שאלון מגניב!

NoAmOoOsH

New member
O:

מאיפה שתי אלו באו?P: לא רוצה. אני ממשיכהXD האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? shut up-סימפל. XD איך תהיה השנה הזו? ראשון שבת-ירמי קפלן. ^_^

האגוש

New member
רק אתמול עשיתי את זה..

איך העולם רואה אותי? הכוס הכחולה - עברי לידר [
] האם יהיו לי חיים מאושרים? Dream On - Depeche Mode
מה אנשים באמת חושבים עליי? בלדה לסוכן כפול - משינה [אאווץ'!] האם אנשים חושקים בי בסתר? קליפה - איה כורם איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? New Life - Depeche Mode [ג'יזס!] מה אני צריך לעשות עם חיי? כתר שמש - ריטה עצה טובה בשבילי: שתשתוק כבר ואוכל ללכת - שילה פרבר [מההההה
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Nobody Knows - Pink [אאווץ'. כמה נכון.] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? היא התווכחה איתו שעות - משינה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "אהובתי" - משינה [וואו.] ובהלוויה שלי? "צפוי שינוי" - החברים של נטאשה. איזה סוג גבר אני אוהב? "שני כוכבים" - מירי מסיקה [
] איך יהיה לי מחר? "את באה לבקר" - משינה [מי רוצה ביקור פתע מחר?
] למה אני כאן? Nights In White Satin בתור מה אנשים יזכרו אותי? "שן לידי" - אביתר בנאי איזה שיר יתקע לי בראש מחר? High Time We Went - Joe Cocker [למה תמיד זה שיר שלו?
] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? המתאגרף - משינה [הא?
] איך תהיה השנה הזו? "את שקט" - אביתר בנאי [
] השאלון הזה שונא אותי!
עוצב באמצעות תפוז-פד

randu

New member
יצא מצחיק.../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif.

איך העולם רואה אותי?לאונרדו-עברי. האם יהיו לי חיים מאושרים?עונות-אביב גפן. מה אנשים באמת חושבים עליי?היינו עושים אהבה-כנסיית השכל.
האם אנשים חושקים בי בסתר?מיי לסט בריט'-אוונסנס.
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?מיי אימורטל-אוונסנס.
מה אני צריך לעשות עם חיי?ליתיום-אוונסנס.
עצה טובה בשבילי:הכוס הכחולה-עברי.
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?מעשה בזונה-היהודים.XDD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?האנשים החדשים-עברי. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?גוינג אנדר-אוונסנס.
ובהלוויה שלי?עצוב לחיות-היהודים.XDDDDDDDD איזה סוג גבר אני אוהב?כשהכל יעבור-עברי. איך יהיה לי מחר?מרי לנצח.XD למה אני כאן?זה לא אותו דבר-עברי. בתור מה אנשים יזכרו אותי?פרי גנך. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?יומן מסע.
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?קול מי וואנ יו אר סובר-אוונסנס.XD איך תהיה השנה הזו?ביום שמש יפה.
אבל זה נכשל, אז... יותר טוב כלום כמכעט.

ברוש15

New member
גמאני../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? על הגשר הישן-רמי קלינשטיין האם יהיו לי חיים מאושרים? אין זמן תחת השמש-אביב גפן
מה אנשים באמת חושבים עליי? מה עוד ביקשת-אריק ברמן:| האם אנשים חושקים בי בסתר? sit in the sun-keren ann איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אישה לויתן- עברי לידר.. מה אני צריך לעשות עם חיי? בן המלך-רמי דוידוף
עצה טובה בשבילי: not going anywhere-keren ann[נגיד
] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? שיר לשירה-מירי מסיקה[אמ טוב מירי זה תמיד טוב
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הכל מתפורר-אביב גפן[אמאלה
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? איך זה מרגיש-כנסיית השכל..אני חושבת שכדאי שאני אתאבד וזהו
ובהלוויה שלי? everybody's fool-evanescence הדגש|איזה סוג גבר אני אוהב? צילו של יום קיץ-יזהר אשדות[ככל שזה מתקדם השירים פחות ופחות קשורים לשאלות
] איך יהיה לי מחר? בואי ניפרד-חמי רודנר[ממי בדיוק?;[] למה אני כאן? מטייל אוסטרלי-עברי לידר בתור מה אנשים יזכרו אותי? תשמח-אריק ברמן איזה שיר יתקע לי בראש מחר? פנסים-שרון חזיז ועברי לידר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מלנכוליה אהובתי[כן את האמת שהיא ממש מחכה לי פה למטה:D] איך תהיה השנה הזו? נפלת חזר-חמי רודנר[נפלא! איזה דרך אופטימית לפתוח את השנה!
] נממ

B a 7 a K

New member
יא, פשוט אחד המגניבים בהיסטוריה ../images/Emo6.gif

איך העולם רואה אותי? Cannonball (Radio Remix) - Damien Rice
האם יהיו לי חיים מאושרים? I Don't Wanna Miss A Thing - Aerosmith
איזה בנאלי. מה אנשים באמת חושבים עליי? Nine Crimes - Damien Rice.
האם אנשים חושקים בי בסתר? "תגידי לו" - אוהד חיטמן. יא, כמה סימלי. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? "הבזק" - גלעד שגב. מה אני צריך לעשות עם חיי? "מחוץ לזרם" - סינרגיה. עצה טובה בשבילי: "מקום אחר" - היהודים. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Superman - Lazlo Bane.
איזה גדול. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "כמה שאני אוהב" - עברי לידר. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "חולצת פסים" - עברי לידר.
ובהלוויה שלי? "רק לנו" - שילה פרבר. איזה סוג גבר אני אוהב? "Nutshell" - Alice in Chains. איך יהיה לי מחר? "החדר האינטימי שלי" - תערובת אסקוט.
דווקא מחר אני לא בבית כל היום. למה אני כאן? "רכבת לילה לקהיר" - משינה. יאא, כל השירים הנשכחים מתגלים. בתור מה אנשים יזכרו אותי? "ממעמקים" - הפרוייקט של עידן רייכל.
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? "עונות" - אביב גפן. לא סגור על זה. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? "צל כבד" - כשניקו תתחיל לדבר. איך תהיה השנה הזו? "תחזור תחזור" - משינה.

MaRy FoReVeR

New member
וואי מגניב גמאני רוצה

יאללה1! איך העולם רואה אותי?כנסיית השכל-למיה יש אקדח{הופעה חיה אם זה משנה} האם יהיו לי חיים מאושרים?30 Seconds to Mars - From Yesterday מה אנשים באמת חושבים עליי?Taking Back Sunday - Make Damn Sure האם אנשים חושקים בי בסתר?Green Day - Working Class Hero איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?חן קליין ואייל אבן צור-נוף אחר מה אני צריך לעשות עם חיי?עברי לידר-ג'קט עצה טובה בשבילי:עברי לידר-איש יקר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?כנסיית השכל-איך זה מרגיש מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?מוניקה סקס-על הרצפה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?מוניקה סקס-כל החבר'ה {חייבת לציין:פחחחח
} ובהלוויה שלי? Fix You-Coldplay איזה סוג גבר אני אוהב?כנסיית השכל-ידיים למעלה איך יהיה לי מחר?ברי סחרוף ואביב גפן-סוף העולם למה אני כאן?היהודים-מי אמר לך שאת מוזרה בתור מה אנשים יזכרו אותי?עבראי לידר-זמן איזה שיר יתקע לי בראש מחר?עברי לידר-מלטף ומשקר(השיר הזה תקוע לי בראש כבר שבועות ממילא..) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?עברי לידר-ביום שמש יפה איך תהיה השנה הזו?אריק ברמן-מה עוד ביקשת

עונה ( =

איך העולם רואה אותי?פנסים - שרון חזיז ועברי לידר האם יהיו לי חיים מאושרים?את יפה - שייגעצ מה אנשים באמת חושבים עליי?לידו - עברי לידר האם אנשים חושקים בי בסתר?לבד - עברי לידר איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?נפוליאון - יוני בלוך מה אני צריך לעשות עם חיי?cupid's chokehold - gym class heroes עצה טובה בשבילי: זה תמיד אהבה - עברי לידר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אישה לויתן - עברי לידר XD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ניסים - עברי לידר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הכי פוקס בעולם - זה השיר שאני בטוח אשים בחתונה שלי the man i love - בביצוע של עברי ובהלוויה שלי? שווים - רן דנקר ועילי בוטנר איזה סוג גבר אני אוהבת?איש יקר - עברי איך יהיה לי מחר?יום טוב - עברי לידר XD למה אני כאן?מרי לנצח ברמיקס של עופר ניסים. בתור מה אנשים יזכרו אותי?יותר טוב כלום - עברי איזה שיר יתקע לי בראש מחר?LDN -lily allen האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?שיר לשירה - בביצוע של דנה עדיני איך תהיה השנה הזו?על הרצפה - מוניקה סקס מסקנה - הווינאפ שלי החליט לבחור בעיקר שירים של עברי .

SofyTofy

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

מממ טוב שמתי את כל השירים שיש יל על המחשב
איך העולם רואה אותי? יש לו בחורות כמו מים (הג'ירפות
) האם יהיו לי חיים מאושרים? כשהקיץ יבוא (עברי....) מה אנשים באמת חושבים עליי? בורחת מהכל (סיי לה וי) האם אנשים חושקים בי בסתר? יופי טופי אחלה בחלה (הדורבנים) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Girlfriend (אבריל לאבין) חע כל כך נכון
מה אני צריך לעשות עם חיי? זה לא אמיתי (נינט טייב) עצה טובה בשבילי: לילה בלי טיפה של דלק (חמי רודנר) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? את אותי שופטת (שראל והצל
) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? בן המלך (משינה) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? כלום לא עצוב (אביתר בנאי) ובהלוויה שלי? עכשיו אתה חוזר בחזרה (מירי מסיקה) איזה סוג גבר אני אוהב? בתי קפה (?! חחח.. של עברי כמובן) איך יהיה לי מחר? על קו המים (עברי..) למה אני כאן? ואז תבואי (הראל מויאל) בתור מה אנשים יזכרו אותי? אם את עדיין אוהבת אותי (בועז שרעבי) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מיליון כוכבים (עמית פרקש) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? I wish (חחח סקאזי) איך תהיה השנה הזו? Wish you were here (פינק פלויד). תשובות הזויות ביותר. הודגש באמצעות מדגישומטיק

לתוך פרצוף שלך

איך העולם רואה אותי? About A Girl - Nirvana.
האם יהיו לי חיים מאושרים? Rehab - Amy Winehouse. מזה אמור להביע?
מה אנשים באמת חושבים עליי? You Know You Right - Nirvana. האם אנשים חושקים בי בסתר? 180 - מוניקה סקס. למה מה קרה?! איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? נסיעה מהירה - המכשפות. מה אני צריך לעשות עם חיי? בוקר טוב עולם - אבטיפוס.
עצה טובה בשבילי: Fuck The System - System of a down. וואי כמה זמן לא שמעתי תשיר הזה
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? What If You Were Right The First Time? - Arctic monkeys מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? מחפש תשובה - היהודים. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Room 409 - BFMV. כן, תארו לכם מרוקאים רוקדים לצלילי מטאל
ובהלוויה שלי? What's My Age Again? - Blink 182.
איזה סוג גבר אני אוהב? מי צריכה יותר - יוני בלוך. איך יהיה לי מחר? מחר - אביב גפן.
למה אני כאן? Go - Blink 182. בתור מה אנשים יזכרו אותי? ניסים - עברי לידר.
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Over my head - Sum 41 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? קיבלתי ת'פדל - פאנקייק איך תהיה השנה הזו? Violance - Blink 182. מאוד מנחם!
><

MaRy FoReVeR

New member
חחח איזה טוב יצא לך../images/Emo6.gif

"איך יהיה לי מחר? מחר - אביב גפן." ><

למעלה