה שוקל/ת? אה, לא תודה. :) 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? פה ואופנה אלטרנטיבית. 12. סדרת טלויזיה אהובה? השיר שלנו, ארץ נהדרת, נולד לרקוד. 13. שיר אהוב? הו יש המון. 14. משקה אהוב? קולה דיאט. 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? חום ואפור. 16. הספר האחרון שקראת? נמ. P: 17. מה הספר האהוב עלייך? יומן יקר. 18. האתר האהוב עלייך? תפוז. 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? קולה דיאט. 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? לפני הניק הזה היו לי 3 בערך. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ישראל. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? יש לי
24. איך הגעת לפורום הזה? לא זוכרת.. זה היה ממש מזמן. 25. באיזה צבע הטלפון שלך? אפור. 26. שולת או שולט? שולתתתתתת!!111 [לא]. 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? ירוק בהיר. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? לא נמצא. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? לא יודעת. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? תלוי איך אתה מסתכל על זה. 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? 'ח'ברה, בואו נעשה קצת סדר D:' 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? הייתי רוצה כלב :( 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? בעע >< 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? בשר אדם, אני מניחה. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? הביצה. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? לא יודעת, 'מה נשמע גבר'? 37. פחדת מהמלחמה? כן. 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? בראד פיט. הוא כזה שווה. וגם י'. הוא גם שווה. כן גם רן דנקר. 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט פיילוט. 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: בפורים שמתי ספרי אדום בשיער D::: מרתק, לא?

bang bang |חתולי|

1. גיל?15.5 2. מה את/ה לובש/ת כרגע?פיג'מה 3. באיזה צבע הגרביים שלך?תכלת 4. והתחתונים?ורוד 5. מה המשקה הכי חזק ששתית?וודקה. נקי. 6. מאכל אהוב? הממ. אנטיפסטי. 7. סרט אהוב? גלדיאטור
8. שחקן קולנוע אהוב? ראסל קרואו, חואקין פיניקס.. 9. כמה את/ה שוקל/ת?אין לי מושג S: 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום?זה, אני מניחה. אני פשוט כותבת בו הכי הרבה בתקופה האחרונה. 12. סדרת טלויזיה אהובה? ניפ/טאק 13. שיר אהוב?פולי של נירוונה 14. משקה אהוב? מיץ מנגו D: 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך?אדום 16. הספר האחרון שקראת?קוראת עכשיו 7 ביחד 17. מה הספר האהוב עלייך?ה"פ ללא ספק. 18. האתר האהוב עלייך?תפוז 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? מחשב. ויש לי אובססיה לריחות. 20. כמה ניקים יש לך בתפוז?3, אבל רק זה פעיל יותר מיומיים D: 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? אנגליה 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים?יאפ 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? קוביות. עדיין. |: 24. איך הגעת לפורום הזה?הממ. נראה לי שחיפשתי שאלון :-* 25. באיזה צבע הטלפון שלך?כחול, אדום, וסגול. 26. שולת או שולט? אף אחד מהם S: 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? אני אוהבת את הצבע שיש לי עכשיו.[: 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו?אין לי. תוכנה זוועתית. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל?זה רע. אני אהיה כל הזמן מול המחשב. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? אני מאמינה ברוחות. 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? "אני הוא יאהו, מלך הסלע!!!" 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך?חתולי
33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור?אשך של שור D: 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? איו. ברור שהמשמו של השור. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?תרנגולת. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? הוא לא קיים מבחינתי |בתיענה| 37. פחדת מהמלחמה?קצת 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם?חמי רודנר [מכוער ברמות מטורפות אבל סקסי נורא. כנ"ל לגבי דייב גהאן.]. 39. עפרון חודים, רגיל או עט?עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע:חלמתי אתמול שאנשים משלמים כדי ללטף את השיער שלי [:

../images/Emo65.gif

1. גיל? 14 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? ג''ינס וחולצה קרועה כזאת 3. באיזה צבע הגרביים שלך? לבן וצהוב עם ג'ירפות D: 4. והתחתונים? סגול עם קיטי 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? רום 6. מאכל אהוב? יש המון 7. סרט אהוב? נורא אוהבת את מישהו לרוץ איתו, 50 דייטים ראשונים 8. שחקן קולנוע אהוב?גיא לואל 9. כמה את/ה שוקל/ת?דייי 10. מה האייקון האהוב עלייך?
ניראלי 11. והפורום?אני לא בהרבה פורומים אבל אופנה אלטרטיבית 12. סדרת טלויזיה אהובה?חברים בובספוג וכו' 13. שיר אהוב?דיי יש מלאא. אבל שיהיה. בואי ונרקוד,המיכתב,עושה ביד,ניו יורק רפיח, עצוב בלעדייך, משקאות חריפים ועוד מלאמלאמא 14. משקה אהוב? מיץ תפוזים :] 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? אין לי סוודר! 16. הספר האחרון שקראת? אל עצמי אבל רק כי היה חייבים ליומן קריאה 17. מה הספר האהוב עלייך?לא קוראת 18. האתר האהוב עלייך?הבלוג שלי נחשב? 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? ממ מחשב 20. כמה ניקים יש לך בתפוז?מזה ניקים 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ישראל אבל לא ירושלים, או ארה"ב לא יודעת איפה שם. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? ניסיתי, נירדמתי באמצע 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור?לא 24. איך הגעת לפורום הזה?חברות שלי פה 25. באיזה צבע הטלפון שלך?שחור 26. שולת או שולט?מה? 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך?ירוק ניארלי 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אני לא מתחברת לאיסיקיו 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל?לאדעת 30. פיות - אמיתיות או שטויות?שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד?אם היה לי משפט שהייתי רוצה להגיד, הייתי אומרת :] 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? כלב 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? מוח של קוף 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? מוח של קוף 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?חהחהחה 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? 37. פחדת מהמלחמה?כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? נמממ... די זה קשה. 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אף פעם לא עישנתי סמים.

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

1. גיל? 15 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? חולצה שחורה חלקה ומכנסי פיג'מה כתומים 3. באיזה צבע הגרביים שלך? אפור 4. והתחתונים? אואה, איזו חקירה... סגול
5. מה המשקה הכי חזק ששתית? מהמשקאות האלכוהוליים? לא יודעת, המ.. וודקה? שתיתי הרבה. 6. מאכל אהוב? פיצה 7. סרט אהוב? 'ריקי ריקי', 'אהבה קולומביאנית', 'מישהו לרוץ איתו', 'טיטאניק', 'שלוש-עשרה' ו'שודדי הקאריביים'. לא הרבהXD 8. שחקן קולנוע אהוב? קולנוע? המ, אסי כהן נחשב?
הוא שיחק באהבה קולומביאנית
9. כמה את/ה שוקל/ת? 43
10. מה האייקון האהוב עלייך? יש הרבה
11. והפורום? יעל שרוני, השיר שלנו, זכויות בעלי חיים, סקרים ושאלונים, תאטרון, מיכאלה... 12. סדרת טלויזיה אהובה? מסודרים
13. שיר אהוב? 'your song' של אלטון ג'ון 14. משקה אהוב? קוקה קולה. יאמי. 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? פסים צבעוניים
16. הספר האחרון שקראת? לא זוכרת..קראתי הרבה מחזות, לא זוכרת מה היה האחרון. 17. מה הספר האהוב עלייך? מחזה. יש שניים: 'השחף' של צ'כוב ו'בית הבובות' של הנריק איבסן. 18. האתר האהוב עלייך? תפוז וגוגלXD 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? יעל[?]
20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אחד ויחיד. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? רק ישראל
22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? כן 24. איך הגעת לפורום הזה? כבר לא זוכרת
25. באיזה צבע הטלפון שלך? כסוף שקסי 26. שולת או שולט? שולתטתטתתטתטתתת!!!!11.....!!!!!!!1......!!!!!!!111@#@! 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? ירוק 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אונליין 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? אני מנהלת יעל שרוני והשיר שלנו. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? אמיתיות
31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? לא יודעת O______o יש הרבה. נוסח 'כהן. סמדר כהן.' [ג'יימס בונדית שכמוניXD] 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? אני מתה שיהיה לי צב
אני חולה על צבים. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? חס וחלילה! אף אחד! כולם תלויים בבע"ח מסכנים שצריכים למות כדי שאוכל אותם. 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? שומדבר, גם בשר אדם לעולם לא אוכל. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? אוי, אני שונאת את השאלות האלהP: 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? תחוקק חוק עולמי נגד פגיעה בבע"ח, וככה על הדרך תגרום ליעל להפוך להיות איזו נשיאה
37. פחדת מהמלחמה? מאד. 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? אם הייתי בחור הייתי אומרת יעל, כי היא... סקסית
[בן דוד שלי אמר!!!!!] אבל בגלל שאני בחורה אני מתלבטת בין אסי כהן [סקסי בטירוף!] לאושרי כהן [גם סקסי בטירוף!] אלך על שניהם ברוטב שוקולד
39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט, ורצוי שיהיה 0.4 דקיק ויפהXD 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: המ... לא יודעת, תשאלו
הודגש באמצעות מדגישומטיק

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

1. גיל|.?| 16 2. מה את/ה לובש/ת כרגע
פיג'מה 3. באיזה צבע הגרביים שלך
בורדו, חום ואדום. 4. והתחתונים
פסים ורוד וירוק 5. מה המשקה הכי חזק ששתית
מממ קוקטייל... לא יצא לי לשתות משקאות ממש חזקים 6. מאכל אהוב
דגנים עם חלב! 7. סרט אהוב
יעד סופי וחותנת בהפרעה 8. שחקן קולנוע אהוב
אמממ אין מישהו ספציפי שעולה לי כרגע 9. כמה את/ה שוקל/ת
48 בערך... 10. מה האייקון האהוב עלייך
11. והפורום
שירלי לילו (לא בתפוז..), הפורום הזה וכריסטינה אגילרה. 12. סדרת טלויזיה אהובה
כרגע מרחק נגיעה. 13. שיר אהוב
bring me to life ו-hurt 14. משקה אהוב
דיאט ספרייט 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך
צהוב בננה 16. הספר האחרון שקראת
מישהו לרוץ איתו 17. מה הספר האהוב עלייך
סודות נעורים 18. האתר האהוב עלייך
אממ תפוז ונענע 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך
ריח של לורדים ודגנים עם חלב! 20. כמה ניקים יש לך בתפוז
2 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור
רק ישראלי:) 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים
לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור
גשר ועכשיו יש פלטה 24. איך הגעת לפורום הזה
חיפשתי! 25. באיזה צבע הטלפון שלך
סגול בהיר 26. שולת או שולט
שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך
ירוק בוהק
מאוהב
28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו
מחוברת 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל
לא יודעת... 30. פיות - אמיתיות או שטויות
שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד
אמממ אני צריכה לחשוב על זה 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך
כלב פקינז 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור
בעעעעעעעע אף אחד מהם! 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם
כלום:| 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת
התרנגולת שתטיל את הביצה 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה
אנאערף... 37. פחדת מהמלחמה
בערך... 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם
אמממ יש המון! חח 39. עפרון חודים, רגיל או עט
עפרון חודים 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: שאני מנגנת על אורגנית חח

ester6

New member
../images/Emo215.gif

1. גיל? 15 ויומיים. 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? חצאית ג'ינס וחולצה ירוקה.. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? יש לי ברגל אחת גרב לבנה, וברגל השנייה.. תחבושת.. יש לי נקע
פעם שניה השנה..באותו מקום
4. והתחתונים? סגול 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? לא יודעת.. 6. מאכל אהוב? צ'יפס
7. סרט אהוב? ארמגדון, שודדי הקאריביים, קינג קונג.. 8. שחקן קולנוע אהוב? ג'וני דפ. ושחקנית- ג'ולייה רוברטס
9. כמה את/ה שוקל/ת? אהמ... נראה לי שאני ישאיר את זה לעצמי.. 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? פה, יס סטארס, סרטים וקולנוע, נמלטים.. 12. סדרת טלויזיה אהובה? נמלטים
ועוד כמה שאני ממש אוהבת- איך פגשתי את אמא, טירוף בבית, מגרש ביתי, או.סי, האנטומיה של גריי, סקראבס... מישהו אומר יס סטארס?
13. שיר אהוב? זה כל הזמן משתנה.. עכשיו אני אוהבת מאוד את- When you say nothing at all 14. משקה אהוב? קוקה קולה
ושלא ינסו לתת לי לשתות R.C ולחשוב שאני לא יזהה..
15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? כחול 16. הספר האחרון שקראת? מלא זמן לא קראתי ספרים.. רק ספרים משעממים באנגלית שאני חייבת לקרוא ל-BOOK REPORT
17. מה הספר האהוב עלייך? יש כמה.. 18. האתר האהוב עלייך? תפוז
19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? מסטיקים
וקולה
ולאינטרנט.. 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 2 אבל אני משתמשת בעיקר שזה שאני עכשיו.. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? כאן. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? כן, מזמן. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? יש לי קוביות עכשיו
24. איך הגעת לפורום הזה? לא זוכרת, זה היה לפני מלא זמן.. 25. באיזה צבע הטלפון שלך? לבן. 26. שולת או שולט? שולתתתתת!!!!!11111 (איכס.. אני שונאת אנשים כאלה..
) 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? יש לי עיניים ירוקות, והאמת זה אולי הדבר היחיד שבאמת יפה אצלי... 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אני לא באייסיקיו.. יש לי אבל אני כמעט אף אפעם לא בו. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? ל יודעת. לא שבת על זה. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? תלוי מי. 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? פינגווין
לא? כן, אני יודעת שאני לא חייה בקוטב הצפוני
אז אני רוצה במקום דוב קואלה חמוד... גם זה לא?? אז כלב לבן
33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור?
34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם?
35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? שאלה טובה.. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? למה שאני אדבר איתו? 37. פחדת מהמלחמה? כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? אושרי כהן
39. עפרון חודים, רגיל או עט? עטים בעיקר. 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: יש לי נקע ברגל
בעצם אמרתי את זה בהתחלה, אבל לא חשוב, תתעלמו.

למעלה