שאלון מגניף

שאלון מגניף ../images/Emo9.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 5. באיזה צבע הפוני שלך? 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 11. האם יצא לך לשבור קיר? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? 14. יש לך כרטיס תלמיד? 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? 34. מה היה הספר האחרון שקראת? 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? 36. האם אתה חבר בכת השטן? 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? 38. האם אתה אלוהים? 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? 44. האם ננשכת ע"י עז? 45. מה מעיר אותך בבוקר? 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? 54. על מה אתה חושב כרגע? 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? 62. מה עושה לך את זה? 63. מה זה היפי? 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? 65. מה היית בגלגול הקודם? 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? 69. האם אתה בעד אונס דובים? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? 78. על מה תקבל פרס נובל? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? 92. מה חי בעליית הגג? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? 96. למה מגלחים כבשים? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?

Just TalTi

New member
נשמע מגניב

וגם משעמם לי.. אז למה לא
1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ירצה לחזור 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ו 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן. מזה משנה 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הכי הרבה שישנתי.. 12 נראה לי 5. באיזה צבע הפוני שלך? שחור, כמו כל שאר השיער 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזז.. כמו זמרי אופרה 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? הוא תמיד על צפצוף חלש.. אז אין
8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? לכבס הפוך 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים לא קשורים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? מה לא 11. האם יצא לך לשבור קיר? מה אני טרקטור? 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? I see dead people 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? מזה שקיות נייר חום?! 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא :| איפה אתם חיים?! 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? דה דה 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום זה מוי כיף! 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? אמא תפסיקי, את מביכה אותי =\ 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? =\ 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? האצבע האמצעית שלי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחור. אני קשוחה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? עד בוריס!!!! מי שמשליך את בוריס מהחלון, קודם כל מקבל רעידת אדמה, ואז מכות ממני.. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם לא יכולים לעשות מכה תחתית 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר שלא? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 4. בדיוק היום שמתי
26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? כל יום בערך. אבל לא!
27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מסטיק 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? כסף 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בארצות הברית, סתם כי בא לי 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "עוד פעם?!" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? "עולם דמיוני" מקוריות :) 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? עזבותי משאלות כאלה.. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? מטומטמים, ספר לא מוציא קולות =\ 34. מה היה הספר האחרון שקראת? שעת העכביש :| 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? אני ה-שטן. מוואהאהאה!!!!!!!666 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? בלון! 38. האם אתה אלוהים? מתי שמתחשק לי 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? עבר לי 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כי הוא מיובא מאקזוטיקה 41. מה המסטיק האהוב עלייך? סקסי/אקטיבי 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כן =\ 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? כן =\ 44. האם ננשכת ע"י עז? לא :| 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא. או נוש 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול/אפור עם עננים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "השמלה שלך מכוערת"
48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן. תמיד כן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן, אני אמיצה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? קיפוד מעופף.. בעצם הוא לא עבר את הכביש, הוא עף את הכביש 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ילד גדול 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? מים מהדוש 54. על מה אתה חושב כרגע?
55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לשאול אותה מאיפה היא קנתה תשפיצים. בעצם אני תמיד עושה את זה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? מליונים. במת =\ מטרידים אותי 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום, למה מגיע לו יחס מיוחד?! 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט טונה 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? שינשקו אותי אני אחזור להיות צפרדע. נהנהנה
60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מישהו עירום, כנראה.. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו שהוא נראה כל היום :| חיחי 62. מה עושה לך את זה?
63. מה זה היפי? ההיפופוטם משאלה 17 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לעצמי, כאילו ככה 65. מה היית בגלגול הקודם? צפרדע דו כיוונית 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? נחש ארסי, מה למה?! 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מתלה כזה של כובעים, כמו בסרטים :) 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן, כי אני אוהבת להיות רשע. 69. האם אתה בעד אונס דובים? שהם יאנסו אותי? 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פסטה [דאמ, הייתי רצינית] 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? באנגליה, היה לי קוץ ברגל.
72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כדי שכולם ימשכו לו בזקן 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? כן, וכן. חעחע 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, בקבוק קולה. כל השאר מצויירים 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? צרפתית!!! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אלך לבקר מישהו 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? :O. 78. על מה תקבל פרס נובל? על ההמצאה שלי 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? רק ביום. בלילה אני לא מבצעת פוטוסינתזה מהסיבה הפשוטה שאי אפשר =\ 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פו
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי :) 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? עניתי על השאלון הזה :| 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לא יודעת :O דווקא אני שמחה רוב הזמן :) 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? שמחכים אותי עצבנית. וזה קורה כל שנייה בערך חח 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני, ורק אני. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? למה לא מתחלק? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? למה לא כדאי? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפן דרוס 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? באמת למה?!?!?! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הכלב שלי. אני עושה את זה הרבה :p חח 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? חחחחחח.. זה מזכיר לי משו 92. מה חי בעליית הגג? השולחן פינג פונג שלי :O 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? סיינפלד
ג'רי במעברונים. איזה מגניב זה 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הכל תואם.. אני גאה בעצמי 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת על כפתור 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיה לי שטיח 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? עזובותי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. עוד יחשבו עליי דברים.. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי משעמם לו 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי אני פסיכית משועממת באמצע היום.

Dorin555

New member
../images/Emo18.gifלא כדאי לכם לקרוא|ח../images/Emo18.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? קול הומ 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? לא יודעת 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? פרה 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10 5. באיזה צבע הפוני שלך? אינלי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזז בזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? WTML ועוד אחד מהפלאפון 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אינלי יחס איתם, רבתי איתם אתמול ;[ 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים, נעליים עם ריץ' רץ'?!
10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כסף 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אממ טלפתיה 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? אממ ישלי כרטיס שצריך להעביר כל שיעור 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? אמממ אני חושבת שכן, לא זוכרת 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אממ ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפי
18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיציי?
19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מסכנים ;[ 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בעצמי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אינלי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? מת 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם גבוהיים מידי 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם כבר חולים בזה..מיאוו 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 6 או יותר 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא, בעצם אני פניתי פעם ליועצת. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? הרבה דברים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אייפוד 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? לא יודעת 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "ממה זה?" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? לא יודעת 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? עזבו אותי ;[ 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? מ'זה ספר? ספר או ספר? חחחח 34. מה היה הספר האחרון שקראת? ילדת האפרסמון ;[ 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? ששש 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? בלון
38. האם אתה אלוהים? לא, אתה? 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא, בעצם אולי, לא יודעת 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא משקה אקזוטי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מנטה 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? אמממ לא שזכור לי 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? אממממ לא ממש, קרוב, כולם, עזבו ;[ 44. האם ננשכת ע"י עז? לא 45. מה מעיר אותך בבוקר? אני, או קולות בבית 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? השמיים בחוץ? הם שחורים 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? דיי ;[ 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כן 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? יאא עכשיו רק 50! אני אשתדל 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתול 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא רציתי 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? אח שלי.. 54. על מה אתה חושב כרגע? על הבצפר 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לירוק עלייה 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? לא יודעת 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יורק 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אבל אתה ונסיכה זה לא ביחד 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אדם ערום? 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? עם שוונצים 62. מה עושה לך את זה? ;[ 63. מה זה היפי? ;[ 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אממ לא רציני 65. מה היית בגלגול הקודם? לא יודעת 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? לא יודעת כי אני לא יודעת 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? שומדבר 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לא, כי אנלא ייצור רשע 69. האם אתה בעד אונס דובים? רק דובוני אכפת לי 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? פופקורן 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אממ לפני חודש בערך, הצטננתי 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי ישלו קרחת 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? בקבוק קולה 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? לא יודעת 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אלך לבקר בכלא 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגלח אותו 78. על מה תקבל פרס נובל? אנלא אקבל 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? זה לא משו שצמחים עושים?! 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פה 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? את המחשב 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא זוכרת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? אנשים 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אינלי כח לחשוב 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? פינקי והמח 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? אבל הוא כן ;[ 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? למה כן? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפנים דרוסים 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורה אמר 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? הרבה דברים 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "איה" 92. מה חי בעליית הגג? דודי שמש 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא רוצה :[ 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? לא ספרתי 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ על כפתור 96. למה מגלחים כבשים? כי חם להם 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לי לא 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. ‏N‏ה ק!7ה נ‏w‏‏N‏ה? קנ*ת* ‏N‏כנ0 חד‏w‏ ‏N‏הנ0! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי היה לו משעמם בבית 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי היה לי מאוד משעמם, לא שבאמת עניתי מעניין, כמעט נרדמתי באמצע

double O S

New member
די לורוצה זה ישן;[../images/Emo96.gif

עשיתי את זה פעם, אולי אח"כ אם ישעמם:X

בטלקאפ

New member
אוע, זה היה ארוך../images/Emo122.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יפליץ 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ואז כזה 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? עם אגוזים!! 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבה
5. באיזה צבע הפוני שלך? איו פוני,אבל יש חתיכת שיער שבאה לי בפרצוף. ועכשיו היא באדום [שבשמש הוא כתום
] 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? עורגגגגגג 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון?הוא מת 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יחס שווה,לא יפה לקפח תחתונים
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? המממ:X 11. האם יצא לך לשבור קיר? כן!! קיר גבס בבצפר
12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? הלו הלו מה זה הזילזול הזה?!! אני בטלקאפ,כולי כוחות על טבעיים 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? חום,כי ככה לא רואים מה קנית
14יש לך כרטיס תלמיד? לא 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא:[ 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום דההה 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? פטול המגניבול 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאוווווווו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? ימיח שמם של הדורסים$%@#$ 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אני מה:$ 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). ירוקה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? קורה מה שקורה. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? הם דווקא כן;[ 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי ככה
25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?1 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? :| 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? אותי 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה?מסטיק 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? הונלולו. כי זה נשמע מגניב 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? תוצי אותה
. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? בטלקאפ וחבריה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? שיער. כי הוא מכוער. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? עווו 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הארווה האין סופית 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כן,כת ההולנדים. 36. האם אתה חבר בכת השטן? אני מאגניבה,בטח שכן חהחהחחההח 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? תחת 38. האם אתה אלוהים? אולי
39. האם אתה סובל מפיצול אישיות?כן,קצת
40. למה תה הוא משקה אקזוטי? יאאאאאאאאאאפ 41. מה המסטיק האהוב עלייך? דובדבן רולז 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון?:X 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? נקססססט 44.האם ננשכת ע"י עז? לא
45. מה מעיר אותך בבוקר?אמא,אחותי. 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך?כחול 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? כולכם קקות,גם אתה. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא נוווו 49. כמה כריות יש לך על המיטה?2 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? לא ידעת,אולי 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חחתול 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? ספרית;[ 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? במבה 54. על מה אתה חושב כרגע? האם אדי שולח לי וירס כרגע 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? מכות#@$ 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? אחותי:S 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? שיעבור לו בשקט,מסכן מה. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט
59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא:[ 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מאיפה לי;[ 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? גרוע כמו תמיד 62. מה עושה לך את זה? אתה
63. מה זה היפי? פיפי 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו?:X אם כן, למה?:X 65. מה היית בגלגול הקודם? שימפזנה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? קוקוס,כי זה היעוד שלי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? חולצה של אח שלי 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע?בטח,בעצם לא. למה? ככה 69. האם אתה בעד אונס דובים? כן!!!!! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? שניצלללל תירססססס 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? שפעת בלעט 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוט טמבל;[ 73. האם היה לך אי פעם סטוקר?לא האם ידעת מי זה? לא 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי,: בקבוק קולה
75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מת'! 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? 77 ארצח איזה מישהו
. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אמא'לה 78. על מה תקבל פרס נובל? על טיפשות יותר
79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? מההההה
80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? פווווו
81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? הפינה היפיופה שלי בחדר 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? זרקתי חול על ילד
83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? שיעמם לי מאוד 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? יא מפגרת
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני!!!! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי לא בא לו 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? בשר 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי זה מוציא אנרגיות. סתם נו תמיד אומרים שזה חימום;[ 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מה אני כלב;[? 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? אאהלן עץ,רוצה להיות חבר שלי וכאלה? 92. מה חי בעליית הגג? קקטוס 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? "בטלקאפ והאנשים העולמיים" כבודדדדד 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? ח,לא הרבה:X 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחצת 96. למה מגלחים כבשים? צמר דהה 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאלה בוא
98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. "יאאאא את לא תאמיני מה קרה" 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי הוא רצה לראות כלבים מחרבנים
100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי משעמם:[

SimplePlanGirl

New member
תשובות שלי!

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יטלפן לאמא 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אעפ''כ 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? איכס שוקולד 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?המון 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מיאווו, מיאווווו 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? לוזוכרת 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? חמודים 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים רולז 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? לאדעת 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אין לי... אני חסרת כוחות 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן.. ברורר 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא חח 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? מתתיהו 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מייייייאו מיאו מיאו מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? בוהו ;[ עצוב 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? מתתיהו -ההיפופוטם שלי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נהייה נורמלי לשם שינוי? 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? מי אמר שהם לא? 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כמו סציפורים לא יכולים לחלות בחמרמרת 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? כן 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מברשת+משחת שיניים 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? אייפוד 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אנגליה.. שלמות 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? מזל טוב! יש לך גולה בנחיר.. 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? מדונרילה 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הכל.. כי ככה 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? פססס 34. מה היה הספר האחרון שקראת? another me 36. האם אתה חבר בכת השטן? בטח! דם של חתולים.. יאמייי ;[ 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? וואו!!! בלון ליומולדת?! מי צריך ציור כשיש בלון?!! 38. האם אתה אלוהים? מה לא רואים עליי?! 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לפעמים 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אבטיח 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? כן 45. מה מעיר אותך בבוקר? פלאפון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? סגול [אוונסנס
] 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? הולכים לים ד די דיג דיגי 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? גם אם לא אני אמחוק כמה בדרך 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? ספר.. אבל הוא לא נפל הוא נזרק באכזריות עליי 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להתעלם (?) 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? טפו טפו טפו 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? פיצה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? כלום.. כי אני לא רוצה 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? לפעמים... כי ככה יוצא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? סלט ירקות -_- 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי? השפן של פלייבוי 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אפיל אנשים מצוק!!!!!! תמיד רציתי לעשות את זה 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגלח אותו חהחה 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? כן... זה כייף תנסו! 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי... כוסון על!!! הייתי דלוקה עליו שנה בפעוטון 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? חדר שלי!!! 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? ריבים וכאלה 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? ''שיהיה'' גרררררררררררר 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? מתתיהו! 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? מתחלק! למה לא? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? חיידקים וכאלה.. 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפנים דרוסים 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? '' זה לא אתה.. זה אני!'' 92. מה חי בעליית הגג? גיבן 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? חחחחח המון 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא דווקא לי בא את ריקוד הדיגי דיגי 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. מצטערת.. לא מסוגלת ;[ אני גם לא יודעת לקרוא את השפה הזאת 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? לעשן סמים... מאיפה לי?!?! 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי היה לי משעמם גם

eyaldar

New member
...

. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יחזור מהר ויספר להורים שלו שזה חרא כוכב וצריך להשמיד אותו >< 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אני שונא מילות קישור 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? 10 5. באיזה צבע הפוני שלך? שחור אם יש לי X: 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? משו של אמינם 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? שיהיה בכיף למי שלובש אותם ^^ 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אממ מיליארד דולר? X: 11. האם יצא לך לשבור קיר? עוד לא.. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך?גרימת כאב ראש 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? שקיות פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? חתולה? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? אנשים סדיסטים זונות =\ 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? במישו מעניין? O.ם 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחורה 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נמרח על הרצפה, דרך נפלא להסביר לתלמידים שלך את כוח המשיכה... 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם כבדים מדיי ויש הפליות על כבדי משקל.. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מי אמר שהם לא? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 4 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מסוק פרטי מתודלק 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? שאלה טובה.. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? הייתי רוצה לא לחיות ולמה? כי לא באלי X: 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? גם אני רוצה גולה! 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם החסר עצב וכאב.. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הכל כי אני שונא את עצמי 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? ממ, יותר למעלה, בצד שמאל... 34. מה היה הספר האחרון שקראת? לא זוכר תשם, משו מדע בדיוני.. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת החסרי כתים... 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא כרגע S: 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? משו יפה 38. האם אתה אלוהים? לא 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לא ממש 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא משקה אקזוטי? O.ם 41. מה המסטיק האהוב עלייך? דובדבן 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא.. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא.. 44. האם ננשכת ע"י עז? O.ם 45. מה מעיר אותך בבוקר? שעון מעורר 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחול כהה 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ברוך שפטרנו מעולם זה.. 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? בטח 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 3.. 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתולה? X: 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? לא ידעתי אף פעם 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? ספר 54. על מה אתה חושב כרגע? על זה שהחיים חרא.. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? שזה? וכלום.. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? O.ם 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? הייתי מנופף לו לשלום.. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? אפשר לאכול תאפרסק ולזרוק תשאר.. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אבל אני לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? לאידע 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? מבולגן 62. מה עושה לך את זה? אנשים יפים? S: 63. מה זה היפי? בן אדם 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא 65. מה היית בגלגול הקודם? לאידע 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? מאיפה לי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? תופס חלומות רעים 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן, כי אני מציק לאנשים 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? ג'אנק פוד 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? מצונן כמו בכל חורף.. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא מקריח 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? O.ם 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי בקבוק קולה. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? אממ, זה קשה, אני רוצה לוותר על הכל.. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? ירביץ לשוטר.. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? יגלח אותו? 78. על מה תקבל פרס נובל? על טיפשות 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? דיפסי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? גיליתי שאנלא קיפוד 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הכל מעצבן אותי 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? לא זוכר הרבה מעצבנים אותי.. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אלוהים 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי שלוש מתחלק לשלוש? 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? כי זה לא בריא 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? שפן דרוס 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? שאלה טובה! 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כלום 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? באלי לעוף 92. מה חי בעליית הגג? מפלצת מפחידה 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא רוצה להנחות 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? אין 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ עליו 96. למה מגלחים כבשים? כי אנשים מרושעים 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? לא 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. כאילו כזה 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי באלו 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי גם אני משועמם מאוד

Hell Dragon

New member
אהמ אהמ משעמם לי בחיים

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? אממ..ילך לקנות חולצה ונעליים של פומה?... ><" 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אין יל מושג וזאת שאל מפגרת.. 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן! =] 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? הרבה. הרבה מאוד. 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני... 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזז *-* 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון.. 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? אממ.. דביליים? XP 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים רולז! בעצם לא.. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? 500 שקל+לפטופ 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? חוזה עתידות... ><" 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? בארוררר שפלסטיק לבן! -_- 14. יש לך כרטיס תלמיד? מה זה?.. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא. 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? כאילו דהההה! בארור שאדום!!! סתם לא, ירוק רוללללז! 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? סמי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיצי!! ^_______^ 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? ;( 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? סמי ההיפופוטם.. X3 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחור עם כוכבים וירח. (נשבעת לכם, יש לי את זה מכיתה ב' בערך..) 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? נפלת על המורה הדוס למתמטיקה. (בהנחה שיש לכם אחד - לי יש..) 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי הם אלרגים לכדור.. @.@ 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם לא ורודיםםםםם 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? ארבע 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? ההורים שלי רצו לשלוח אותי לפסיכולוג פעם אבל זה נדחה כי הם קמצנים.. 8{ 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? פלאפון אולי?! 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? כרטיס טיסה לארצות הברית לחודש. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? בארצות הברית או יפן. כי בא לי! 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? "לכי לעזאזל הרגע פיטרו אותי בגלל קיצוצים!!" 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? נוורלנד. בוהו. 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? חיצונית - הכל. פנימית - כלום. כי בא לי! 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גראווווווו ^O^ 34. מה היה הספר האחרון שקראת? "המדריך לפאנגירלז אכזריות" ניהיהי 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? הכת של- נשרף לי המוח מהחום הזה אז תעזבו אותי מהחידונים הסתמיים האלה, באימא שלכם! 36. האם אתה חבר בכת השטן? אולי.. מוהאהאהא! ^^ סתם. 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? בלון. 38. האם אתה אלוהים? אולי.. מוהאהאהא! ^^ סתם. 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? כשבא לו. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? תה? תה לרצח!! עגבניות לרצח!! 41. מה המסטיק האהוב עלייך? לא אוכלת מסטיקים. -___- 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? חברות שלי נחשבות? ג'אסט קידינג! 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לאאאא! 44. האם ננשכת ע"י עז? לא. אבל על ידי חמור כן. (לחמור קוראים דוד והוא במקרה אח שלי) 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמאבא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? אממ.. צבע אפרסק?.. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? יא אידיוט אתה דורך לי על המכונת הנשמה!!! (כל הזכויות שמורות לזאתי ששחכתי את שמה) 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא.. אני הרגע אכלתי ואני מפוצצת. 49. כמה כריות יש לך על המיטה? אחת. כמה אמורות להיות לי? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? אם אני אחיה עד השאלה ה-97, אז למה לא בעצם?.. 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? איזה זקן שבקושי הלך. 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? משאית. XD 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? כובע. ניהי! 54. על מה אתה חושב כרגע? על זה שאני רוצה לדפוק את הראש במקלדת. 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? לדפוק את הראש במקלדת. 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חנלי. לאמשנה. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? מקריבה אותו. מוהאהאהא! ^^ סתם. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? ארוחת בוקר. 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אבלאבלאבל העולם יודע שאני נסיכה אמיתית!! מעו~ 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? אממ.. אני לא יודעת.. אולי.. נודיסט?! 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? כמו מחנה פליטים (מה זה מחנה פליטים?) 62. מה עושה לך את זה? כלבים סגולים וחתולים ירוקים. *-* 63. מה זה היפי? הלל. לאמשנה. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אני סוגדת להרבה דברים. למה? כי זה נסגד! 65. מה היית בגלגול הקודם? רקדן הודי. נשבעת לכם. 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? סוס. כי בא לי. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? ספר מחזור. ספוווווקי. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן. כי אני מריבה חתולים שחורים. מוהאהאהא! ^^ סתם. 69. האם אתה בעד אונס דובים? כ~ן!! 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? חתול שחור על מצע של חסה. מוהאהאהא! ^^ סתם. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? שנה שעברה הייתי חולה בשפעת. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא זקן, הומלס ושיכור והוא רודף אחרי אנשים תמימים ברכבת התחתית *זיכרון רע מאוד* 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לאאאא! 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי או פיקאצ'ו? שמתם לב שגמרתי את השאלה בעצמי? 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספורט. 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני קטינה. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אצבע אותו בורוד ואלך לרקוב את הבר באט בוגי. 78. על מה תקבל פרס נובל? אני לא. 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? הא? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? לא זוכרת. כולם שקסים סגידים. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? השירותים. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לא קרה. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? הכיתה שלי. 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? ג'סיקה סימפסון/בריטני ספירס. 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני! מוהאהאהא! ^^ סתם. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? נכשלתי במטמתיקה. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים? מי לא אוכל שפנים דרוסים? 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? עגבניות! (לרצח!!) 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? מי רץ? 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? קקה של חייזר. 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "אה.. את באה לפה הרבה?.." 92. מה חי בעליית הגג? יש לי עליית גג? ממתי? 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? הכה את הפקאצה. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? הרבה. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? קוראת הארי פוטר השישי. 96. למה מגלחים כבשים? למה לא? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? סמבההה! (?!) 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. לא רוצה. חהחהחהחה. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי הוא מסומם. והוא הולך להידרס. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי בא לי! מוהאהאהא! ^^ סתם.

Edgar Davids

New member
משעמם אבל נענה

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יגיד שלום? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?מאיפה לי 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? עם אגוזים 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? מעל 12 נראה לי. 5. באיזה צבע הפוני שלך? הסוס? אם הסוס אז חום. 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? מיאו מיאו. 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? coldplay - speed of sound 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? שלום לא יותר. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים. 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אם אני יהפוך למשו מוזר. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא שזכור לי. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יכול לעוף. 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? כן 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? לא זה ולא זה. 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? מאיר 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מתנגד! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? מאיר ההיפופוטם 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). צהוב 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? הוא מת. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? קשה לתת להם מכת עילית. 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי הם זבובים. 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר? 0 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?לא. 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? כלום. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? מכונית. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? שוויץ נופים או איטליה כדורגל. 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? בוא נוציא את הגולה 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? מושלם 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? הכל, לא אוהב 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? וואף וואף 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הנסיך הקטן 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? אותי? 38. האם אתה אלוהים? כה 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? לפעמים. 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? כה 41. מה המסטיק האהוב עלייך? מאיפה לי. 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? כה 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? כה 45. מה מעיר אותך בבוקר? שעון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? כחולים? 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? ביי 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? נראה 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתול 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? טייס 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? תפוח? 54. על מה אתה חושב כרגע? שאלון 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להרוג 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? חח חבר בצחוק. 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? יורק? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? סלט? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אנשק צפרדע? 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? ויל סמית? מאיפה לי. 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? נחמד 62. מה עושה לך את זה? רגליים 63. מה זה היפי? פאנקיסט של שנות ה-70. 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? לא 65. מה היית בגלגול הקודם? סיני 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? אתיופי לאדע למה. 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? מאיפה לי. 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?ממש לא 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? ממולאים של אמא. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? היום אני קצת חולה גרון כואב טיפה. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? לאדע 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? לא היה. 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, דובון איכפת לי 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? מתמטיקה? 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אמ.. אתן אגרוף לשוטר. 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? לאדע. 78. על מה תקבל פרס נובל? על זה שאני עצמי? 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא יכול לבצע את זה. 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? לא זוכר את השמות. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי. 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? לאדע. 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון? לאדע 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? אתה אדיש
85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? דמיאן רייס. 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? מתחלק זה יוצא 1 וחצי. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?מסוכן 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? עכבר 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כושר 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? כסף 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? מאיפה לי. 92. מה חי בעליית הגג? עכברים 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? משו על כדורגל 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? 0 נראה לי. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? כפתור השמדה של העולם. 96. למה מגלחים כבשים? בשביל הצמר? 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? ליי לא 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. מאיפה לי. 99. למה ג'ורג' הלך לפארק??כי הפארק כיפי. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי גם משעמם לי עכשיו.

נחמד..

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יאכל פיצה? 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? אה? 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן
4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? השיא שלי זה 22 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזז 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? וולקאם טו מיי לייף 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? יאק
9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? הכל הולך 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? כרטיס טיסה וכרטיס להופעה של סימפל לא פחות מזה 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא ממש... 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? אני יודעת מי מתקשר שאני שומעת את הטלפון מצלצל 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? פלסטיק לבן 14. יש לך כרטיס תלמיד? יס 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לע 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? ירוק 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? ג'ורג' 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? האו האו האו! 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? למה לבאס למה??? 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? אה...אני? 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). אין לי 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? תשאלו אותו 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? לא בא להם 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? מה עובר עליכם? 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?1 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? עוד לא 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? דייויד 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? הרבה דברים 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? אמריקה-ארץ הכי שווה שיש 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? איך ל...היא הגיעה לשם??? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? וולי וונדר 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? את הגשר כי הוא חרא... 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גרררררררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? הפסנתרן 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? חס וחסה 36. האם אתה חבר בכת השטן? חס וחסה 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סנופי 38. האם אתה אלוהים? טוב שלא 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? בהחלט! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? לא יודעת 41. מה המסטיק האהוב עלייך? אבטיח ותותי פרוטי 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? כן וזה כאב 45. מה מעיר אותך בבוקר? השעון 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שחורר 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? תודה לאל שהסיוט נגמר 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? סבבה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 10 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? לא ממש 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? הילד חדש הרוסי 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? רופאה 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש? מחק 54. על מה אתה חושב כרגע? שאחותי היא חתיכת פוסטמה 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? להרוג אותהה
56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? הילד שלאחר מכן קיבל את המכות של החיים שלו 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? טפו טפו טפו? 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? דבר ממש מגעיל? 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? הילד שצבט לי ת'תחת 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? נחמד 62. מה עושה לך את זה? רוקיסטיות 63. מה זה היפי? ילדי טבע מוזרים כאלה... 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה? אני נוטה לא לסגוד 65. מה היית בגלגול הקודם? פרה 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? נחש...כי בא לי 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? אה....מניפה ענקיתתת עם תמונה של אינדיאני שהופך לנשר 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה? כן..אני אוהבת להציק 69. האם אתה בעד אונס דובים? בטח 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? במבה 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה? אני כ הזמן חולה- שפעת 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? כי הוא קריח ולא רוצה שידעו 73. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? כן...לא יודעת מי זה 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי, בקבוק קולה-השניים האחרים גורמים לי להקיא 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? ספורט וימאות וחשבון 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אשדוד בנק 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? אגלח אותו? 78. על מה תקבל פרס נובל? גילוי דרך להביא להקות לארץ 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? לא ממש 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? טינקי ווינקי 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? גג...קר שם 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? הגשר 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?הגשר 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? מהפקצות בבצפר-"את רוקיסטים או משו?" 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? אני? 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי הוא אוהב את 9 ולא רוצה לבגוד בו 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי מי יודע איפה הם היו קודם 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? מלפפון חמוץ 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי רוצים שנזיע ונהיה איכסה 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? מכות 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? למה אתה לא זז שאני אומר לך??? 92. מה חי בעליית הגג? רוחות רפאים (הם לא ממש חיות) 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? טי אר אל 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? עשר בערך 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? לוחץ עליו 96. למה מגלחים כבשים? כדי שיהיו סוודרים לרוסים 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? יאללה 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. שיו אה מזה חם פה! כאילו אי אפשר כזה אני כולי מים! 99. למה ג'ורג' הלך לפארק?? כי נמאס לו ממני 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור? כי שתי הפסיכיות חמודות ומשעמם לי

double O S

New member
טוב נו../images/Emo96.gif

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? יתקשר לאמא 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך? ו... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? לבן וחלב 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון? מליונים 5. באיזה צבע הפוני שלך? ג'ינג'י 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בז. 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? my immortal של אוונסנס 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? מגרה[?] 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? אמ, שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? המון המון כסף 11. האם יצא לך לשבור קיר? כל יום יוצא לי 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? לשלוט ביקום 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לבן[?] 14. יש לך כרטיס תלמיד? יאפ 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? |סדגש נייט| 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? חחח, איזה ישן;[ אמ, אדום 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? עדי 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי? מיאו 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? מוי כיף 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? בי 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). ורוד 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? אנלא לומד פיזיקה תודה רבה 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי פילים לא יכולים לקפוץ 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? הם כן, אבל השב"כ מסתיר את זה 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?2 4 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר? בוודאי, סתם לא מה 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מסוק 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? משו. 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? פה, ככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? נו מה, עוד פעם?$^?@#^?#@$? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? ארץ ללא שנאת חינם
סתם אמ, סודאן 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? מזה נהיינו רציניים? 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? גררררר 34. מה היה הספר האחרון שקראת? צופן דה וינצ'י 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? כת השליטה בפורום 36. האם אתה חבר בכת השטן? חס וחסה 37. מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת? סמיילי 38. האם אתה אלוהים? לפעמים 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? זה שלידי אומר לי שלא 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? הוא לא 41. מה המסטיק האהוב עלייך? בטעם מסטיק 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? מליוני פעמים 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? מליוני פעמים 44. האם ננשכת ע"י עז? מליוני פעמים 45. מה מעיר אותך בבוקר? קרני החמה[?] 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? ורוד 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה? "יש לי סוד לספר לכם, אני..." 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? כה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 1 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? בוודאי

n 0 f a r

New member
12

1. מה יעשה אי טי כשיגיע לכדור הארץ? ירצה לחזור הביתה לא?! 2. מהי מילת הקישור המועדפת עלייך?ו... 3. איזה סוג של שוקולד אתה הכי אוהב? שוקולד וניל או מריר 4. כמה שעות רצוף אתה יכול לישון?עד 10 נראה לי... 5. באיזה צבע הפוני שלך? אין לי פוני... 6. אם היית זבוב, איזה קולות היית עושה? בזזזזזזזזזז..מן הסתם.. 7. איזה צלצול יש לך בפלאפון? IJAK 8. מה היחס שלך לתחתונים שיש עליהם לבבות קטנים? זה סה"כ תחתונים אבל עדיף בלי.. 9. נעלי ספורט עם שרוכים, סקוטשים או ריץ'-רץ'? שרוכים 10. מה יגרום לך ללבוש גופיה ורודה? אמממ.....ת'אמת פעם לבשתי את זה אבל זה לא גופייה כמו של פאקצות זה גופייה כזאת עם קצת ורדרד.. 11. האם יצא לך לשבור קיר? לא ממש.. 12. מהם הכוחות העל טבעיים שלך? קוראת מחשבות לפעמיים 13. בסופרמרקט: שקיות נייר-חום או פלסטיק-לבן? לבן פלסטיק 14. יש לך כרטיס תלמיד? לא.. 15. יש לך כרטיס חבר מועדון? לא! 16. –לקרוא במבטא ספרדי-פקצ"י-: אדום או ירוק? שחור 17. אם היה לך היפופוטם בתור חיית מחמד, איך יו קוראים לו? היפו.. 18. מייייייצי מיצי מיצי מיצי?מה הבעיות הפסיכולוגיות של מי שרשם את זה? 19. מה היחס שלך לדריסה של כלבים קטנים? !!!!!!!!מרגיז מאוד!!!!!!! 20. אם היית כותב ספר, במי היית בוחר בתור הדמות הראשית? במישהו.. 21. באיזה צבע הגלימה שלך? (במקרה שיש לך גלימה). שחור 22. מה קורה למורה לפיזיקה שמושלך מהחלון של הקומה השלישית? כוח המשיכה מושך אותו למטה ואז יש אינטרציה בין הרצפה למורה המעוך.. 23. למה פילים לא משחקים כדור-עף? כי אין להם כדור 24. למה כלבים לא יכולים לחלות בחתלתלת? כי אז הם יהפכו לחתולים וירדפו אחרי עצמם 25. כמה מרקרים יש לך בקלמר?1 26. האם הפנו אותך אי פעם ליועצת/פסיכולוג/פסיכיאטר?אממ..לא ממש! 27. מה היית לוקח איתך לאי בודד? מחשב,טלוויזיה,פלא ומשפחה.. 28. אם היה לך מליון דולר, מה הדבר הראשון שהית קונה? הייתי בונה עוד קומה בבית ושם היה לי חדר לבד! 29. איפה היית רוצה לחיות, ולמה? רחוק מפה כי ככה 30. אם היית מגיע לבית חולים עם גולה בנחיר, מה היה אומר לך הרופא? איך הגיעה גולה לנחיר שלך לעזאזל? 31. אם היית חי בעולם דמיוני, איך העולם הזה היה נקרא? העולם הממש לא נורמלי 32. מה היית רוצה לשנות בעצמך, ולמה? שיער כי הוא מעצבן אותי...ואולי צבע עיניים..כדי שיהיה משהו מיוחד.. 33. איזה קולות עושה ספר כשמלטפים אותו? "היו היה פעם,היו היה פעם" 34. מה היה הספר האחרון שקראת? אממ...אתם זוכרים משהו לפני 100 שנה?כי אני לא.. 35. האם אתה חבר בכת, אם כן איזו? לא 36. האם אתה חבר בכת השטן? לא... 37 מה היית רוצה שיציירו לך על הבלון שתקבל ליום הולדת?את סימפל וגם סימפל יבואו עם הבלון 38. האם אתה אלוהים? לא ממש... 39. האם אתה סובל מפיצול אישיות? כן....מאוד! 40. למה תה הוא משקה אקזוטי? מאיפה לי? 41. מה המסטיק האהוב עלייך? לא ממש אוהבת מסטיקים 42. האם הטרידו אותך מינית בטלפון? לא מינית אבל הטרידו אותי בטלפון וזה היה מפחיד.. 43. האם הוטרדת ע"י פדופיל? לא 44. האם ננשכת ע"י עז? אממ...לא! 45. מה מעיר אותך בבוקר? אמא 46. באיזה צבע הסקאי (השמיים) שלך? שחור עם עננים אדומים..חחח.. 47. מה יהיו מילותייך האחרונות בעולם הזה?"היה שלום עולם אכזר" 48. אתה רוצה להגדיל ארוחה בשקל תשעים? לא אני לא רעבה תודה 49. כמה כריות יש לך על המיטה? 4 למה זה מעניין מישהו? 50. האם אתה חושב שתצליח לענות על כל 100 השאלות? כן ואני כבר באמצע הדרך! 51. מה היה היצור האחרון שעבר מולך את הכביש? חתול?לא חציתי כביש היום! 52. כשהיית קטן, מה רצית להיות כשתגדל? מאיפה לי? 53. מה היה הדבר האחרון שנפל לך על הראש?הרמתי את הראש וקיבלתי מכה מקיר זה כם נחשב? 54. על מה אתה חושב כרגע? איזה שיעמום!! 55. מה אתה רוצה לעשות כשאתה רואה פקצ"ה? בא לי למעוך לה ת'פרצוף,לשבור לה את העקבים של הנעליים,לזרוק אותה לפח וכדי שהיא תצעק "השיער שלי!" אני ישפוך לה דבק מעורבב עם מסטיקים על השיער... 56. מי היה האדם האחרון שצבט אותך בתחת? ??? 57. מה היית עושה אם חתול שחור היה עובר מולך את הכביש? כלום...סתם עוד חתול מסכן.. 58. מה אפשר להכין מחסה, אפרסק משומר ודג מלוח? דג מלוח ברוטב אפרסקים וכל הדג הזה בתוך חסה עם מלח 59. איך תוכיח לעולם שאתה נסיכה אמיתית? אני לא יוכיח... 60. אם במקרה (או לא במקרה) תגיע לחוף נודיסטים, מי יהיה האדם הראשון שתפגוש? מאיפה לי לדעת... 61. איך נראה השיער שלך כשאתה קם בבוקר? לא יודעת אני לא שמה לב.. 62. מה עושה לך את זה? המון דברים 63. מה זה היפי? זה מישהו שהוא היפופוטם וקוראים לו היפי... 64. האם אתה סוגד למישהו/משהו? אם כן, למה?לא ככה 65. מה היית בגלגול הקודם? משהו 66. מה תהיה בגלגול הבא, למה? משהו ככה 67. מה הדבר הכי מוזר שנמצא אצלך בחדר? ספרייה בלי ספרים (עם אנציקלופדיות כן) 68. האם אתה מגדיר את עצמך כיצור רשע? למה?אולי לפעמיים 69. האם אתה בעד אונס דובים? לא... 70. מה המאכל הכי אהוב עלייך? אין.. 71. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית חולה, ובמה היית חולה?אממ...הצטננתי.. 72. למה לסנטה קלאוס יש פאה? תשאלו אותו הנה המספר שלו 3564976549659476574654765794659475697 וזה עולה ממש יקר 3. האם היה לך אי פעם סטוקר? האם ידעת מי זה? .... 74. מי מהבאים יוצא דופן: השפן של פלייבוי, בקבוק קולה, דובון איכפת לי. פלייבוי כי הוא לא טעים כמו קולה ולא אכפת לו כמו הדובון.. 75. אם יכולת לוותר על מקצוע לימוד כלשהו, על מה היית מוותר? פיזיקה או ביולוגיה או ערבית 76. אם תרגיש חשק עז להגיע לכלא, מה תעשה? אני יגיע לכלא? 77. מה תעשה אם יצמח לך זקן? ??? 78. על מה תקבל פרס נובל? על הילדה שלא הדליקה אור בחדרה כמעט ואף פעם 79. האם אתה מבצע פוטוסינתזה בזמנך החופשי? ?????? 80. מי מהטלטאביז הכי סקסי? אממ...אישית אני לא מעדיפה אף אחד מהם..אחד מהם הומו והשני גם אני מעדיפה אחד אחר.. 81. איזה אזור/חדר/פינה בבית שלך אתה הכי אוהב? החדר שלי איפה שהמחשב 82. מה הדבר הכי מפדח שקרה לך בזמן האחרון? אמממ...לא יודעת 83. מה הדבר המעצבן ביותר שקרה לך בזמן האחרון?המחשב למטה נהרס ולא היה לי אינטרנט ל2 דקות והתחלתי לצרוח ולבכות..זה קרה לפני שעתיים 84. מהו המשפט/ביטוי/מילה שאומרים לך הרבה ואתה ממש לא סובל? ... 85. מי לדעתך צריך לשלוט בעולם? פינקי והמוח 86. למה 3 לא מתחלק ב-2? כי 3 שונא את 2 והוא לא רוצה להתחלק איתו בסוכריות.. 87. למה לא כדאי לאכול שפנים דרוסים?כי הם לא טעימים 88. מה לא היית שם בסנדוויץ'? דג 89. למה צריך לרוץ בשיעור ספורט? כי המורים אוהבים להתעלל בנו 90. מה היה גורם לך לזחול על הרצפה וליילל? שום דבר 91. מה לדעתך יכול להגיד בן אדם מסומם לעץ? "רוצה להיכנס למיטה?" 92. מה חי בעליית הגג? אני (אחרי שאני יקבל את המיליון שקל משאלה 28..) 93. איזו תוכנית טלוויזיה היית רוצה להנחות? לא רוצה.. 94. כמה גרביים לא תואמות יש לך בארון? המון.. 95. אם היית רוצה ללחוץ על כפתור, מה היית עושה? הייתי לוחצת.. 96. למה מגלחים כבשים? כדי שלא יהיה להם חם בקיץ ולנו לא יהיה קר בחורף 97. בא לי לרקוד טנגו, מה איתך? אני לא ממש מומחית אז לא 98. נסח משפט אחד בשפה הפקצ"ית. "שיאו!!אני כאילו לא מאמינה שאת כאילו קנית את החולצה הכאילו ורודה ואת החצאית הכאילו שיואו כל כך מהממת!!" היה מגעיל לא לנסות בבית.. 99 למה ג'ורג' הלך לפארק??עי למסכן משעמם בבית.. 100. ועכשיו, לשאלה הגורלית ביותר שתכריע את מהלך חייך עד קצם: מדוע ולמה ענית על שאלות שכתבו שתי פסיכיות משועממות באמצע שיעור?כי גם אני פסיכית משועממת...

למעלה