שאלון מגניב

RoRiL

New member
שאלון מגניב../images/Emo77.gif

לקחתי מפורום תשוקות, מודה
10 אנשים שאני אוהבת להיות בחברתם: הכלבה שלי
וחברות
9 מאכלים שאני אוהבת לאכול: שוקולד, עוד פעם שוקולד, ספגטי של אמא, שניצל של אמא(ורק), במבה, עוגיות,אבטיח, מלון, סוכריות
8 דברים שרצים לי בראש כרגע: האם יש עונה 8 למכושפות, מעניין איך יהיה הפרק של ככה זה, מתי אמא חוזרת, לקבוע תור לקוסמטיקאית, לבטל תשיעור פרטי, בא לי לראות מכושפות, איזה מוזיקה יפה אני שומעת, איזה מתוקה בלוש(הכלבה) 7 דברים שאני נוגעת בהם כל יום: בבלוש, בשיער שלי, מקלדת, שלט, עט,כיסא,עכבר.. 6 דברים שאני עושה כל יום: הולכת לבצפר
, נפגשת עם אנשים, נמצאת במחשב, יוצאת עם בלוש לטיול לצערי, אוכלת, נהינת
5 שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: לענות על המון שאלות, ללכת למישיהא שלא ראיתי שנתיים ואני מאוד מתגעגעת אליה, להיות שוב באמריקה, לגדול 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: יהיה סנובית
, יעזוב את הפורום, יפסיק לאהוב מכושפות,ישמע רוק 3 דברים שאני חושבת עליהם כשאני מתעוררת: למה יש שעות 0? מה השעה? למה יש בצפר? 2 בגדים אהובים עלי:גינס מאוד יפה, חולצה ירוקה וכתומה אדם אחד, שאני אוהבת יותר מכל אחד אחר בעולם: זהו סוד ידידי

axnholic

New member
עונה

10 אנשים שאני אוהב להיות בחברתם: חברים שלי [השמות שמורים במערכת] 9 מאכלים שאני אוהב לאכול: מלוח, מתוק, חריף, חמוץ... זהו בעיקרון. 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: מחר מגן במתמטיקה
, אני לא יודע מתמטיקה
, איך פותרים את התרגיל הזה
, כבר מאוחר
, יש סרט נחמד בטלוויזיה, מתמטיקה
, אנשים משקיעים בפורום [|שמח|], די! על כמה דברים אדם יכול לחשוב באותו זמן? 7 דברים שאני נוגע בהם כל יום: במחשב, במקלדת, בעכבר, במסך, בקירות, באוכל, באנשים... 6 דברים שאני עושה כל יום: נמצא על המחשב, אוכל, קם, רואה טלוויזיה, בוהה, נלחץ בסוף היום שאין לי זמן [ושומע מוזיקה]. 5 שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: --- 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: [למה לא לשמוע רוק?!?!] אני פתוח להכל תמורות סכום סימלי 3 דברים שאני חושב עליהם כשאני מתעורר: שיט, אני עייף, שיט. 2 בגדים אהובים עלי: מכנס וחולצה. אדם אחד, שאני אוהב יותר מכל אחד אחר בעולם: ----

Billy4

New member
Me

10 אנשים שאני אוהב/ת להיות בחברתם: 1.גל 2.בר 3.ניצן 4.אוריין 5.אלון 6.איציק 7.שון 8.שחף 9.בן 10.חן 9 מאכלים שאני אוהב/ת לאכול: 1.שניצל 2.מקרוני 3.אבטיח 4.גלידה 5.מלפפון 6.פיצה 7.חומוס 8.ברוקולי 9.קורנפלקס 8 דברים שרצים לי בראש כרגע: 1.איזה שיר יפה 2.אני כבר לא יכולה לחכות למחר 3.אין 4.לי 5.מה 6.לכתוב 7.. 8.. 7 דברים שאני נוגע/ת בהם כל יום: 1.דיסקמן 2.ארון 3.מחברת 4.מברשת שיניים 5.כיסא 6.מזלג 7.תיק 6 דברים שאני עושה כל יום: 1.לומדת 2.שומעת מוזיקה 3.רואה טלוויזיה 4.מצחצחת שיניים 5.לועסת מסטיק 6.אוכלת מלפפון 5 דברים שאני רוצה לעשות לפני שאני אמות: 1.לפגוש את ג'וני דפ 2.לטוס לקנדה 3.להיות בהופעה של גרין דיי 4.ומיוז 5.להיות במשחק של מנצ'סטר יונייטד 4 דברים שאני אף פעם לא אעשה: 1.אלבש משהו ורוד 2.כנ"ל לגבי צהוב 3.אומר לאח שלי שאני שונאת אותו ובאמת אתכוון לזה 4.אראה ערוץ 24.איכ 3 דברים שאני חושב/ת עליהם כשאני מתעורר/ת: 1.איזה שיר יש באמטיוי 2.היום יום שלישי(היום הכי ארוך שקיים!ואם זה יום שלישי אני יכולה למות) 3.בא לי לישון 2 בגדים אהובים עלי: 1.חולצה של גרין דיי 2.מכנס שחור(נשמע פשוט אבל קשה לתאר אותו...) אדם אחד, שאני אוהב/ת יותר מכל אחד אחר בעולם: 1.שון

למעלה