שאלון מגניב!!!

שאלון מגניב!!!

אוקיי.... אז החוקים הם כאלה: אתם שמים בנגן המוזיקה שלכם את כל השירים שלכם על אקראי, וכל שיר שיוצא לכם הוא שייך לשאלה.. קפיש?? מי שלא הבין שישאל אותי.... תהנו
אההה... ומי שמכיר את זה שיענה בכל זאת
.. (אל תהיו רעים חח
) איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

עונה!! ../images/Emo220.gif

איך העולם רואה אותי? michel-anouk האם יהיו לי חיים מאושרים?i dont need a man-pussycat dolls [
] מה אנשים באמת חושבים עליי?בשבילך- אביב גפן האם אנשים חושקים בי בסתר? עכשיו אתה חוזר בחזרה - מירי מסיקה [
] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?im like a bird-nelly furtado מה אני צריך לעשות עם חיי?im a liva- celin dion עצה טובה בשבילי:miss independent-kelly clarkson מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?zombie-the cranberirries [
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?האם להיות בך מאוהב-אביב גפן (ביצוע של ג'קו
) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?חיים משל עצמי- ביצוע של מורן אהרוני
ובהלוויה שלי?אחרי הכל-נינט טייב
איזה סוג גבר אני אוהב?תגידי לי את-שי גבסו
איך יהיה לי מחר?אפילו ששריפות-הראל סקעת למה אני כאן?who know-pink בתור מה אנשים יזכרו אותי?יומן מסע-אביב גפן [חחח
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר?שוב תודה-מירי מסיקה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?when i need you-celin dion איך תהיה השנה הזו?זה לא אני- דני רובס (ביצוע של ניצן קייקוב)

../images/Emo60.gifאני לא בבית../images/Emo3.gif

אבל אני אענה מהשירים שיש פה..במחשב של בת דודהP: יש פה מלא שירים במזרחית אבל שיהיה
איך העולם רואה אותי? טיפה של אושר-שיקו חייק :S האם יהיו לי חיים מאושרים?Unknown =\ מה אנשים באמת חושבים עליי?היית שלי-יניב נסימי האם אנשים חושקים בי בסתר? זהבה בן ואתניקס-משקר
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Tell Me Why מה אני צריך לעשות עם חיי?מחפש-החייל הדרוזי
[פאק! שתהיה בריאה! מזה השירים האלה?
] עצה טובה בשבילי:Maneater-Nelly Furtado
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?ממי-מירי מסיקה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?תישאר-הילה זיתון איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Way I Are (Feat. Keri Hilson & D.O.E.) ובהלוויה שלי?רציתי-יהודה לוי O: איזה סוג גבר אני אוהבת?המילים הכי יפות-שייגעצ איך יהיה לי מחר?עוד ארון אחד-היהודים למה אני כאן?דורה אקשן[?!] בתור מה אנשים יזכרו אותי?לא רואה ולא שומע-כפיר עטיה XDD איזה שיר יתקע לי בראש מחר?חזרי לאהבה-אייל גולן [NOT!] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Say it-Rihanna איך תהיה השנה הזו?i dont you to tell me

חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

יצא לך מצחיק!! ותגידי לבת דודה שלך שתחליף סגנון מוזיקה.... ומהר!!!

למעלה